Kapp

KAPP - Nyere 3-roms leilighet fra 2018 - 2etg - veranda - flott utsikt - carport!

Mjøsvegen 439 , 2849 Kapp

VISNINGER

9. august søndag kl. 15:00-15:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sara Hichour
Sara Hichour Eiendomsmeglerfullmektig
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

41%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

30%

av boligene er nyere enn 20 år

24%

er barnefamilier

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 56 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 2 212 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 23
Energimerking C
FINN.no 186479366
Sist endret 31.07.2020 11:51
Prisantydning 1 450 000
Totalpris 2 695 951
Ligningsverdi 551 926,-

Beregnet totalkostnad

1 450 000,- (Prisantydning) 1 230 644,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 680 644,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 307,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 695 951,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten vi har for salg er en moderne leilighet fra 2018 beliggende i andre etasje med flott utsikt!
Her kommer du inn i en entré med plass til å henge fra seg og inngang til et romslig flislagt bad med opplegg til vaskemaskin og varme i gulv. Videre kommer du inn til kjøkken og stue i åpen løsning. Kjøkkenet er lyst og pent med fliser mellom benkeplate og overskap og integrerte hvitevarer. I stua er det plass til spisebord og sofakrok og det er store vindusflater som gjør at du får Mjøsa og naturlandskapet rett inn i stua! Fra stua er det også utgang til en romslig veranda med koselige sitteplasser og fantastisk utsikt! Leiligheten har også to romslige soverom og en innvendig bod, i tillegg følger det med en utvendig bod på ca. 5 m² og en carport.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Pen og moderne leilighet på ca. 56m² som inneholder:
Entré, gang, åpen kjøkkenløsning, spisestue/stue, bad, bod og to soverom.
Fra stua er det utgang til en flott veranda med utsikt over Mjøsa!
I tillegg følger det med en utvendig bod på ca. 5m² og en carport.

Standard

Nyere leilighet fra 2018 med normal standard og planløsning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innredet med laminerte skrog og benkeplate, glatte fronter og fliser mellom benkeplate og overskap. Komfyrvakt, belysning over benkeplate, mekanisk avtrekk og kjøkkenkum. Det er integrert komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.
Bad:
Badet er innredet med speil med tilhørende belysning, servant med underskap, vegghengt wc, og dusjvegger. Det er mekanisk avtrekk, ventil i himling og tilluft i dør. Overflater består av formpresset panel i himling og fliser på vegger og gulv. Det er varme i gulv.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Laminat, belegg og fliser (bad).
Vegger: Panelplater og fliser (bad).
Himling: Formpresset panel.
El-anlegg med automatsikringer.
El-skap er plassert på teknisk rom.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Beliggenhet

Mjøsvegen 439 ligger i et nyetablert område med kort vei til Kapp sentrum med barneskole, barnehager, butikk, samt kultursenteret Mjølkefabrikken og den populære restauranten Fjorn Kapp. Her har du også teltet der sommershowet Urbane Totninger kjøres hver sommer. Til Gjøvik er det ca 1 mil og ca 5 km til kommunesenteret Lena der du finner videregående skoler, idrettsarenaer, butikker, alle servicefunksjoner, traktorbutikk og vinmonopol. Kapp er kjent for sin vakre beliggenhet langs Mjøsa og er anløpshavn for Skibladner, som for øvrig er godt synlig fra leilighetens veranda der den majestetisk skjærer gjennom vannet på Norges største innsjø. Det er også kort veg til skog og mark eller en rusletur langs Mjøsa.

Tomt

Areal: 2 212 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Tomten er flat/skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Det følger en carport med leiligheten.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Kapp skole (1-7 kl.) 22 min, 152 elever, 7 klasser 1.8 km
Lena ungdomsskole (8-10 kl.) 7 min, 320 elever, 12 klasser 5.7 km
Skreia ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min, 272 elever, 10 klasser 10.1 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 7 min, 135 elever, 7 klasser 5.3 km
Lena-Valle vgs - avd. Lena 8 min, 500 elever, 18 klasser 5.4 km
Barnehager:
Undesløs barnehage (0-5 år) 22 min, 88 barn, 4 avdelinger 1.8 km
Bjørnsgård barnehage (0-6 år) 5 min, 54 barn, 3 avdelinger 2.8 km
Hoffsvangen barnehage 6 min, 36 barn, 2 avdelinger 4 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Felleskostnader

7 253 pr. mnd. Felleskostnader dekker kommunale avgifter, eiendomsskatt, renter og avdrag på fellesgjeld, styrehonorar, forretningsførsel, Kabel-TV og internett.

Borettslag

Borettslaget Løkkentunet borettslag, org.nr. 920992803.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder opplyser:
Det foreligger ingen konkrete planer om ny opplåning. Borettslaget må male utvendig bygningsmasse de neste par årene og prøver så langt som mulig å ta kostnadene på løpende likviditet. Vi foretar årlig husleie økninger i henhold til prisstigning og påløpte utgifter. Dette er ikke varslet for 2020 enda , vil bli varslet tidlig høst.
GOBB vet p.t. ikke om at laget har søkt om lån som ikke fremgår av låneoversikten.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslagets skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7325,- for kjøper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Laget er et IN-lag. Dvs. at en eller flere andelseiere har foretatt ekstraordinære innbetalinger på sin del av borettslagets fellesgjeld. GOBB avregner alle IN-lag slik at månedlige innbetalinger av felleskostnader som gjelder innbetaling av renter/avdrag vil være a-konto som avregnes mot faktiske lånekostnader i banken. GOBB avregner hvert halvår, dvs. pr. 30.06 og 31.12. Differansen blir lagt inn i henholdsvis august- og februarkostnadene. Det blir ikke avregnet ved salg. Det gjørs oppmerksom på at det i en evt. fastrenteperiode ikke vil være anledning til å foreta ekstraordinære innbetalinger.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 61648226437, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.07.2020: 1.68% pa.
Antall terminer til innfrielse: 112
Saldo per 13.07.2020: 20 491 663
Andel av saldo: 1 230 644
Første termin/første avdrag: 30.09.2018 ( siste termin 30.06.2048 )

Andel fellesgjeld

1 230 644

Rentekostnader fellesgjeld

1829

Avdrag fellesgjeld

2844

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88003599

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 665 227,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 483 597,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt.
Megler har ikke fått oversendt husordensregler.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Leilighetsbygg over to etasjer fra 2018.
Drenering: Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Støpt ringmur med plate på mark av støpt betong. Takvann ført ut på terreng. Yttervegg i trekonstruksjon. Stående og liggende utvendig trekledning. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Ytterdør i tre. Ytterdør i tre med 3-lags isolerglass. Lette/glatte innerdører. Mønet skråtak i tre. Takstoler. Undertaksduk. Kaldt loft. Luftespalte mellom takrenne og forkantbord. Taktekking av betongtakstein. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski i tre. Felles tretrapp mellom 1.- og 2.etasje. Etasjeskiller av lettklinkerelementer. Murt støttemur mot øst.
Veranda mot øst:
Tresøyler med betongfundament. Konstruksjoner og overflater i treverk. Rekkverk i glass og metall.
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner:
Synlige avløpsrør i: Plast.
Synlige vannrør i: Kobber. Plast/rør-i-rør.
Utstyr for sanitærinstallasjoner:
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter. Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert på teknisk rom. Opplegg og kran for vaskemaskin på bad.
Varmtvannsbereder og hovedstoppekran er plassert på teknisk rom.
Luftbehandling:
Ventilasjonsaggregat er plassert på teknisk rom.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 60 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming består i hovedsak av strøm.
I hovedsak ved hjelp av varme i gulv på gang, kjøkken, stue og bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnader

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader ifm felleskostnader, innboforsikring, strøm osv. Kostnadene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 551 926 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 986 932 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommmen ligger i et område som omfattes av kommunens reguleringsplan Løkkentunet (14.6.2017).
Eiendommen ligger i et område som omfattes av kommunens kommuneplan:
Veg - Nåværende Kommuneplan (19.6.2019)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (19.6.2019)
Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Kommuneplan (19.6.2019)
Gul sone iht. T-1442 Kommuneplan (19.6.2019)
Rød sone iht. T-1442 Kommuneplan (19.6.2019)
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Megler har ikke fått opplyst noen planforslag som berører eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Østre toten kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer som står i boligen på visningstidspunktet følger med i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 6.250,-, tilrettelegging. kr. 5.000,-, markedsføringspakke kr. 20 900,- For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.