Bjørnsveen Panorama - 1 leilighet i blokk 2 klar for innflytting! - Fantastisk utsikt fra nordbyens nye bydel

Bjørnsveen Panorama (Blokk) , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

66%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 92 m²
Bruksareal 95 m²
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 74
FINN.no 87010905
Sist endret 28.04.2020 20:54
Prisantydning 2 100 000
Totalpris 4 216 032

Beregnet totalkostnad

1 890 000,- (NB: prisen er fast) 2 100 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 990 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 3 996 850,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
20103 2 1 92 m2 95 m2 2 100 000,- GI BUD

Beskrivelse

Bjørnsveen Panorama bygges ut med tre blokker og to rekkehusbygninger. Blokk 1 består av 12 leiligheter, her er alle solgt!
I blokk 2 er det 14 leiligheter fordelt på 5 etasjer. Her er det noen ledige leiligheter.
Leilighetene har store vindusflater, og flere av dem er gjennomgående for å få inn mest mulig lys. Balkongene er plassert på en måte som utnytter både utsikt- og solforhold på en optimal måte.
Under blokken er det parkeringskjeller med p-plass til alle leilighetene, og adkomst til alle etasjer med heis.

Innhold

Leilighet H0103 i blokk 2. - 95 m² BRA:
Inneholder gang, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc og innvendig bod.
Dette er leiligheten for deg som ønsker en romslig veranda! Her har du hele 19 m² veranda på hjørnet av bygget. Dette innebærer også at du får en gjennomgående hjørneleilighet. Innvendig er stuen luftig og romslig og ligger vestvendt.
Alle leilighetene vil i tillegg få hver sin tilhørende sportsbod og 1 biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Standard

Generelt om leilighetene
Teknisk forskrift TEK 10 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggtekniske løsninger. Dette gjelder både den enkelte leilighet, og prosjektet i sin helhet.
Takhøyder og himlinger
Boligene har generell takhøyde på 2,5-2,6 m. I områder med nedforet himling pga. ventilasjonskanaler etc. vil takhøyden være noe mindre, ned til ca. 2,3-2,4 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer, soverom og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken.
Innvendige himlinger er underkant dekke av betong, eller nedforet gipshimling, som er sparklet og malt. I stue/oppholdsrom er det  forsøkt å unngå nedforing for og kunne levere størst mulig takhøyde.
Det er ikke taklister, men fugede overganger mellom vegg og tak/himling.
Terrasser og balkonger
Balkonger er plassstøpte elementer. Overflater på balkonger er pusset betong, og gulvet er impregnert med vannglass.
Rekkverk på balkonger er i glass med stendere og håndløper i stål. Balkongene er ikke innglasset.
Vinduer og dører
Alle vinduer og balkongdører har isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Hvite utforinger. Balkongdører er montert som slagdører.
Alle innerdører er formpressede dører i hvit farge og glatt utførelse.
Vinduer og innerdører er levert med karmlister (gerikt) i glatt utførelse, i farge hvit. Spikerslag er sparklet og malt.
Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. I noen tilfeller er åpningsbare vinduer utstyrt med vaktmester-nøkkel pga brannhensyn.
Innvendige vegger
Innvendige lettvegger er bygget i stål og trekonstruksjoner som er dekket av sparket og malt gips, i fargen S0502Y (bomull). Innervegger er isolert for bedre romakustikk.
Yttervegger i utfyllende fullisolert bindingsverk av treverk/stål.
Gulv
Gulv er lys hvitpigmentert eikeparkett, med matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet.
Det er overgangslister i metall enkelte steder.
Bad
Baderommene er flislagt, på vegger 30 x 60 cm flis, farge hvit blank, på gulv 30 x 60 cm flis, farge grå matt. Dusjnisje med svingbare dører i glass med garnityr som inkluderer regnfallsdusj. Toalett er vegghengt.
Baderomsinnredning med heldekkende servant.
Garderober
Det medfølger ikke garderobeskap.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra HTH, i modellen Sense, klassisk moderne - profilert eller glatt front.
Denne modellen er produsert med et solid MDF materiale som kjerne, og med en slitesterk og miljøvennlig lakk.
Håndtak i børstet stål. Slitesterk og vedlikeholdsfri benkeplate i  laminat. Siemens hvitevarepakke hvor ovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert i innredningen.
Oppvarming
Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Varmekilder i radiatorer. Radiatorer er plassert i henhold til offentlige krav for denne type oppvarming. Baderom har elektriske varmekabler i gulv. Fordeler/varmeveksler er plassert i teknisk rom og derfra til tekniske
skap i hver leilighet.
Tekniske skap knyttet til  forbruksvann og oppvarming er plassert i baderomsvegg mellom bad/soverom eller evt. bod med inspeksjonsmulighet fra bad.
Det er forsikringsgodkjent rør-i-rør system med lekkasjeskap på bad med stoppekran.
Tilvalg
Det er på grunn av fremdrift i prosjektet ikke lengre mulighet til å foreta endringer. Utbygger har foretatt justeringer i forhold til standardleveranse på de ulike leilighetene. Kontakt melger for detaljer vedrørende dette.
Se også bjornsveen.no for informasjon om prosjektet!

Beliggenhet

Med panoramautsikt over Gjøvik og Mjøsa har en byen for sine føtter.
Bjørnsveen Panorama ligger på gamle Bjørnsveen gård, og er et unikt boligprosjekt i nordre bydel. Prosjektet har et stort utvalg av flotte leiligheter.
Herfra er det kort avstand til barne- og ungdomsskole, og Gjøvik sentrum med butikker, kjøpesenter og offentlige etater ligger et par kilometer unna. Ønsker du å kjøre kollektivt er det gode muligheter for dette, med bybuss med hyppige avganger og busstopp like ved.
Det er uendelige med tur- og skiløyper i nærmiljøet, med blant annet Eiktunet og Øverby som naturlige turmål. I Bråstadvika, et par kilometer unna finnes en flott badestrand og mulighet til å leie båtplass.
Bor du på Bjørnsveen er det kort vei til både det urbane og det mer landlige som Gjøvik har å tilby.

Estimerte felleskostnader

Se prisliste for detaljert oversikt. Fra kr 9 155,- til kr 13 541,-
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av felles banklån; kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m. Kontakt selger for komplett budsjett og detaljer.
Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og I kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Ferdigattest

Det er utstedt midlertidig innflyttingstillatelse 19.09.2018.

Ligningsverdi

Formuesligningsverdi er ikke fastsatt. Formuesverdi på boligene fastsettes i henhold til gjeldende regler.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger)..

Adgang til utleie

Adgang til utleie: Se borettslagets vedtekter.

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm
Leilighetstype 3
Leilighet H0103 blokk 2.
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc og innvendig bod.
Areal i salgsoppgave er oppgitt som bruksareal (BRA) og P Rom.
BRA er innvendig målt ved leilighetens omsluttende vegger og inkluderer innvendig bod, innvendige vegger og kanaler/gjennomføringer. Bruksarealet er delt i P-ROM og S- ROM primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom). P-rommene er den viktige delen av boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad og soverom. S-rom er uinnredede rom som kott og boder.
I tillegg til BRA og P-Rom kommer arealer på terrasser, i parkeringskjeller og i utvendig bod.
Arealer er beregnet av arkitekt.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er ferdig regulert iht. reguleringsplan godkjent 29/9-2016.
Området er regulert til bolig- og blokkbebyggelse. Hensikten med planen er å legge til rette for utbygging av konsentrert småhusbegyggelse av typen tett-lav, og blokkbebyggelse.
Den enkelte kjøper oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan for området. Kopi av gjeldende reguleringsplan kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside bjornsveen.no, eller den kan fås på forespørsel hos megler.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes bygningsforsikring gjennom borettslaget. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Generelt

Prisene er faste og blir ikke justert for prisstigning etter kontraktsinngåelse. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å endre prisen på usolgte enheter.
Ingen av illustrasjonene eller tegninger som er vedlagt eller inntatt i salgsoppgaven er ikke i målestokk. Målsatte tegninger og tegninger av kjøkken- og baderoms innredninger fås ved henvendelse til selger. Det forutsettes at kjøper har satt seg inn i disse dokumentene før bud inngis.
Det presiseres at ingen av salgsoppgavens illustrasjoner er nøyaktig tilpasset leveransen. Kjøper oppfordres derfor til nøye å gjennomgå prosjekt- beskrivelsen for detaljer. Dersom det ikke er samsvar mellom avtalens dokumenter presiseres det at dokumenter av nyere dato kommer foran eldre, og at spesifikke beskrivelser foran generelle.
Bilder i annonnsen er av en leilighet i prosjektet.

Betalingsbetingelser

Innskudd inkludert omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Beløpet innbetales til meglers klientkonto.
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: silje@gjestvangpartners.no eller SMS: 99 30 85 46 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Om å bo i borettslag

Borettslagsmodellen er en av flere måter å eie bolig på i Norge. Et borettslag eies og drives som et selskap av de som bor der - andelseierne. Andelseierne eier både bygninger og tomt i fellesskap, og tallet på andeler er det samme som antall boenheter.
GOBB er forretningsfører og tjenesteleverandør til borettslagene. Over en halv million mennesker i Norge bor i borettslag tilknyttet et boligbyggelag.
Hovedregelen er at borettslaget i fellesskap bestemmer alt utvendig, det vil si felles-
arealer, bygninger og tomt. I din egen bolig kan du innrede og pusse opp slik du selv
vil, så lenge du ikke berører bærende konstruksjoner, felles rørsystem og /eller ventilasjon eller fellesdelen av elektriske anlegg etc.
Borettslaget har felles forsikringer som dekker bygninger mot brann, vannskader og lignende. Borettslaget har ansvar for ytre vedlikehold så som fasade, tak, ytterdører, oppganger, sentralfyr og utskifting av hele vinduer med ramme. Hvis for eksempel ett vindu knuses ved uhell, må du imidlertid erstatte den selv. Det samme gjelder tap eller innbrudd og andre skader som bare berører din boenhet. Derfor trenger du din egen innboforsikring.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Solgt 'as is'/ Salgsbetingselser
Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven §1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen «som den er», jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.
En «som den er» klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en «som den er» klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.
Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.
Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav.

Finansiering

Kjøpesum er fordelt med 50% innskudd og 50% fellesgjeld. Rente på lån er beregnet som en flytende rente på 3,5% pa.
Felleslånet innehar muligheten til individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det betyr at hver enkelt kjøper kan velge om han/hun vil nedbetale hele eller deler av sin andel av fellesgjelden.
Følgende forutsetninger må være til stede før det er mulig å nedbetale hele/deler av sin fellesgjeld:
- IN-avtale mot tilbyder av fellesgjelda må være etablert.
- Alle andeler i byggetrinnet må være tatt over av kjøpere/utbygger og fellesgjelda diskontert av banken.
- Ovennevnte punkt krever at tomta er overskjøtet til borettslaget.
- De andelseiere som ønsker å nedbetale hele/deler av fellesgjelda må inngå IN-avtale med GOBB.
Når disse punktene er på plass vil det være mulig med ekstraordinær innbetaling ved neste kvartalsskifte.
Se prisliste for månedlige utgifter og kostnader pr. leilighet.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.