Gjøvik

Bjørnsveen Panorama blokk 3 - Forkjøpsrett avklart! Blokkleiligheter under oppføring med gangavstand til buss, skole og flotte turområder! Mer info på www.bjornsveen.no

Føllingstads veg 61 - Bjørnsveen Panorama 3 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Silje A. Enger
Silje A. Enger Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 70 m²
Bruksareal 74 m²
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 28
FINN.no 119930003
Sist endret 06.01.2021 11:59
Prisantydning 1 800 000
Totalpris 3 600 000

Beskrivelse

Bjørnsveen Panorama vil bestå av tre blokker og to rekkehusbygninger når det er ferdig utbygget. Blokk 1, 2 og rekkehusene er under oppføring. Nå kan vi stolt presentere blokk 3 på Bjørnsveen Panorama!
Denne blokken vil bli lik blokk 1, med fire etasjer og 12 flotte leiligheter. Blokken bygges med ulike typer leiligheter som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker. Leilighetene får 2-3 soverom, og noen har også separate gjestetoalett i tillegg til romslige bad.
Leilighetene bygges med store vindusflater, og flere av dem som gjennomgående leiligheter for å få inn mest mulig lys. Balkonger er plassert på en måte som utnytter både utsikt- og solforhold på en god måte.
Under denne blokken, på lik linje med de andre blokkene, bygges det parkeringskjeller med p-plass for alle leilighetene. Fra parkeringskjelleren er det direkte adkomst til etasjene med leiligheter via heis eller trapp.

Innhold

I dette siste byggetrinnet på Bjørnsveen Panorama kan du velge mellom flere ulike leilighetstyper, som alle er store og romslige, med balkonger som utnytter sol- og utsiktsforholdene.
Leilighet H0101, H0201, H0301, H0401 - 95 m² BRA:
Inneholder gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc, toalettrom, 3 soverom og innvendig bod.
Dette er en stor leilighet, med mange fine kvaliteter, og da nevner vi spesielt to balkonger for optimal utnyttelse av solforholdene! I tillegg til tre soverom, bad med alle fasiliteter og ekstra toalettrom er dette boligen for deg som ønsker en stor og romslig leiilighet!
Leilighet H0102, H0202, H0302, H0402  - 74 m² BRA:
Inneholder gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc, 2 soverom og innvendig bod.
Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker en praktisk og lettstelt leilighet. Leiligheten har en smart planløsning som gir plass til 2 soverom, og med den åpne stue-/kjøkkenløsningen får du et stort og godt oppholdsrom.
Leilighet H0103 - 95 m² BRA:
Inneholder gang, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc og innvendig bod.
Dette er leiligheten for deg som ønsker en romslig veranda! Her har du hele 19 m² veranda på hjørnet av bygget. Dette innebærer også at du får en gjennomgående hjørneleilighet. Innvendig er stuen luftig og romslig og ligger vestvendt.
Leilighet H0203, H0303, H0403 - 112 m² BRA:
Inneholder gang, 3 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 bad/wc og innvendig bod.
Dette er leiligheten for deg som ønsker en unik leilighet, med god plass til både familie og venner. Leiligheten har gode solforhold, med to verandaer. Den største ligger mot sørvest, og har utsikt mot Mjøsa i tillegg til gode solforhold.
Alle leilighetene vil i tillegg få hver sin tilhørende sportsbod og 1 biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Standard

Generelt om leilighetene
Teknisk forskrift TEK 10 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggtekniske løsninger. Dette gjelder både den enkelte leilighet, og prosjektet i sin helhet.
Takhøyder og himlinger
Boligene leveres med generell takhøyde på 2,5-2,6 m. I områder med nedforet himling
pga. ventilasjonskanaler etc. vil takhøyden bli noe mindre, ned til ca. 2,3-2,4 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer, soverom og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken.
Innvendige himlinger er underkant dekke av betong, eller nedforet gipshimling, som sparkles og males. I stue/oppholdsrom vil det tilstrebes å unngå nedforing for å kunne levere størst mulig takhøyde.
Det anvendes ikke taklister, men fugede overganger mellom vegg og tak/himling.
Terrasser og balkonger
Balkonger er plass-støpte elementer. Overflater på balkonger er pusset betong, gulvet impregneres med vannglass. Rekkverk på balkonger leveres i glass med stendere og håndløper i stål. Balkongene er ikke innglasset.
Vinduer og dører
Alle vinduer og balkongdører leveres med isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Balkongdører leveres som slagdører. Alle innerdører er formpressede dører i hvit farge og glatt utførelse.
Vinduer og innerdører leveres med karmlister (gerikt) i glatt utførelse, i farge bomull.  Spikerslag sparkles og males.
Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. I noen tilfeller må åpningsbare vinduer utstyres med vaktmesternøkkel pga brannhensyn.
Innvendige vegger
Innvendige lettvegger bygges i stål og trekonstruksjoner som dekkes med gips, sparkles og males i S0502Y (bomull). Yttervegger utføres som utfyllende bindingsverk av treverk/stål som er fullisolert. Veggens innside kles med ett lag gips, som sparkles og males i S0502Y (bomull). Innervegger isoleres for bedre romakustikk.
Gulv
Gulv er lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet.
Det må påregnes overgangslister i metall.
Bad
Baderommene er flislagt, på vegger 30 x 60 cm flis, farge hvit blank, på gulv 30 x 60 cm flis, farge grå matt.
Dusjnisje får svingbare dører i glass med garnityr som inkluderer regnfallsdusj. Toalett er vegghengt. Baderomsinnredning med heldekkende servant.
Garderober
Det leveres ikke garderobeskap.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av HTH, modellen Sense, klassisk moderne - profilert front - lakkert i "bomullshvit".
Denne modellen er produsert med et solid MDF materiale som kjerne, og med en slitesterk og miljøvennlig lakk.
Det leveres håndtak i børstet stål, og det leveres slitesterk og vedlikeholdsfri benkeplate i laminat.
Siemens leverer hvitevarepakke med frittstående kjøleskap, og integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.
Oppvarming
Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Varmekilder er radiatorer. Radiatorer plasseres i henhold til offentlige krav for denne type oppvarming. Baderom har elektriske varmekabler i gulv.
Fordeler/varmeveksler plasseres i teknisk rom og derfra til tekniske skap i hver leilighet.
Tekniske skap knyttet til forbruksvann og oppvarming plasseres i baderomsvegg mellom bad/soverom/evt. bod med inspeksjonsmulighet fra bad.
Det leveres forsikringsgodkjent rør-i-rør system med lekkasjeskap på bad med stoppekran.
Se også bjornsveen.no for informasjon om prosjektet!

Beliggenhet

Bjørnsveen Panorama er et unikt boligprosjekt i nordre bydel, med et stort utvalg av flotte leiligheter. Med panoramautsikt over Gjøvik og Mjøsa har en byen for sine føtter.
Herfra er det kort avstand til barne- og ungdomsskole, og Gjøvik sentrum med butikker, kjøpesenter og offentlige kontorer. Ønsker du å kjøre kollektivt er det gode muligheter for dette med bybuss med hyppige avganger og busstopp like ved.
Det er godt med tur- og skiløyper i nærmiljøet, blant annet Eiktunet og Øverby. I Bråstadvika, et par kilometer unna, finnes en flott badestrand og mulighet til å leie båtplass.
Bor du på Bjørnsveen er det kort vei til både det urbane og det mer landlige som Gjøvik har å tilby.

Estimerte felleskostnader

Se prisliste for detaljert oversikt. Fra kr. 9 094,- til kr. 14 998,-
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av felles banklån; kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m. Kontakt selger for komplett budsjett og detaljer.
Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og I kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Formuesverdi

Med bakgrunn i at boligene ikke er ferdigstilt er ligningsverdi ikke fastsatt. Ligningsverdi fastsettes i henhold til gjeldende regler.

Adgang til utleie

Adgang til utleie: Se borettslagets vedtekter.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm - 109 kvm, Bruksareal: 74 kvm - 112 kvm
Leilighetstype 1
Leilighet H0101, H0201, H0301, H0401
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad/wc, wc, stue og kjøkken i åpen løsning og 3 soverom
Leilighetstype 2
Leilighet H0102, H0202, H0302, H0402
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc, 2 soverom
Leilighetstype 3
Leilighet H0103
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc og innvendig bod.
Leilighetstype 4
Leilighet H0203, H0303, H0403
Bruksareal: 112 m².
Primærrom: 109 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 3 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 bad/wc og innvendig bod.
Areal i salgsoppgave er oppgitt som bruksareal (BRA) og P Rom.
BRA er innvendig målt ved leilighetens omsluttende vegger og inkluderer innvendig bod, innvendige vegger og kanaler/gjennomføringer. Bruksarealet er delt i P-ROM og S- ROM primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom). P-rommene er den viktige delen av boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad og soverom. S-rom er uinnredede rom som kott og boder.
I tillegg til BRA og P-Rom kommer arealer på terrasser, i parkeringskjeller og i utvendig bod.
Arealer er beregnet av arkitekt.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er ferdig regulert iht. reguleringsplan godkjent 29/9-2016.
Området er regulert til bolig- og blokkbebyggelse. Hensikten med planen er å legge til rette for utbygging av konsentrert småhusbegyggelse av typen tett-lav, og blokkbebyggelse.
Den enkelte kjøper oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan for området. Kopi av gjeldende reguleringsplan kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside bjornsveen.no, eller den kan fås på forespørsel hos megler.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes bygningsforsikring gjennom borettslaget. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Innskudd inkludert omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Beløpet innbetales til meglers klientkonto, og selger må ha stilt bankgarantier i henhold til §12 i Bustadoppføringslova (se "Bankgarantier" under).
Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosesse

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Kjøpesum er fordelt med 50 % innskudd og 50 % fellesgjeld. Rente på lån er beregnet som et annuitetslån med flytende rente på 3 % pa. Total løpetid på lån er estimert til 40 år. Det er ingen avdragsfri periode på lånet. Felleslånet innehar mulighet til individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning).
Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.