LENNINGEN

Koselig hytte med 1 sov og hems - Strøm, vann og avløp - Bilveg frem - Nydelig turområde med flott løypenett!

Lenningstunet 2 , 2890 Etnedal

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 44 m²
Bruksareal 44 m²
Tomt 406 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1982
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 83
FINN.no 328796465
Sist endret 30.11.2023 12:31
Prisantydning 1 350 000,-
Totalpris 1 397 672,-

Beregnet totalkostnad

1 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 33 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 350 000,-)) 12 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 47 672,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 397 672,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Lenningstunet 2!

- Koselig hytte med 1 soverom og hems
- Åpen stue/kjøkkenløsning med flott vedovn
- Bad med dusj og wc
- Isolert uthus med strøm
- Terrasseplatting med uttrekkbare levegger
- Innlagt strøm, vann og avløp
- Bilveg frem med parkering rett utenfor døra
- Gode solforhold og flott utsikt
- Rett ved skiløyper, merkede turstier, fiskevann etc.
- Nydelig fjellområde på Lenningen
- Selges møblert og med mulighet for rask overtagelse

Velkommen til visning, husk visningspåmelding!

Innhold

Hytta inneholder vindfang, kjøkken/stue, wc-rom, gang med trapp opp til hems, bad og soverom med utgang til terrasse.
I tillegg er det lagringsrom under hytta, via luke i veggen.
Uthus med et stort lagringsrom.

Standard

Hytta er opprinnelig bygd ca. 1982, men er senere oppusset og modernisert.
Det er blant annet bygd inn veranda, byttet en del vinduer, lagd bad, tilbygg soverom, uthus, platting etc.

Vindfang med laminat på gulv, mdf-plater på vegger og i himling.
Videre inn kommer man til kjøkken og stue i åpen løsning. Her er det malt heltre kjøkkeninnredning, vask, og det er liten type oppvaskmaskin. Ny kjøkkeninnredning fra 2016.  I dette rommet er det koselig spiseplass ved vinduet, og her er det nydelig utsikt utover området. Stuedelen har plass til sofagruppe, tv etc., og her er det også vedovn som varmer opp hytta godt på kjølige dager.
Det har vært vannskade på hytta, og i forbindelse med dette så er det i 2023 lagt nytt gulv i hele dette rommet. Det er også isolert på nytt i gulvet i forbindelse med utbedringen av dette. Gulvet er vinyl klikkgulv, som gjør at gulvet tåler litt vann, praktisk og lettvint med rengjøring osv. På vegger og i himling er det malt panel.

I 2022 ble ett soverom bygget om til bad. Badet har laminatgulv, og malt panel på vegger og i himling. Her er det plassert dusjkabinett, wc, servant og vaskemaskin. I tillegg er det også et eget wc-rom med servant i hytta.

Soverommet innenfor badet er tilbygg fra 2022, og her er det laminatgulv og malt panel på vegger og i himling. Her er det plassert dobbeltseng og det er også utgang til terrasseplatting.

Ekstra gang (inngangen var opprinnelig her), her er det plassert sikringsskap av nyere dato, og dagens eier har kjøl/frys inne på dette rommet. Herfra er det adkomst opp til hemsen hvor det er mulighet for ovenatting, lagring etc. Her er også varmtvannsberederen.

Hytta selges møblert, bortsett fra oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr og sofa, dette kan kjøpes for kr 15.000,- i tillegg til prisen. Selger fjerner sine personlige eiendeler til overtagelse, overtagelse kan skje raskt.

Utenfor er det bygd fin terrasseplatting, og denne har levegg, innebyg hundehus, samt uttrekkbare levegger som skjermer for innsyn. Det er plass til utemøbler, og utemøblene som står på hytta medfølger handelen.
Det er også et uthus, dette er isolert og innlagt strøm, som man f.eks kan bruke til oppbevaring osv.
Det er utvendig luke inn til krypkjeller, hvor man også kan lagre ting.

Parkeringsplass for hytta rett ved inngangen, og vegen blir brøytet helt frem til døra på vinterstid.

Beliggenhet

Hytta ligger i et meget fint friluftsområde på Lenningen. Her er det umiddelbar nærhet til skiløypene (sjekk skisporet.no for oversikt over løypenett), oppmerkede turstier, og flere fine fiskevann i området.

Spåtindtoppen er den høyeste toppen i området, og denne ligger på 1414 moh. Det er dagligvarebutikk og bensinstasjon på Bruflat i Etnedal, ellers er det et godt utvalg med butikker på Fagernes, eller på Dokka.

På Gamlestølen er det skitrekk, og her er det også åpen kafeteria. Eller man kan kjøre til f.eks Aurdal for å stå på slalåm.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikringer, tv/internett, veg/brøyting, løpende vedlikehold etc. er eksempler på løpende kostander.

Felles adkomstveg med flere hytter på området, betaler for brøyting og vegvedlikehold ved behov, det ble betalt ca. kr 1800,- for brøyting i 2023.
Dette avhenger av nedbørsmengde og pris på brøyting. Innlagt vann og avløp, det er lagt varmekablel på vannrør ute, og det ble betalt kr. 2037,- for 2023 i strøm/nettleie varmekabel, andel fastavgift vann, vann/avløp, vannprøve + adm og arbeid.

Forsikring

KLP

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
TG 3 utvendig:
- Takkonstruksjon/loft. et er ingen lufting i konstruksjonen. Det er ikke synlig lufting av takkonstruksjon ved inspeksjon utvendig rundt bygget.
Kostnadsestimat kr. 50 000 - 100 000.
- Trapper. Det er ikke montert rekkverk. Kostnadsestimat under kr. 10 000.

TG 3 innvendig:
- Bad. Det er ikke membran/tettesjikt på våtrommet. Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000.

TG 2 utvendig:
- Taktekking
- Nedløp og beslag
- Veggkonstruksjon
- Vinduer
- Dører

TG 2 innvendig:
- Dører
- Radon
- Pipe og ildsted
- Krypkjeller
- Trapper
- Overflater gulv, vegger og himling bad
- Ventilasjon bad

TG 2 tekniske installasjoner:
- Avløpsrør
- Elektrisk anlegg

TG 2 tomteforhold
- Drenering
- Grunnmur og fundamenter
- Terrengforhold

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

- Pkt. 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Selger er rørlegger, har pusset opp badet selv
- Pkt. 2.2: Foreligger det domunentasjon på arbeidene? Det er montert dusjkabinett i et didligere soverom
- Pkt. 2.3. Er arbeidet byggemeldt? Omgjøring av soverom er ikke byggeanmeldt.

- Pkt. 4: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Er rørlegger selv, og har gjort disse arbeidene.

- Pkt. 6: Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe? Har smurt pipa med Heidi + ekstra foseiling.

- Pkt. 8: Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen? Har reparert og skiftet gulv i stue/kjøkken med ny isolasjon og sponplater. Den jobben er tatt på forsikring av firma. Frøland bygg og skade.

- Pkt. 12: Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Har satt opp tilbygg/soverom selv.

- Pkt. 13: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner? Nytt sikrinsskap, noen nye kurser. Substad Elektro Nesbyen

- Pkt. 16: Kjenner du til om ufaklærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere? Egeninnsats på tilbygg.

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm

Hytta:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, stue/kjøkken, bad, toalettrom og soverom.

Uthus:
Bruksareal: 7 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 406 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkeringsplass rett ved inngangen til hytta. Vegen går rett forbi hytta og blir brøytet på vinterstid.

Byggemåte

Taktekking består av takplater av metall og takrenner av metall. Det er vindskier av panelbord i 2 høyder. Det er takrenne etablert i kort bit over inngangsdel av bygget og på tilbygg. Det også etablert snøfangere over dører hovedinngang og soverom. Det er etablert stigetrinn opp mot pipe. Yttervegger av bindingsverk fra byggeår og tilbyggingsår. Det er antatt isolering med mineralull. Utvendig kledning med tømmermannspanel rett på vindsperre med treklosser som lusinger/musestopper. Langvegger har kledning fra byggeår, mens det i gavlvegger er noe nyere kledning på deler av vegger. Takkonstruksjon i opprinnelig del med sperrer anlagt på yttervegg og limtredrager i mønet. Konstruksjonen er isolert med mineralull. Innvendig røstet himling/ skråhimling. Opprinnelig del er bygd med skråhimling uten lufting. Eier opplyser at det er benyttet difusjonsåpen duk som undertak i tilbygd del. I opprinnelig del av bygget er det vinduer med  trekarmer, sidehengsling og koblede 1 pluss 1 lags glass. Malte karmer. I tilbygg er det vindu med isolerglass og aluminiums beslag utvendig. Malt ytterdør med glassfelt. Sylinderlås. Fra soverom er det terrassedør mot terrasse med brystning og glassfelt. Foran inngang og rundt deler av bygget er det  terrasser bygd med gulv av impregnerte materialer. Terrasser er bygd på punktfundamenter ( ikke synlige). Terrasser er bygd med lav høyde fra terreng. Fra inngangsdør er det trapp av tre ned på terreng.

Lovlighet:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse.Det er oversendt tegninger innhentet fra kommunen. Tegninger er svært enkle skisser som kun omhandler deler av bygget.  Vurdering av byggets lovlighet ut fra godkjente tegninger er ikke gjennomført. Det anbefales at fullstendige tegninger innhentes eller etableres. Eier opplyser at manglende ferdigattest for innbygging av veranda gavlvegg mot vei blir omsøkt fortløpende av eier.

Hems har lav takhøyde og areal er definert som ikke målbart. Hemsen er innredet med soveplass og ut fra dette definert som soveplass i tilstandsrapporten. Det
presiseres at rommet ikke har rømningsvei som tilfredsstiller krav til rømning.

For ytterligere beskrivelser se tilstandsrapport som ligger vedlagt og som er en del av salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Oppvarming

Hytta varmes opp med ved og strøm.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 971,80 pr. år Beløpet inkl. fast årlig avgift på: Renovasjon, tilsyn/feiing og eiendomsskatt. VI tar forbehold om avvik i oppgitt beløp fra kommunen. Beløpet fordelses på to terminer. Beløpet vil normalt ha en prisøkning hvert år og pris på tjenestene vil variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 180 000 pr. 31.12.2021.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
- Reguleringsplan skal fortsatt gjelde
- Krav vedrørende infrastruktur

Gjeldene kommuneplan: Kommunaplan (12.9.2019).

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 3450-151/1/79/1-8:
Rettigheter i festerett:
- 2019/468905-1/200  Bestemmelse om adkomstrett 25.04.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3448 Gnr:148 Bnr:1 Fnr:41 F  
rettighetshaver:Knr:3448 Gnr:148 Bnr:1 Fnr:163 F  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:4  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:11  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:78  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:79  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:80  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:81  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:82  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:83  
rettighetshaver:Knr:3450 Gnr:151 Bnr:85

Vei/vann/avløp

Felles adkomstveg med flere hytter på området, betaler for brøyting og vegvedlikehold ved behov, det ble betalt ca. kr 1800,- for brøyting i 2023.
Dette avhenger av nedbørsmengde og pris på brøyting.
Innlagt vann og avløp, det er lagt varmekablel på vannrør ute, og det ble betalt kr. 2037,- for 2023 i strøm/nettleie varmekabel, andel fastavgift vann, vann/avløp, vannprøve + adm og arbeid.
Det er byttet ut varmekabel på felles vannrør for området høsten 2023.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

- Det meste av møbler medfølger handelen, selger fjerner personlige eiendeler til overtagelsen.
- Oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr og sofa medfølger ikke, men kan kjøpes i tillegg for kr 15.000,-.
- Snøfreser medfølger også handelen.
Det gis ingen garani på medfølgende løsøre som f.eks hvitevarer, snøfreser etc.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Lenningstunet 2, 2890, Etnedal, Gnr. 151 bnr. 83 i Etnedal kommune

Oppdragsnummer

61-23-0101

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling Dokka sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.