Reinsvoll

SOLGT - VISNING AVLYST! Stilren, modernisert og påkostet enebolig - alt på ett plan - 4 soverom. Enkel garasje.

Markvegen 19 , 2840 Reinsvoll

BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

80%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

31%

er barnefamilier

30%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 113 m²
Bruksareal 113 m²
Tomt 1 012 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1976
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 129
Energimerking F
FINN.no 192943302
Sist endret 23.10.2020 15:34
Prisantydning 3 350 000
Totalpris 3 448 992
Ligningsverdi 457 795,-

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 85 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 98 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 448 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 281 700 og eiendomsskatten er
kr 6 408,50

Beskrivelse

Stilren, modernisert og påkostet enebolig med alt på ei flate.
Praktisk og fin planløsning med hele 4 soverom. Bad med wc, separat wc rom og praktisk vaskerom. Gjennomgående høy standard med eksklusivt garnityr, downlights i himlinger og høykvalitets utført arbeid.
Tomten ligger flatt og solrikt til på barnevennlig og eldre, godt etablert boligfelt på Reinsvoll. Kort vei til butikk, frisør, skoler- og barnehager. Fine tur- og friluftsområder på alle kanter.
Flott ny, stor terrasse, et av soverommene med utgang til hagen. Frittstående enkeltgarasje og nygruset innkjøring.
Velkommen til din nye bolig i Markvegen 19, flytt rett inn!

Innhold

Boligen er på ett plan og inneholder entre, wc, vaskerom, bad, fire soverom og kjøkken, spisestue og stue i åpen løsning med utgang til romslig terrasse.
Garasje med en biloppstillingsplass.

Standard

Enebolig fra 1976, renovert/modernisert/påkostet 2020. Praktisk planløsning med alt på ei flate. Boligen har tilsammen 4 soverom. Separat toalettrom og eget vaskerom. Gjennomgående høy standard med flotte detaljer og eksklusivt garnityr.
Kjøkken
Flott eksklusivt kjøkken i gjennomførte gråtoner med gode kvaliteter og kjøkkeninnredning fra Interiørhuset. Hvit benkeplate, sort oppvaskkum og armatur, eksklusivt garnityr. Kjøkkenet er integrert med Elektrolux induksjonstopp, stekeovn, microbølgeovn, kjøl-og frys og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med avluftning til over yttertaket. I benkeryggen er det lagt 60x120 fliser med mønster. Godt med oppbevaring i over- og underskap og skuffer. Kjøkkenet ligger i åpen løsning til spisestue og stue.
Bad, WC & Vaskerom
Lekkert nytt bad med sorte detaljer, eksklusivt garnityr. Flislagte overflater, varme i gulv og gips i himling med downlights. Nedfelt håndvask i innredning med skuffer. Speil over servant med tilhørende belysning. Dusjhjørne med glassvegger. Vegghengt wc. Montert veggvifte for avtrekk. Flisene er fra Interiørhuset. Arbeidet er utført av håndtverkere.
Nyrenovert toalettrom i gjennomført stil med sorte detaljer. Nedfelt håndvask i innredning, tilhørende speil med belysning. Vegghengt toalett. Flislagte overflater, himling med gips og downlights. Varme i gulvet. Veggventil og avlufting av kloakk til taklyre over yttertak.
Flott og praktisk vaskerom for organisering av klær og oppbevaring. Vaskerommet er helt nytt og har flislagte overflater med varme i gulvet, himling med gips og downlights. Innredning med underskap, laminert benkeplate med nedfelt håndvask/kum. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder er plassert her.
El-anlegg/VVS
Nytt sikringsskap og el-anlegg i 2020. Sikringsskap med automatsikringer, skjult elektrisk anlegg. Ledlys i himlinger i alle rom. Nytt inntak fra Eidsiva.
Utvendige avløpsrør er ukjent, innvendige avløpsrør med rør-i-rør system. Ukjente utvendige vannrør. Innvendige vannrør med rør-i-rør system.
Varmtvannsbereder fra 2020 er plassert på vaskerom. Fordelerskap på vaskerom. Nytt innvendig røropplegg til kjøkken, bad, vaskerom og wc i 2020.
Montert utekran ved inngangasparti.
Generelle materialvalg
Innvendige vegger og himlinger i hovedsak med malte gipsplater. Fliser på vegger og gulv på våtrom. Gulv med laminat og fliser i entré og gang.
Annet
Totalrenovert bolig i 2020.
Nytt tak.
Nytt el-anlegg.
Nytt røropplegg innvendig.
Nye vinduer og dører.
Gjennomgående overflater med gips.
Downlights i himling, ledlys.
1-stavs laminatgulv.
Eksklusivt garnityr.
Helt ny terrasse, inngangspart/trapper til terreng.
Tilstandsrapporten er inntatt i salgsoppgaven.
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne og boligens tilstandsgrader før bud inngis.

Beliggenhet

Flott enebolig med attraktiv beliggenhet på boligområdet Kyseth på Reinsvoll. Eldre og godt etablert og meget barnevannlig boligfelt med gode
solforhold.
Reinsvoll sentrum med dagligvarebutikk, frisør, barneskole, idrettsplass, småbutikker og togstasjon ligger innenfor ca. 1 kilometer.
Reinsvoll Barneskole ligger med gangavstand fra boligen ca. 2 km unna . Nye Vestre Toten ungdomsskole og Raufoss VGS ligger omtrent 5,5 kilometer fra boligen. Flere barnehager i nærheten av boligen.
Ti minutters kjøring til Raufoss med et ytterligere service- og handletilbud.
Flotte tur- og frluftsmuligheter i området, kort vei til bl.a. skiløype.

Tomt

Areal: 1 012 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat og fin tomt på i overkant av et mål. Pent opparbeidet med plen, tuja prydbusker, busker og blomsterbed. Gode solforhold. Nygruset gårdsplass
med plass til flere biler.
Det foreligger ingen ny nøyaktig oppmåling av tomteareal, eventuelle senere arealavvik kan ikke påberopes.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Reinsvoll barnehage (0-6 år)  2.2 km
Bøverbru barnehage (1-5 år)  4.3 km
Ihle barnehage (1-6 år) g 4.7 km
Reinsvoll skole (1-7 kl.)  2 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.)  5.8 km
Raufoss videregående skole  5.5 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle  14.1 km

Forsikring

Gjensidige

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1976

Antall soverom

4

Byggeår

1976

Byggemåte

Bolig over en etasje med alt på et plan. Byggegrop består av berg og fjell. Boligen er fundamentert på støpt pusset grunnmur. Krypkjeller under boligen, ingen adkomst for kontroll. Drenering er antatt å være fra byggeåret. Boligen er oppført i bindingsverk med utvendig stående og liggende panel fra byggeåret. Malt panel utvendig i 2020. Overbygget inngangsparti.
Dører og vinduer er byttet i 2020. Vinduer med isolerglass og sprosser. 2 faste isolerglass i stue.
Mønet takkonstruksjon med vinkel. Adkomst med luke i himling på soverom til kryploftet. Tak er tekket med takshingel. To taklyrer, gesimser, vindskier og dekkbord med beslag. Mønekors. Tak, vindskier, dekkbord og beslag fra 2020. Renner og nedløp i stål fra 2020, ført til bakkenivå. Helbeslått pipe, vannbrettbeslag på vinduer og dekkbordbeslag.
Terrasse fra 2020 med trykkimpregnert gulv, rekkverk og trapp til terreng.
Elementpipe fra krypkjeller til over yttertak, feiedør i stue. Brannmur med fasadeskifer. Etasjeskiller i trebjelkelag.
Frittstående enkeltgarasje fundamentert på støpt plate. Oppført i bindingsverk med utvendig stående panel som ble malt i 2020. Pulttak tekket med papptekking. Vindskier og dekkbord. Vippeport og dør. El- opplegg.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon om tekniske detaljer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, det ble gitt midlertidig brukstillatelse med merknader den 08.06.1976, iflg. svarbrev fra kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 113 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 113 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, wc, vaskerom, bad, fire soverom og kjøkken/spisestue/stue i åpen løsning.
Garasje:
Bruksareal: 15 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring.
Varmepumpe og ny peisovn i stue. Varme i gulv i entré, på bad, wc og vaskerom. Ellers panelovner på enkelte rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 539 pr. år Inkludert i kommunale avgifter er gebyr for avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. I tillegg kommer vannavgifter til Sivesind Vannverk med fastbeløp kr 2 200 pr. år + forbruk kr 20 pr. m3.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 13 539,75
I tillegg fastavgift til Sivesind Vannverk kr 2 200 pr. år +  forbruk med kr 20 pr m3
I tillegg kommer utgifter til strøm, forsikring, tv/bredbånd mv.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 457 795 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 648 062 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger inn under kommuneplanen og er avsatt til Boligbebyggelse - nåværende, vedtatt 27.11.2014.
Utsnitt av planen med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler eller kommunen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen tinglyste pengeheftelser på eiendommen.
Kommunen har lovpålagt legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig/kommunalt vei og avløpsnett.
Eiendommen er tilknyttet Sivesind vannverk med vannmåler.
Vann og måler fra Sivesind Vannverk. Vestre Toten kommune beregner avløp etter målt forbruk av vann på vannmåleren, etter
prinsippet "Vann inn = avløp ut".
NB: Ved salg skal vannmåler leses av og rapporteres inn til kommunen.

Tilbehør

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger med boligen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring ihht vilkår.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Sist stedlig feiertilsyn registrert 01.03.16.
Sist varslet feiing: 14.05.20, ikke utført.
Følgende annmerkninger:
- Adkomst på tak er ikke tilrettelagt.
- Brannslukkere skal kontrolleres jevnlig.
- Sotluken må tømmes.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.