Reinsvoll

Reinsvoll - Nyere enebolig med alt på et plan, dobbeltgarasje og fine uteplasser

Skogvegen 32 , 2840 Reinsvoll

BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

81%

eier sin egen bolig

76%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

49%

har bolig på over 120 kvm

25%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 111 m²
Bruksareal 173 m²
Tomt 1 020 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2015
Gårdsnummer 42
Bruksnummer 156
Energimerking C
FINN.no 192447304
Sist endret 28.10.2020 10:50
Prisantydning 3 200 000
Totalpris 3 305 242
Ligningsverdi 699 704,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 91 250,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 105 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 305 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Vestre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 958 600 og eiendomsskatten er
kr 9 793.

Beskrivelse

Skogvegen 32 er en pen, nyere enebolig på Reinsvoll i Vestre Toten. Boligen er fra 2015 og fremstår mer eller mindre som ny. Her er det åpne flater og en smart planløsning, og kanskje det beste av alt er alle uteplassene. Boligen har alt på ett plan og  inneholder tre soverom, stort kjøkken med spiseplass, stue med store vindusflater, bad, vaskerom og bod.
Utvendig finnes både overbygde, innglassede og åpne uteplasser. Boligen ligger på en plat tomt og du får en stor dobbelgarasje med på kjøpet.

Innhold

Boligen inneholder entre, vaskerom, teknisk rom, bad, tre soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset veranda.
Garasje med to biloppstillingsplasser og bodloft.

Standard

Boligen er fra 2015 og fremstår nærmest som ny, med god standard og planløsning.
Kjøkkenet er romslig, lyst og med godt med skap- og benkeplass i innredning med laminerte skrog og grå, profilerte fronter. Takhøye overskap, noen med glass. Flislaminat og belysning over benk. Plass til integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn og til frittstående kjøleskap. Mekanisk avtrekk.
Badet har flislagt gulv med varme, baderomsplater på vegg og himlingsplater med downlights. Her er servant i underskap, overskap med speil og belysning, høyskap, dusjhjørne med glassvegger og vegghengt wc. Ventil i himling med tilluft i dør.
Badet er i følge selgers egenerklæringsskjema totalrenovert i 2020 av utbygger i forbindelse med en reklamasjonssak.
Vaskerommet har flislagt gulv med varme, baderomsplater på vegg og himlingsplater. Utgang til hage. Her er innredning med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, overskap, utslagsvask og vegghengt wc. Ventil i himling med tilluft i dør. Varmtvannsbereder er også plassert her.
Invendige overflater er i hovedsak preget av:
Gulv: Laminat og fliser
Vegger: Malte plater
HImling: Himlingsplater
I takstmannens tilstandsrapport er det kommentert at overbygget plass i hage har svak konstruksjon, men forøvrig er det kun avdekket forhold som anses å være av liten betydning for boligens tekniske tilstand.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Beliggenhet

Skogvegen 32 finner du tilbaketrukket og rolig i utkanten av Reinsvoll sentrum.
Herfra er det gangavstand til sentrum, og ca 10 minutters kjøring til Raufoss. Reinsvoll er stasjon på Gjøvikbanen og det tar drøyt halvannen time til hovedstaden. Barneskole ligger rett i nærheten, det samme gjelder barnehage.

Tomt

Areal: 1 020 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt i flatt terreng som er opparbeidet med plen og beplantninger. Stor terrasse med overbygget del. Gruset gårdsplass og innkjøring.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelt garasje og på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Reinsvoll barnehage (0-6 år)  1.4 km
Bøverbru barnehage (1-5 år)  4.5 km
Lunde gårdsbarnehage
Reinsvoll skole (1-7 kl.) 1.1 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.)  5.6 km
Raufoss videregående skole 5.3 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 14.3 km

Forsikring

Eika Polisenummer: 6454103

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2015

Antall soverom

3

Byggeår

2015

Byggemåte

Eneboligen er oppført på støpt plate på mark. Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående og liggende utvendig trekledning.  Mønet tak, tekket med betongtakstein. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski og toppbord i tre. Stålpipe.
Vinduer, ytterdør  og balkongdør i tre med 2-lags isolerglass. Innvendig formpressede dører.
Innglasset veranda med utgang fra stue med skyvedører og platting foran. Denne henger sammen med overbygget plass i hagen.
Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg med automatsikringer.
Varmtvannsbereder på ca 200 liter fra byggeår. Synlige avløpsrør i plast, synlige vannrør i plast/rør i rør.
Balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften.
Brannslukningsapparat og røykvarsler.
Garasje oppsatt på støpt plate på mark. Vegger i bindingsverkskonstruksjoner med malt trepanel. Mønet saltak i trekonstruksjoner tekket med
betongtakstein. Tilhørende takrenner, nedløp og beslag. Leddport med elektrisk åpner. Gangdør på siden. Garasjen er isolert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig og garasje datert 26.01.2016.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 173 kvm
Enebolig:
1. etasje:
Bruksareal: 129 m².
Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, vaskerom, bad, tre soverom, kjøkken og stue.
Garasje:
Bruksareal: 44 m²
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved, i hovedsak ved hjelp av varmepumpe, varme i gulv på vaskerom, bad og gang og forøvrig vedovn med glassdør på stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 104 pr. år Inkludert i kommunale avgifter er eiendomsskatt, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. I tillegg kommer abonnement- og forbruksgebyr vann fra Sivesind Vannverk med fastavgift kr 2 200 pr. år + forbruk kr 20 pr. m3.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 17 104
Det vil i tillegg påløpe kostnader til vann fra Sivesind Vannverk, forsikring, strøm, kabel-tv/internett, vedlikehold mv.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 699 704 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 518 934 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger inn under kommuneplan, vedtatt 27.11.2014 med formål boligbebyggelse - nåværende.
Gjeldende reguleringsplan er Reguleringsplan for Reinsvoll sentrum, vedtatt 20.06.2002 med formål boliger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei.
Offentlig avløp.
Vann fra Sivesind Vannverk.
Vann og avløp betales etter forbruk målt ved vannmåler.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Det er avholdt tilsyn av piper og ildsteder den 02.03.2017 uten anmerkninger.
Piper er sist feid 26.11.2018.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.