Reinsvoll

Reinsvoll - Pen, praktisk og moderne selveierleilighet med sentral beliggenhet - 3 soverom

Skaubovegen 10D , 2840 Reinsvoll

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 96 m²
Bruksareal 99 m²
Tomt 1 569 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2013
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 161
Energimerking D
FINN.no 156763718
Sist endret 30.04.2021 09:54
Prisantydning 1 990 000
Totalpris 2 048 772

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 58 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 048 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Skaubovegen 10D er en selveierleilighet i 2. etasje i den tidligere skolen på Reinsvoll. Bygget er fra 1955, men er gjort om til leiligheter i 2013.  Planløsningen er praktisk og leiligheten inneholder entre, stor stue-/kjøkkenløsning, tre soverom bad og to boder, hvorav den ene i dag blir benyttet til garderobe. Utvendig har leiligheten en romslig, overbygget, vestvendt balkong der du kan nyte sola.

Innhold

Leilighet i 2. etasje som inneholder entre, boder, bad, 3 soverom og stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong.

Standard

Lys og pen leilighet med praktisk planløsning, og fremstår i god stand.
Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen, og har innredning med laminerte skrog og hvite, profilerte fronter. Laminert benkeplate. Plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskiin og kjøleskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut.
Badet har Flislagte gulv og vegger og himlingsplater. Badet er utstyrt med servant i underskap, speil med belysning, dusj med innfellbare glassvegger og gulvmontert toalett.  Opplegg for vaskemaskin.
Øvrige overflater med hovesakelig parkett på gulv, malte plater på vegger og himlingsplater med downlights i noen rom.
I takstmannens tilstandsrapport har våtrom fått tilstandsgrad 2 på grunn av indikasjoner på fukt i dusjsjone. Dette kan i følge takstmannen skykdes at dusjen nylig var brukt ved befaringen.

Beliggenhet

Skaubovegen 10D ligger nesten midt i sentrum av Reinsvoll. Herfra er det gangavstand til både butikker, skole og barnehager. Reinsvoll ligger ypperlig til med tanke på friluftsliv. Herfra er det kort vei til turstier, milevis med skiløyper og badevann! Toten Golf ligger en rask kjøretur østover. Reinsvoll er stasjon på Gjøvikbanen, så er du uten bil kommer du deg raskt og enkelt dit du vil. Det er selvfølgelig gangavstand til stasjonen. På Reinsvoll får du tak i det meste du trenger i det daglige. Utover dette er det ca 4 km til Raufoss der du finner kjøpesenter og alle servicetjenester. Legg til ca 1,5 km er du på Gjøvik. Til Oslo er det ca to timer med bil eller tog.

Felleskostnader

600 pr. mnd. Inkludert i felleskostnader er snøybrøyting, forsikring bygg og strøm i fellesområder.

Løpende kostnader

Løpende kostnader vil bl.a. bestå av følgende.
Forsikring, kostnader velforening, off. avgifter og eiendomsskatt og vedlikeholdskostnader.
Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, nett, innboforsikring m.m.

Sameie

Boligen er en del av ett boligsameie. Dette betyr juridisk at alle deleiere eier all tomtegrunn og
bygningsmasse sammen men at hver enkelt seksjonseier har eksklusiv bruksrett på hoveddeler og
tilleggsdeler til sin seksjon. I praksis tar alle seg av sin egen bolig utvendig og innvendig, men juridisk
har alle bl.a. vedlikeholdsansvar for alle bygninger på hele eiendommen, etter sameiebrøken.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Eier opplyser at det planlegges bygging av carporter. For ytterligere informasjon om pris, byggestart osv bes ta kontakt med Bso Eiendom AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Eika

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for sameiet er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 99 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entre, bad, tre soverom og stue/kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering innstikksledninger vann og avløp, samt drenering datert 20.02.2014 og midlertidig brukstillatelse for leiligheter datert 03.04.2014.

Tomt

Areal: 1 569 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Pakering på felles gårdsplass.

Byggemåte

Dette opprinnelig en gammel skolebygning fra 50-tallet, som i 2013 er ombygget til 8 leiligheter. Bygningen er hovedsakelig oppsatt i trekonstruksjoner og med mønet saltak. Etasjeskiller i betong og trekonstruksjoner.
Vinduer med malte trekarmer og 2-lags energiglass. Verdandadør i malt treverk med glass. Ytterdør til felles gang er brann og lydklassifisert. Innvendig malte, glatte dører.
Overbygget veranda med utgang fra stue har gulv i impregnerte materialer og rekkverk i glass og treverk. Overbygget inngangsparti.
Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg. Automatsikringer.
Varmtvannsbereder på 200 liter plassert på bod. Synlige vann- og avløpsrør i plast.
Mekanisk avtrekk på bad og kjøkken, forøvrig lufting via ventiler og vinduer.
Brannslukningsapparat og røykvarsler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering innstikksledninger vann og avløp, samt drenering datert 20.02.2014 og midlertidig brukstillatelse for leiligheter datert 03.04.2014.

Barnehage / skole i området

Reinsvoll skole (1-7 kl.)  0.9 km
Raufoss videregående skole 5 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 14.3 km
Reinsvoll barnehage (0-6 år)  1.2 km
Bøverbru barnehage (1-5 år)  4.5 km
Lunde gårdsbarnehage

Adgang til utleie

Det er ikke kjent med at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele boligen kan leies ut som en boenhet.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.
Gulvvarme på bad, forøvrig panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 328 pr. år Inkludert i kommunale avgifter er gebyr for avløp, renovasjon og eiendomsskatt. I tillegg kommer vannavgift til Sivesind Vannverk med fastavgift kr 2 000 + kr 20 pr kubikkmeter

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskattetaksten er kr 1 757 000 og eiendomsskatten er kr 8 785,-

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi i følge Skatt Øst.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan er Reguleringplan for Reinsvoll sentrum nord, vedtatt 26.11.1986 med formål boligbebyggelse, nåværende og fremtidig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata
2014/929001-1/200  Seksjonering   28.10.2014 
opprettet seksjoner:
snr: 6
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/8

Vei/vann/avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei
Vann: Eiendommen er tilknyttet privat nett. Eiendommen har vannmåler fra Sivesind Vannverk
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring ihht vilkår.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skaubovegen 10D, 2840, Reinsvoll, Gnr. 42 bnr. 161 snr. 7 i Vestre toten kommune

Eier

Bso eiendom as

Oppdragsnummer

6-19-0189

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.