Gjøvik - Sjarmerende og smakfull enebolig i Nordbyen - 4 soverom - garasje - Mjøsutsikt.

General Ruges veg 4 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

49%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

33%

har bolig på over 120 kvm

24%

er barnefamilier

26%

er gift

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 176 m²
Bruksareal 184 m²
Bruttoareal 208 m²
Tomt 745 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1936
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 153
Energimerking G
FINN.no 159798147
Sist endret 13.05.2020 09:07
Prisantydning 3 800 000
Totalpris 3 908 992
Ligningsverdi 792 485,-

Beregnet totalkostnad

3 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 108 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 908 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 2.354.000,-og eiendomsskatten er kr. 6120,-.

Beskrivelse

General Ruges veg 4 er en spennende enebolig fra 1936. Boligen ligger flott til med sin usjenerte beliggenhet på Gjøvik. Dette er en stor enebolig med mange rom, og flere moderniseringer er gjort her den siste tiden. Boligen fremstår som sjarmerende og spennende. Første etasje består av stor stue/spisestue, kjøkken og soverom. Andre etasjen byr på bad, toalettrom og 3 soverom i lysmalte farger. I kjelleren er det også et bad og godt med bodplass. Her har du i tillegg en stor og fin terrasse. Der kan du nyte dagene i sola og utsikten mot Mjøsa. Tomta er hellende og er pent opparbeidet med plen og beplantning.

Innhold

Enebolig som inneholder følgende i loftsetasjen: Innredet rom. I 2.etasje: Bad, gang, 3 soverom, wc. I 1.etasje: Entrè, kjøkken, hall m/trapp, stue, spisestue, soverom, bod. Kjeller: Bad, gang, teknisk rom, 2 boder.

Standard

Bolig over 1½ etasje med kjeller og loftetasje.
2.etasje
Badet har fliser på gulv, fliser og baderoms plater på veggene. Malte plater i himling. Servant med underskap. Dusjdører. Mekanisk avtrekk. Tillitt i dør. Varme i gulv.
Toalettrommet har laminat på gulvet, panel på vegg og i himling. Servant og gulvmontert wc. Panelovn.
3 soverom hvorav det ene har skyvedørsgarderobe og dør ut til balkong med flott utsikt.
1.etasje
Kjøkkeninnredning med laminerte skrog med glatte fronter. Benkeplaten er laminert. Flislagt over benkeplate med belysning over. Mekanisk avtrekk.  Integrert koketopp, komfyr, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Plass for frittstående kjøleskap.
Lysmålt stue og spisestue med dør ut til veranda med flott Mjøs utsikt.
Soverom
Kjeller
Badet har fliser på gulv og vegg. Malte plater i himling. Innredet med servant med underskap, dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin. Vegghengt wc. Mekanisk avtrekk. Varme i gulv.
Teknisk rom og boplass.
Innvendige overflater er i hovedsak preget av: Loftsetasje: Laminat. 2.etasje: Tregulv. Fliser. Laminat. 1.etasje: Tregulv. Parkett. Kjeller: Fliser. Betong.
På vegger: Loftsetasje: Malte plater. 2.etasje: Malte plater. Panel. Fliser. 1.etasje: Panel. Tapet. Kjeller: Malte plater. Fliser. Murpuss.
I himling: Loftsetasje: Malte plater. 2.etasje: Malte plater. Panel. 1.etasje: Panel. Kjeller: Malte plater. Plater.
El-anlegg med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendom beliggende innen et etablert og attraktivt villastrøk i nordre bydel av Gjøvik. Det er gangavstand til sykehuset, barnehager, barne-/ungdomsskole og videregående skole. Kort vei til idrettsplass, Hovdetjernet friluftsråd med tennisanlegg, barnevennlig alpinanlegg og Mjøsa med bade-/fiskemuligheter. Gangavstand til dagligvareforretninger og til sentrum. Bussholdeplass tett ved boligen. Gode sol-/ og utsiktsforhold over byen og Mjøsa.

Tomt

Areal: 745 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Garasje med en oppstillingsplass. Byggeår 1985.

Barnehage / skole i området

Fredheim skole (1-7 kl.) 10 min
343 elever, 22 klasser 0.7 km
Gjøvik skole (1-7 kl.) 19 min
250 elever, 14 klasser 1.5 km
Bjørn sveen ungdomsskole (8-10 kl.) 10 min
310 elever, 10 klasser 0.8 km
Gjøvik videregående skole 10 min
1050 elever 0.7 km
Lissom skogen barnehage (0-5 år) 6 min
108 barn, 6 avdelinger 0.4 km
Solås stua barnehage (0-5 år) 7 min
20 barn, 1 avdeling 0.5 km
Krigsordet barnehage (3-5 år) 16 min
60 barn, 3 avdelinger 1.1 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1936

Antall soverom

4

Byggeår

1936

Byggemåte

Gulv støpt på grunn. Grunnmur i sparesteinsbetong. Støpt ringmur med kryperom under liten del av stue mot øst. Støpte punktfundamenter med kryperom under tilbygg mot nord og vest. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Etasjeskiller med trebjelkelag. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med skifer over opprinnelig del, og tilbygg tekket med papp/stålplate. Takrenner og utvendige beslag i metall. Vinduer av tre med varierende utførelse. Ytterdør og balkongdører i tre med 2-lags isolerglass.
Garasje: Gulv støpt på grunn. Støpt sokkel. Yttervegg i trekonstruksjon. Mønet skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Liggende og stående utvendig trekledning. Taktekking med metallplater. Takrenner og utvendige beslag i metall.
Uthus: Ukjent fundamentering. Yttervegg i trekonstruksjon. Pulttak i trekonstruksjon. Bjelkelag i trekonstruksjoner. Liggende utvendig trekledning. Taktekking med metallplater. Trevinduer med 1-lag glass. Ytterdør i tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 176 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 208 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang.
1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, kjøkken, hall m/trapp, stue, spisestue, soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, 3 soverom, wc.
Loftsetasje:
Bruksareal: 16 m²
Primærrom: 16 m² . Følgende rom er oppgitt som primærrom: Innredet rom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealer er oppmålt av takstmann ikke kontrollmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av panelovner, varme i gulv på enkelte rom og ildsteder.
Registrert avvik ved sist tilsyn: Adkomst på tak - Det var takstige på bakken sammen med husstige. Stigen skal være fastmontert på tak.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 208 pr. år Eiendomsskatt er inkl. i kommunale avgifter.

Løpende kostnader

Estimerte løpende kostnader er kr. 68.000,-. Inkl. Forsikring, estimert. (pr. mnd. kr 667) kr 8 000. Off. avgifter og ev. eiendomsskatt, estimert. (pr. mnd. kr 2 083) kr 25 000.
Vedlikeholdskostnader, estimert.(Omfatter utskiftinger av hele bygningsdeler (f.eks. våtrom, fuktsikring, tak osv.) og oppgaver som omfatter f.eks. maling, overflatebehandling og utbedringer i hele byggets levetid fordelt over flere år) (pr. mnd. kr 2 917) kr 35 000.
Utover det som er nevnt over påløper kostnader til bla. strøm, fyring/brensel, nett, innbo forsikring, drift
m.m. Sum årlige kostnader er kun ett estimat og vil variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 792 485 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 852 944 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.
Tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,3% i provisjon beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, markedsføringspakke kr. 19 900,- . Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.