Vikenstranda - 11 blokkleiligheter over 3 etasjer med heis og parkeringskjeller. Unik takterrasse! 6 SOLGT!

Vikenstranda BT6 BLOKK , 2816 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 54 m²
Bruksareal 59 m²
Soverom 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 59
Bruksnummer 47
FINN.no 121922874
Sist endret 26.05.2020 13:42
Prisantydning 1 750 000 - 2 300 000
Totalpris 3 500 000 - 4 601 032

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 1 750 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 500 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 500 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0102 2 1 87 m2 93 m2 2 300 000,- GI BUD
H0103 1 1 83 m2 84 m2 2 050 000,- GI BUD
H0104 2 1 67 m2 70 m2 1 800 000,- GI BUD
H0202 1 2 83 m2 84 m2 2 300 000,- GI BUD
H0301 1 3 54 m2 59 m2 1 750 000,- GI BUD

Beskrivelse

"Kjenne vinddrag fra åker og eng og flatebygder rundt omkring. Blæs bort stresset og uro i skrotten min, bedre hell æll medisin.. " Slik går en av de fineste sangene som er laget om stoltheten og velværet ved å bo ved Mjøsa. Den kunne like gjerne vært laget for å beskrive livet i en av de nye leilighetene som vi nå skal sette i gang å bygge på Vikenstranda.
Med bølgeskvulpet som nærmeste nabo, utsikt mot hedmarkslandet og gåavstand til sentrumskjernen i Gjøvik, vil du alltid føle deg hjemme - om du kommer fra den gærne eller riktige siden av Mjøsa. Eller andre steder for den saks skyld. For det er nemlig den viktigste siden - innsiden - som virkelig blir skjemt bort på Vikenstranda. Her går gode interiørløsninger, beliggenhet og atmosfære hånd i hånd mot et felles mål - å gjøre livet ditt enklere og mer harmonisk.
Her bor du ved sjøen, på landet - og egentlig i byen - på samme tid. Det er ikke mer enn én kilometer fra utgangsdøra, i det rolige og trygge området på Vikenstranda til sentrum av Gjøvik med alle fasiliteter. Eller frister det kanskje mer å ha en aktiv livsstil? Mjøspromenaden tilbyr flotte friluftsmuligheter med idylliske turstier. Eller hva med en liten badetur til Rambekkvika hvor det også er båtliv og fiskemuligheter?
Skulle utferdstrangen bli for stor, så er det bare å trille kofferten oppover veien og hoppe på Flybussen for å reise ut som en ekte globetrotter ut i den store verden.
Men om dørstokkmila skulle bli for lang, er det likevel ikke noe stress. Ta turen ut på terrassen og nyt panoramautsikten alene eller sammen med venner og familie. Er det sol på himmelen ser du den helt sikkert, for på Vikenstranda er det nemlig ofte sol. Både ute og inne.
Byggherre
Byggherre/utbygger er Vikenstranda AS som eies av Betonmast Hæhre Eiendom AS og GOBB Prosjekt AS
med 50 % hver.
Framdrift
- Byggestart iht. salg.
- Byggetid 14 mnd.
Fellesarealer
Blokkenes hovedinngang vil ha adkomst inn i oppvarmet/innendørs hovedgang/trapperom. Heisen er lokalisert i denne hovedgangen. Det vil være adkomst til alle leiligheter fra parkeringskjeller via heis og trapp.
Postkasser for alle leiligheter vil bli plassert ved hovedinngangen. Ved hovedinngang monteres ringeanlegg (audio), i tillegg monteres ringeklokke utenfor den enkelte leilighet.
Fellesarealene i blokkene vil være malt i lyse farger på materiale av pusset betong. På gulv og i trapper er overflater belegg.
Utomhus
Området vil bli opparbeidet med grøntarealer, beplantning, interne grusede gangveger og ikke minst område med mulighet for sosial hygge med naboer, venner og bekjente. I tillegg vil det bli anlagt en takterrasse på blokka. Her vil borettslaget ha mulighet til å lage egne soner til beplantning og sosiale treff. Det vil også bli opparbeidet en felles områdelekeplass.
Adkomstveger for kjøretøy vil bli asfaltert.
Området vil bli opplyst med passende belysning av adkomstveger og internveger.
Det vil bli tilrettelagt med kildesorteringsanlegg på tomta.
Det vil bli lagt opp til utekraner.

Standard

Vegg/overflater
Blokkene oppføres i betong. Etasjeskillere utføres i plasstøpt/prefabrikkert betong. Yttervegger utføres som utfyllende bindingsverk av treverk/stål som er fullisolert. Utvendig kledning på blokkene er pussede overflater og panel.
Veggens innside kles med ett lag gips.
Innvendige lettvegger bygges i stål og trekonstruksjoner som kles med gips. Innervegger isoleres for bedre romakustikk.
Vegger sparkles og males i farge NCS S0502Y, bomull. Annen farge kan velges som tilvalg, se kapittel om tilvalg.
Terrasser/balkonger
Balkonger er plass-støpte elementer. Balkonggulv er som utvendig konstruksjon å anse. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Balkonggulv av betong med glatt underside og brettpusset overside. Rekkverk på balkonger leveres i glass med stendere og håndløper i stål. Balkongene er ikke innglasset.
Vinduer, dører og listverk
Alle vinduer og balkongdører leveres med isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Vindussmyg gipses med hjørnebånd, sparkles og males (dvs. ikke listverk). Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. Noen vinduer må påregnes å vaskes fra utsiden. I noen tilfeller må åpningsbare vinduer utstyres med vaktmesternøkkel pga. brannhensyn. Balkongdører leveres som slagdører.
Alle innerdører er formpressede dører i hvit farge og glatt utførelse. Innerdører leveres med karmlister (gerikt) i glatt utførelse.
Ytterdør leveres som standard ytterdør (kompaktdør), farger velges av arkitekt.
Listverk leveres med synlig innfesting, dvs. med synlig spikring.
Takhøyder og himlinger
Boligene leveres med generell takhøyde på 2,4-2,5 m. I områder med nedforet himling
pga. ventilasjonskanaler etc. vil takhøyden bli noe mindre, ned til ca. 2,2-2,3 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer, soverom og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken.
Innvendige himlinger er underkant dekke av betong, eller nedforet gipshimling, som sparkles og males. Det må påregnes synlig v-fuge i tak mellom betongdekkene.
I stue/oppholdsrom vil det tilstrebes å unngå nedforing for å kunne levere størst mulig takhøyde.
Det anvendes ikke taklister, men fugede overganger mellom vegg og tak/himling.
Gulv
Det leveres som standard lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet.
Det må påregnes overgangslister i metall.
Kjøkken
H0102
Kjøkkenfronter ZA, (glatt hvit)
Håndtak Antrasit, liggende
Benkeplate, standard (Rustik Metal)
Blokka, leilighet H0102 blir kjøkkenveggene malt i Valmuefrø, samme farge som er brukt i rekkehus.
Det er også oppgradert til led-list under overskap på kjøkken på disse leilighetene.
H0103
Kjøkkenfronter, standard (hvit m/profil)
Håndtak Antrasit, liggende
Benkeplate Rustik Mørk Skifer
H0104
Kjøkkenfronter, Stockholm (kaffe latte)
Håndtak Antrasit, liggende
Benkeplate Rustik Mørk Skifer
H0202
Kjøkkenfronter, standard (hvit m/profil)
Håndtak Antrasit, liggende
Benkeplate Rustik Mørk Skifer
H0301
Kjøkkenfronter Havana (brun trestruktur)
Håndtak Antrasit, liggende
Benkeplate Rustik Mørk Skifer
Bad
Badene leveres med:
Vegghengt WC med sete/lokk av plast.
Dusjgarnityr på bad.
Baderomsinnredning i bredde 80 cm med helstøpt servant og speil.
Kran/trakt for vaskemaskin på bad.
Dusjhjørne med svingbare glassvegger.
Nedsenket gulv i dusjnisje.
Badene på blokkene leveres som prefabrikkerte baderomskabiner.
Vegger på bad flislegges med rektangulære fliser størrelse 30x60cm, farge hvit blank.
På gulv benyttes flis størrelse 30x60cm, farge grå matt.
Det kan gjøres egne tilvalg på bad, se eget kapittel.
Garderobeskap
Det leveres ikke garderobeskap.
Rørleggerarbeid / Oppvarming
Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Fordeler/varmeveksler plasseres i teknisk rom og derfra til tekniske skap i hver leilighet. Det er ikke varmtvannsbereder i leilighetene da dette leveres fra varmeveksler i teknisk skap. Det leveres forsikringsgodkjent rør-i-rør system. 
Varmekilder er radiatorer. Radiatorer plasseres i henhold til offentlige krav for denne type oppvarming. Baderom har elektriske varmekabler i gulv. Tekniske skap knyttet til forbruksvann og oppvarming plasseres på bad.
Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning i hver leilighet. Dette aggregatet plasseres i leilighetens innvendige bod/nisje. Avtrekk av luft skjer på badet, i kjøkken/stue område. Kullfiltervifte leveres til kjøkkenavtrekk. I øvrige rom blåses det inn frisk luft via ventil i tak eller høyt på vegg. Inntak av frisk luft og avkast skjer på yttervegg. Mellom aggregat og alle ventiler/rom etableres ventilasjonskanaler. Disse bygges inn i vegger, dekker og over nedforede himlinger. I noen rom må kanalene kles inn i synlige kasser. I innvendig bod er ventilasjonskanalene synlige.
Elektrikerarbeid
Installasjoners omfang og kvalitet leveres iht. krav i NEK400-2014. Forskriftene definerer antall punkter og type punkter som skal leveres i forhold til arealer og utforming av rommene.
Det leveres taklamper i alle rom unntatt stue og kjøkken.
I leiligheten plasseres et sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer.
Det leveres føringsvei for antenneuttak i leiligheten (uttak ved TV) og føringsvei for bredbånd/ telefoni.
Måler for forbruk av elektrisk kraft plasseres i fordelerskap i hver etasje.
Sikringsskapet plasseres i leilighetens innvendige bod eller nisje der dette er hensiktsmessig.
Kabel-tv / Bredbånd
Det legges fiberlinjer inn i alle leiligheter. Det leveres kabel-TV og bredbånd, standard pakke fra Canal Digital, med hastighet på 5/5 Mbps. Det leveres ett uttak i hver leilighet for kabel-TV og bredbånd. Trådløst bredbåndsmodem og T-We box leveres også klart til oppsett og bruk. Dersom det ønskes flere enn ett uttak, må dette bestilles som tilvalg.
Det blir ikke lagt opp linjer for fasttelefon, kun mulighet for bredbåndstelefoni.
Tilvalg
Endringer og tilvalg som kjøper ønsker skal avtales direkte med entreprenør. Det blir innkalt til egne tilvalgs møter tidlig i byggeprosessen.
Eksempler på områder hvor det kan bestilles tilvalg ut over standardleveranse:
Parkett
Fliser på bad (avgjøres tidlig i byggeprosessen)
Innredning på bad (avgjøres tidlig i byggeprosessen)
Kjøkkeninnredning (ikke mulig å endre plassering av vann/avløp og elektriske installasjoner)
Ekstra stikkontakter/økt kvalitet på lamper/armaturer/montering av spotter.
Ekstra data/TV-punkter
Fargevalg på vegger

Beliggenhet

Vikenstranda har en svært attraktiv beliggenhet rett ved Mjøsa, like sør for Gjøvik sentrum.  På Vikenstranda er det mange muligheter for friluftsliv og rekreasjon med turer langs Mjøspromenaden, - eller hva med et bad i Mjøsa på Vikodden. Båthavn har du også i nærheten med Rambekkvika. Her kan man nyte den fantastiske utsikten utover Mjøsa og den nydelige soloppgangen om morgenen. Den nye bydelen ligger også i rimelig avstand fra sentrumskjernen av Gjøvik sentrum. Du får kort vei til byens fasiliteter enten du velger å ta bil eller buss, eller om du følger mjøspromenaden innover. Gjøvik har også blitt universitetsby - vår egen høyskole er nå er underlagt NTNU i Trondheim. Handel gjør du unna i byens trivelige småbutikker eller på innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik. Det er også et rikt utvalg av caféer og restauranter i sentrum.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 8.782,- pr. mnd. til kr. 21.689,- pr. mnd.
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m.
Strøm, fyring/varme og innboforsikring er ikke inkludert i felleskostnadene.
Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og I kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Adgang til utleie

Adgang til utleie: Se borettslagets vedtekter. Jfr. Burettslagslova §§ 5-5, 5-6.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Det vil bli gjennomført en mindre endring av gjeldende reguleringsplan for Vikenstranda. Denne endringen er i tråd med slik BT6 vises på situasjonsplan i prospektet.
Det tas derfor forbehold om at myndighetene godkjenner endringen av reguleringsplanen og at det gis tillatelse til tiltak som planlagt.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen har privat adkomst til kommunal vei, og eiendommene vil bli tilkoblet offentlig vann og avløpsanlegg.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen.