Gjøvik

Gjøvik - Lys og lettstelt 2-roms beliggende i 3.etg. med heis! Sentralt - innglasset balkong - nærhet til NTNU.

Heimdals gate 5 , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

31%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

83%

har bolig mellom 60-120 kvm

14%

er gift

14%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 66 m²
Bruksareal 76 m²
Bruttoareal 82 m²
Tomt 3 047 m² / Fellestomt
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1971
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 770
Energimerking F
FINN.no 196980247
Sist endret 29.11.2020 02:34
Prisantydning 1 990 000
Totalpris 2 121 290
Ligningsverdi 520 893,-

Beregnet totalkostnad

1 990 000,- (Prisantydning) 123 308,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 113 308,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 121 290,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 3.etasje med adkomst via heis eller trapp. Leiligheten rommer gang, en praktisk bod, flislagt bad fra 2011 og soverom. I tillegg finnes kjøkken med innredning med profilerte fronter og plass til komfyr og kjøleskap. Det er også plass til lite kjøkkenbord med 2 stoler. Stuen er lys og koselig. Store vindusflater gir godt med lys inn. Stuen har god plass til både sofamøblement og spisestue. I tillegg er det utgang til innglasset balkong med felter som kan trekkes til side. Det medfølger også en bod i felles bod anlegg i kjeller.

Innhold

Leiligheten rommer:
Gang, soverom, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, bod, og innglasset veranda.
Nettingbod i rekke i kjeller på ca 4m2.

Standard

Leiligheten er ført i lyse farger.
Badet er fra 2011 og har fliser på vegger og gulv, samt malt puss i himling.  Badet inneholder baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Overskap med speil på frontene og tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjsone med dusjdører, opplegg for vaskemaskin og gulvmontert toalett. Oppvarming via gulvvarme. Tilkoblet mekanisk avtrekk. Sentral vifte. Tilluft via spalte under dørbladet.
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat og fliser på vegg mellom over- og underskap. Dobbel vask i rustfritt stål med 1-greps kjøkkenarmatur. Plass for kjøleskap og komfyr. Ikke opplegg for oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk (ventilator) over komfyr. Sentral vifte. Noe støy fra ventilator.
Innvendig bod har teppe på gulv, malt puss på vegger og i himling. Plassbygde hyller. Dør er tatt vekk.
Innglasset balkong på ca 5m2 som har fliser på gulv. Innglasset med glass i alu profiler. Felter kan åpnes. Fremstår i god stand.
Øvrige rom:
• Øvrige rom i boligen ble visuelt undersøkt av takstmann og fremstår i normalt god stand uten tegn til vesentlige skader eller mangler. Det ble ikke avdekket feil eller avvik som krever strakstiltak utover normalt vedlikehold. Øvrige rom vurderes å ha normal slitasjegrad etter alder.
• Vær oppmerksom på at det som regel vil være diverse mindre hull i overflater etter bilder/hyller etc, og noe misfarge/skjolder hvor bilder, hyller/ møblement etc har vært plassert. På gulv vil det som regel være diverse slitasje, og noe misfarge/ riper og lignende hvor møblement og tepper har vært plassert. Dette er normalt i en fraflyttet boenhet, og slike mindre "avvik" er å anse som normalt.
Beskrivelse av innvendige overflater:
Gulv: laminat, belegg, fliser (bad), teppe(innv bod), fliser (innglasset veranda)
Vegg: tapet, malt strie, fliser (bad)
Himling: malt puss
Vesentlige endringer etter byggeår:
Opplysninger er gitt av selger:
2008: - Nye kjøkkenfronter. - Laminat på gulv i stue. Overflater generelt.
2011: - Oppgraderte badet. (utført av firma)
2015: - Fliser på veranda. (utført av fagperson)
2018: - Byttet vinduer og terrassedør. (Utført i regi av borettslaget)
Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om objektet, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig beskrivelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.
I egenerklæringsskjema som følger som vedlegg til salgsoppgaven har de kommentert følgende:
- Badet ble pusset opp i 2011. Arbeidet ble utført av murerfirma Morten Norbeck.
- Det har vært en liten lekkasje i blandeventil på varmtvannsbereder. Dette er utbedret av rørlegger firma Torbjørn Amundsen AS.

Beliggenhet

Heimdals gate på Gjøvik ligger høyt over byen ved Røverdalen og Fjellhallen. Dette er noen av Gjøviks eneste høyblokker. Leilighetene her er populære for sin sentrale beliggenhet, utsikt og praktiske løsninger. Det er kort vei til alle service- og tjenestetilbud i byen, og høyskolen og NTNU ligger innen gangavstand. Herfra er det også kort vei til tur- og friluftsområder. Hovdetoppen med skianlegg om vinteren og badeanlegget Fastland er begge også innen gåavstand. Gjøvik byr på kjøpesenteret CC Mart'n og er endestasjon på Gjøvikbanen. Det er ikke mer enn et par timer til Oslo, enten med toget eller med bil.

Tomt

Areal: 3 047 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Terrenget rundt blokkene er stedvis tilnærmet flatt og har stedvis helling. Opparbeidet med asfalterte veier, parkeringsplasser, støttemurer og mindre gressplener.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Asfaltert uteareal med parkeringsplasser. Det følger ikke med egen parkeringsplass med leiligheten. Parkeringsplasser fordeles etter ansiennitet, styreleder opplyser at det pr. 30.10.2020 er 1 på venteliste.
Styrelder opplyser at det fra 2021 vil påløpe en kostnad på mellom 300-500,- for leie av p-plass.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Tongjordet barnehage (2-5 år) 6 min
18 barn, 1 avdeling 0.5 km
Gjøvik barnehage (1-5 år) 10 min
48 barn, 3 avdelinger 0.8 km
Soppen barnehage (0-5 år) 9 min
27 barn, 2 avdelinger 0.8 km
Skoler
Gjøvik skole (1-7 kl.) 8 min
250 elever, 14 klasser 0.6 km
Gjøvikregionen International Sch... 14 min
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-... 18 min
90 elever, 10 klasser 1.5 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 3 min
318 elever, 12 klasser 2.2 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl... 7 min
310 elever, 10 klasser 3.1 km
Gjøvik videregående skole 21 min
1050 elever 1.7 km
Raufoss videregående skole 14 min
450 elever 11.2 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Felleskostnader

3 749 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer renter og avdrag på lån, utvendig forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forretnignsførsel, styrehonorar, kabel-tv og bredbånd.
Felleskostnader: 3 303,-
Avdrag: 307,-
Renter: 139,-

Borettslag

Briskebyen Borettslag med organisasjonsnr: 948 925 753.
Styreleder i borettslaget er Vidar Sæther.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styrelder opplyser at borettslaget i løpet av 2022/2023 skal bytte alle leilighetsdører. I tillegg foreligger det krav om tilrettelegging for el-billading. Disse utbedringene vil føre til en økning av de månedlige felleskostnadene, men det er forelbøbig uklart hvor mye.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslagets skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7325,- for kjøper.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Borettslaget er IKKE et IN-lag.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 61778169869, Nordea Bank Norge ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 26.10.2020: 1.37% pa.
Antall terminer til innfrielse: 111
Saldo per 26.10.2020: 11 180 226
Andel av saldo: 123 308
Første termin/første avdrag: 30.09.2018 ( siste termin 30.06.2048 )
Flytende rente

Andel fellesgjeld

123 308

Rentekostnader fellesgjeld

Renter kr. 139 pr. mnd.

Avdrag fellesgjeld

Avdrag kr. 307 pr. mnd.

Andel formue

36 184

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86184350

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 564 051,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 390 933,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Hundehold er kun tillatt etter søknad til borettslagets styre. For å kune holde hund må borettslagets kriterier være oppfylt. Kamphunder er det totalforbud mot. For å få søknadsskjema og kriterier kontakt styret.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1971

Antall soverom

1

Byggeår

1971

Byggemåte

Boligblokk. Yttervegger oppført i betong/murkonstruksjoner. Mye av fasaden er forblendet med tegl. Etasjeskillere i betong. Flatt tak. Heis i "kjernen". Balkonger i betong-og stålkonstruksjoner. Balkongene er innglasset. Kjeller med boder, sykkelparkering og sortering.
Vinduer i treverk med 2-lags isolerglass. Iht til datostempling produsert i: 2018.
Terrassedør med 3-lags isolerglass i trekarmer. iht datomerking i glasset produsert i: 2018. Terrassedør trenger justering da den går i karm/terskel.
Inngangsdør med kikkehull.
Elektrisk:
Sikringsskap med hovedsakelig jordfeilautomater er plasser i gangen utenfor leiligheten.
Kursfortegnelsen er utfyllt og hengt opp og kurser er merket.
Digital strømmåler Samsvarserklæring strømmåler datert 27/10-17
Samsvarserklæring på oppgradering av innmaten i sikringsskapet og arbeider ifm oppgraderingen av badet er ikke fremlagt.
Ventilasjon:
Periodisk mekanisk avtrekk på kjøkken og bad.
Naturlig ventilasjon gjennom ventiler i yttervegger og vinduer og ved aktiv lufting.
Rør:
Synlige vannrør: kobber
Synlige avløpsrør i plast og noe metall.
Varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Prod.år 2006 116 liter
Takstmann har satt TG1 på alle punkter.
Informasjonen i dette punktet er i all hovedsak hentet fra vedlagt eierskifterapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug. Vi anbefaler alle interessenter å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligblokk datert 07.03.1972.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, soverom, stue, kjøkken og bad/wc/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med strøm.
Panelovner.
Gulvvarme på badet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene faktureres Briskebyen BRL.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader ifbm felleskostnader, innboforsikring, strøm osv. Kostnadene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 520 893 pr. 29.10.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 875 215 pr. 29.10.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg, vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunnar@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 22 56 56 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.