Nord-torpa

Romslig tomt med attraktiv beliggenhet i et rolig og fint område på Synnfjell - Nydelig turområde og flotte skiløyper

Synnfjellvegen 974 , 2880 Nord-torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hyttetomt / Selveier
Tomt 1 723 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 88
Bruksnummer 175
FINN.no 233476176
Sist endret 02.11.2021 15:44
Prisantydning 495 000,-
Totalpris 508 712,-

Beregnet totalkostnad

495 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 495 000,-)) -------------------------------------------------------- 13 712,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 508 712,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Hyttetomt beliggende i området Nylen på Synnfjell.
Nylen er et fint og rolig område med nærhet til flotte skiløyper og turterreng. Nylsfjellet ligger like i nærheten og  er et populært turmål.

Tomta her er stor og romslig og ligger fint til med utsikt mot fjell. Med hele 1,7 mål tomt vil du få romslig plass rundt deg.

Standard

Her vil du kunne få en hytte med alle fasiliteter.
Det vann og avløpsanlegg i området som er kommunalt. Dette ligger inntil tomtegrense.
Det ligger strøm i området og helårsvei. Bygg deg en hytte med god komfor og etter eget ønske!

Beliggenhet

Tomta har en flott beliggenhet på Synnfjellet ved Nylsfjell med nydelig utsikt. Det er kort vei til flotte skiløyper og et milevis langt løypenett- med andre ord et eldorado for langrennsinteresserte.

Synnfjellet har Spåtind Fjellstue hvor man finner alpinbakke, tennisbane og innendørs basseng.  Synnfjellporten (ca. 2,5 km unna)  finner man kafeteria, lekeplass og også mulighet for å få tak i litt småvarer. Butikk ligger nede i Torpa/Fagerlund ved avkjøring til Synnfjellet. Her er det søndagsåpent.

Området byr også på flotte turområder på sommerstid, med mange fine toppturer på oppmerkede stier i området. I tillegg er det jakt- og fiskemuligheter rett i nærheten.

Fra Oslo bruker man ca 2,5  timer opp på til tomten.  Følg Rv4 oppover langs Randsfjorden, så har man minimalt med kø!

Løpende kostnader

Ved ferdigstilt hytte må det påregnes utgifter til vann/avløp, renovasjon og eiendomsskatt til Nordre land kommune. Utgifter til vei og brøyting vil tilkomme.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Tomta er regulert til fritidsformål. Eiendom 88/175 ligger der kommunedelplan Synnfjell Øst er gjeldende arealplan og arealformålet er avsatt til eksisterende fritidsbebyggelse. Gjeldende plan er kommundelplan for Synnfjell Øst. Det er ny reguleringsplan under utarbeidelse.

Hensynssoner:
Eiendommen ligger innenfor hensynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging (H810_8, reguleringsplanområde Nylen hvor det kommer nye bestemmelser).
 For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.