Gjøvik

VISNING 17. JUNI. Vindingstad. Enebolig med bl.a. nyere kjøkken og flislagt bad - 3 soverom. Dbl.garasje på romslig tomt

Vindingstadbakken 4 B , 2816 Gjøvik

VISNINGER

17. juni torsdag kl. 18:00-19:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

20%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

46%

har bolig på over 120 kvm

57%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 128 m²
Bruksareal 152 m²
Bruttoareal 174 m²
Tomt 1 124 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1905
Gårdsnummer 58
Bruksnummer 8
Energimerking G
FINN.no 196328825
Sist endret 11.06.2021 12:25
Prisantydning 3 990 000
Totalpris 4 103 772
Ligningsverdi 733 547,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 103 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Fra inngangsparti med stor terrasse som er ny i 2013, videre inn inn i entre med adkomst til bla. badet. Badet ble pusset opp i 2012 og har fliser på gulv og vegger, kombinert dusj/badekar, stor baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. I tillegg finnes separat wc-rom, dette rommet har også fliser på vegger og gulv og rommer baderomsinnredning og wc. Videre finner vi lyst og pent kjøkken med innredning fra AUBO. Innredningen ble montert i 2013/14 og har god skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. God plass til spisebord. Stuen har adkomst både fra gangen og kjøkkenet og fremstår som romslig og har god plass til både spisestue og sofamøblement. I tillegg finnes en praktisk bod med trapp ned til kjellerrom. Oppe i 2.etg. finner vi 2 romslige soverom med kreativ planløsning samt ett barnerom. Bilen parkeres i dobbel garasje eller på romslig gårdsplass.

Innhold

Boligen inneholder:
1. etasje: vindfang, gang inkl. trapp til 2.etg., bad/vaskerom, stue, kjøkken, wc, bod/trapp til kjeller.
2. etasje: gang inkl. trapp, 3 soverom. Skråtak.
Kjeller med innvendig trappeadkomst til kjellerrom.
Kjeller med utvendig adkomst til kjellerrom/lager
Dobbelgarasje på eiendommen.

Standard

Boligen er opprinnelig fra 1905. Boligen har innvendig blitt betydelig oppgradert og påkostet i 2 omganger i 2013/14 og 2020. Innvendig fremstår boligen i normalt god stand og godt vedlikeholdt. Utvendig er det bygningsdeler som trenger vedlikehold/oppgradering/tiltak. F.eks bytte utvendig kledning, oppgradere taktekking, bytte renner og nedløp, bytte utv.beslag for å nevne noe.
Kjøkkeninnredning fra AUBO montert i 2013/14. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter hvorav noen fronter er med glass. Benkeplate i laminat. Vask i kompositt med 1-greps kjøkkenarmatur. Kitchenboard på vegg mellom over- og underskap. Keramisk platetopp. Integrerte hvitevarer. Mikro er plassert i høyskap. Mekanisk avtrekk(ventilator) over platetopp.
Badet ble oppgradert i 2012 og har fliser på vegger og gulv. Malte slette plater i himling. Badet inneholder baderomsinnredning med profilerte fronter, heldekkende dobbel servant med 2 stk 1-greps servantarmaturer og speil på vegg over servant med tilhørende belysning. Høyskap. Opplegg for vaskemaskin. Kombinert badekar og dusjkabinett med flere typer dusjer. Oppvarming via gulvvarme. Mekanisk avtrekk ut gjennom yttervegg. Tilluft via spalte under dørbladet.
Wc-rom har fliser på vegg og gulv. Malt og sparklet gips i himling. Sluk av støpejern med forhøyer i gulvet. Ser ut til at membran er ført ned under klemring, med den er ikke synlig på innsiden. Baderomsinnredning med slette fronter, heldekkende servant med 1-greps servantarmatur og speil på vegg over servant tilhørende belysning. Gulvmontert toalett. Oppvarming via gulvvarme. Deler av rommet har meget lav takhøyde. Rommet er ikke tilkoblet noen form ventilasjon. Gulvet er nedsenket ca 120 mm i forhold til gulvet utenfor. Rommet fremstår i normalt god stand.
Øvrige rom i boligen ble visuelt undersøkt og fremstår i normalt god stand uten tegn til vesentlige skader eller mangler. Det ble ikke avdekket feil eller
avvik som krever strakstiltak utover normalt vedlikehold. Øvrige rom vurderes å ha normal slitasjegrad etter alder.
Vær oppmerksom på at det som regel vil være diverse mindre hull i overflater etter bilder/hyller etc, og noe misfarge/skjolder hvor bilder, hyller/ møblement etc har vært plassert. På gulv vil det som regel være diverse slitasje, og noe misfarge/ riper og lignende hvor møblement og tepper har vært plassert. Dette er normalt i en fraflyttet boenhet, og slike mindre "avvik" er å anse som normalt.
Besrkivelse av innvendige overflater:
1. etasje:
Gulv: Fliser(bad og wc), laminat, Belegg
Vegg: malte slette flater, malt "koreapanel", tapet, malt panel, fliser (bad og wc)
Himling: malte/folierte himlingsplater, Malte slette flater
2. etasje:
Gulv: laminat
Vegg: malte slette plater, malt strie
Himling: malte/folierte himlingsplater
Vesentlige endringer etter byggeår:
Opplysninger er gitt av selger:
Eier opplyser om at huset er etterisolert, men årstallet og detaljene rundt dette er usikkert.
Tilbygg med gang og bad samt garasjen ble bygget i ca 1980 iflg. eier.
2010:
- Montert nytt sikringsskap. ref. eier.
Ca 2012:
- Oppgraderte badet og wc-rom. (utført av firma) (ny isolasjon i vegger, membran, fliser, el-installasjon, varmekabler, innredning etc.)
2013/14:
- Satt inn ny ytterdør.
- Bygget ny terrasse. Overflatebehandlet i 2020.
- Malt huset og garasjen utvendig.
- Oppgradert kjøkkenet (utført av firma) (byttet kjøkkeninnredning, ny laminat på gulvet)
- Oppgradert/pusset opp stue og gang 1.etg. (utført av firma)(ny laminat på gulvet, malt vegger)
- Vinduer i 1.etg ble byttet.
- Oppgradert innvendige dører 1.etg.
- Det elektriske ble oppgradert i takt med oppussingen.
2015/16:
- Nye himlingsplater i 2.etg.
2019:
- Satt inn luft til luft varmepumpe.
- Nytt kjøleskap.
2020:
- Etablert nytt soverom i 2.etg. (utført av firma) (tidligere var det 2 soverom, nå er det 3 soverom)
- Oppgradert/pusset opp gangen og de 2 "opprinnelige" soverommene (utført av firma) (Ny laminat på gulv, overflater på vegger og
innvendige dører. Etablert vindu på det nye soverommet.)
- Pusset opp overflatene i trappen mellom 1. og 2.etg og veggene i trapperommet.
- Det elektriske ble oppgradert i takt med oppussingen.
- Vinduene ble oppgradert.
For mer utfyllende informasjon om boligens standard, se vedlagt eierskifterapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug.

Beliggenhet

Vindingstadbakken 4 B ligger rolig til i blindveg ved Vindingstad skole. Attraktivt, veletablert boligområde som hovedsakelig består av eneboliger. Området er stille og rolig, barnevennlig og har gode solforhold. Herfra er det gangavstand til busstopp, skole og barnehager. Handling av dagligvarer kan du gjøre enten på Kopperud eller Kirkeby. Gjøvik sentrum ligger noen få minutter unna. Der finner du innlandets største kjøpesenter CC, NTNU og en mengde småbutikker i de hyggelige sentrumsgatene. Fra Hovdetoppen nesten midt i byen er det også alpinbakke, og i bunnen av bakken ligger Fastland med muligheter for bading og volleyball. Ski- og turløyper finner du ved Vind skiarena. Her kan du boltre deg i milevis med ski- og turløyper. Langs Mjøsa finner du Rambekkvika med båthavn og badestrand. Gjøvik ligger snaue to timers kjøring unna Oslo og ca. 1,5 timer unna Gardermoen.

Løpende kostnader

Det må påregnes utgifter til forsikring, strøm, tv/bredbånd, vedlikehold mv. Kostnaden vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78397129

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 174 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 24 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: ingen.
1. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, gang inkl trapp, bad/vaskerom, stue, kjøkken, wc og trapperom.
2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang inkl trapp og 3 soverom.
Garasje:
Bruksareal: 45 m².
TIL INFO: Gangen og deler av soverommene i 2.etasje er ikke målbare grunnet lav takhøyde og er derfor ikke medtatt i boligens arealer. Selve rommet er medtatt under P-rom med arealet er ikke medregnet.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Bruksendring fra tilleggsdel (eks bod, disp.rom) til hoveddel (eks bad, soverom, stue etc) var meldepliktig jmf Plan og bygningsloven før 2008. Etter 2008 ble meldeplikten endret til søknadspliktig. Bruksendringer fra tilleggsdel til hoveddel gjennomført etter 2008 er derfor søknadspliktig. Det er for megler ukjent om etablering av nytt soverom i 2.etg. er søkt om hos kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 124 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt med slak helling. Pent opparbeidet med plen, planter, busker og fine uteplasser. Gårdsplassen og interne stier er gruset. Gode solforhold.

Garasje / Parkering

På egen tomt/gårdsplass og i dobbelgarasje.

Byggemåte

Fundamentert på ringmur, grunnmur av murte natursteiner og grunnmur av betong med siporex på innsiden. 2 kjellere og sannsynligvis krypkjeller eller gulv på grunn under deler av huset. Etasjeskillere av trebjelkelag og betong oppforet med tilfarere. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med stående overflatebehandlet panel utvendig. Saltakkonstruksjon tekket med profilerte lakkert/foliert metallplater. Renner og nedløp i malt/lakkert metall. Det er ikke etablert adkomst til noen av loftene. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 2013 og 2019. Eier opplyser om at glasset i vinduene i 1.et er "easy clean". Ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass i trekarmer. Ikke merket med dato i glass. Opplyst montert i 2013/14.
Elektrisk:
Eier opplyser om at det elektriske anlegget har blitt oppgradert i takt med innvendig oppussing.
Sikringsskap med jordfeilautomater er plassert i trapperommet.
Kursfortegnelsen er utfyllt og hengt opp og kurser er merket.
Samsvarserklæring for arbeider på el-anlegget i 2.et ligger på boligmappa.no ref eier.
Ventilasjon:
Periodisk mekanisk avtrekk på kjøkken og bad.
Naturlig ventilasjon gjennom ventiler i yttervegger og vinduer og ved aktiv lufting.
Rør:
Synlige vannrør: kobber.
Synlige avløpsrør i plast.
Varmtvannsbereder i kjeller 200liter prodår 2005.
Brannvarsling/brannslukkere:
Brannslukkere og brannvarsling registreres i boligen og skal følge huset ved slag.
Oljetank:
Oljetank i glassfiber. Antar 1000liter.(ser ut til å være bort i mot tom.)
Det gjøres oppmerksom på at det er forbudt å fyre med olje etter 01.01.2020.
Terrasse:
Terrasse foran inngangen. Bygget i 2013 ref eier. Oppført i impregnerte trekonstruksjoner. Tradisjonelt bjelkelag med dekke av terrassebord fundamentert på punkter av bl.a lecasteiner lagt løst direkte på terrenget. Konstruksjonene fremstår stabile.
Garasje:
Garasjen er bygget i ca 1980 ref eier.
Takstmann opplyset at det er viktig å merke seg at andre bygninger som garasje, uthus, lekestuer o.l. Ikke er teknisk vurdert/kontrollert på linje med
selve bolighuset.
Eldre dobbelgarasje. Ringmur og støpt plate på grunn. Yttervegger over ringmur er oppført i uisolert bindingsverk kledd med stående kledning
utvendig. Saltakkonstruksjon tekket med lakkert/foliert metallplater. Renner og nedløp i lakkert/foliert metall. Isolerte vippeporter i metall. Enkle garasjevinduer.
Takstmannens vurdering ved TG2:
- Grunnmur: vurderes pga elde. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.
- Drenering: vurderes da dreneringen og utvendig fuktsikring har utlevd mer enn halvparten av forventet levetid og pga følgende merknader: - Det registreres noe innsig av vann i kjelleren under badet. - Skjolder og misfarginger innvendig på grunnmur og gulv på grunn. - Fuktsøk med indikator viser forhøyede verdier i gulv på grunn og grunnmur. - Terrenget heller stedvis mot grunnmur og gir unødvendige høye belastninger på dreneringen, utvendig fuktsikring og grunnmur. Forholdet anbefales utbedret.
- Yttervegger: vurderes pga alder og følgende merknader/forhold: - Da det registreres omfattende råteskader i utvendig kledning må det påregnes at dette flere steder kan ha trekt inn og skadet selve veggkonstruksjonen. Ved oppgradering av utvendig kledning anbefales det av veggkonstruksjonen kontrolleres. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.
- Vinduer: Selve vinduene vurderes til TG1. TG 2 vurderes pga følgende merkander: - Vannbrettbeslag er flere steder ikke montert riktig og det registreres utettheter. Dette medfører økt risiko for fuktskader i yttervegger. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.
- Takkonstruksjon: vurderes da takkonstruksjonen ikke kan inspiseres på en tilfredsstillende måte og pga følgende merknader: - Det er ikke synlige luftespalter i raft. Ser ut til å være spalte i takutstikk i gavl, men usikkert om denne er åpen videre innover. Ytterligere undersøkelser anbefales. - Takkonstruksjonen fremstår med redusert lufting så langt dette kunne kontrolleres. Ytterligere undersøkelser anbefales, men det ble ikke
registret åpenbare tegn til konstruksjonssvikt. Tiltak må påregnes.
- Taktekking: vurderes da alderen på tekkingen er ukjent og pga følgende merknader: • Undertak er ikke vurdert da dette ikke var tilgjengelig for inspeksjon på befaringsdagen. • Snøfangere er ikke montert over beferdede områder. Dette anbefales montert. • Noe avflassing av overflatebehandling. • Festemidler er stedvis dratt opp og pakningen tetter ikke mot tekkingen. • Det registreres svellinger i himlingen i gangen og trapperommet i 1.et. Kan sannsynligvis ses i sammenheng med ev. utettheter i tekking. Fuktsøk viser ingen forhøyede verdier i disse områdene på befaringsdagen. Ytterligere undersøkelser anbefales. Oppgradering/tiltak anbefales.
- Piper plassbygde ildsteder: 2 vurderes pga følgende merknader: - Utvekslingen i etasjeskille er tildekket på gulvet og i himlingen i 2.et. Ytterligere undersøkelser anbefales. - Pipe over tak anbefales ytterligere undersøkt da ser ut til at en eller flere steiner er borte. - Den ene siden av pipen er ikke synlig i 2.et. - Røykrør går gjennom plate av ukjent materiale før den går gjennom inn i pipe. Røykrør uten tilkoblet ildsted er ikke blendet. Ytterligere
undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.
Frittbærende dekker: vurderes pga alder, registrerte merknader og forhold nevnt i punkt 8.1 i rapporten. Trapp mellom kjeller og 1.etasje vurderes til TG3 da det er fare for fallulykke. Trapp mellom 1.og 2.et vurderes til TG1.
- KJELLER - Overflater: vurderes pga følgende merkander: Vegger: - Skjolder, misfarginger og saltutslag registreres. - Siporex har avskallinger grunnet armeringskorrosjon. Avrustet armering er synlig. Dette er et tegn på at grunnmuren har vært utsatt for fukt over tid. Gulv: - Enkelte riss registreres. - Skjolder og noe misfarging.
- KJELLER - Konstruksjon: vurderes da selve grunnmuren(betongen) ikke er synlig for innvendig kontroll, kjellere har redusert ventilering og nevnte forhold i punkt 9.1.2 i rapporten. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tiltak må påregnes.
- KJELLER - Fuktmåling: vurderes da fuktsøk med indikator viser forhøyede verdier i gulv på grunn og grunnmur. - Grunnmur og gulv kondenserer på innsiden. Tiltak må påregnes.
- BAD - Membran tettesjikt og sluk: vurderes pga følgende merkander: • Det er ikke tettet med membran/mansjett rundt rørgjennomføringer i veggen under servantene. Dette er en våtsone som krever fuktsikring på lik linje som f.eks. i en dusjsone. • Rørgjennomføringer kunne ikke kontrolleres bak kabinettet. • Dokumentasjon på utførelse(FDV) er ikke fremlagt.
- Terrengforhold: vurderes da Det registreres at terrenget heller inn mot grunnmur. Forholdet anbefales utbedret da dette kombinert med defekte takrenner og nedløp påfører konstruksjonen unødvendig høy fuktbelastning. Det er viktig at terrenget har hellingsgrad ut fra grunnmuren. Overflatevann skal hurtigst mulig vekk for å unngå unødvendige fuktbelastninger på utvendig fuktsikring og drenering. Ideelt bør det i en avstand på ca 3 meter være god helling(min 1:50) vekk fra husets grunnmur.
- Garasje, uthus, etc.: vurderes pga følgende merkander: - Det registreres fuktopptrekk i yttervegger. - Det er ikke montert undertak. Medfører økt risiko for fuktskader på konstruksjonene. - Det registreres flere mindre hull i taktekking. - Den ene porten har skade. Den andre har bulker. - Noe riss/sprekker i betonggulv. - Renner og nedløp har deformasjoner og skader. - Råteskader i vindskier/vannbord. Tiltak må påregnes.
Takstmannens vurdering ved TG3:
- Utvendige flater: vurderes pga følgende merknader: - Det registreres råteskadet kledning i nedre del mot grunnmur/ringmur, over/ved vinduer, felt midt på gavlvegg(mot garasjen) med råte og hvor deler av kledningen er borte. - Utvendig omramming rundt vinduene er ikke overflatebehandlet mot vindu. - Kledningen er flere steder avsluttet næremere terrenget enn anbefalt. - Klednignen er avsluttet nærmere beslag og grunnmur/sålebenk enn det som er anbefalt. - Råteskader i vindskier og vannbord. Kledningen, vindskier og vannbord anbefales oppgradert. Ytterligere undersøkelser anbefales. Strakstilatak anses som nødvendig.
- Renner nedløp og beslag: vurderes pga følgende merkander: • Renner og nedløp har omfattende deformasjoner, skader og tilnærmet total funksjonssvikt. • Vannbordbeslag har deformasjoner. • Pipebeslag er ikke tett mot tekkingen. Glippe mellom tekking og beslag. Strakstiltak anses som nødvendig.
Informasjonen under dette punktet er i all hovedsak hentet fra vedlagt eierskifterapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug. Vi anbefaler å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger innflyttingstillatelse datert 10.01.1977.

Barnehage / skole i området

Barnehager
TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år) 6 min
68 barn 0.5 km
Vindingstad barnehage (1-5 år) 8 min
48 barn, 3 avdelinger 0.7 km
Marihøna barnehage (1-5 år) 22 min
60 barn 1.9 km
Skoler
Vindingstad skole (1-7 kl.) 0.1 km
309 elever, 21 klasser
Kopperud skole (1-10 kl.) 21 min
460 elever, 20 klasser 1.8 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-... 5 min
90 elever, 10 klasser 2.1 km
Gjøvik videregående skole 11 min
1050 elever 4.5 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 15 min
135 elever, 7 klasser 15.1 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Boligen varmes opp med ved og strøm.
Panelovner
Elementpeis med innsats på kjøkkenet.
Kombinert ved og oljeovn i stue (olje ikke i bruk. glassfibertank i kjelleren)
Gulvvarme på bad og wc-rom.
Anmerkning ved siste feiertilsyn:
Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 147 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 950 200 og eiendomsskatten er kr 6728.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 733 547 pr. 26.10.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 640 768 pr. 26.10.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020 - 2032, vedtatt 29.10.2020.
Eiendommen ligger under reguleringsplan med navn "3407 05020082 - Rambekk - Vindingstad" med formål "B8-1 Boligområde, frittligende småhus datert 30.08.1976.
Kommuneplanens arealdel går foran eldre reguleringplaner, men de vil fortsatt gjelde så langt de ikke er i motstrid med kommuneplanens arealdel.
For ytterligere opplysninger kontakt med megler eller kommunen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1924/900257-1/19  Elektriske kraftlinjer datert 20.06.1924 
Avståelse av grunn, Minnesund - Gjøvik.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/4131-1/19  Skjønn datert 14.05.1976 
Elektriske kraftlinjer Gjøvik - Minnesund.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/6998-1/19  Bestemmelse om veg datert 10.08.1976 
rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:58 Bnr:74  
rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:58 Bnr:75  
1976/6991-2/19  Bestemmelse om veg datert 19.08.1976 
rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:58 Bnr:74  
rettighetshaver:Knr:3407 Gnr:58 Bnr:75  
Overført fra: 0502-58/9
Kopi av de tinglyste dokumentene fås på forespørsel hos megler.

Vei/vann/avløp

Adkomst til eiendommen fra privat veg/Vindingstadbakken.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.
Merknad til offentlig vann og avløp / avløpsanlegg:
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vindingstadbakken 4 B, 2816, Gjøvik, Gnr. 58 bnr. 8 i Gjøvik kommune

Eier

Jeanette Lyseng

Oppdragsnummer

6-20-0341

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.