Gjøvik

"Ny" toppleilighet med høy standard - 2 soverom. Heis - garasje - stor vestvendt terrasse - Mjøsutsikt

Strandgata 40 , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

8%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

54%

har bolig på over 120 kvm

10%

av boligene er nyere enn 20 år

25%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 694 m² / Fellestomt
Soverom 2
Byggeår 2018
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 1104
Energimerking D
FINN.no 194325813
Sist endret 23.10.2020 15:31
Prisantydning 5 250 000
Totalpris 5 267 492

Beregnet totalkostnad

5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 340 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 17 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 267 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Gjøvik kommune.
Eiendomsskatten er inkludert i felleskostnader.

Beskrivelse

Velkommen til din nye leilighet i Strandgata 40, rett ved CC. Arealeffektiv leilighet med høy standard, leiligheten ligger i 3.etasje/toppetasjen med garasje og bod i uetg. Heis fra garasje til leiligheten.
I leiligheten finner du stor og luftig stue med åpen løsning til håndlaget kjøkken med kvalitets hvitevarer fra Miele. Nydelig mjøsutsikt fra kjøkkenvinduet. Utgang fra stue via to dører til stor terrasse på ca. 25 kvm. To romslige soverom hvor av masterbedroom har stor skyvedørsgarderobe og utgang til terrassen.
Lekkert flislagt bad/wc med kvalitets møblement fra Sandvik. Dusjnisje og vegghengt wc. Eget flislagt vaskerom med adkomst via entreen. Leiligheten har downlights i himlinger, vannbåren gulvvarme i alle rom og balansert ventliasjonssystem.
Kort vei til alt Gjøvik sentrum har å by på. Vi ses på visning!

Innhold

Leiligheten inneholder entre, bad/wc, vaskerom, to soverom og kjøkken i åpen løsning fra stuen. To adkomster fra stuen til romslig terrasse.
Parkeringsplass og bodrom i kjeller.

Standard

Romslig, særegen leilighet - påkostet og med høy standard på matrialvalg, også når det gjelder garasjeanlegg, utvendig/innvendig fellesarealer.
Leiligheten ligger i i bakkant av plan 3 - på toppen - ut mot stille og rolige omgivelser. Leiligheten er helt ny og ubebeodd. Stor garasje med parkeringsplass og tilrettelagt for el-bil. Heis og trapp opp til leiligheten.
Velstelte og forsegjorte fellesareler ute som inne. Bod i underetasje.
Leiligheten har en romslig entré med Langlo skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær og sko. Callingtelefon med kamera. Adkomst til praktisk
vaskerom fra entreen.
Stue, spisestue og kjøkken i åpen og luftig løsning med to utganger til den romslige vestvendte terrassen med gode solforhold. Mjøsutsikt fra kjøkkenvindu og terrasse. Koselig elektrisk peis er montert i stuen.
Leiligheten har to soverom, hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe fra Langlo. Egen utgang til terrasse. Garderobeskap på soverom 2.
Kjøkken
Lyst, pent og solid håndlaget kjøkkeninnredning fra Sandvik. Kjøkkenet har integrerte kvalitets hvitevarer fra Miele som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin. kjøl/fryseskap. Avtrekksvifte til ventilsjonsanlegget. Det er plass til spisegruppe ved vinduet med mjøsutsikt.
Bad & Vaskerom
Meget pent flislagt bad med håndlaget Sandvik baderomsinnredning med nedfelt håndvask i underskap. Veggdusj i dusjnisje og veggmontert wc.
Avlufting til balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.
Praktisk med eget flislagt vaskerom. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Egen utslagsvask.
Vaskerommet gir rom for god organisering av klær og oppbevaringsplass dersom man setter inn innredning og/eller hyller. Avlufting via balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.
El-anlegg/VVS
Sikringsskap med automatsikringer. Skjult elektrisk anlegg.
Downlights i himlinger. Ledbelysning.
Utvendige PVC avløpsrør og innvendige PVC avløpsrør etter opplysning. Vannrør i plast utvendig og innvendige kobberrør. Varmtvann fra fyringsanlegget. Det er montert utekran på terrassen.
Generelle materialvalg
Det er benyttet matrialer med høy standard. Malte gipsplater i himlingen. Malte gipsplater på vegger, fliser på bad. Fliser på badegulv og Karchs Paris eik 1 stavs parkett på gulv. Lindesneslister/klosser og høye gulvlister. Kloppen innedører.
Annet
Felles brannvarslingsanlegg, tilkoblet Gjøvik brannvesen.
Langlo skyvedørsgarderobe.
Callingtelefon ved inngang.
Persienner med motorstyring som er fjernstyrte for vind på mange vinduer.
Vannbåren snøsmelteanlegg ved innkjørsel.
Epoxy på gulv og whiteboard plater på vegg i garasjen.
Det anbefales forøvrig å gå nøye gjennom takstmannens tilstandstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ved CC som har ubegrenset med handle og- shoppingmuligheter, spisesteder mv. Området ellers omkranses av eldre bolig- og villabebyggelse på Engelandsjordet, leiligheter og kontorvirksomhet i Gjøvik sentrum.
Kort vei til Fredheim barneskole og Bjørnsveen ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet, samt sykehuset og Gjøvik videregåendeskole.
Til Gjøvik stadion med idrettsplass, forballbaner med gress- og kunstgress hvor Gjøvik Lyn holder til er bare en kort spasertur fra leiligheten. Vinterstid benyttes deler av anlegget til skøytebane. Fastland som er Gjøviks kommunale og gratis badeanlegg ligger også rett i nærheten.
Skiløypetrassé ved skoleområdet på Fredheim ogBjørnsveen, som tar deg innover mot Tranbergmarka og rundt Bergstoppen og videre til Eiktunet, Øverby osv. Kort vei ned til Mjøspromenaden for en spasertur langs mjøsa, eller en is på Skiblanderbrygga.

Tomt

Areal: 694 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles eiet tomt med felles opparbeidet uteareal med plen. Asfaltert uteareal med vannbåren snøsmelteanlegg. Det er godt med utebelysing og
flaggstang på fellesområdet. Gjesteparkering utenfor bygget.
Tomten er fellesareal.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg. Det følger en parkeringsplass til leiligheten. Det er opplegg og tilrettelagt for el-bil. Heis opp til leiligheten.
Gjesteparkering utenfor bygget på asfaltert plass.

Barnehage / skole i området

Gjøvik barnehage (1-5 år) 0.8 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år)  0.8 km
Lissomskogen barnehage (0-5 år)  1.1 km
Gjøvik skole (1-7 kl.)  0.9 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten 1.6 km
Fredheim skole (1-7 kl.) 1.9 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl) 2 km
Gjøvik videregående skole  1.1 km

Felleskostnader

3 500 pr. mnd. Sameiet er foreløpig ikke opprettet og fellesutgifter ikke fastsatt. Det antas at fellesutgifter vil blir ca kr 3 500 pr. mnd for denne seksjonen.

Sameie

Sameiet består av 5 seksjoner, 3 boligeseksjoner/ leiligheter og 2 næringsseksjoner, næringsseksjonene leies ut av Framesgården AS.
Leilighetens sameiebrøk er 82/813.
Sameiet vil bli endelig etablert når siste leilighet er solgt.
Det er estimert ca. kr. 3500,- i fellesutgifter pr. mnd som skal dekke utgifter til blant annet: Vannbåren varme i leiligheten, strøm og vedlikehold av fellesareler inne og ute, utvendig vedlikehold og forsikring av bygget, snøbrøyting, kom.avgifter etc.
Sameiets medlemmer kan bli enige seg i mellom hva de ønsker etterhvert at fellesutgiftene skal dekke.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige

Vedtekter / husordensregler

I følge sameiets vedtekter har eier av seksjon 1 rett til å oppføre en ny øverste etasje på bygget, og, hvis dette gjennomføres, til å kreve reseksjonering av eiendommen slik at den nye etasje etableres som ny(e) seksjon(er) i sameiet, og tilhørende eier av seksjon nr 1. Den påbygde etasje kan inneholde bolig og/eller næringslokale.
Jfr forøvrig sameiets vedtekter.

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.
Forbudet omfatter også indirekte erverv (f.eks. gjennom selskap eller aksjer).

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

2

Byggeår

2018

Byggemåte

Bygg oppført i betong over fire etasjer. Kledd med malte steinplater, pusset og malte betongoverflater. Byggegrop antatt bestående av jord/grus.
Fundamentert på støpt isolert plate og fire helstøpte vegger over fire plan. Drenering fra byggeår etter dagens krav.
Vinduer med solreflekterende isolerglass. B30 branndører til leilighet. Skyvedører på terrasse.
Montert persienner med motorstyring som er fjernstyrte.
Flat takkonstruksjon med noe helling. Tak tekket med sarnafilttekking. Sargbeslag. Støpt etasjeskiller og delevegger. Støpt trapp med
stålrekkverk fra kjeller til toppetasje. Vedlikeholdsfritt trexgulv og rekkverk på terrasse. Vindu fra kjøkken til fransk balkong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for nytt nærings- og boligbygg datert 27.08.2018.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entre, vaskerom, bad/wc, to soverom og kjøkken/stue i åpen løsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom så lenge det som leies ut er godkjent for varig opphold og har forsvarlig radonnivå.
Korttidsutleie av hele boligen i mer enn totalt 90 døgn årlig er ikke tillatt, jf. eierseksjonsloven § 24, 7. ledd.
Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. For øvrig kan boligen fritt leies ut da sameiets vedtekter ikke begrenser eiers adgang til utleie.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm via elektrisk peis og vannbåren gulvvarme i alle rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter faktureres Framnesgården AS og er inkludert i felleskostnader.
Felleskostnadene utgjør kr. 3 500,- pr. mnd og inkluderer varme, utvendig bygningsforsikring og vedlikehold, snøbrøyting, strøm fellesarealer, eiendomsskatt, renovasjon og forretningsførsel..
Det må i tillegg påregnes kostnader til bl.a. strøm, tv, internett og innboforsikring.
Kostnadene vil variere avhengig av antall husstandsmedlemmer og egne preferanser.

Formuesverdi

Det er i følge Skatt Øst foreløpig ikke registrert formuesverdi på eiendommen.

Adkomst

Adkomst fra Strandgata, eiendommen ligger i enden ved CC.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til B/ F/ K/ Bolig/ forretning/ kontor i Reguleringsplan (RP) for Strandgata 40 med vedtaksdato 27.10.2016.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om bebyggelse tgl. rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:67 Bnr:1104 Snr:1  
Gjelder denne registerenheten med flere, se vedlegg.
Seksjonering  tgl 03.09.2018
opprettet seksjoner, formål: Bolig
tillegsdel: Bygning, sameiebrøk: 82/813
Kontakt megler for kopi av dokumentene.

Vei/vann/avløp

Offentlig veg, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.