SYNNFJELL

Lekker og nyoppført fritidsbolig med høy standard - 4 soverom - Badstue - Nydelig utsikt og turterreng - Flott løypenett

Klemosætervegen - Nyoppført hytte , 2880 Nord-Torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 108 m²
Bruksareal 108 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 645 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2021
Gårdsnummer 88
Bruksnummer 193
Energimerking C
FINN.no 233834864
Sist endret 12.10.2021 22:42
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 831 272

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 800 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 31 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 831 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til vakre Synnfjell og denne nyoppførte hytta med flott beliggenhet langs Klemosetervegen. 
Hytta står innflyttingsklar og her kan vi friste med: 
  
- 4 gode soverom 
- Lekkert bad med 2 servanter i stein 
- Seperat wc-rom 
- Pent kjøkken i grå utførelse med integrerte hvitevarer i sort 
- Badstue med dør i smijern fra Myhre smie 
- Stor og solrik terrasse 
- Store vindusflater som gir deg flott utsikt fra hytta 
- Praktisk smørebod / vaskerom med egen inngang samt adkomst fra hytta 
- Sedum på tak 
- Uinnredet hems på ca 30 m2, perfekt til lagring, evt innrede til ekstra sengeplasser 
- Tilrettelagt for el-billader 
- Lekker peisovn og brannmur kledd med fasadestein 
- Nydelig turterreng og milevis med flotte skiløyper i området 
- Fint sykkelterreng 
- Utsikt til lite tjern 
- Enkel adkomst til hytta, sommer som vinter 
- Dokumentavgift kun av tomteverdi 
- 5 års garanti 
 
  
Velkommen til visning - ta kontakt for påmelding eller avtale utenom annonsert tidspunkt. 

Innhold

Hytte holder høy standard med 4 soverom, romslig stue med åpen kjøkkendel, romslig bad med badstue, ektra wc-rom og vaskerom / teknisk-rom.

Standard

Lekker, nyoppført fritidseiendom med fantastisk utsikt og meget gode solforhold, beliggende i et populært område i Synnfjellet. Hytte holder høy standard med 4 soverom, romslig stue med åpen kjøkkendel, romslig bad med badstue, ekstra wc-rom og vaskerom / teknisk-rom. Perfekt hytte for hele familien.
Inngangspartiet til hytte er inntrukket og overbygd.
Stor romslig veranda utført med impregnerte materialer og Royalimpregnerte gulvbord.
Veranda ble målt til 50m² hvor det er ca. 20m² mot vest som er overbygd.
Hytte varmes med strøm og ved. Det er varme i alle gulv, med unntak av soverommene og vaskerommet.
Kjøkken, spisestue og stue
Kjøkken i delvis åpen løsning med stue hvor det er god plass til spisestue.
Innredning fra Epoq med gråmalte profilerte fronter og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp med ventilator over, kjøl og fryseskap. Nedfelt oppvaskkum. Store vindusfelt ut fra stue mot vest med glassfelt oppe i gavl noe som gir meget gode solforhold inn i stue/kjøkken. Stue del har skråhimling som gir en meget god romfølelse.
Innvendig i hytte er det over peis en stålpipe. Elementpeis fra Jøtul hvor brannmur bak er belagt med skifer. Verandadør ut fra stue til den romslige verandaen.
Soverom
Det er tre gode soverom i hytta, fire om man ønsker å bruke tv-stuen til soverom. Her er det fine muligheter for dobbelseng og køyesenger, samt garderobeskap.
Tv-stue
Tv-stuen kan også benyttes som et fjerde soverom, men er også perfekt som et ekstra oppholdsrom for enten store eller små. Som hytta ellers er også dette et rom for kos og hygge.
Bad og wc-rom
Stor romslig bad på 5,5m² med badstue på 3m² hvor det er plassbygd innredning og adkomstdør av glass og smijern fra Myhre Smie. Bad med flislagt gulv, vegger i dusjsone er baderomspanel, ellers trepanel. Nedsenket gulv i dusjsone med lokalt fall. Varmekabler i gulv som varmekilde og elektrisk avtrekksvifte på yttervegg.
Badet er innredet med 2 servanter, Bali steinvask, på skapinnredning, vegghengt toalett og dusj på vegg med glassdører. Slate innredning i grå eik fra Korsbakken bad. Silhouet servantkraner og silhouet takdusj i børstet kobber fra Damixa.
Eget wc-rom med adkomst fra entre. Wc-rom med flislagt gulv, med varme i. Trepanel på vegger og himling. Servant med skap og vegghengt toalett. Her er også innredningen fra Korsbakken bad, Bali steinvask, og Silhouet servantkran fra Damixa.
Vaskerom
Vaskerom med egen inngangsdør i yttervegg og dør inn til entre er et kombi-rom, vaskerom/teknisk-rom, slik at bereder, skap for rør i rør system og sikringskap er plassert i dette rom. Det er montert benkeplate med plass til vaskemaskin og evt. tørketrommel under. Det er montert et benkeskap hvor det er nedfelt vaskekum i benkeplate. Belegg på gulv og sluk som er sentrert.
Innvendige overflater
Innvendige overflater holder generelt høy standard.
Gulv med fliser, heltre og belegg. Vegger og himlinger belagt med behandlet heltre panel.

Beliggenhet

Fritidseiendommen ligger i Synnfjellet etter Klemosætervegen. Eiendommen har en flott utsikt mot fjellet og Synnadalen / Spåtind. Hytta ligger vest-vendt noe som gir meget gode solforhold.
Spåtind Fjellstue ligger ca. 5 km nord for tomten.
Området er bebygd med hytter og er et veldig populært område.
Området byr på fine turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området og det er et stort nettverk av løyper som strekker seg over det meste av fjellområdene. Nede i Krokhølen er det bade-/fiske muligheter.
Det er også kjempe fint å sykle i fjellet,  blant annet innover Langsua nasjonalpark og mot Lenningen.
Butikk ligger nede i Torpa/Fagerlund ved avkjøring til Synnfjellet. Her er det søndagsåpent.
Landsbyen Dokka tilbyr et rikt utvalg av butikker, kafeer og service fasiliteter. Fra Dokka og opp til hytta er det ca. 40 min.
Fra Oslo bruker man ca. 2,5  timer opp på hytta. Følg Rv4 oppover langs Randsfjorden, så har man minimalt med kø!

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, brøyting og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.
Det betales p.t kr. 1500,- årlig  for sommer-, og vintervedlikehold på Klemosætervegen. I tillegg betales det eventuelt for brøyting inne på egen eiendom. Løype- og stiavgift i området er p.t kr. 1500,- pr år og vil bli tinglyst på eiendommen som et indeksregulert beløp.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 3 soverom + 1 sov/tv-stue, entre, gang, wc-rom, bad med badstue, vaskerom/teknisk-rom og stue/kjøkken med spisestuedel.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 645 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er terrengtilpasset slik at den har god utnyttelse med god plass for parkering og ferdsel.

Garasje / Parkering

Tomten er terrengtilpasset slik at den har god utnyttelse med god plass for parkering og ferdsel.

Byggemåte

Fundamentert på faste masser. Hytte er oppført i bindingsverk som er kledd med behandlet trepanel som er ventilert. Hytte har nye dører og vinduer. Vinduer med isolerglass og løse sprosser utvendig. Takkonstruksjon av tre med sperretak for stuedel og loft over del med flat himling. Taket er tekt med Sedummatte (torv). Opplyst at det ligger en tykk spesialfolie som underlagstekking. Takrenner, nedløp og beslag er montert. Pipe er sentrert i hytte hvor den over tak er belagt med skifer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt.

Oppvarming

Hytte varmes med strøm og ved. Det er varme i alle gulv,  med unntak av soverommene og vaskerom/teknisk-rom.
Innvendig i hytte er det over peis en stålpipe. Elementpeis fra Jøtul hvor brannmur bak er belagt med skifer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 575 pr. år Kommunale avgifter inkl. fast årlig avgift på: Vann, avløp, renovasjon, branntilsyn/feiing og eiendomsskatt. I tillegg kommer forbruksgebyr på vann kr. 12,5,- pr. m3 og på avløp kr. 12,5,- pr. m3. Eiendomsskatten vil bli endret til ny takst i 2022.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og er avsatt til arealformål fritidsbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor henssynssone Krav vedrørende infrastruktur (H410) og Krav om felles planlegging (H810_4) hvor ny reguleringsplan for Klevmosætervegen er under arbeid. Trasé for vannforsyning går forbi eiendommen. Denne traséen håndteres i ny reguleringsplan for Klevmosætervegen og reguleringsplan for vann og avløp Trinn 1 som er under arbeid.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Klemosætervegen er en privat felles adkomstvei hvor det nede ved avkjørsel fra Synnfjellvegen er en elektronisk bom for adkomst hyttefeltet. Eiendommen er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Klemosætervegen - Nyoppført hytte, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 88 bnr. 193 i Nordre land kommune

Oppdragsnummer

61-20-0137

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det  tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.