Gjøvik , Bondelia Hage

Type Rekkehus
Primærrom 95m²
Bruksareal 105m²
13/03/2020 11:56
Oppholdsrom
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 57
Bruksnummer 37
Energimerking
FINN.no 162489073
Sist endret
Prisantydning 2 694 000,-
Totalpris 4 490 000,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

2 694 000,- (NB: prisen er fast) 1 796 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 490 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 4 490 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
6190333 3 95 m2 105 m2 4 950 000,-
6190335 3 95 m2 105 m2 4 490 000,-
6190336 3 95 m2 105 m2 4 750 000,-
6190337 4 119 m2 122 m2 6 150 000,-
6190338 4 119 m2 122 m2 5 950 000,-
6190339 4 119 m2 122 m2 6 150 000,-

Beskrivelse

Velkommen!

BONDELIA HAGE

Etableringen av Bondelia Hage er inspirert av ønsket om å legge til rette for helhetlige bomiljøer. Med det mener vi å sette sammen boliger på en slik måte at mennesker og familier med ulike behov, og i ulike faser av livet, blir naturlige deler av et større fellesskap.
En annen tanke har vært å legge til rette for at mennesker - når årene går, familiesituasjonen endres eller behovene forandrer seg - kanskje finner et nytt og mer egnet hjem i det samme nabolaget.
Derfor har vi lagt stor vekt på rommene mellom husene. Her er det store bilfrie områder, omkranset av de flotte eiketrærne som ruver mellom byggene og som på sin naturlige måte gir inntrykk av å bo midt i naturen. Her kan barna leke - eller de voksne kan trene i frisk luft i Tufte-parken som etter hvert blir etablert.
Den gamle rektorboligen og stabburet danner et naturlig midtpunkt på området. Bygningene skal gjennom en omfattende rehabilitering og rektorboligen vil etter hvert fremstå som et samlingssted for aktivitet, sosialt samvær og med muligheter for bruk av gjesteleiligheter eller feiring av store begivenheter. I stabburet vil det bli «delingsøkonomi». Her kan man samle sammen utstyr innen fritid og sport og det du ikke lenger vil bruke
kan kanskje naboen din låne?
Bondelia Hage innbyr til det gode liv, på alle måter.

BONDELIA HAGE 1 BORETTSLAG
Bondelia Hage 1 borettslag vil bli bestående av 7 boenheter. Borettslaget er tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag (GOBB).
Når du kjøper en bolig i ett borettslag blir du andelseier i borettslaget. Eierskap av andelen gir deg enerett til din egen bolig, og du får rett til å benytte fellesarealene sammen med de andre andelseierne i borettslaget.

GOBB er forretningsfører for borettslaget. Alle som bor i borettslag tilknyttet GOBB vil oppleve en god og trygg hverdag. Vi har mange tiårs erfaring med å bistå drift av borettslag.
Hverdagen vil også bli mye enklere hva gjelder vedlikehold og oversikt over økonomi i forhold til boligen. GOBB utarbeider forslag til vedtekter for borettslaget.
Generalforsamlingen er borettslagets øverste myndighet består av andelseierne i borettslaget. Det er generalforsamlingen som velger styre og som gjør alle viktige vedtak, som f.eks. å endre vedtekter.

Innhold

Rekkehus med 4 i rekke.
Dette er et arealeffektivt rekkehus med 3 soverom, alternativt 2 soverom og en ekstra stue. I tillegg er det to bad, stue, kjøkken og bod, samt to terrasser i 1.etasje.

Rekkehus med 3 i rekke.
Et rekkehus med kvadratiske plan, med god planløsning. Her er det carport og bod mellom boligene og takterrasse over carporten. Innvendig inneholder boligen stue, spisestue, kjøkken, vindfang, bod, 3 (4) soverom, bad og separat wc. Fra stuen/soverommet i andre etasje er det dør ut til takterrassen.

Standard

GENERELT
Teknisk forskrift TEK 17 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggetekniske løsninger.
Dette gjelder både den enkelte bolig, og prosjektet i sin helhet. Det leveres 1 stk brannslokningsapparat løst i hver bolig. Det leveres 3 stk nøkler til boligen.

KJØKKEN
Det leveres moderne og tidsriktig kjøkken av type Sigdal Uno Palett med frontfarge S2005-G10Y. Kjøkkenet leveres med induksjon platetopp, integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/frys). Front på hvitevarene leveres med samme profil som øvrige skap. Det leveres hel benkeplate i slitesterk og vedlikeholdsfri laminat.
Som tilvalg kan man endre farger på fronter og det er 17 farger å velge mellom! Man kan også endre på benkeplate og knotter. Det er ikke med fliser over benk i leveransen, men dette kan bestilles som tilvalg.

BAD
Badene leveres med:
-Vegghengt WC.
-Baderomsinnredning i bredde 80 cm med helstøpt servant og speil.
-Kran/trakt for vaskemaskin.
-Dusjhjørne med svingbare glassvegger og dusjgarnityr
-Nedsenket gulv i dusjnisje.
Badene er plassbygde. Vegger på bad flislegges med rektangulære fliser størrelse 40x20cm, farge hvit matt.
På gulv bad og wc rom benyttes flis størrelse 20x20cm og 10x10cm i dusjnisje, farge grå matt.

GARDEROBESKAP
Det leveres ikke garderobeskap,  men det er avsatt plass iht forskriftene.

GARASJE/PARKERING
Rekkehusene N2-C har parkering ved egen bolig i carport.
N3-A-leilighetene har parkering i felles carportanlegg rett ved boligene.
Alle rekkehusleilighetene har utvendig bod ved boligene.

UTOMHUS
Området vil bli opparbeidet med grøntarealer, beplantning, interne grusede gangveger og ikke minst område med mulighet for sosial hygge med naboer, venner og bekjente.
Adkomstveger for kjøretøy vil bli asfaltert.
Det legges klart for tilkobling av el- billading i carport. Ved tilkobling bekostes ladeboks av den enkelte kjøper.
Området vil bli opplyst med passende belysning av adkomstveger og internveger.
Alle interne veier, fellesanlegg og grøntarealer i området vil bli eiet av et sameie. Borettslagene på Bondelia Hage er forpliktet til å delta i sameiet.
Driftsutgifter blir fordelt på alle eiendommene/ borettslagene/sameiene i området. Kostnader for overdragelse av fellesarealer og anlegg til sameie bekostes av utbygger.

OPPVARMING
Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg. Det er ikke varmtvannsbereder i boligene da dette leveres fra varmeveksler i teknisk skap.

For en mer utfyllende beskrivelse ta kontakt med oss eller last ned prospekt!

Beliggenhet

Bondelia Hage ligger 4 km sør for Gjøvik sentrum. Det er bare en liten spasertur (ca. 700 meter) ned til Mjøsa.
Herfra er det flott å vandre langs Mjøspromenaden helt inn til byen. Det er gode kollektivtilbud rett ved området og det er kort veg til skole, barnehage og områder for sport og friluftsliv både sommer og vinter.

Estimerte felleskostnader

Fra kr. 11 460,- pr.mnd. til kr. 14 560,- pr. mnd.
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av fellesgjeld, kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning og fjernvarme. Strøm og innboforsikring er ikke inkludert i felleskostnadene. Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og i kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm - 119,10 kvm, Bruksareal: 105 kvm - 122,50 kvm

N3A_1-N3A_4:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 1.etasje: gang/trapp, kjøkken, stue, bad. 2.etasje: 3 (2) soverom, bad, gang.

N2C_1-N2C_3:
Bruksareal: 122,5 m².
Primærrom: 119,1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 1.etasje: vindfang, wc, kjøkken, stue, spisestue. 2.etasje: 4 (3) soverom, bad, gang.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er i dag under regulering. Byggherren tar derfor forbehold om at reguleringsplanen blir godkjent slik planen nå viser. Om det skulle vise seg at planprosessen medfører at boligene blir vesentlig endret i forhold til dette prospektet så vil kjøper stå fritt til å heve sin kontrakt.

Betalingsbetingelser

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktsunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis.

Kjøpesum, omkostninger og eventuelle tilvalg skal være på meglers klientkonto i god tid før overtagelse. Kjøper som ikke er fysisk person, kan ikke kjøpe iht borettslagsloven.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Kjøpesum er fordelt med 60% innskudd og 40% fellesgjeld. Rente på lån er beregnet som en flytende rente på 3% pa. Total løpetid på lån er 40 år.
Det er ingen avdragsfri periode på lånet. Felleslånet innehar muligheten til individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning).

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Silje F. Aandalen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Silje F. Aandalen

99 30 85 46

silje@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
Kristian Løkken
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Kristian Løkken

48 09 38 29

kristian@partnerseiendomsmegling.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
88%

eier sin egen bolig

71%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

58%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier