SYNNFJELL

Hytte til jul? - Lekker, nyoppført fritidsbolig med høy standard - Solcelle - 3 soverom - 2 bad - Nydelig utsikt

Fjellstadstræta 8 , 2880 Nord-Torpa

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Caroline Svensrud
Caroline Svensrud Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 111 m²
Bruksareal 121 m²
Tomt 1 310 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2023
Gårdsnummer 87
Bruksnummer 61
Energimerking C
FINN.no 297490800
Sist endret 30.11.2023 11:36
Prisantydning 5 190 000,-
Totalpris 5 226 272,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 36 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 226 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere denne lekre, nyoppførte fritidsboligen med fin og attraktiv beliggenhet på Synnfjellet. Boligen holder en høy standard med alle fasiliteter samt solcelleanlegg integrert på taket. Her får du også moderne og tidsriktige fargevalg og materialer. Hytta inneholder 3 soverom, i tillegg er det hems. Du får også 2 lekre bad, det ene i tilknytning til det ene soverommet. Kjøkkenet er i mørk og delikat utførelse med lys benkeplate som gir en fin kontrast. Fra hytta er det en fantastisk utsikt mot Synnfjell. Denne ses fra vinduene inne i hytta og kan virkelig nytes ute på den store terrassen.

Synnfjellet er et roligere hytteområde som byr på fantastiske turmuligheter både sommer og vinter. Her er det milevis med preparerte skiløyper og du kan spenne på deg skia og gå fra hytta. Det er også fine turstier sommerstid og flere topper hvor vi kan nevne Spåtindtoppen på 1414 moh. Området byr også på fine sykkelveier og muligheter for jakt og fiske.

Innhold

Hytta inneholder på plan: Gang, stue/kjøkken, 2 bad og teknisk bod med utv. adkomst.
Hems/loftsetasje: Loftstue og bod.

Standard

Dette er en lekker, nyoppført fritidsbolig som fremstår med gjennomgående høy standard og tidsriktige overflater.
Hytta har solceller levert av Minel Land Elektriske, integrert i svart tretak fra Alvdal Skurlag, i tillegg til innlagt strøm.  Med 3 soverom, romslig stue med åpen kjøkkendel, to flotte bad og hems er dette den perfekte hytta for hele familien. Hytta er oppført av utelukkende lokale håndverkere, kvalitet er et gjennomgående tema for hele hytta.

Gang:
Romslig gang med porcelanatofliser på gulvet som tåler mye. Her er det god plass til garderobeskap og kommode etc.
Det er varmekabler i gang, bod, stue og begge bad. I gangen er det trapp opp til loftsetasje av tre, hvor det er innredet hems. Adkomst til utvendig bod/teknisk rom ved entrè.

Kjøkken/stue:
Hytta har et pent kjøkken fra Epoq med mørke, delikate fronter og lys benkeplate med nedfelt vask og platetopp som skaper en fin kontrast. Kjøkkenet har godt med både skap- og benkeplass. Det er montert integrert ventilator i benkeplate. Plass til oppvaskmaskin, stekeovn og kjøleskap på kjøkken. Praktisk halvøy med mulighet for barkrakker som gjør kjøkkenet til et sosialt sted for matlaging og hygge.

Åpen løsning mot spisestue/stue som gir en god romfølelse. Dette er et fantastisk oppholdsrom for hele familien som innbyr til hyggelige måltider, brettspill og masse kos.

Lekker peisovn i stuen som varmer godt og som i tillegg er et flott blikkfang. Dette er Contura i51AA peisovn fra Varmefag, og Jøtul Stålpipe. Det er også varme i gulv i stuen.

Hytta har struktburstet heltregulv i furu som gir en lun og god atmosfære. Takhøye vinduer i stue som gjør at utsikten kommer rett inn. Utgang til stor terrasse fra stue og her kan virkelig omgivelsene nytes.

Bad:
Lekkert bad som har overflater på gulv av fliser fra Megalflis. Vegger har overflater av fliser fra Megaflis i dusjsone og ellers trepanel.
Badet er innredet med servant med skap, wc og dusjsone. Innredning er også fra Megaglis. Rommet varmes opp med varmekabler i gulv.
Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte på yttervegg.

Soverom:
Hytta har 3 gode soverom som alle har god plass til senger, nattbord og skap.
Hovedsoverommet har tilgang til eget bad.

Bad i tilknytning til soverom:
Dette er også lekkert med overflater på gulv av fliser fra Megaflis. Vegger har overflater av fliser fra Megaflis i dusjsone og ellers trepanel.
Badet er innredet med servant med skap, wc og dusjsone. Innredning fra Megaflis. Rommet varmes opp med varmekabler i gulv. Ventilasjon via elektrisk avtrekksvifte på yttervegg.

Hems:
Loftsetasje/hems med loftstue og disbonielt rom/bod. Loftsstue har ikke tilfredsstillende dagslysflate for oppholdsrom, men er inntegnet som loftsstue i tegninger som det er gitt ferdigattest på bakgrunn av.

Innvendige overflater:
Alt av innvendige overflater er fra Bjertnæs Sag, levert gjennom Gausdal Landhandleri.
Gulv har overflater av heltre og fliser.
Vegger har overflater av trepanel.
Himlinger har overflater av trepanel.

Furugulvet i 1. etg heter "Dis", dette er et strukturburstet heltregulv. Veggene er Soft Brun fra Bjertnæs sin Urban- serie.

Tekniske innstallasjoner:
Rør i rør vannrør med fordelerskap plassert på teknisk bod.
Rørskap besiktiget innvendig og drenering til gulv med sluk påvist. Stoppekran plassert i teknisk bod.
Bereder montert på teknisk bod. Hyttens el.anlegg er nytt. Sikringsskap montert i bod med utv. adkomst.

Beliggenhet

Fritidseiendommen ligger i Synnfjellet og har en flott utsikt mot fjellet, samt Synnadalen/Spåtind. Her er det meget gode solforhold. Området er bebygd med hytter og er et veldig populært område.

Det er nydelige turmuligheter både sommer og vinter. Vinterstid kjøres det opp skiløyper i området og det er et stort nettverk av løyper som strekker seg over det meste av fjellområdene. Nede i Krokhølen er det bade-/fiske muligheter. Det er også kjempe fint å sykle i fjellet,  blant annet innover Langsua nasjonalpark og mot Lenningen.

Ikke langt fra hytta finner man Synnfjellporten som har både servering og aktiviteter.

Butikk ligger nede i Torpa/Fagerlund ved avkjøring til Synnfjellet. Her er det søndagsåpent.
Landsbyen Dokka tilbyr et rikt utvalg av butikker, kafeer og service fasiliteter. Fra Dokka og opp til hytta er det ca. 40 min.

Fra Oslo bruker man ca. 2,5  timer opp på hytta. Følg Rv4 oppover langs Randsfjorden, så har man minimalt med kø!

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikringer, strøm, tv/internett, brøyting og løpende vedlikehold er eksempler på løpende kostnader.

Det betales p.t kr. 1500,- årlig  for sommer-, og vintervedlikehold på Klemosætervegen. Det betales et engangsbeløp for rettigheter til bom. I tillegg betales det eventuelt for brøyting inne på egen eiendom og pr. biloppstilingsplass. Løype- og stiavgift i området er p.t kr. 1500,- pr år.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

TG 2, avvik som kan kreve tiltak:
- Trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet i trapp opp til loftetasje.

- Bad: Vegger i våtsone har trepanel og ikke godkjent tettesjikt etter dagens krav. Dette gjelder sone 1m utenfor dusjvegger. Dette kan medføre noe kapilærvandring av fuktighet i bla flislim som kan medføre fukt i konstruksjon inntil dusjsone. Da dette er en fritidsbolig benyttes hytten mindre og dette vil erfaringsmessig ikke medføre stor risiko for skade. Sone bak servant er ansett som våtsone og det er her ikke etablert tettesjikt iht dagens krav. Derfor gitt TG 2.

- Bad/wc-rom: Vegger i våtsone har trepanel og ikke godkjent tettesjikt etter dagens krav. Dette gjelder sone 1m utenfor dusjvegger. Dette kan medføre noe kapilærvandring av fuktighet i bla flislim som kan medføre fukt i konstruksjon inntil dusjsone. Da dette er en fritidsbolig benyttes hytten mindre og dette vil erfaringsmessig ikke medføre stor risiko for skade. Sone bak servant er ansett som våtsone og det er her ikke etablert tettesjikt iht dagens krav. Derfor gitt TG 2.

TG UI, konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Utvendig: Taktekking. Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert.
- Tomteforhold: Terrengforhold. Tomten er snødekt og derfor ikke nærmere vurdert

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

Hytta er nyoppført.

- Pkt. 2: Arbeider på bad/våtrom er utført av rørlegger Willy Framnes. Dokumenasjon via rørlegger. Byggemelding sendt Nordre Land kommune
- Pkt. 4: Kontroll på vann/avløp er utført av rørlegger Willy Framnes.
- Pkt. 12: Arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade er utført av Sindre Bjørkebakken.
- Pkt: 13: Arbeider på el-anlegget er utført av Minell. Det foreligger samsvarserklæring fra Minell.
- Pkt. 23: Det er lagt randonsperre i grunnplate.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 121 kvm

Plan:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, bad, bad/wc-rom og 3 soverom.

Loft/hems:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue.

Loftsstue har ikke tilfredsstillende dagslysflate for oppholdsrom, men er inntegnet som loftsstue i tegninger som det er gitt ferdigattest for.
Bod i loftsetasje er medtatt som S-rom grunnet at dette er inntegnet som disponibelt rom. Evt. rømning fra loftstue må skje via disponibelt areal for at krav gjeldende rømning fra oppholdsrom er godkjent. Dette forutsetter fri passasje gjennom disponibelt rom ved bruk av loftsstue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 310 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på eiendommen.

Byggemåte

Fritidsboligen er nyoppført. Bygningen er oppført over 1 etasje med loftsetasje over del med horisontal himling. Ringmur av isolerte ringmurselementer med støpt plate på mark. Etasjeskiller av tre mellom 1. etasje og loft. Vegger over grunnmur er oppført i trebindingsverk med utvendig trepanel. Saltakkonstruksjon i tre som er tekket med trebord.

Utvendig kledning er Ultimalt Panel fra G3- treindustrier i Gausdal. 4- sidig råtebeskyttelse, grunning og to toppstrøk.
Vinduer og verandadør fra Bauge/ H-vinduet. Ytterdør og kompakt- innerdører med dempelist fra Harmonie.

Lovlighet:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
Disponibelt rom i loftetasje er definert som bod i tilstandsrapport.

Det er bruken av rommene ved befaring som er lagt til grunn for fordeling i forhold til P og S rom uavhengig av PBL vedr rømningsveier, dagslys, evt potensiale og evt godkjenning fra bygningsmyndigheter. Loftsstue har ikke tilfredsstillende dagslysflate for oppholdsrom, men er inntegnet som loftsstue i tegninger som det er gitt ferdigattest på bakgrunn av.
Bod i loftsetasje er medtatt som S-rom grunnet at dette er inntegnet som disponibelt rom. Evt. rømning fra loftstue må skje via disponibelt areal for at krav gjeldende rømning fra oppholdsrom er godkjent. Dette forutsetter fri passasje gjennom disponibelt rom ved bruk av loftsstue

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ferdigattest fra 12.10.2023

Oppvarming

Fritidsboligen varmes opp med ved og strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 125 pr. år Beløp inkl. fast årlig avgift på: Vann, avløp, renov., feiing, slamtømming og eiendomsskatt. I tillegg kommer forbruksgebyr på vann og avløp. Vi tar forbehold om at det kan være avvik på oppgitt beløp. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke mulig å innhente da hytta er nybygd.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor detaljregulering for Klemosæterhøgda vedtatt i 2021 og arealformål er regulert til Fritidsbebyggelse - frittliggende.
Hensynssone for krav vedrørende infrastruktur (H410) ligger på deler av eiendommen.
Området er under utbygging og det ligger ubebygde tomter som må påregnes blir bebygd.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- 1966/360-1/20  Bestemmelse om gjerde 06.02.1966 
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Vei: Adkomst til eiendommen via privat veg med bom. Årlig avgift for adkomstveg til eiendommen må påregnes.
Vann og avløp: Eiendommen er tilnyttet kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. 
Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 28 70 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Det skal stilles garanti  for ferdigstilte boliger som selges innen seks måneder etter ferdigstillelsesdato i samsvar med Bustadoppføringslova §12 - hvilket i praksis vil si at garantien blir gjeldende for reklamasjonsperioden i fem år og skal utgjøre 5% av kontraktssum.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Fjellstadstræta 8, 2880, Nord-Torpa, Gnr. 87 bnr. 61 i Nordre Land kommune

Oppdragsnummer

61-23-0016

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.