Raufoss

Kun 1 igjen - ny og innflytningsklar leilighet på Kortabakken- sentral beliggenhet på Raufoss. 17 solgte!

Kortabakken Borettslag , 2835 Raufoss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

87%

eier sin egen bolig

62%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

26%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 59 m²
Bruksareal 63 m²
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 14
Bruksnummer 373
FINN.no 177362831
Sist endret 12.04.2021 10:19
Prisantydning 1 290 000
Totalpris 2 581 132

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
B-102 2 1 59 m2 63 m2 1 290 000,-

Beskrivelse

Kortabakken er et nytt boligprosjekt på Raufoss, og består av 18 nye og innbydende borettslagsleiligheter!
Leilighetene er fordelt på tre bygg med to etasjer, og seks leiligheter i hvert bygg. På Kortabakken er det praktisk med snøfri adkomst fra carportanlegg i kjeller, og løfteplattform opp i etasjene. Her kan du velge mellom tre ulike leilighetstyper - det er bare å finne den som passer deg best!
Alle leilighetene er over ett plan og er meget lettstelte og praktiske. Leilighetene fremstår som lyse og luftige, og har store vindusflater med godt naturlig lys.
Her er det god plass til familien, både i hverdagen og når det kommer besøk, uavhengig av hvilken leilighetstype du velger.
Alle leilighetene har egne verandaer, 2. etasje har i tillegg stilig glassrekkverk.
Utførelsen for boligene er planlagt med en delikat og arealeffektiv utforming. De er bygget etter nye forskrifter (TEK10) og vil få lave energi- og fyringskostnader. Overflatene er tidløse og moderne.
Til hver leilighet medfølger carport og bod i kjeller. I tillegg er det biloppstillingsplasser med gjesteparkeringer på eiendommen.
Det er avsatt stort areal til fellesområde og lekeplass, perfekt for de med barn eller barnebarna!

Innhold

På Kortabakken kan du velge mellom tre forskjellige leilighetstyper:
Leilighetstype 1 (89,7m² BRA)
Inneholder gang, bad/wc, stue og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom og innvendig bod.
Denne leiligheten er perfekt for deg som har behov for 3 soverom. Her har du fordelene med en leilighet på ett plan, i tillegg til at du har en romslig, gjennomgående leilighet på enden med god plass til familien.
Leilighetstype 2 (63,6 m² BRA)
Inneholder gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc, 2 soverom og innvendig bod.
Denne leiligheten er perfekt for deg som kanskje ønsker noe mindre og mer praktisk. Leiligheten har en smart planløsning som gir plass til 2 soverom, og med den åpne stue-/kjøkkenløsningen får du et stort og godt oppholdsrom.
Leilighetstype 3 (93,1 m² BRA)
Inneholder gang, bad/wc, stue og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom og innvendig bod.
Denne leiligheten har en noe annen planløsning en leilighetstype 1. Her har du alle 3 soverommene på rekke, som en egen soveromsavdeling.
Dette er den største leilighetstypen vi har å tilby.
Alle leilighetene har hver sin tilhørende sportsbod og biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Standard

Innvendig er det en stilig og innbydende finish, her kommer du  til å stortrives!
Hvert bygg har inngang fra felles gang for økt trygghet og sikkerhet, her er det også trapp opp til 2. etasje. For den som ikke vil bruke trappene er  det montert en heisløsning. I fellesrom er det mulig å innrede for felles samlinger med sofa eller for eksempel trimsykler, være sosial og oppleve trygghet.
Innvendig er overflatene levert med lysmalte 5 bord veggplater på vegg og takbord i himling. På gulv er det Berry Alloc laminatgulv. I innvendig bod er det lagt vinylbelegg på gulv. Alt listverk/omramminger er standard. Spikerhull og sagskår må forventes synlig.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra HTH. Kjøkken er levert ferdig med hvitevarepakke.   
Bad
Baderommene har flislagte gulv med 20x20 grå Vitra Kinetic, og Berry Alloc wall&watersement allover på vegg. I dusjsonen er det lagt samme type gulvflis, men i størrelsen 10x10. Badet inneholder også vegghengt toalett, dusjgarnityr, rette dusjvegger og 90 cm innredning fra Vikingbad, med speil over og heldekkende servant.    
Soverom
Garderobeskap eller skyvedørsgarderobe er ikke med i standardleveranse.      
Utstyr
Det er opplegg for telefon, bredbånd og TV. Grunnpakke fra Viken (altibox) bredbånd er inkludert i månedlige felleskostnader. Døråpner til inngangsdør er montert i hver leilighet.
Garasje / Parkering
Hver leilighet får én tilhørende parkeringsplass i felles carportanlegg. Det er også satt av gjesteparkering til borettslagets beboere/gjester.

Beliggenhet

Et "steinkast" fra Raufoss sentrum finner du eiendommen Kortabakken.  Kortabakken ligger i praktisk avstand, midt mellom sentrum og Korta Barneskole. Kortabakken ligger øverst i gangstien som knytter sammen Vestrumenga og Korta.  Her bor man skjermet til, samtidig som man bor i umiddelbar nærhet til sentrum. Til fots tar det kun et par minutter på trygg gangveg ned til sentrum.
Raufoss er det største tettstedet i Vestre Toten Kommune og administrasjonssenteret er også plassert her. Raufoss er mest kjent som et industristed, der Raufoss Industripark samlet har nærmere 40 ulike bedrifter og ca. 3000 ansatte. Vestre Toten markerer seg ikke bare som en moderne industrikommune, men også som en kommune med natur- og miljøkvaliteter. Hvert år arrangeres den årlige festivalen "friluftsliv for alle", og ellers er det et stort organisert kulturliv i mange lag og organisasjoner i kommunen. Raufosskogen har fotballbaner, innendørs hall, langrennsstadion med skiløyper- og turstinett i naturskjønne omgivelser. I samme området finnes Totenbadet (Badeland og svømmehall) og Lønnberget Hoppsenter med hoppbakker i forskjellige størrelser.
Til Gjøvik er det ca. 10 km, med gode bussforbindelser mellom Gjøvik og de øvrige Totenbygdene. I tillegg går Gjøvikbanen gjennom Raufoss med på og avstigning. Raufoss ligger ca. 1t og 45 min fra hovedstaden og ca.1 time og 20 min fra Gardermoen.

Felleskostnader

7 744 pr. mnd. Inkl. kom.avg. inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forr.fører revisjon, vaktmester/renhold, kabel-TV og internett. Felles strøm, renter og avdrag på andel fellesgjeld. Strøm kommer i tillegg.

Borettslag

Kortabakken Borettslag, org.nr. 924658177

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
IN-avtale med banken er inngått.
Annuitetslån over 40 år, avdrag fra 1. termin. Grunnlaget for tallene i prospekt er 3,5%.
Felleslånet er i NORDEA 2,33% pr d.d.
Første mulighet til å nedbetale fellesgjeld er på forfallet 30.06

Vedtekter / husordensregler

Utkast til vedtekter medfølger i prospektet. Disse skal vedtas/godkjennes av borettslaget i konstituerende generalforsamling.
Husordensregler kan/vil bli etablert av borettslagets styret.

Husdyrhold

Det er ingen regler pr. i dag i henhold til dyrehold. Det er opp til borettslagets framtidige styre om det skal utarbeides reglement for dette

Boligens areal

Primærrom: 59,90 kvm - 89,40 kvm, Bruksareal: 63,60 kvm - 93,70 kvm
Primærrom: 59,90 kvm - 88,80 kvm, Bruksareal: 63,60 kvm - 93,70 kvm
Leilighetstype 1:
Bruksareal: 89,9 m² + 8,9 m² terrasse
Primærrom: 85,2 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad.
Leilighetstype 2:
Bruksareal: 63,6 m² + 8,5 m² terrasse
Primærrom: 59,9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad.
Leilighetstype 3:
Bruksareal: 93,1 m² + 9,3 m² terrasse
Primærrom: 88,8 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Byggemåte

Prosjektet består av totalt tre bygninger med 6 leiligheter i hvert bygg - til sammen 18 leiligheter i borettslaget. Byggene er fra Norgeshus EH Bolig.
Alle leiligheter er ført opp etter teknisk forskrift TEK 10, med bindingsverk i tre. Utvendig kledd med panel. Levert grunnet og med ett mellomstrøk fra fabrikk. Panelender, baksider, synlige spikerhoder samt impregnert materialer forblir ubehandlet. Mønet yttertak med takstein. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass med hvitmalte karmer. Ytterdør, karm og utforinger leveres i hvit utførelse. Innvendige dører er  levert av typen hvitmalte fyllingsdører med slett speil. Karm og utforinger leveres også i hvitmalt utførelse. Innvendig takhøyde er ca. 2,40 m som standard. Terrasser i 1. etasje er levert med platting i impregnert treverk. Balkonger i 2. etasje har rekkverk i glass.
Ventilasjon  
Det er levert balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner i hver leilighet. Aggregatet er plassert i leilighetenes innvendige bod. Avtrekk av luft skjer på badet, i kjøkkenområdet og i selve avtrekkshetta over komfyr. I øvrige rom tilføres det frisk luft via ventil i tak eller høyt på vegg. Inntak av frisk luft og avkast skjer  på yttervegg. Mellom aggregat og  alle ventiler/rom er det etablert  ventilasjonskanaler. Disse skal bygges inn i vegger og over nedforede himlinger. I noen rom må kanalene kles i synlige kasser.   
Det er levert føringsvei for antenneuttak i leiligheten (uttak ved TV), og føringsvei for bredbånd/telefoni.
Elektrisk Installasjoners omfang og kvalitet levert iht. krav i NEK 400 - 2010. Det er taklamper i alle rom, unntatt stue. I leiligheten er det plassert et sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer. Sikringsskapet er i leilighetens innvendige bod, evt. i vindfang der dette er hensiktsmessig. Elektrisk Installasjoners omfang og kvalitet er levert iht. krav i NEK 400 - 2010. Utvendig lys ved inngang og terrasse er inkludert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 31.03.2020 for eiendommen.

Barnehage / skole i området

Korta skole (1-7 kl.) 1.1 km
Raufoss skole (1-7 kl.) 1.2 km
Vestre Toten Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Raufoss videregående skole 2 km
Gjøvik videregående skole 11.2 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 0.8 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 0.9 km
Vestrumenga miljøbarnehage 1.4 km

Adgang til utleie

Ved ønske om utleie av bolig skal søknad rettes mot borettslagets styre, ihht. vedtekter.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på oppholdsrom og bad i alle leiligheter i 1.etg. Kun gulvvarme på bad i 2.etg.  Det er lagt opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse, utenom mot brannvegg hvor en må påregne at det blir åpent anlegg.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for Kortabakken, vedtatt 04.09.2003. Området er avsatt til lavblokkbebyggelse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet det offentlige nettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne eierskifteforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Ingen erklæringer/avtaler er tinglyst på eiendommen.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Ja. Denne må avklares i etterkant av budaksept.

Nei. Den er avklart tidligere.

Adresse og matrikkel

Kortabakken Borettslag, 2835, Raufoss, Gnr. 14 bnr. 373 orgnr. 924658177 i Vestre toten kommune

Eier

Norgeshus eh bolig as

Oppdragsnummer

6-20-9002

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.