BEITOSTØLEN SENTRUM

NY PRIS! - RIDDERTUNET - Pen selveierleilighet - Utsikt - Balkong - 3 sov - Garasjeplass - Nær Alpinanlegg

Skjenhauglie 40 - Leilighet D102 , 2953 Beitostølen

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 63 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 8 495 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2021
Gårdsnummer 9002
Bruksnummer 5
Energimerking B
FINN.no 276656225
Sist endret 27.11.2023 13:33
Prisantydning 3 790 000,-
Totalpris 3 899 581,-
Fellesutgifter 4 724,-

Beregnet totalkostnad

3 790 000,- (Prisantydning) 5 689,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 795 689,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 94 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 795 689,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 103 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 899 581,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Midt i sentrum av Beitostølen finner du Riddertunet  - et attraktivt boligsameie med umiddelbar nærhet til "alt". Leiligheten ligger i 1.etasje med balkong og flott utsikt mot fjell. Her er det enkel adkomst med parkeringsplass i felles garasjeanlegg og heis opp til leiligheten.
Fra leiligheten er det gangavstand til Beitostølen skisenter med flere nedfarter og heiser. På sommerstid går det heis opp til fjellet hvor det også er flotte turstier samt sykkelløyper. Området er med andre ord et ypperlig helårssted med fasiliteter og aktiviteter for både liten og stor.
I sentrum finner du et rikt utvalg av serveringssteder og butikker og Radisson hotell hvor det er bademuligheter mot betaling. Beitostølen helsesportsenter ligger også like i nærheten.

Beitostølen er et flott utgangspunkt for flere toppturer og det er en kort kjøretur innover Valdresflya hvor du finner flere kjente og populære turmål som blant annet Besseggen.

Innhold

Leilighet beliggende i 1. etasje som inneholder:
Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom.

Leiligheten har en egen bod på ca. 4,5 m² innenfor garasjeanlegget og det er biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller.

Det er også en felles smørebod for bebeboerne i bygget.

Standard

Dette er en lekker leilighet som er oppført med god håndverksutførelse og med konstruksjoner, materialvalg og utstyr av god kvalitet.
Det er felles inngang for seksjonen og adkomst via trapp/heis.

I leiligheten kommer du inn i en romslig entré med fliser på gulv og vannbåren gulvvarme. Det er vannbåren gulvarme også på bad og i stue/kjøkken.
Panel på veggene og malt himling med downlights. Det er sorte brytere og kontakter.

Lun og innbydende stue og kjøkken i åpen løsning med panel på vegger og tidsriktige møber og tekstiler. Det er god plass til sittegrupper, og spisebord har en fin plassering mellom stue og kjøkkenet. Et naturlig og koselig oppholdsrom for hele familien.

Kjøkkenet har innredning med benkeskap og overskap med malte skrog av formpresset materiale. Grå, glatte laminerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum. Det er følgende integrerte hvitevarer; kombi kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, koketopp med induksjon og komfyr.
Det er montert waterquard og komfyrvakt. Kjøkkenventilator med avtrekk ut via avtrekksanlegg for bygget.

Balkong ut fra stue/kjøkken. Balkong har rekkverk med glassfelt og her er det virkelig bare å nyte den fine utsikten!

Lekker bad som er utstyrt med vegghengt toalett med integrert fordelingsskap for rør-opplegg, vegghengte dusjvegger i hjørne, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning med skuffer og nedfelt servant. Vegger er belagt med fliser og det er malte plater i himling. Gulv belagt med fliser og med nedsenk i dusjsone. Gulvvarme med vannbåren varme. Avtrekk i himling og tilluft mellom dør og terskel. Downlights i taket.

Leiligheten har 3 romslige og gode soverom, to av disse er innredet med dobbeltseng og siste er innredet med en praktisk familiekøye.
Ene soverommet har skyvedør inn fra stue.

Elektrisk anlegg med sikringsskap er plassert på ett av soverommet og har sikringer av jordfeilautomater.
Leiligheten har felles brannvarsling for bygget og brannslukningsutstyr i form av sprinkleranlegg.

Innvendige overflater
Gulv er belagt med fliser og 1-stavs eikeparkett.
Vegger er kledd med liggende behandlet panel og malte plater.
Himlinger av malt etasjeskille i betong og malte plater.

Beliggenhet

Denne selveierleiligheten ligger i Riddertunet sameie som har en perfekt  beliggenhet i hjertet av Beitostølen sentrum. Herfra er det gangavstand til skianlegg, sommerpark , serveringssteder og butikker for å nevnte noe.

I skianlegget finner du 12 nedfarter og flere heiser. Her kan du også ta heisen opp til langrennsløyper som knyttes til et løypenett med hele 320 km flotte skiløyper. På sommerstid finner du fine sykkelløyper på toppen av heisen.
Området er svært barnevennlig og på sommerstid lages det til sommerpark i alpinområdet hvor du blant annet finner Olabilbakke, trampoliner og bumper boats. Det kan også nevnes klatrepark, ridemuligheter og hundekjøring blant andre aktiviteter du finner i området. Med andre ord byr området på et rikt aktivitetstilbud for både liten og stor.

Fra Beitostølen kan du på sommerhalvåret kjøre innover Valdresflya og Jotunheimen. Her finner du flere fine utgangspunkt for populære fjellturer som Bitihorn, Besseggen og Rasletinden som er en mange populære topper på  2000 meter.

En kjøretur til Bygdin med servering, kortreist mat på DNT serveringssted på Valdresflya eller sjarmerende Brimi sæter er også noen av mulighetene med Beitostølen som utgangsspunkt.

For mer informasjon om området er det verdt å sjekke ut følgende nettsteder:
https://www.beitostolen.com/
https://www.beitostolen.com/beitostolen-skisenter/
https://www.beitoaktiv.com/
https://www.bhss.no/

Felleskostnader

4 724 pr. mnd. Felleskostnadene betales forskuddsvis pr. kvartal. Disse inkluderer: Oppvarming og varmtvann via vannbåren varme, forsikring av bygning, festeavgift, vaktmester, kabel-TV og bredbånd, brøyting/strøing, forretningsførsel, samt andre drift og vedlikeholdskostnader for sameiet.

Løpende kostnader

Fellesutgifter, kommunale avgifter, strøm, innboforsikring,  løpende vedlikehold etc er ekempler på løpende kostnader.
Fellesutgifter:
kr. 4724,- pr mnd.

Kommunale avgifter:
I tillegg kommer kommunale avgifter, satser for 2022 ifølge Øystre Slidre kommune:
Vann: Årlig abonnem. kr 2.029,-. Forbruk pr.m3 kr 25,-
Avløp: Årlig abonnem. kr 2.024,-. Forbruk pr.m3 kr 40,-
Renovasjon: Kr 1.475,- pr år.
Eiendomsskatt for året  2022 er opplyst å være kr. 3110,-.

Det er opplyst at økte strømkostnader vil ventelig innebære krav om ekstra innbetaling i nov 22 med ca kr 9.000 - 13.000. Dette vil avregnes mellom kjøper og selger ihht. overtagelsestidspunkt.

Det skal betales kr. 5000. i eierskiftegebyr til sameiet ved kjøp av leiligheten. Dette beløpet vil inntas i kjøpekontrakt og betales inn sammen med øvrige omkostninger i forbindelse med kjøp av leiligheten.

Andel fellesgjeld

5 689

Andel formue

1 953

Sameie

Hentet fra sameiets vedtekter er følgende opplyst:
Sameiets navn er Sameiet Riddertunet 1 og bestod ved opprettelsen av eierseksjonssameiet av de 3 husene bygg A-C med totalt 53 seksjoner. Seksjonene 1 - 52 i disse byggene er leilighetsseksjoner, med parkering på fellesareal U1 under bygg A-C. Denne leiligheten ligger i Bygg D.
Bygg D har totalt 26 leilighetsseksjoner (seksjon 54 - 79), med parkering på fellesareal i U1 og U2 under bygg D.

Sameiet består altså totalt av 83 seksjoner, hvorav 79 seksjoner (seksjon 1 - 79) fordelt på bygg A-D (heretter benevnt Bygg A-D) og 4 seksjoner (seksjon 80 - 83) i "velkomstsenteret" (heretter benevnt Velkomstsenteret).

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 89126810

Regnskap

Regnskap kan ses hos megler.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordnensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, men det forutsettes at det ikke er til sjenanse for andre. Dyr skal holdes under kontroll og eventuelle ekskrementer fjernes.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG 2 - avvik som ikke krever umiddelbare avvik:
- Innvending dør: Liten skade/hakk i dørblad inn til soverom.
- Sluk, membran og tettesjikt bad: Mangel på dokumentasjon "uavhengig kontroll".
- Overflater kjøkkeninnredning: Kjøleskapdør slår inn i innredning.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har ingen kommentarer i forbindelse med egenerklæringsskjema.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 8 495 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller.

Byggemåte

Leiligheten er beliggende i Beitostølen sentrum og ligger på Riddertunet. Leilighetsbyggene har i alt 83 seksjoner, hvorav 79 seksjoner er fritids-leiligheter.

Grunnmur i betongkonstruksjon. Etasjeskille og bærekonstruksjoner i stål og betong/hulldekke. Yttervegger i bindingsverk kledd stående behandlet panel.
Takkonstruksjon i tre med taktekking takpapp/membran.
Balkong ut fra stue/kjøkken. Balkong oppbygd med prefabrikkert betongelementer og rekkverk i lakkert stål med glassfelt.
Fabrikkmalte trevinduer med 3- lags isolerende glass. Fabrikkmalt hovedytterdør og malt balkongdør med glassfelt ut fra stue/kjøkken.

Gulver belagt med fliser og 1-stavs eikeparkett. Vegger er kledd med liggende behandlet panel og malte plater. Himlinger av malt etasjeskille i betong og malte plater. Etasjeskille av betongdekker. Fabrikkmalte slette innerdører av formpresset materiale.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest ifm oppføring av bygget, datert 26.07.2021.

Adgang til utleie

Følgende bestemmelse er hentet fra sameiets husordensregler:
Eier av seksjon kan fritt leie ut sin enhet for en kortere eller lengre periode.
Eier er ansvarlig for at samtlige brukere/ leietakere informeres om og følger gjeldende:
Husordensregler og branninnstruks.
Ved utleie skal disse ligge ved leiekontrakten/ evt godt synlig i egen perm i boenheten.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, entré og bad/wc.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 638 pr. år Kommunale avgifter inkluderer fast årlig avgift på: Vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. I tillegg kommer forbruksgebyr på vann kr. 25 pr. kbm og på avløp kr. 40 pr. kbm iht opplysninger fra kommunen.

Formuesverdi

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til sentrumsformål, Beitostølen sentrum del I.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr. 1256575 - Festekontrakt med vilkår - Tinglyst 23.10.2019
Gjelder fra dato: 22.10.2019
TOMTEVERDI: NOK 24.798.400
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 304.524
Bestemmelser om regulering av leien
Overført fra: 0544-9002/5/12
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 3455706 - Nye vilkår til feste - Tinglyst 08.12.2020
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 668.514

Dagboknr. 25167 - Nye vilkår til feste - Tinglyst 07.01.2021
Utvidelse av festeareal 1907,8 m2

Dagboknr. 1314237 - Nye vilkår til feste - Tinglyst 20.10.2021
Utvidelse av festearel med 3292 m2

Dagboknr. 1399990 - Erklæring/avtale - Tinglyst 22.11.2019
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Øystre Slidre kommune, org.nr: 961382068
Rett til bruk av fortau/gangveg
Rettighetshaver allmennheten
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 72414 - Reseksjonering - Tinglyst 20.01.2021
Snr: 60
formål: Næring
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 79/7590
Seksjon opprettet fra fellesareal
Endring av sameiebrøk

Dagboknr. 1314279 - Reseksjonering - Tinglyst 20.10.2021
Snr: 60
formål: Næring
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 79/9090
Seksjon opprettet fra fellesareal
Endring av sameiebrøk

Vei/vann/avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via offentlig veg med parkering i felles garasjeanlegg i bygningen.
Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttetsolidarisk vedlikeholdsplikt..

Tilbehør

Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder eiendomsmeglingsbransjen liste over løsøre og tilbehør i forhold til hva som følger med eiendommen ved salg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer særskilt i salgsoppgaven. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Skjenhauglie 40 - Leilighet D102, 2953, Beitostølen, Gnr. 9002 bnr. 5 snr. 55 Fnr. 12 i Øystre Slidre kommune

Oppdragsnummer

61-22-0094

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.