SYNNFJELL

Trivelig hytte med fin utsikt mot Synnfjorden - Flott turterreng - Langrennseldorado - Bilvei frem og helårsvei

Synnfjordvegen 487 , 2880 Nord-Torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 82 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 89 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1977
Gårdsnummer 52
Bruksnummer 39
Energimerking G
FINN.no 271250929
Sist endret 28.09.2022 11:25
Prisantydning 1 650 000,-
Totalpris 1 702 522,-

Beregnet totalkostnad

1 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 41 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 650 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 52 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 702 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Synnfjordvegen 487!

Her finner du ei trivelig hytte med fin beliggenhet på 938 moh på vakre Synnfjell. Hytta har svært gode utsiktsforhold mot blant annet Synnfjorden og Skjervungfjellet. Du kan gå fra hytta rett ut i skiløypene og Synnfjellet byr på et langrennseldorado hvor du kan gå milevis på ski om du ønsker det.

Selve hytta er praktisk med alt på ett plan og har blant annet 3 gode soverom, pent kjøkken som er fornyet i senere tid, koselig stue med store vinduer og flott utsikt rett inn. I tillegg er det bad og badstue som kan nytes etter en god skitur. Her er det innlagt strøm og vann fra felles vannverk på området.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Hytte på ett plan som inneholder:  Entrè/verksted, gang tilbygget del, kjøkken, stue, 3 soverom og enkelt hyttebad, samt bod.

Standard

Trivelig hytte opprinnelig fra 1977 som er tilbygget i 2003. Hytta har alt på ett plan og fremstår med normal standard med muligheter for alle fasiliteter.
Hytta ligger i Slugulia og er en del av Slugulia Hyttelag AS. Kjøper  av hytta blir aksjonær i hyttelaget som har som formål å erverve og forvalte g.nr.52, b.nr.39 i Nordre Land kommune til beste for selskapets aksjonærer.

Modernisering de senere år
2017 - Ny peisovn på kjøkken med fasadestein på pipe.
2017 - Cindarella urinal på bad montert.
2010 - Ny kjøkkeninnredning.
2003 - Hytte er tilbygget i 2003 iht opplyst av eier.
2003 - Ny taktekking på hytte ifbm tilbygg.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra 2010. Innredningen har under- og overskap med profilerte fronter. Benkeplate med nedfelt vask. Frittstående kjøleskap og komfyr.
Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Det er vedovn med glassfelt på kjøkkenet mellom kjøkken og spisestue.
Trapp opp til hems ved kjøkken/spisestue.

Stue
Romslig stue med god plass til sittegrupper. Dette er et koselig oppholdsrom for hele familien. Det er skråtak innvendig i hytte og synlige åser i stue på tilbygget del. Peis med innsats som varmer godt og skaper god atmosfære. Store vinduer i stue som gir flott utsikt mot naturskjønne omgivelser og Synnfjorden.

Hyttebad
Enkelt hyttebad med heltregulv og trepanel på overflater. Dusjkabinett montert i rommet. Cindarella forbrenningsdo og urinal montert på badet. Servant med skap på badet. Rommet har ingen tettesjikt og det er innlagt vann på badet. Badet gis derfor TG 3 da det skal være tettesjikt i våtrom med innlagt vann og lekkasjevann skal ledes bort fra rommet ved evt lekkasjer.

Badstue i tilbygget del fra 2003.
Gulv av heltre og vegger/himlinger med trepanel. Sittebenker av tre og elektrisk badstueovn montert i rommet. Badstuedør av tre fra 2003. Badstueovn antatt fra 2003. Rommet har fått TG 2 grunnet saltutslag på pipe observert i badstue, dette skyldes trolig fuktighet fra badstue. Noe fuktmerker rundt pipe i himling som trolig skyldes damp fra badstue. Observert kvae observert.

Soverom
Hytta har tre gode soverom. To av rommene er innredet med dobbeltseng og siste er innredet med to enkeltsenger.

Innvendige overflater
Gulv har overflater av heltregulv.
Vegger har overflater av trepanel.
Himlinger har overflater av trepanel

Beliggenhet

Fritidseiendom på vestsiden av Synnfjorden på Synnfjell i Nordre Land kommune. Flott utsikt fra denne eiendom mot fjellene rundt.

Hytta har beliggenhet på 938 moh på vakre Synnfjell og har svært gode utsiktsforhold mot fjellene rundt, blant annet Synnfjorden og Skjervungfjellet. Du kan gå fra hytta rett ut i skiløypene. Synnfjellet byr på et langrennseldorado hvor du kan gå milevis på ski om du ønsker det.  Ellers i året er det flotte, merkede turstier. Muligheter for jakt og fiske i området om man løser kort for dette. Hotellet byr også på mange muligheter for aktiviteter og en matbit eller kaffe om det skulle friste, matbit eller noe annet godt får du også på Synnfjellporten.

Det er 21 km til nærbutikk og til Spåtind Fjellstue er det 7 km.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikringer, tv/internett, løpende vedlikehold etc er eksempler på løpende kostnader.

Det er ikke en ordinær festeavgift i Slugulia siden samtlige 40 aksjonærer i aksjeselskapet, eier tomta og hyttelaget sammen. I hyttelaget betaler hver aksjonær en årsavgift til velforeningen på 5.500. Festeavgiften til Slugulia Hyttelag AS (SHL AS) blir betalt av velforeningen med et beløp av 500,- per hytte/ aksjonær. Tilsammen betaler velforeningen 20.000. til SHL AS.
Fra 2022 har styret åpnet for at årsavgiften til velforeningen kan deles i to terminer av 2.750 med forfall 20. juni og 20.september

Det er også et obligatorisk medlemskap i Synnfjordveien veilag som har ansvar for veien inn til hyttelaget fra Fylkesveien og fram til bommen. Den årlige kostnaden for denne er 3448,- pr. hytte

Årsavgift til velforeningen er  pålydende 5.500 hvorav 3.750 er brøyteavgift og 500,- er andel av festeavgift til Slugulia Hyttelag AS. Resterende beløp 1.250,- er for å dekke ordinære driftskostnader i velet. Synnfjordveien veilag 3448 kr.
Kr. 500 for ekstra snømåking inn til hytte.
Det betales vedlikeholdsavgift til vannverket på kr. 500,- pr år.

Når det gjelder brøyting opplyser hyttelaget følgende:

Dette en "variabel kostnad" som vi ikke kan si noe annet om en den prismodellen som gjelder for 2022. Dette gjelder brøyting av veien fra bommen og opp til snuplassen pluss alle stikkveiene inn til hyttene. For 2022 kommer det i tillegg en kostnad for installering av ny automatbom på ca 2500.

Forsikring

IF Polisenummer: 3659620

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG 3:
- Utvendig: Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Det er ikke montert rekkverk. Lokal råte er observert i treverk. Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000.
- Utvendig: Utvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat kr. under 10 000.
- Våtrom: Enkelt hyttebad som må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat 100 000 - 300 000.
- Tekniske installasjoner: Branntekniske forhold, Røykvarslere montert i hytte. Pulverapparat montert i hytte ved befaring. Kostnadsestimat på under kr. 10 000.
- Tomteforhold: Terrengforhold. Terreng faller inn mot bygning. Kostnadsestimat kr. 50 000 -  100 000.

TG 2:
- Utvendig: Taktekking, nedløp og beslag, veggkonstruksjon, takkonstruksjon/loft tilbygget del, vinduer og dører.
- Innvendig: Etasjeskille/gulv mot grunn, radon, pipe/ildsted, krypkjeller og dører.
- Spesialrom: Overflater og konstruksjon badstue og teknisk anlegg badstue.
- Tekniske installasjoner: Vannledninger og varmtvannstank.
- Tomteforhold: Byggegrunn, drenering, grunnmur og fundamenter og utvendige vann- og avløpsledninger.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Pkt. 7: Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Har montert ny pipehatt på "gammel" pipe.
 - Pkt. 9: Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende? Mus i krypkjeller. - Pkt. 12: Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Demontering av gammel avtrekk etter "Mulltoa" og lukket taket med shingel. Synna Bygg AS v/ Knut Brattlien.

- Pkt. 13: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner? Har lagt inn nye el-ledninger i nytt uthus 2019 - Torpa El-installasjon.
- Pkt 13.1:  Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget?  Ja, fra Torpa El-installasjon (ligger i Boligmappa.no).

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 84 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/verksted, gang tilbygget del, kjøkken, stue, 3 soverom og enkelt hyttebad.


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 89 kvm, Eierform: Festet tomt

Overflater av tomten består av naturtomt og grus.
Tomten består av 40 hytter i Slugulia Hyttelag AS og hver fester har en aksje i laget som gir rett til feste av en tomt.

I bruksreglene for hyttelaget er det opplyst følgende:
Hyttene er plassert etter system for punktfeste og den enkelte disponerer et lite område rundt
sitt hyttebygg. Ved uenighet om hva den enkelte disponerer, er det styret som avgjør.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen.

Byggemåte

Antatt fundamentert på opprinnelig terreng. Ringmur av betong. Evt. fundamenter er ikke vurdert grunnet at dette ikke er synlig der overflater var tilgjengelige ved befaring. Taket er tekket med shingel fra 2003. Undertak av tre. Fotbeslag montert på pipe i tilbygget del og heldekkende beslag på pipe i opprinnelig del.
Takrenner montert foran inngang ellers drypprenner i takfot. Yttervegger består av trebindingsverk. Utvendige fasader er kledd med trepanel. Takkonstruksjonen er oppbygget av sperrer i tre. Skråtak innvendig i hytte. Synlige åser i stue på tilbygget del. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Byggetegninger:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Noe avvik fra rominndeling på tegninger fra 2003.

For ytterligere beskrivelser, se vedlagt tilstandsrapport som er vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 107 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast årlig avgift på: Renovasjon, brannsyn/feiing og eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 479 010 pr. 31.12.2020.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor gjeldende kommunedelplan Synnfjell Øst og er avsatt til LNFR formål.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- 1976/4774-3/20  Festekontrakt - vilkår 07.07.1976  festetid: 80 år
 Årlig avgift nok 200, pant for forfalt festeavgift, best. om regl. av leien, kontrakten kan ikke overdras/utleies uten samtykke fra hjemmelshver/utleier, forkjøpsrett for grunneier.

- 1999/1370-6/20  Jordskifte 15.03.1999 Gjelder feste

- 2004/2745-1/20  Jordskifte 22.04.2004 Gjelder feste

Vei/vann/avløp

Felles privat adkomstveg. Årlige kostnader med adkomstveg må påregnes.

Privat vann fra felles vannverk med brønn. Opplyst at det er varmekabel i vannrør slik at dette kan brukes vinterstid.
Vannbeholder under gulv på badsstue som kan fylles opp slik at man slipper å bruke vann fra vannverk vinterstid.
Iht opplyst av eier er vann fra vannverk benyttet som drikkevann. Vann i hytte er ikke godkjent og det må etableres godkjent avløpsanlegg for at dette skal kunne godkjennes. Vann må derfor påregnes frakoblet ellers må det etableres godkjent avløpsanlegg på eiendommen. Det er ikke registrert innlagt vann i bygningen i kommunens arkiver.

Gråvannsgrøft på eiendommen hvor gråvann fra vask og dusj ledes ut i terreng. Det er ikke godkjent avløpsanlegg på eiendommen. Vann må påregnes frakoblet hytte hvis det ikke etableres godkjent avløpsanlegg. Installering av godkjent avløpsanlegg er søknadspliktige arbeider og det må da søkes om utslippstillatelse

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Møbler i stue, soverom, kjøkken/spiserom og utemøbler medfølger i handelen.
Tilbehør og løsøre medfølger ikke i handelen med mindre dette avtales mellom kjøper og selger.

Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til caroline@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Synnfjordvegen 487, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 52 bnr. 39 Fnr. 3 i Nordre land kommune

Oppdragsnummer

61-22-0082

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.