Gjøvik

Mustadhagen. Koselig andelsleilighet m/3 soverom i 3. etg. Garasje, heis & balkong. Mjøsutsikt! Gangavstand til "alt"

Strandgata 12 , 2815 Gjøvik

BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

21%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

76%

har bolig mellom 60-120 kvm

55%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 83 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 2 709 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2006
Gårdsnummer 61
Bruksnummer 210
Energimerking D
FINN.no 220191443
Sist endret 08.06.2021 15:41
Prisantydning 3 200 000
Totalpris 4 026 852
Ligningsverdi 753 545,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) 818 840,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 018 840,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 026 852,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Strandgata 12 er en andelsleilighet fra 2006. Her er det relativt store flater arealet tatt i betraktning, og en smart planløsning. Du finner en romslig stue med god plass til spisestue, kjøkken med spiseplass, bad med inngang fra både hall og hovedsoverom samt to soverom til og en bod. Badet er stort nok til både romslig dusj og vaskemaskin.
Leiligheten har egen innglasset balkong, som er en oase sommerstid. Fra balkongen er det fin utsikt mot Mjøsa. Med på kjøpet får du garasjeplass i kjelleren og heis nesten til inngangsdøra. Alt i alt er dette en lettstelt bolig med moderne boligstandard i et godt bomiljø svært sentralt på Gjøvik!

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etg. og inneholder; entre, bod, bad/wc/vaskerom, tre soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset veranda.
Biloppstillingsplass og bod i felles garasjeanlegg.

Standard

Leiligheten er fra 2006, og fremstår som forsiktig brukt, godt ivaretatt og med god standard og plansløning. Utvendig vedlikehold skjer i regi av borettslaget.
Kjøkkenet har innredning med laminerte skrog og hvite, profilerte fronter. Laminerte benkeplate med kjøkkenkum og med fliser og belysning over. Plass til frittstående stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har også plass til en liten spisegruppe.
Badet har flislagt gulv med varme, fliser på vegger og malte plater i himling. Her er det innredning med hvite, glatte fronter og heldekkende servant, overskap med speil og belysning, dusjhjørne med glassvegger og gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling med tilluft i dør.
Innvendige overflater i leiligheten er i hovedsak preget av parkett og fliser på gulv, malt strie/tapet på vegger og malte flater i himlinger.
Skyvedørsgarderobe.
Heis og porttelefon.

Beliggenhet

Strandgata 12 ligger nesten midt i Gjøvik sentrum. Her ligger alle byens tilbud rett rundt hjørnet. Leiligheten ligger i tredje etasje, tilbaketrukket fra larm og støy, men likevel midt i smørøyet på Gjøvik. Herfra er det kort vei til absolutt alt: på få minutter kan du spasere til Innlandets største kjøpesenter CC, togstasjonen, NTNU, restauranter, Storgatas butikker og strandpromenaden. Det etableres nå miljøgate i Strandgata frem til Nils Ødegårdsgate, med ferdigstillelse innen få måneder. Dette øker attraktiviteten og beliggenheten til Mustadhagen ytterligere. Miljøgaten er planlagt videre sørover langs Strandgata. Du befinner deg ikke mer sentralt plassert på Gjøvik enn akkurat her! Gjøvik Gård ett steinkast unna. Herfra er det også kort vei til naturen. Marka ovenfor byen er proppfull av turstier og skiløyper.

Felleskostnader

11 573 pr. mnd. Inkludert i felleskosnader er renter og avdrag på fellesgjeld, forsikring og utvendig vedlikehold bygg, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd, forretningsførsel mv.

Løpende kostnader

Se felleskostnader.
Det må i tillegg påregnes utgifter til innboforsikring, strøm, innvendig vedlikehold mv.

Andel fellesgjeld

818 840

Avdrag fellesgjeld

5195

Borettslag

Mustadhagen 2 Borettslag, org.nr 987977744

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder Roger Hansen har opplyst at det  ikke er planlagt arbeider som vil bety økte felleskostnader med det første - eneste kjente økningen er den årlige prisindeksøkningen pr. 1.1.
I tillegg er det vedtatt montering av komfyrvakter som skal  finansieres på  beboers regning med 300 kroner pr mnd i 10 mnd fra august 2021.
 
Borettslaget kan selvfølgelig ikke garantere at uventede kostnader kan påvirke felleskostnadene i fremtiden - men mener å ha god kontroll på vedlikeholdsarbeidet gjennom PPV-avtale, slik at risikoen for slik overraskende økning er svært liten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Laget er et IN-lag. Dvs. at en eller flere andelseiere har foretatt ekstraordinære innbetalinger på sin del av borettslagets fellesgjeld. GOBB avregner alle IN-lag slik at månedlige innbetalinger av felleskostnader som gjelder innbetaling av renter/avdrag vil være a-konto som avregnes mot faktiske lånekostnader i banken. GOBB avregner hvert halvår, dvs. pr. 30.06 og 31.12. Differansen blir lagt inn i henholdsvis august- og februarkostnadene. Det blir ikke avregnet ved salg. Det gjørs oppmerksom på at det i en evt. fastrenteperiode ikke vil være anledning til å foreta ekstraordinære innbetalinger.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 11499044, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 04.03.2021: 2.48% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 04.03.2021: 26 579 313
Andel av saldo: 818 840
Første termin: 31.12.2009Første avdrag: 30.06.2012 ( siste termin 30.06.2032 )
Fast rente fram til 01.07.2027

Rentekostnader fellesgjeld

1663

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86184564

Regnskap

Regnskap for 2019 viste et overskudd på kr 2 194 468. I budsjett for 2020 er det lagt til grunn av selskapet skal gå med kr 2 178 603 i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Borettslagets vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Mustadhagen 2 tillater normalt ikke at beboerne har hund, katt eller andre husdyr, men det kan søkes styret om dispensasjon. Se vedlagte ordensregler for Mustadhagen 2 BRL for mer informasjon.

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 96 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad, tre soverom, kjøkken og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 709 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal og opparbeidet med felles uteplass med plen, beplanting og sittegruppe, asfaltert innkjørsel til garasjeanlegg i u.etg.

Garasje / Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Bygningen er oppført i mur og betong konstruksjoner. Felter med bindingsverk. Antatt oppført på komprimerte og drenerende masser med støpt grunnmur. Utvendig kledd/forblendet med stein og malte plater. Etasjeskiller i betong.
Trevinduer med 2-lags isolerglass og utvendig solskjerming. Ytterdør med brann-/lydmotstand til felles gang. Bakongdør i tre med 2-lags isolerglass. Innvendig formpressede dører.
Innglasset veranda med støpt gulv. Rekkverk i glass/metall. Åpningsbare vinduer.
Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg med automatsikringer.
Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk avtrekk.
Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkenbenk. Synlige vann- og avløpsrør i plast.
Røykvarsler og brannslukningsapparat.
Opplegg for sentralstøvsuger.
Skyvedørsgarderobe.
Heis og porttelefon.
Ut over alder i forhold til forventet levetid på bad/våtrom, er det i takstmannens tilstandsrapport kun avdekket forhold som vurderes å være av liten negativ betydning for boligens tekniske tilstand.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for to oppførte boligblokker i Strandgata 10 og Strandgata 12 datert 01.02.2018.

Barnehage / skole i området

Tongjordet barnehage (2-5 år) 0.6 km
Fredvika steinerbarnehage (1-6 år)  0.7 km
Gjøvik barnehage (1-5 år) 0,9 km
Gjøvik skole (1-7 kl.)  0.7 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten 0.8 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 3.6 km
Gjøvik videregående skole  1.8 km
Raufoss videregående skole r 11.5 km

Oppvarming

Oppvarming i hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkudert i felleskostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 753 545 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 712 762 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel med navn "2020-2032" med formål:
- Andre typer nærmere angitt bebyggelse og anlegg, nåværende
- Bestemmelses område
- Støysone: gul og rød sone iht T-1442
- Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur
- Faresone: Flom
Vedtaksdato 29.10.2020.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller kommunen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vei: Adkomst til eiendommen fra privat veg.
Felles privat adkomstveg til Strandgata (Fv) (Mustadhagen BRL).
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Hvitevarer på kjøkken, bokreol i stue, bokhylle på soverom og diverse hyller i boder medfølger salget.
Lamper i stue og fastmontert vegglampe på det største soverommet medfølger ikke.
Opplegg for sentralstøvsuger (demontert, lagret i bod, ikke vært i bruk).
En rullgardin på balkong er defekt, og en lukkemekanisme på vinduene der er delvis defekt (åpnes og lukkes, men ikke "låses")
Elektrisk peis i stue "brenner" og varmer men tikker.
En defekt bryter på komfyren.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på GOBBs hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslagets skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7 494,-  for kjøper.

Adresse og matrikkel

Strandgata 12, 2815, Gjøvik, Gnr. 61 bnr. 210, andelsnr. 11 i Mustadhagen ii borettslag med orgnr. 987977744 i Gjøvik kommune

Eier

Ingeborg Kjernlie

Oppdragsnummer

6-21-0061

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.