Vindingstad - Lekker nyoppusset enebolig med barnevennlig beliggenhet- 4 soverom - 2 bad

Nordbyvegen 13 , 2817 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

76%

har bolig på over 120 kvm

28%

er barnefamilier

40%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 145 m²
Bruksareal 172 m²
Bruttoareal 190 m²
Tomt 1 126 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1981
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 79
Energimerking F
FINN.no 156058048
Sist endret 15.05.2020 16:16
Prisantydning 4 930 000
Totalpris 5 067 242
Ligningsverdi 742 387,-

Beregnet totalkostnad

4 930 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 930 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 137 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 067 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 2.319.000,- og eiendomsskatten er kr 6.029,-. Eiendomsskatten er inkludert i kommunale avgifter.

Beskrivelse

Nordbyvegen 13 er en enebolig opprinnelig fra 1981 som er fullstendig endevendt og restaurert. Dette har etter iherdig innsats av dagens eier blitt til en skikkelig feinschmecker-bolig. Her er det ikke spart på noe som helst av materialer og spennende design! Her er vinduene dratt helt ned til gulvet og det er brukt mye glass i både dører og rekkverk. Lyset er det med andre ord ingenting å si på! Boligen inneholder fire soverom, to bad, stue, spisestue, kjøkken med spiseplass, bod og vaskerom. Utvendig finner du både en stor frokostbalkong og en særdeles raus terrasse. Bilen setter du i egen garasje.

Innhold

Enebolig over to plan som inneholder:
Underetasje: Hall m/trapp, 3 soverom, bad, vaskerom, bod og garasjerom.
1.etasje: Kjøkken/stue, soverom og bad.

Standard

Hele boligen er betydelig oppgradert i 2019 og fremstår som svært moderne og tidsriktig!
Lekkert kjøkken med fine detaljer. Kjøkkeninnredning med mørke glatte fronter, kjøkkenøy med trefargede strukturerte fronter. Benkeplate i stein på øy med nedsenket kjøkkenkum. Laminert benkeplate mot vegg, fliser over benk gir et rent og delikat utrykk. Integrerte hvitevarer; koketopp med ventilator, stekeovn og mikrobølgeovn i høyskap, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Badet i 1.etasje har direkte adkomst fra master bedroom og er svært innbydende. Flislagte overfalter på gulv og vegger. Baderomsinnredning med glatte fronter, med to påstående servanter. Speil og belysning. Dusjhjørne med glassvegg. Badekar med frittstående gulvkran. Vegghengt wc.
Badet i underetasjen er også tiltalende og har flislagte overflater på gulv og vegger. Baderomsinnredning med glatte fronter og påstående servant. Speil og belysning. Dusjhjørne (ikke ferdigstilt; kjøper kan velge armatur og eventuelle vegger/dusjkabinett). Vegghengt wc.
Vaskerommet er det eneste rommet i huset som ikke har vært igjennom omfattende oppussing. Vaskerommet har belegg på gulv og malt puss/mur og malte plater på vegger. Vegghengt utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige overflater:
Gulv: Parkett, laminat, belegg og fliser.
Vegger: Trepanel, plater og malte glatte flater.
Himling: Malte plater, malt trepanel og formpresset panel.
Moderniseringer/påkostninger:
Modernisert/ombygget (i 2011) Ny taktekking. Utført av tidligere eier.
Modernisert/ombygget (i 2015) Utvendig beiset. Utført av tidligere eier.
Modernisering (i 2019) Totalrenovert innvendig, unntatt vaskerom. Bygget ny veranda og utvendig beiset. Fornyet/skiftet de fleste vinduer.
FØLGENDE BYGNINGSDELER HAR FÅTT TILSTANDSGRAD 2:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på:
-Grunn, drenering og fundamentering.
-Konstruksjoner i vegg og tak.
-Vaskerom.

Beliggenhet

Nordbyvegen 13 ligger like ovenfor Vindingstad skole, med hele Gjøvik, Mjøsa og Hedmarken som utsikt! Tomta er stor, frodig og ideell for lek og moro. Her oppe er det kort vei til alt. Nevnte Vindingstad skole ligger kun en kort spasertur ned gangstien, det samme gjør Bondelia barnehage. Du kommer deg ned til Gjøvik sentrum både med bil fra egen garasje, eller med buss som går bare noen hundre meter unna. Er du friluftsinteressert er det kun en drøy kilometer opp til Østbyhøgda og milevis med tur- og skiløyper, kunstgressbane og skiarena. NTNU ligger innen gåavstand.
Gjøvik ligger ca 2 timer fra Oslo og 1,5 timer fra Gardermoen.

Tomt

Areal: 1 126 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje med en biloppstillingsplass. Øvrig parkering på egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Vindingstad barnehage (1-5 år)
48 barn, 3 avdelinger 0.6 km
Marihøna barnehage (1-5 år)
60 barn 1.2 km
TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år)
68 barn 1.2 km
Vindingstad skole (1-7 kl.)
309 elever, 21 klasser 0.8 km
Kopperud skole (1-10 kl.)
460 elever, 20 klasser 1.1 km
Gjøvik videregående skole
1050 elever 5.1 km
Raufoss videregående skole
450 elever 10.6 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1981

Antall soverom

4

Byggeår

1981

Byggemåte

Murt grunnmur antatt satt på komprimerte drenerende masser. Yttervegger oppsatt i bindingsverkskonstruksjoner, isolert med mineralull utvendig kledd med malt panel. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Mønet saltak konstruksjon bygget med prefabrikkerte taksperrer. Kaldt loft isolert med mineralull mot etasje under. Etasjeskiller i tre. For ytterligere byggebeskrivelse, se vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert X for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 172 kvm, Bruttoareal: 190 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, 3 soverom, bad og vaskerom.
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken/stue, soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektrisitet og ved i hovedsak ved hjelp av gulvvarme og panelovner. Lekker vedovn i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 275 pr. år

Løpende kostnader

Kommunale avgifter og eiendomsskatt
Strøm
Forsikring
Vedlikeholdskostnader
Driftskostnader

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 742 387 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 672 593 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Felles privat adkomst. Se kart. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra Gjestvang&Partners ved annonserte fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Felles privat adkomst.
Kommunalt tilknyttet vann og avløp.
Kommunale VA-ledninger ligger langs eiendomsgrensen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det er byggegrense på 4 meter fra kommunale VA-ledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Oppgi ønsket overtagelsetidspunkt i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedsføringspakke kr. 19 900,- For visninger er det avtalt kr. 3 000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.