Gjøvik

Nyoppført arkitekttegnet enebolig i nordbyen - lekkert design og interiør - fantastisk utsikt over byen og Mjøsa!

Kronprins Olavs veg 16 , 2819 Gjøvik

BE OM SALGSSUM
Runi Bjerke
Runi Bjerke Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

35%

er barnefamilier

33%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 263 m²
Bruksareal 316 m²
Tomt 1 175 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1958
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 1258
Energimerking C
FINN.no 217289680
Sist endret 06.12.2021 15:09
Prisantydning 16 000 000
Totalpris 16 372 272

Beregnet totalkostnad

16 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 356 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 372 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 16 372 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er boligen som gir deg en skikkelig følelse av luksus!
Kronprins Olavs veg 16 er sannsynligvis et av Gjøviks råeste boliger. Opprinnelig er dette en bolig fra 1958, men er kreativt ombygget til en lekker moderne enebolig med gode gjennomtenkter løsninger og høy standard. Her er det ikke spart på noe, hverken når det gjelder materialer eller interiør. Nesten hele veggen i det store allrommet er i glass, som slipper naturen inn og gir mye lys.
Hele hovedetasjen er åpen og luftig med glassvegger og åpen himling - farger og interiør er gjennomgående inspirert av hav og natur. Følelsen av å bo på hotel får du i husets master bedrom som har eget bad og walk-in garderobe. Deler av underetasjen er innredet som utleieenhet, mens den andre delen er innredet som et lekkert spa med dusj og en særdeles smakfull badstue.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje entre, vaskerom, bad, soverom, soverom med bad, garderobe og kjøkken/stue i åpen løsning. I tillegg integrert garasje.
I underetasjen finnes gang. vaskerom, teksnisk rom, garderobe, bad, to soverom, spa/badstue og kjøkken/stue samt utvendig bod.

Standard

Boligen er fra opprinnelig fra 1958, men er vesentlig ombygget og det er kun igjen mindre deler av opprinnelig bygg, opplyst å være deler av grunnmur og noen vegger. Boligen fremstår som 2019 modell. Garasje er tilbygget i 2008, lader til el-bil.
Bygningen ansees omtrent som ny, Utvendig panel i Sibirsk lerk og vedlikeholdsfrie takplater.  Dette er boligen for den kresne, det er høy standard og benyttet materialer av
gjennomgående god kvalitet. Smaktfullt innredet med lune tapeter og smaktfullt malte overflater. Gulv i bambus. Boligen har mange gode og gjennomtenkte løsninger.
Hovedboenhet:
Det første du ser når du kommer inn er Mjøsa som strekker seg så lang den er - fra en stor hall med plassbygd garderobeløsning.
Kjøkken med god skapplass i underskap langs hele veggen, øy mot spisestue med skuffer og skap - fra kjøkken har du god utsikt og god oversikt over hele etasjen.
Kjøkken har innredning fra Svanen med integrerte hvitevarer - Miele induksjonstopp med nedfelt ventilator,  platetoppen overfører innstillingene til elektronikken i ventilatoren, som deretter justerer viftetrinnene automatisk. Du behøver ikke tenke på å slå av ventilatoren senere. To kjøleskap, to stekeovner fra Siemens, integrert oppvaskmaskin, samt vinskap. Granitt benkeplate med to nedfelte oppvaskkummer med Quooker - en kran som leverer kokende friskt vann.
Luftig stue med gulv til tak vinduer på hele veggen mot byen og Mjøsa. Sitteplasser langs hele vindusflaten, plassbygd benk med puter, hyller til oppbevaring av ved. Gyrofokus peis som kan snus 360 henger fritt fra taket som en svevende skulptur mellom spisestue og stue. Selv med så åpen løsning har huset flere soner å trekke seg tilbake til og utsikten har du fra alle kanter. Fra stue og soverom er det utgang til terrasse via terrassedør i glass.
Master bedrom har walk-in garderobe og eget bad med fliser og gulvvarme, fliser og malte overflater på vegger. Innredning med toppmontert servant, dusjvegg i glass, dusjgarnityr og regndusj, samt vegghengt wc. Ventil i himling.
Bad i hall har fliser og varme på gulv, fliser på vegger og malte plater i himling. Innredning med toppmontert servant, dusjvegger i glass og dusjgarnityr, vegghengt wc og urinal. Ventil i himling med tilluft i dør.
Vaskerommet har flislagt gulv med varme og malte plater på vegger og i himling. Vaskerommet har utslagsvask og plass til vaskemaskin og tørketrommel i innredning. Overskap. Ventil i himling med tilluft i dør.
I underetasjen finnes spa/badstue. Her er flislag gulv og panel/plater på vegger og i himling. Dusjnisje med dusjgarnityr og skyllebøtte. Badstue med plassbygget innredning og HUUM badstueovn.
Overflater er i hovedsak preget av bambus, fliser på gulv, malte plater, tapet og murpuss på vegger og malte plater i himling.
Leilighet i underetasje:
Kjøkkenet i underetasjen er også åpen løsning med stuen, og har innredning med laminerte skrog og glatte fronter. Laminert benkeplate med nedsenket kum. Integrert koketopp, komfyr og oppvaskmaskin og plass for frittstående kjøleskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut.
Badet har flislagt gulv, fliser og malte plater på vegger og malte plater i himling. Dobbeltservant med hylle under, dusjvegger i glass og vegghengt wc. Ventil i himling med tilluft i dør.
Vaskerom med flislagt gulv med varme, malte plater på vegger og i himling. Her er sevant med underskap og opplegg/plass for vaskemaskin. Ventil i himling med tilluft i dør.

Beliggenhet

Kronprins Olavs veg 16 ligger i den absolutte indrefileten av boligområder på Gjøvik. Her oppe er utsikten spektakulær, samtidig som avstanden til både sentrum og skog og mark er kort. Herfra er det bare fem minutter med bil til Eiktunet, hvor du kan spenne på skiene og få tilgang til det fantastiske løypenettet. Videre er det bare 10 minutters gåavstand til Fastland, med badeanlegg på sommerstid og alpinbakke på vinteren. Bussholdeplass ca 50 meter fra eiendommen.
Gjøvik er en hyggelig småby med både koselig handlegater, kjøpesenter og små handlegater. Du finner NTNU i denne byen, et yrende kulturliv, gode restauranter og kort vei til industristedet Raufoss. Til Moelv er det ca 15 minutters kjøretur. Til Oslo kan du ta toget eller bilen, begge deler tar ca 2 timer. Gjøvik er også et godt utgangspunkt for å komme lett til fjelldestinasjonene i Innlandet.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 26 975.
Det må i tillegg påregnes kostnader til forsikring, strøm, tv/internett, vedlikehold mv.

Forsikring

DnB Forsikring Polisenummer: 21304023

Boligens areal

Primærrom: 263 kvm, Bruksareal: 316 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken/stue, spa/badstue, gang, 2 soverom, vaskerom
1. etasje:
Bruksareal: 197 m².
Primærrom: 161 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad, kjøkken/stue, entré, vaskerom, soverom m/bad, soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 175 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt i skrånende terreng med flott utsikt, som er pent opparbeidet med plen, beplantninger og støttemurer. Gårdsplass med belegningsstein.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelt garasje og tre parkeringsplasser på gårdsplass.

Byggemåte

Boligen er opprinnelig fra 1958, men er vesentlig ombygget i 2019, og kun mindre deler av opprinnelig bygg er igjen. Bygningen kan anses omtrent som ny.
Boligen er fundamentert på støpt gulv på grunn med støpt/murt grunnmur. Grunnmursplast som utvendig fuktsikring. Takvann er ført både ned i grunnen og ut på terreng. I følge selger er det støpte gulvet i underetasjen fagmessig radonsikret av entreprenøren som bygget om boligen i 2019. Yttervegg i isolert bindingsverk med utvendig panel. Pult-tak i trekonstruksjoner med båndtekking. Utvendige beslag og takrenner/nedløp i metall. Vindski og toppbord i tre. Stålpipe. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Trevinduer med 2-lags isolerglass og metallvinduer med 2-lags isolerglass. Utvendig solskjerming på noen vinduer.
Ytterdører i tre, noen med glass. Skyvedør i tre med 2-lags isolerglass. Balkongdører i tre med 2og 3-lags isolerglass. Leddport til garasje med elektrisk garasjeåpner. Innvendig lette/glatte dører og glassdører.
Terrasse med adkomst fra stue og soverom med trapp til hagen. Konstruksjoner og overflater i treverk. Rekkverk i glass. Delvis overbygget. Trapp ned til terreng/platting.
Terrasseplattinger på bakken i underetasjen.
Overbygget inngangsparti, støpt trapp med skifer. Belagt med stein foran.
El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett. Det er egen strømmåler for hver etasje. Strømforsyningen til garasjen er forberedt for monotering av lader til el-bil.
Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften.
Varmtvannsberedere plassert i kjeller, på ca. 200 og 300 liter. Det er en bereder for hver etasje. Synlige vannrør i plast/rør i rør, synlige avløpsrør i plast.
Brannslukningsapparat og røykvarslere.
Garderobeskap.
Alt av lys, oppvarming, badstue og ventilasjon kan fjernstyres via app.
Huset har alarmanlegg.
Takstmannen har i sin tilstandsrapport kun avdekket forhold som anses å være av liten negativ betydning for boligens tekniske tilstand. Arbeider fremstår å være av god håndverksmessig utførelse.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg og fasadeendring datert 28.10.2019.
Det er søkt om men ikke mottatt godkjenning av separat boenhet i sokkel. Det vil foreligge innen overtagelse.

Barnehage / skole i området

Solåsstua barnehage (0-5 år) 0.4 km
Lissomskogen barnehage (0-5 år)  0.6 km
Kråkjordet barnehage (3-5 år)  1 km
Fredheim skole (1-7 kl.)  0.7 km
Gjøvik skole (1-7 kl.) 1.8 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Gjøvik videregående skole 0.6 km

Oppvarming

Oppvarming ved strøm og vedfyring.
Varme i gulv i det fleste rom. Focus hengepeis i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 26 975 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 3 150 700 og eiendomsskatten er kr 10 869.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 013 403 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 648 249 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020 - 2032, vedtatt 29.10.2020 med formål bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse. Bestemmelsesområde.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1947/990011-1/19  Elektriske kraftlinjer   05.11.1947 
Rettighetshaver Vardal komm. Kraftforsyning
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1983/3600-1/19  Bestemmelse om bebyggelse   24.03.1983 
 
1983/1167-1/19  Rettigheter iflg. skjøte   09.11.1983 
 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Privat adkomst til kommunal veg.
Kommunalt vann og avløp.
Kommunal kum er plassert i søndre hjørne av eiendommen. VA-ledninger i forbindelse med denne kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VA-ledninger.  Kartutsnitt som viser kum og ledningstrasè kan fås ved henvendelse til megler eller kommunen.
.
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Diverse møbler, inventar og utstyr kan kjøpes etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Etter avholdt tilsyn fra Gjøvik Brannvesen, forebyggende avdeling, den 08.10.2018 er det registrert følgende avvik/anmerkninger:
Avvik: Adkomst på tak - mangler takstige.
Anmerkning: Det anbefales at det monteres seriekoblede røykvarslere på soverom.
Pipe er sist feid 19.10.2009.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kronprins Olavs veg 16, 2819, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 1258 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-20-0351

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.