Gjøvik

Gjøvik - Bjørnsveen Panorama - 3 leiligheter i blokk - tur og marka rett i nærhet - gode bussforbindelser.

Bjørnsveen Panorama, Blokk 3 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Silje F. Aandalen
Silje F. Aandalen Eiendomsmegler MNEF / Partner
Runa Skumlien
Runa Skumlien Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

38%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 70 m²
Bruksareal 74 m²
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 77
Bruksnummer 28
FINN.no 181655427
Sist endret 12.06.2020 13:27
Prisantydning 1 800 000
Totalpris 3 600 000

Beregnet totalkostnad

1 800 000,- (Prisantydning) 1 800 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 600 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 600 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bjørnsveen Panorama består av tre blokker og to rekkehusbygninger.
Blokk 3 består av 12 flotte leiligheter. Blokken er bygd med ulike typer leiligheter som tilfredsstiller de fleste behov og ønsker. Leilighetene har 2 soverom, og noen har også separate gjestetoalett i tillegg til romslige bad.
3 innflytningsklare leiligheter er ledig!
Under blokken, er det parkeringskjeller med p-plass for alle leilighetene. Fra parkeringskjelleren er det direkte adkomst til etasjene med leiligheter via heis eller trapp.

Standard

Generelt om leilighetene
Teknisk forskrift TEK 10 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggtekniske løsninger. Dette gjelder både den enkelte leilighet, og prosjektet i sin helhet.
Takhøyder og himlinger
Boligene er levert med generell takhøyde på 2,5-2,6 m. I områder med nedforet himling pga. ventilasjonskanaler etc. vil takhøyden være noe mindre, ned til ca. 2,3-2,4 m. Arealer med nedforede himlinger er i hovedsak gangarealer, soverom og baderom, men kan også forekomme i stue og kjøkken.
Innvendige himlinger har underkant dekke av betong, eller nedforet gipshimling, som er sparklet og malt. I stue/oppholdsrom er det tilstrebet å unngå nedforing for å kunne få levert størst mulig takhøyde.
Det er ikke anvendt taklister, men fugede overganger mellom vegg og tak/himling.
Terrasser og balkonger
Balkonger er plass-støpte elementer. Overflater på balkonger er pusset betong, gulvet er impregnert med vannglass. Rekkverk på balkonger er levert i glass med stendere og håndløper i stål. Balkongene er ikke innglasset.
Vinduer og dører
Alle vinduer og balkongdører har isolerglass, trevinduer med alu-kledning. Balkongdører er levert som slagdører. Alle innerdører er formpressede dører i hvit farge og glatt utførelse.
Vinduer og innerdører har karmlister (gerikt) i glatt utførelse, i farge bomull. Spikerslag er sparklet og malt.
Alle vinduer hvor det er nødvendig, kan åpnes for lufting og vinduspuss. I noen tilfeller er åpningsbare vinduer  utstyrt med vaktmesternøkkel pga. brannhensyn.
Innvendige vegger
Innvendige lettvegger er bygd i stål og trekonstruksjoner som er dekt med gips, sparklet og malt i S0502Y (bomull). Yttervegger er utført som utfyllende bindingsverk av treverk/stål som er fullisolert. Veggens innside er kledd med ett lag gips, som er sparklet og malt i S0502Y (bomull). Innervegger er isolert for bedre romakustikk.
Gulv
Gulv har lys hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett med matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet.
Det må påregnes overgangslister i metall.
Bad
Baderommene er flislagt, på vegger 30 x 60 cm flis, farge hvit blank, på gulv 30 x 60 cm flis, farge grå matt.
Dusjnisje har svingbare dører i glass med garnityr som inkluderer regnfallsdusj. Toalett er vegghengt. Baderomsinnredning med heldekkende servant.
Garderober
Det er ikke levert med garderobeskap.
Kjøkken
Kjøkkeninnredning er levert av HTH, modellen Sense, klassisk moderne - profilert front - lakkert i "bomullshvit".
Denne modellen er produsert med et solid MDF materiale som kjerne, og med en slitesterk og miljøvennlig lakk.
Det er håndtak i børstet stål, og slitesterk og vedlikeholdsfri benkeplate i laminat.
Siemens hvitevarepakke med frittstående kjøleskap, og integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.
Oppvarming
Leilighetene varmes opp med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Varmekilder er radiatorer. Radiatorer er plassert i henhold til offentlige krav for denne type oppvarming. Baderom har elektriske varmekabler i gulv.
Fordeler/varmeveksler er plassert i teknisk rom og derfra til tekniske skap i hver leilighet.
Tekniske skap knyttet til forbruksvann og oppvarming er plassert i baderomsvegg mellom bad/soverom/evt. bod med inspeksjonsmulighet fra bad.
Det er forsikringsgodkjent rør-i-rør system med lekkasjeskap på bad med stoppekran.
Ventilasjon
Det er balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning i hver leilighet. Dette aggregatet er plassert i leilighetens innvendige bod. Avtrekk av luft skjer på badet, i kjøkken/stue område. Kullfiltervifte til kjøkkenavtrekk. I øvrige rom blåses det inn frisk luft via ventil i tak eller høyt på vegg. Inntak av frisk luft og avkast skjer på yttervegg. Mellom aggregat og alle ventiler/rom er det etablert ventilasjonskanaler. Disse er bygd inn i vegger, dekker og over nedforede himlinger. I noen rom er  kanalene kledd inn i synlige kasser. Inne i innvendig bod er ventilasjonskanalene synlige.
Det elektriske anlegget
Installasjoners omfang og kvalitet leveres iht. krav i NEK400-2014. Forskriftene definerer antall punkter og type punkter som er levert i forhold til arealer og utforming av rommene. Det er taklamper i alle rom unntatt stue og kjøkken.
Måler for forbruk av elektrisk kraft er plassert i fordelerskap  i hver etasje.
Kabel TV - Bredbånd
Det er fiberlinjer inn i alle leiligheter. Det er kabel-TV og bredbånd, standard pakke fra Canal Digital, med hastighet på 5/5 Mbps. Det er ett uttak i hver leilighet for kabel-TV og bredbånd. Trådløst bredbåndsmodem og T-We box er også klart til oppsett og bruk.
Det blir ikke lagt opp linjer for fasttelefon, kun mulighet for bredbåndstelefoni.

Beliggenhet

Bjørnsveen Panorama er et unikt boligprosjekt i nordre bydel. Med panoramautsikt over Gjøvik og Mjøsa har en byen for sine føtter.
Herfra er det kort avstand til barne- og ungdomsskole, og Gjøvik sentrum med butikker, kjøpesenter og offentlige kontorer. Ønsker du å kjøre kollektivt er det gode muligheter for dette med bybuss med hyppige avganger og busstopp like ved.
Det er godt med tur- og skiløyper i nærmiljøet, blant annet Eiktunet og Øverby. I Bråstadvika, et par kilometer unna, finnes en flott badestrand og mulighet til å leie båtplass.
Bor du på Bjørnsveen er det kort vei til både det urbane og det mer landlige som Gjøvik har å tilby.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Leilighetene har parkering i garasjekjeller. Det er asfalterte adkomstveier til garasjeanlegget.
Sportsboder er lokalisert i parkeringskjelleren. Det medfølger 1 sportsbod til hver leilighet, og den er på min. 5 kvm. Bodene er inndelt med stålgitter.
Garasjeport med automatisk portåpner. Hver leilighet får tildelt én portåpner som standard leveranse. I tillegg til portåpner kan garasjedør åpnes med kode, boks for inntasting av kode er montert ved garasjeporten.
Det er adkomst til alle leiligheter fra parkeringskjeller via heis og trapp.
Det er lagt klart for tilkobling av el-billading med elektrisk skinne i p-kjeller. Ved tilkobling bekostes ladeboks den enkelte kjøper, og strøm betales etter forbruk.

Felleskostnader

Se prisliste for detaljert oversikt. Fra kr. 9 094,- til kr. 10 919,-
Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av felles banklån; kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m. Kontakt selger for komplett budsjett og detaljer.
Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og I kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over.

Borettslag

Bjørnsveen Panorama 2 Borettslag

Forkjøpsrett

Nei. Den er avklart tidligere.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Det vil være mulig å innbetale hele, eller deler av fellesgjelden for den enkelte kjøper.
Følgende forutsetninger må være til stede før det er mulig å nedbetale hele/deler av sin fellesgjeld:
- IN-avtale mot tilbyder av fellesgjelda må være etablert.
- Alle andeler i byggetrinnet må være tatt over av kjøpere/utbygger og fellesgjelda diskontert av banken.
- Ovennevnte punkt krever at tomta er overskjøtet til borettslaget.
- De andelseiere som ønsker å nedbetale hele/deler av fellesgjelda må inngå IN-avtale med GOBB.
Når disse punktene er på plass vil det være mulig med ekstraordinær innbetaling ved neste kvartalsskifte.

Vedtekter / husordensregler

Utkast til vedtekter medfølger i prospektet. Disse skal vedtas/godkjennes av borettslaget. Husordensregler kan bli etablert av borettslaget v/styret.

Husdyrhold

Utbygger har ikke lagt noen føringer for restriksjoner iht. dyrehold.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2020

Antall soverom

2

Byggeår

2020

Byggemåte

Bjørnsveen Panorama består av totalt tre blokker og to rekkehusbygninger, garasjeanlegg og utomhusarealer med bla. lekeplass.

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm - 92 kvm, Bruksareal: 74 kvm - 95 kvm
Leilighetstype 2
Leilighet H0102, H0302
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc, 2 soverom
Leilighetstype 3
Leilighet H0103
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning, bad/wc og innvendig bod.
Areal i salgsoppgave er oppgitt som bruksareal (BRA) og P Rom.
BRA er innvendig målt ved leilighetens omsluttende vegger og inkluderer innvendig bod, innvendige vegger og kanaler/gjennomføringer. Bruksarealet er delt i P-ROM og S- ROM primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom). P-rommene er den viktige delen av boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad og soverom. S-rom er uinnredede rom som kott og boder.
I tillegg til BRA og P-Rom kommer arealer på terrasser, i parkeringskjeller og i utvendig bod.
Arealer er beregnet av arkitekt.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området er ferdig regulert iht. reguleringsplan godkjent 29/9-2016.
Området er regulert til bolig- og blokkbebyggelse. Hensikten med planen er å legge til rette for utbygging av konsentrert småhusbegyggelse av typen tett-lav, og blokkbebyggelse

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet det offentlige nettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til silje@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 30 85 46 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Budgivere oppfordres til å skrive ønsket overtagelse i budskjema.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 37 500 i provisjon pr. enhet.-, Tillrettelegging. kr. 27 500,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.