Gjøvik

Gjøvik - Lys og pen 3-roms i sentrum. Flislagt bad - innglasset balkong - gangavstand til alle byens fasiliteter!

Skolegata 10B , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

69%

eier sin egen bolig

43%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

86%

har bolig mellom 60-120 kvm

18%

er gift

29%

har høyskoleutdanning

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 70 m²
Bruksareal 75 m²
Bruttoareal 82 m²
Tomt 2 925 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 1962
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 1018
Energimerking G
FINN.no 189177289
Sist endret 09.09.2020 15:21
Prisantydning 2 100 000
Totalpris 2 259 201
Ligningsverdi 1 193 588,-

Beregnet totalkostnad

2 100 000,- (Prisantydning) 151 219,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 251 219,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 259 201,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

3-roms leilighet beliggende i 1.etasje i Skolegata 10B. Leiligheten rommer entre med adkomst til separat wc-rom og flislagt bad. Videre kommer vi inn i stue/spisestue med god plass til både sofamøblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong. Glassfeltene kan enkelt åpnes. Kjøkkenet har malt innredning med god skap- og benkeplass. Integrert keramisk platetopp og stekeovn. Plass for oppvaskmaskin og kjøleskap. Leiligheten rommer i tillegg 2 soverom.
Med leiligheten følger en nettingbod i rekke i kjelleren. Det er felles sykkelparkering og vaskerom i kjelleren som kan benyttes ved behov.

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder:
Gang, wc, bad/vaskerom, 2 soverom, stue, kjøkken og innglasset balkong.
Det medfølger en nettingbod i kjeller.

Standard

Leiligheten er beliggende i høy 1.etasje og har god planløsning. Leiligheten er ført i lyse, nøytrale farger, noe som gjør den enkel å innrede. 
Kjøkkeninnredningen ble malt i 2015. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter hvorav noen fronter er med glass og benkeplate i heltre. Vask i rustfritt stål og 1-greps kjøkkenarmatur. Fliser på vegg mellom over- og underskap. Integrert keramisk platetopp og stekeovn. Plass for oppvaskmaskin og kjøleskap. Mekanisk avtrekk (ventilator) over platetopp.
Badet ble i 2015 oppgradert med ny membran, fliser og innredning. Badet har fliser på gulv og vegger. Rommet inneholder baderomsinnredning med slette fronter, heldekkende servant med 1-greps servantarmatur, speil på vegg over servant med tilhørende belysning og ekstra speil med tilhørende belysning. I tillegg er det dusjdører i alu-profiler og glass/plast. Opplegg for vaskemaskin. Badet er tilkoblet mekanisk avtrekk (sentralt avtrekk) og tilluft via spalte under dørbladet.
Wc på separat rom med malt strie på veggene og fliser på gulv. Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk via sentralt anlegg. Tilluft under dørblad.
Øvrige rom ble visuelt undersøkt og fremstår i normal god stand. Det ble ikke avdekket skader eller unormal slitasje av betydning under besiktigelsen.
Beskrivelse av innvendige overflater:
Gulv: Fliser (gang, wc, bad/vaskerom), laminat, pvc-folie (innglasset balkong.)
Vegg: Malt strie, malt panel, malte panelplater, fliser (bad/vaskerom og dels på kjøkken)
Tak: Malt puss/betong.
Vesentlige endringer etter byggeår:
Oppgraderinger gjort av eier:
2015:
- Oppgradert badet med ny membran, fliser og innredning.
- Laminat gulv på soverommene, stue og kjøkken.
- Malt alle innvendige vegger og tak.
- Malt alle innerdører.
For ytterligere informasjon om leilighetens standard, se vedlagt eierskifterapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug.

Beliggenhet

Skolegata 10 ligger rett ovenfor Gjøvik sentrum. Leiligheten vi har for salg ligger i høy førsteetasje tilbaketrukket fra all slags larm og støy, men likevel midt i smørøyet på Gjøvik. Herfra er det kort vei til absolutt alt: på få minutter kan du spasere ned til Innlandets største kjøpesenter CC Gjøvik, togstasjonen, restauranter av mange slag, Storgatas småbutikker, skoler, barnehager og strandpromenade. NTNU ligger også kun et steinkast unna. Du befinner deg ikke særlig mer sentralt plassert på Gjøvik enn akkurat her! Selv om Gjøvik er en by er det kort vei til naturen. Marka ovenfor byen er proppfull av turstier og skiløyper og ved friluftsbadet Fastland finnes alpinanlegg vinterstid.

Tomt

Areal: 2 925 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Felles lett skrånende tomt pent opparbeidet med asfalterte veier og parkeringsplass, felles plen og fine uteplass. Tomten fremstår godt vedlikeholdt.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det følger ikke egen parkeringsplass med leiligheten.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Gjøvik barnehage (1-5 år) 3 min
48 barn, 3 avdelinger 0.2 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år) 9 min
25 barn, 1 avdeling 0.7 km
Tongjordet barnehage (2-5 år) 11 min
18 barn, 1 avdeling 0.9 km
Skoler
Gjøvik skole (1-7 kl.) 0.1 km
250 elever, 14 klasser
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-... 18 min
90 elever, 10 klasser 1.4 km
Gjøvikregionen International Sch... 18 min
Fredheim skole (1-7 kl.) 6 min
343 elever, 22 klasser 2.6 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 4 min
318 elever, 12 klasser 2.8 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl... 6 min
310 elever, 10 klasser 2.7 km
Gjøvik videregående skole 14 min
1050 elever 1.2 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Felleskostnader

5 033 pr. mnd. Inkl. i felleskostnader er renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold, kabel-tv, internett, oppvarming, forsikring bygg, forretningsførsel mv. Strøm kommer i tillegg.
De månedlige felleskostnadene er fordelt på følgende måte:
Felleskostnader kr. 3 319, renter kr. 254, avdrag kr. 937 og varme kr. 523.

Borettslag

Skolegt. 10 Borettslag med organisasjonsnr. 948 922 371.
Styreleder i borettslaget er Kari Siem.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder i borettslaget opplyser i mail til Partners Eiendomsmegling AS at det ikke foreligger planer om nye låneopptak, kun årlig prisøkning.
Trapper rengjøres av Miljørenhold 1 gang pr. uke, fortrinnsvis på torsdag. Styret bestemmer når det skal foretas hovedrengjøring av vegger, vinduer og belysningsarmatur i oppgangen. Utgiftene til dette dekkes av borettslaget.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslagets skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7325,- for kjøper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Laget er IKKE et IN-lag.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11499999, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.08.2020: 2.06% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 06.08.2020: 8 860 420
Andel av saldo: 151 220
( siste termin 31.07.2032 )
Fastrente til 01.10.2024

Andel fellesgjeld

151 219

Rentekostnader fellesgjeld

kr. 254 pr. mnd.

Avdrag fellesgjeld

kr. 937 pr. mnd.

Andel formue

28 536

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86175449

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 715 834,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 767 964,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Hundehold er tillatt, men det er forbudt å ha hunden bundet på gårdsplassen. Hunder som forstyrrer kan av styret forlanges fjernet.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1962

Antall soverom

2

Byggeår

1962

Byggemåte

Boligblokk oppført i tradisjonelle betongkonstruksjoner. Yttervegger er etterisolert. Utvendig fasade av malt puss og delvis platekledd med metallplater. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/folie. Bygget har ikke heis. Betongtrapper mellom etasjene. Betongdekke i etasjeskille.
Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Produsert i 2009, 2010.
Inngangsdør. Tett dør i treverk med kikkehull. Brann/lyd B30/35dB.
Porttelefoni.
Balkongdør i treverk med 2-lags isolerglass. Ikke merket med prod.år. Antar 2009/10.
Elektrisk:
Sikringsskapet er plassert i gangen utenfor leiligheten.
Jordfeilautomater og en automatsikring.
Digital selvavlesende strømmåler.
Kursfortegnelsen er utfylt og hengt opp og kurser er merket.
Samsvarserklæring på el-installasjonen ble oversendt i etterkant. Datert 10/5-2015. Arbeid på bad.
Ventilasjon:
Leilighet har periodisk mekanisk avtrekk på kjøkkenet.
Mekanisk avtrekk på bad og wc gjennom sentralt anlegg.
Øvrig naturlig ventilasjon gjennom ventiler i vinduer og ved aktiv lufting.
Innglasset balkong:
Utgang fra stue til sørøst vendt innglasset balkong på ca. 4,6m2.
PVC-folie på gulvet. Tettbrystning med glassfelter over.
Glassfeltene kan åpnes.
Nettingbod i rekke i kjelleren. Låses med hengelås.
Boden er på 6,7 m².
Takstmannens vurdering ved TG2:
- Bad - Overflater: vurderes pga. alder og følgende merknader: Tiltak anbefales.
Takstmannens vurdering ved TG3:
Ingen.
For ytterligere opplysninger om leilighetens tekniske standard, se vedlagt eierskifterapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, wc, bad/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.
Søknad om utleie sendes styret på eget skjema. Innflytting kan ikke skje før styret har behandlet søknaden og gitt eier av leiligheten svar på søknaden, ref. ordensreglene pkt. 15.

Oppvarming

Fjernvarme.
Vannbåren varme. Radiatorer.
Gulvvarme på bad og i gang.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres Skolegata 10 BRL.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til felleskostnader som fastsettes av styret i borettslaget i samarbeid med forretningsfører, innboforsikring, strøm, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg. hastighet etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 193 588 pr. 24.08.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 296 916 pr. 24.08.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Merknad: Det foregår arbeide med revisjon av kommuneplanens arealdel.
Det er igangsatt reguleringsplanarbeide for området Skolegata 8. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for rivning av eksisterende bebyggelse, ny leilighetsbebyggelse/blokkbebyggelse
Eventuell videre utbygging av kvartalet utenfor 67/1017.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og avløp.
Eiendommen er tilknyttet fjernvarme.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Kjøleskap medfølger ikke.
- Oppvaskmaskin: Selger er usikker på om denne skal følge ved salget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.