SYNNFJELL

Klemosætervegen - Eiendom med utviklingsmuligheter! - Eldre hytte med attraktiv beliggenhet samt 2 tilleggstomter

Klemosætervegen , 2880 Nord-torpa

BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 35 m²
Bruksareal 43 m²
Tomt 3 991 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 1
Byggeår 1963
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 68
FINN.no 196703607
Sist endret 03.12.2020 14:30
Prisantydning 2 290 000
Totalpris 2 348 842
Ligningsverdi 180 958,-

Beregnet totalkostnad

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 58 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 348 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

På utkikk etter eiendom og tomter med attraktiv beliggenhet på Synnfjell bør du sjekke ut dette!
Her har vi for salg en fritidseiendom på Synnfjell hvor du kan sikre deg 3 tomter - alle er fradelt med eget gnr/bnr.
Den ene tomta er bebygd med hytte og uthus/anneks. Hytta har ny taktekking fra 2018,men innvendig er det et stort renoveringsbehov.
I tillegg medfølger det 2 tomter i handelen.
Tomtene ligger i et svært attraktivt område på Synnfjell med fin utsikt mot fjell. Stort løypenett i nærheten med milevis av flotte skiløyper. Flott turterreng på sommerstid.
I området er det kommunalt vann/avløpsanlegg og strøm.

Innhold

Hytta går over et plan og inneholder gang, stue, kjøkken, soverom, samt uinnredet rom.
Ellers er det oppført anneks/uthus og utedo på eiendommen.

Standard

Hytta går over et plan og har en planløsning som var vanlig for byggeår.
Kjøkkenet har en enkel innredning med gasskomfyr og plass til kjøleskap. Det må påregnes renovering av hytta da det ble oppdaget råte i ett rom og gulv/vegger har blitt revet.
Innvendige overflater består av heltre.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Grunn og fundamenter
- Vinduer og dører
- Takkonstruksjon
- Renner, nedløp og beslag
- Kjøkken
- Innvendige overflater
Tilstandsgrad 3:
- Grunnmur
- Veggkonstruksjon
- Etasjeskiller
- Terrengforhold
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport som ligger vedlagt og er en del av salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i Klemosætervegen på vakre Synnfjell. Her finner du et veletablert hytteområde med både eldre og nyere hytter. Området er kjent for sine flotte skiløyper hvor du kan gå milevis i flotte omgivelser. Det er fine turmuligheter i området på sommerstid med flere turstier. Ikke langt fra hytta finner man Synnfjellporten som har både servering og aktiviteter. Det er også kort vei til Spåtind Fjellstue hvor man finner skibakke med flere nedfarter, tennisbane og svømmebasseng. 
Det er badeplass i elva og fine fiskemuligheter i området.
Synnfjellet ligger ca. 2,5 times kjøring fra Oslo. Ønsker man større alpinbakke er det kun ca. en times kjøretur til både Valdres Alpinsenter og Hafjell som ligger litt Nord for Lillehammer.

Tomt

Areal: 3 991 kvm, Eierform: Eiet tomt
Med eiendommen følger det to tomter. Tomt med Gnr 83, Bnr 73 er 943 kvm stor. Den andre tomta har Gnr 87, Bnr 61 og er 2042 kvm stor.
Det er regulert for veg på tomtene, men det er noe usikkert hvor veg kan føres fram til tomtene. Opparbeidelse av veg til de tre eiendommene blir muligens felles, og deler av Gnr/Bnr 87/61 kan derfor bli adkomst til tomter på østsiden. Arealer av tomt vil derfor kunne bli noe mindre enn det som er opplyst.

Garasje / Parkering

Det er opparbeidet parkeringsplass til hytta.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1963

Antall soverom

1

Byggeår

1963

Byggemåte

Ringmur av betong og sparestein.
Krypkjeller som er besiktiget fra luke i grunnmur. Hytten er oppført i bindingsverk av tre.
Isolering av konstruksjonen er ikke kjent.
Utvendig trepanel som er overflatebehandlet. Taket er tekket med shingel fra 2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen er oppført med hytte og uthus i matrikkelen.
Det finnes ingen ferdigattest i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 43 kvm
1.etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gang, stue, kjøkken og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved.

Energiforbruk

Hytta har ikke innlagt strøm.

Formuesverdi

Formuesverdi som fritidsbolig kr. 180 958,-.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. Gjeldene plan er kommunedelplan for Synnfjell Øst fram til ny reguleringsplan for området er vedtatt da det er krav om felles planlegging for området. Ny reguleringsplan er under utarbeidelse. og det oppfordres til å ta kontakt med Nordre Land kommune for eventuelle nye bestemmelser.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har ikke innlagt vann.
Det er kommunalt vann/avløpsanlegg i området. Nordre Land kommune opplyser at det i løpet første halvår 2021 vil det bli bygget nye VA ledninger til tomt 83/212. De opplyser videre at disse tomtene som er beskrevet i dette prospektet vil hensyntas kapasitetsmessig i disse ledningene.
Ta nærmere kontakt med Nordre Land kommune for tilknytning.
Privat vei.
Selger har en skriftlig avtale fra 1966 som gir eiendommen 83/68 adkomst til eiendommen over gnr. 87/22. Det foreligger ikke noe tinglyst rettighet utover dette.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.