SYNNFJELL

Ny pris! - Hytte med stor tomt på 2 mål og mye potensiale - Stort løypenett og fine turmuligheter i nærområdet

Bjørndalsvegen 759 , 2880 Nord-torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 45 m²
Bruksareal 45 m²
Bruttoareal 49 m²
Tomt 2 175 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 1960
Gårdsnummer 75
Bruksnummer 32
FINN.no 197927435
Sist endret 31.05.2021 10:26
Prisantydning 575 000
Totalpris 603 392

Beregnet totalkostnad

575 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 575 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 28 392,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 603 392,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

I Bjørndalsvegen 759, ved Åssætra på Synnfjell , har vi tilsalgs denne hytta. Hytta ligger svært usjenert til i stille og rolige omgivelser.
Herfra er det kort vei til stort løypenett og milevis med flotte skiløyper. Området har også flotte turstier og fine sykkelveier på sommerstid. Spåtindtoppen med sine 1414 moh er et kjent og populært turmål både sommer og vinter. Alpinanlegg ved Spåtind Fjellstue.
Hytta har en opprinnelig del fra 1960 og en tilbygd del fra 2005. Hytta inneholder stue, kjøkken, bad, 2 soverom og hems. Jetsdo er montert på bad.

Innhold

Hytten går over et plan og inneholder gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
I tillegg er det oppført uthus på eiendommen med lagerrom.

Standard

Hytten er løpende vedlikeholdt etter behov, men noe påkostninger på påregnes.
Kjøkkenet har enkel innredning, med under- og overskap. Det er montert vask her, gråvann ledes ut til terreng. Gasskomfyr.
Bad med fliser på gulv, og fliser/trepanel på vegger. Badet er innredet med servant, dusjsone og jetsdo. Det er lagt spredegrøft fra jetsdo.
Røropplegg, ledningsnett og vanngassvarmer på bad er ikke ferdig montert.
Innvendige overflater:
- Gulv: Heltre
- Vegger: Trepanel
- Himling: Trepanel og malte plater
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Grunn og fundamenter opprinnelig del
- Grunnmur
- Veggkonstruksjon opprinnelig del
- Vinduer opprinnelig del + innvendige dører
- Takkonstruksjon opprinnelig del
- Gesims tilbygget del
- Pipe opprinnelig del
- Bad
- Innvendige overflater
- Terrengforhold
Tilstandsgrad 3:
- Taktekking opprinnelig del
- Beslag opprinnelig del
- Uthus
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport som ligger vedlagt, og er en del av salgsoppgaven.

Beliggenhet

Bjørndalsvegen 759 ligger på Synnfjell på  ca. 757 moh. Hytta ligger ca. 9 km fra Spåtind Fjellstue. Hytta ligger usjenert til for seg selv,  ikke langt unna Åssætra hyttefelt. Området har flotte turmuligheter sommerstid og milevis med skiløyper om vinteren. Skiløypene går like bortenfor hytta, og alpinbakke finner man ved Spåtind Hotell.
Området har også mange fine fiskevann og elver. 
Til Dokka er det ca 35 km, og her er det et godt utvalg av dagligvareforretninger, sportsbutikk, frisør, apotek, kafeer og vinmonopol.

Løpende kostnader

Utgifter til veivedlikehold og brøyting er opplyst av selger å ligge på ca kr. 3000,- årlig.
Løypeavgift er frivillig.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 49 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 175 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen.

Byggemåte

Hytta er oppført på pkt fundamenter av leca, og tilbygget del er oppført på ringmur av betong. Gulvkonstruksjon av bjelkelag i tre. Vegger oppført i bindingsverk av tre, med utvendig trepanel. Saltakkonstruksjon i tre, tekket med plater av metall på opprinnelig del, og torv på tilbygget del.
Se eller vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Tor Håkon Schjørlien, datert 23.10.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og varmekabler i gulv på bad. Aggregat er strømkilde for varmekabler.
Tilsyn og feiing av pipe ikke utført.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 820 pr. år Inkluderer renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsformål. Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og er avsatt til LNFR, landbruks-, natur- og friluftsformål, samt reindrift.
Planbestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1968/4450-1/20 - Rettighet 06.09.1968
Rettigheter på andre eiendommer:
019/244642-2/200 - Bestemmelse om veg 27.02.2019
2019/244642-3/200 - Bestemmelse om parkering 27.02.2019
2019/244642-4/200 - Bestemmelse om vannrett 27.02.2019

Vei/vann/avløp

I følge NLK sine opplysninger så har eiendommen ikke innlagt vann, og da heller ikke noe avløpsanlegg. Dersom vann ønskes innlagt må det søkes om utslippstillatelse til godkjent avløpsanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hytta selges sånn den står med møbler og inventar.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bjørndalsvegen 759, 2880, Nord-torpa, Gnr. 75 bnr. 32 i Nordre land kommune

Eier

Edvard Gothard Aspaas

Oppdragsnummer

61-20-0129

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.