12 nye rekkehusleiligheter i perfekt beliggenhet ved Mjøsa - god atomosfære, enkelt og harmonisk å bo! KUN 1 IGJEN!

Vikenstranda BT 6 REKKEHUS , 2816 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 75 m²
Bruksareal 78 m²
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 59
Bruksnummer 47
FINN.no 121922017
Sist endret 11.05.2020 11:25
Prisantydning 3 000 000
Totalpris 6 001 032

Beregnet totalkostnad

2 050 000,- (Prisantydning) 2 050 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 100 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 4 100 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
101 3 115 m2 132 m2 3 000 000,- GI BUD

Beskrivelse

"Kjenne vinddrag fra åker og eng og flatebygder rundt omkring. Blæs bort stresset og uro i skrotten min, bedre hell æll medisin.. " Slik går en av de fineste sangene som er laget om stoltheten og velværet ved å bo ved Mjøsa. Den kunne like gjerne vært laget for å beskrive livet i en av de nye leilighetene som vi nå skal sette i gang å bygge på Vikenstranda.
Med bølgeskvulpet som nærmeste nabo, utsikt mot hedmarkslandet og gåavstand til sentrumskjernen i Gjøvik, vil du alltid føle deg hjemme - om du kommer fra den gærne eller riktige siden av Mjøsa. Eller andre steder for den saks skyld. For det er nemlig den viktigste siden - innsiden - som virkelig blir skjemt bort på Vikenstranda. Her går gode interiørløsninger, beliggenhet og atmosfære hånd i hånd mot et felles mål - å gjøre livet ditt enklere og mer harmonisk.
Her bor du ved sjøen, på landet - og egentlig i byen - på samme tid. Det er ikke mer enn én kilometer fra utgangsdøra, i det rolige og trygge området på Vikenstranda til sentrum av Gjøvik med alle fasiliteter. Eller frister det kanskje mer å ha en aktiv livsstil? Mjøspromenaden tilbyr flotte friluftsmuligheter med idylliske turstier. Eller hva med en liten badetur til Rambekkvika hvor det også er båtliv og fiskemuligheter?
Skulle utferdstrangen bli for stor, så er det bare å trille kofferten oppover veien og hoppe på Flybussen for å reise ut som en ekte globetrotter ut i den store verden.
Men om dørstokkmila skulle bli for lang, er det likevel ikke noe stress. Ta turen ut på terrassen og nyt panoramautsikten alene eller sammen med venner og familie. Er det sol på himmelen ser du den helt sikkert, for på Vikenstranda er det nemlig ofte sol. Både ute og inne.
Generelt
Etterfølgende beskrivelse er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standard i nevneverdig grad. Mindre endringer som måtte bli funnet hensiktsmessige i forbindelse med nærmere detaljering, samt utførelse av prosjektet må påregnes. Utbygger må rette seg etter offentlige myndighetskrav i forbindelse med byggesaken, og det tas derfor forbehold om nødvendige offentlige godkjennelser. Dette omfatter også evt. pålegg og endringer i forbindelse med offentlig godkjenning av rammetillatelse og igangsettingstillatelse. Dersom det er evt. avvik mellom tegninger/ beskrivelser i prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder.
Byggherre
Byggherre/utbygger er Vikenstranda AS som eies av Betonmast Hæhre Eiendom AS og GOBB Prosjekt AS
med 50 % hver.
Framdrift
- Byggestart iht. salg.
- Byggetid 14 mnd.
Generelt om leilighetene
Teknisk forskrift TEK 17 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger. Bl.a. er byggets varmeisolering og ventilasjon utført på en måte som sikrer lave driftskostnader knyttet til oppvarming. Bygget/ leilighetene blir tilkoblet fjernvarme. I tillegg tilfredsstiller leilighetene forskriftenes krav til tilgjengelig bolig.
Vikenstranda 4 borettslag
Vikenstranda 4 borettslag vil bli bestående av 23 boenheter. Borettslaget er allerede tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB). Når du kjøper en bolig i ett borettslag blir du andelseier i borettslaget. Eierskap av andelen gir deg enerett til din egen bolig, og du får rett til å benytte fellesarealene sammen med de andre andelseierne i borettslaget. GOBB er forretningsfører for borettslaget. Alle som bor i borettslag tilknyttet GOBB vil oppleve en god og trygg hverdag. Vi har mange tiårs erfaring med å bistå drift av borettslag. Hverdagen vil også bli mye enklere hva gjelder vedlikehold og oversikt over økonomi i forhold til boligen.

Standard

Vegger/overflater
Yttervegger utføres som utfyllende bindingsverk av treverk som er fullisolert. Ytterside yttervegger kles med panel type Møre Royal eller tilsvarende. I tillegg er utvendig vegg ved inngangene kledd med Cemberit-plate.
Veggens innside kles med et lag gips.
Innvendige vegger utføres i bindingsverk og kles med et lag gips på hver side. Veggene isoleres for bedre romakustikk.
Vegger sparkles og males i farge NCS S0502Y, bomull. Annen farge kan velges som tilvalg, se kapittel om tilvalg.
Terrasser/balkonger
Balkongrekkverk leveres med horisontalt spileverk i tre. Balkonggulv i tre.
Betongheller på uteplasser i underetasje. og ved inngangsparti/uteplass 1.etg.
Vinduer, dører og listverk
Alle vinduer og balkongdører leveres med isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Vindussmyg gipses med hjørnebånd, sparkles og males (dvs. ikke listverk). Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. Noen vinduer må påregnes å vaskes fra utsiden. I noen tilfeller må åpningsbare vinduer utstyres med vaktmesternøkkel pga. brannhensyn. Balkongdører leveres som slagdører.
Alle innerdører er formpressede dører i hvit farge og glatt utførelse. Innerdører leveres med karmlister (gerikt) i glatt utførelse.
Ytterdør leveres som standard ytterdør (kompaktdør), farger velges av arkitekt.
Listverk leveres med synlig innfesting, dvs. med synlig spikring.
Takhøyder og himlinger
Boligene leveres med normal takhøyde. I områder med nedforet himling pga. ventilasjonskanaler etc. kan takhøyden komme ned mot 2,20 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken. Himlinger sparkles og males i farge NCS S0502Y, bomull, matt glans 02. Det benyttes taklister.
Gulv
Det leveres som standard lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet.
Det må påregnes overgangslister i metall.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter med liggende håndtak og en mørk benkeplate. Det er skap for innebygd kjøl/frys, ekstra høyskap ved siden av kjøleskapet med plass til stekeovn og kolonialskuffer. Front på oppvaskmaskin og vegghengt ventilator/hette. Det er inkludert koketopp og helintegrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.
Downlights på kjøkken.
Kjøkkendelen, dvs de 3 veggene med innredning blir malt i en kontrastfarge, Jotun 1877 Valmuefrø.
Det er i tillegg 2 stk stømpunkter over kjøkkenøy for ev oppheng av pendler i rekkehusleilighetene.
Bad
Badene leveres med:
Vegghengt WC med sete/lokk av plast.
Dusjgarnityr på bad.
Baderomsinnredning i bredde 80 cm med helstøpt servant og speil.
Kran/trakt for vaskemaskin på bad.
Dusjhjørne med svingbare glassvegger.
Nedsenket gulv i dusjnisje.
Downlights på begge badene.
Badene på rekkehusene er plassbygde.
Vegger på bad flislegges med rektangulære fliser størrelse 30x20cm, farge hvit matt.
På gulv benyttes flis størrelse 20x20cm og 10x10cm i dusjnisje, farge grå matt.
Det kan gjøres egne tilvalg på bad, se eget kapittel.
Garderobeskap
Det leveres ikke garderobeskap.
Rørleggerarbeid / oppvarming
Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Fordeler/varmeveksler plasseres i teknisk rom og derfra til tekniske skap i hver leilighet. Det er ikke varmtvannsbereder i leilighetene da dette leveres fra varmeveksler i teknisk skap. Det leveres forsikringsgodkjent rør-i-rør system. 
Vannbåren varme i alle gulv utenom boder. Tekniske skap knyttet til forbruksvann og oppvarming plasseres i vegg mellom bad/gang.
Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning i hver leilighet. Dette aggregatet plasseres i leilighetens innvendige bod. Avtrekk av luft skjer på badet, i bod og i kjøkkenområdet. Direkte avtrekk fra kjøkkenventilator ut gjennom yttervegg eller avtrekk via avtrekksanlegg. I øvrige rom blåses det inn frisk luft via ventil i tak eller høyt på vegg. Inntak av frisk luft og avkast skjer på yttervegg. Mellom aggregat og alle ventiler/rom etableres ventilasjonskanaler. Disse bygges inn i vegger og over nedforede himlinger. I noen rom må kanalene kles inn i synlige kasser. I innvendig bod er ventilasjonskanalene synlige.
Elektrikerarbeid
Installasjoners omfang og kvalitet leveres iht. krav i NEK400-2014. Forskriftene definerer antall punkter og type punkter som skal leveres i forhold til arealer og utforming av rommene.
Det leveres taklamper i alle rom unntatt stue og kjøkken.
I leiligheten plasseres et sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer.
Det leveres føringsvei for antenneuttak i leiligheten (uttak ved TV) og føringsvei for bredbånd/ telefoni.
Måler for forbruk av elektrisk kraft plasseres i el.skap utvendig ved inngang på plan 1.
Sikringsskapet plasseres i leilighetens innvendige bod evt. i vindfang der dette er hensiktsmessig.
Kabel-tv- bredbånd
Det legges fiberlinjer inn i alle leiligheter. Det leveres kabel-TV og bredbånd, standard pakke fra Canal Digital, med hastighet på 5/5 Mbps. Det leveres ett uttak i hver leilighet for kabel-TV og bredbånd. Trådløst bredbåndsmodem og T-We box leveres også klart til oppsett og bruk. Dersom det ønskes flere enn ett uttak, må dette bestilles som tilvalg.
Det blir ikke lagt opp linjer for fasttelefon, kun mulighet for bredbåndstelefoni.
Tilvalg
Endringer og tilvalg som kjøper ønsker skal avtales direkte med entreprenør. Det blir innkalt til egne tilvalgs møter tidlig i byggeprosessen.
Eksempler på områder hvor det kan bestilles tilvalg ut over standardleveranse:
Parkett
Fliser på bad (avgjøres tidlig i byggeprosessen)
Innredning på bad (avgjøres tidlig i byggeprosessen)
Kjøkkeninnredning (ikke mulig å endre plassering av vann/avløp og elektriske installasjoner)
Ekstra stikkontakter/økt kvalitet på lamper/armaturer/montering av spotter.
Ekstra data/TV-punkter
Fargevalg på vegger
Det vil bli montert egne postkassestativ.

Beliggenhet

Vikenstranda har en svært attraktiv beliggenhet rett ved Mjøsa, like sør for Gjøvik sentrum.  På Vikenstranda er det mange muligheter for friluftsliv og rekreasjon med turer langs Mjøspromenaden, - eller hva med et bad i Mjøsa på Vikodden. Båthavn har du også i nærheten med Rambekkvika. Her kan man nyte den fantastiske utsikten utover Mjøsa og den nydelige soloppgangen om morgenen. Den nye bydelen ligger også i rimelig avstand fra sentrumskjernen av Gjøvik sentrum. Du får kort vei til byens fasiliteter enten du velger å ta bil eller buss, eller om du følger mjøspromenaden innover. Gjøvik har også blitt universitetsby - vår egen høyskole er nå er underlagt NTNU i Trondheim. Handel gjør du unna i byens trivelige småbutikker eller på innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik. Det er også et rikt utvalg av caféer og restauranter i sentrum.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 10.331,- pr. mnd. til kr.15.265,- pr.mnd.
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m.
Strøm, fyring/varme og innboforsikring er ikke inkludert i felleskostnadene.
Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og I kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Adgang til utleie

Dette reguleres i borettslagets vedtekter. Jfr. Burettslagslova §§ 5-5, 5-6.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Det vil bli gjennomført en mindre endring av gjeldende reguleringsplan for Vikenstranda. Denne endringen er i tråd med slik BT6 vises på situasjonsplan i prospektet.
Det tas derfor forbehold om at myndighetene godkjenner endringen av reguleringsplanen og at det gis tillatelse til tiltak som planlagt.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen har privat adkomst til kommunal vei, og eiendommene vil bli tilkoblet offentlig vann og avløpsanlegg.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.