SENTRUM: Lys og moderne hjørneleilighet med to soverom, garasjeplass og balkong- Gangavstand til alle fasiliteter!

Tordenskjolds gate 5 , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

65%

eier sin egen bolig

62%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

33%

har bolig på over 120 kvm

35%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er gift

Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 73 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 2 011 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 1129
FINN.no 157506919
Sist endret 21.05.2020 12:36
Prisantydning 4 800 000
Totalpris 4 928 992
Ligningsverdi 727 607,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 128 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 928 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Tordenskjolds Hage er en av de nyere bygårdene på Gjøvik. Her finner du både heis og garasje. Denne leiligheten ligger i fjerde etasje.  Her er det en rosmlig balkong, med godt med ettermiddagssol, i tillegg er det en stor felles takterrasse med flott utsikt over store deler av Mjøsa og byen.
Innvendig er leiligheten praktisk i planløsningen med store rom. Kjøkken og stue med spiseplass og plass til sofagruppe. Leiligheten har to soverom, hvor hovedsoverommet har adkomst til flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. I tillegg finnes en romslig entre. Alt i alt er dette en kompakt, lettbeboelig leilighet med svært sentral beliggenhet.

Innhold

Leilighet beliggende i fjerde etasje med entré, to soverom, bad/vaskerom, kjøkken og stue. Det er i tillegg egen garsasjeplass og bod på inngangsplanet. Felles for sameiet er den romslige takterraassen!

Standard

Dette er en lys og hyggelig leilighet, i et moderne boligkompleks. Du ønskes velkommen inn i en romslig entré, med godt muligheter for oppbevaring av yttertøy. Det er praktisk adkomst til bod, for ytterligere oppbevaring.
Badet har adkomst både fra entréen og hovedsoverommet. Badet er pent flislagt, og er praktisk innredet med romslig innredning med mye skapplass og heldekkende servantplate. Det er over innredningen montert speil og skap, med tilhørende belysning. Det er også praktisk med vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Badet inneholder ellers toalett og dusjnisje med innsvingbare dører.
Hovedsoverommet er delikat innredet med store garderobeskap og god plass til soveromsmøblement. Det minste soverommet er innredet med gjesteseng, kontorpult og garderobeskap, så her er det gode oppbevaringsmuligheter!
Stuen og kjøkkenet er i åpenløsing, med pen innredning med profilerte fronter og integrerte hvitevarer. Over benkeplaten er det flislagt i sprutsonen.
Det er gode lysforhold med store vinduer og dimbare spotlight i taket! Her er det god plass til spisebord og sofagruppe. Det er utgang til balkong med godt med ettermiddagssol!
Utvendig er det montert persienner på de fleste vinduer.
Felles for sameiet er den flotte takterrassen med gode solforhold og nydelig utsikt.
Innvendige overlfater er parkett på gulv og helsparklet malte plater på vegger. Bad har fliser på gulv og vegger. . Det er ekeltriske utvendige persienner.

Beliggenhet

Tordenskjolds Hage, Tordenskjoldsgate 5, ligger midt I Gjøvik sentrum mellom kafeer og restauranter, kjøpesenter og Storgatas puls. Leiligheten vi har for salg ligger lunt tilbaketrukket fra all slags larm og støy, men likevel midt i smørøyet på Gjøvik. Herfra er det kort vei til absolutt alt: på få minutter kan du spasere til Innlandets største kjøpesenter CC Martn, togstasjonen, restauranter av mange slag, Storgatas butikker, skoler og strandpromenade. Du befinner deg ikke mer sentralt plassert på Gjøvik enn akkurat her! Selv om Gjøvik er en by er det kort vei til naturen. Marka ovenfor byen er proppfull av turstier og skiløyper og ved friluftsbadet Fastland finnes alpinanlegg vinterstid.

Tomt

Areal: 2 011 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 4 etasje

Garasje / Parkering

Det er egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Barnehage / skole i området

Se vedlagte nabolagsprofil for avstand og informasjon om skoler og barnehager i nærheten.

Felleskostnader

3 405 pr. mnd. Fellesutgifter er fordelt på følgende måte: Felleskostnader kr. 2 505,- Måler: 1482 Tordenskjold fjernvarme: Enhet: 1482/37 ( 1482 - 37) 700 1482 Tordenskjold vann: Enhet: 1482/37 ( 1483 - 37) 200
Seksjonenes andel av månedlige felleskostnader inkluderer bl.a.; forsikring av bygning/felles arealer (ikke innbo), forretningsførsel, revisjon, renhold fellesarealer, vedlikehold fellesarealer, noe vaktmestertjenester, Kabel-TV/bredbånd, kommunaleavgifter, vedlikehold garasjeanlegg etc

Sameie

Tordenskjolds Hage org. nr 919 163 992

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Megler har vært i kontakt med styreleder, det er ikke kommet informasjon om planer som vil kunne påvirke felleskostnader eller evt opptak av fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ingen fellesgjeld i sameiet pr i dag.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

23 483

Forsikring

IF Polisenummer: SP1448407

Regnskap

Megler har ikke fått oversendt regnskap eller budjsett fra forrettningsfører. Dette er forespurt pr. 09.09.2019

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Byggemåte

Boligblokk oppført i betongkonstruksjoner. bygningen inneholder leiligheter, garasje for beboerne, boder og en næringsdel.
Det foreligger verdi- og lånetakst for eiendommen som følger vedlagt. Det er ikke utført en tilstandsvurdering.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 7.9.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 78 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, to soverom, bad, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Gjøvik kommune følger vedlagt.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
Det henvises forøvrig til sameiets vedtekter.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med vannbåren varme

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale eiendomsgebyrer faktureres 1482 Tordenskjolds Hage

Løpende kostnader

Det må i tillegg til de månedlige felleskostnadene påregnes kostander til vedlikehold av leiligheten, innboforsikring, strøm, internett- og tv-tilkobling. Dette vi variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 727 607 pr. 06.09.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 619 386 pr. 06.09.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Reguleringsplan (RP) Del av Kvartal 21 - Tordenskjoldsgate 3-5 a_B/F/K/P bolig/Forretning/Kontor/ Parkering 27.10.2011
Eiendommen  er regulert til V-Forretning/Sentrum og stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
0/901581-1/19  Erklæring/avtale  
GRUNNAVGIFT ETTER BYKONTRAKTEN
Overført fra: 0502-67/1129
Gjelder denne registerenheten med flere
0/901584-1/19  Erklæring/avtale  
GRUNNAVGIFT ETTER BYKONTRAKTEN
Overført fra: 0502-67/1129
Gjelder denne registerenheten med flere
2016/170495-1/200  Erklæring/avtale  
26.02.2016 
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:0502 Gnr:67 Bnr:1096 Snr:20  
Bestemmelse om felles innkjørsel, drift og vedlikeholdskostnader
Overført fra: 0502-67/1129
Gjelder denne registerenheten med flere
Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp.
Felles privat adkomst fra kommunal veg.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.