Raufoss

Raufoss - Sentral 3-roms leil. fra 2020 m/ bla. 2 bad, åpen stue-/kjøkkenløsning, stor og solrik uteplass og p-kjeller!

Øverbyvegen 4 , 2834 Raufoss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gunnar Putten
Gunnar Putten Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 99 m²
Bruksareal 102 m²
Bruttoareal 115 m²
Tomt 1 269 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2020
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 57
Energimerking C
FINN.no 216053287
Sist endret 03.06.2021 14:30
Prisantydning 4 700 000
Totalpris 4 826 522

Beregnet totalkostnad

4 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 826 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Øverbyvegen 4 er et nyere leilighetsbygg ferdigstilt i 2020. Bygningen går over 3 etasjer og kjeller. Leiligheten vi har for salg ligger i 1.etasje og har et primærareal på 99 m². Adkomst til leiligheten fra felles svalgang. Her kommer vi inn i gang med god plass til oppbevaring av klær og sko. Fra gangen er det i tillegg adkomst til leilighetens ett av to bad. Badet er flislagt og rommer bla. baderomsinnredning, dusjhjørne, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Videre kommer vi inn på kjøkkenet som har en moderne innredning ed glatte fronter. Alle hvitevarer er integrert. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen med en praktisk barløsning i mellom. I tillegg er det god plass til romslig spisebord. I stuedelen er det også god plass til sofa- og tv-møblement. Adkomst fra stuen til lun og solrik uteplass. Det er også adkomst til uteplassen fra hovedsoverommet. Soverommene er plassert i motsatt ende i en egen fløy. Hovedsoverommet er meget romslig med god plass til dobbeltseng. I tillegg finnes en romslig skyvedørsgarderobe. Fra soverommet er det adkomst til eget flislagt bad med dusjhjørne, baderomsinnredning og vegghengt wc. I tillegg finnes et mindre gjesterom/kontorrom, samt en praktisk bod til oppbevaring. Det finnes også en bod i felles bodanlegg i kjeller. I tillegg disponerer seksjonseier 2 biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller.

Innhold

Leiligheten inneholder:
Entré, bad, kjøkken/stue, 2 soverom, bad/vaskerom og bod.
Uteplass med utgang fra stue og ene soverommet.
Garasje med to biloppstillingsplasser i felles kjeller.

Standard

Leiligheten er fra 2020 og fremstår godt vedlikeholdt og med liten bruksslitasje. Leiligheten har god standard og planløsning.
Kjøkkenet har innredning med laminerte skrog, glatte fronter og benkeplate er laminert. Mekanisk avtrekk i koketopp. Komfyrvakt. Plass til integrert: oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og kjøl/frys.
Badet er flislagt med malte plater i himling. Badet er innredet med servant med underskap, speil med tilhørende belysning, dusjhjørne med glassvegger og vegghengt wc. Mekanisk avtrekk. Tilluft i dør. Varme i gulv.
Bad/vaskerom er flislagt med malte plater i himling. Bad/vaskerom er innredet med servant med underskap, speil med tilhørende belysning, dusjhjørne med glassvegger og vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Tilluft i dør. Varme i gulv.
Overflater:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte glatte plater og fliser.
Himling: Malte glatte flater.
Alle punkter har fått TG1 i takstmann sin tilstandsrapport.
Selger har ingen spesielle kommentarer i sitt egenerklæringsskjema.

Beliggenhet

Øverbyvegen 4 har sentrumsnær beliggenhet, kun en kort gåtur unna Raufoss sentrum. Dette er et veletablert og rolig nabolag hovedsakelig bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Eiendommen ligger solrikt og åpent til på vestsiden av Raufoss. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og stort kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold.
På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligge ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Til Gjøvik er det kun 10-15  minutters kjøring med bil.

Felleskostnader

3 930 pr. mnd. De månedlige felleskostnadene dekker strøm fellesarealer, vedlikehold, renhold fellesarealer, driftskostnader/kjøpte tjenester, forretningsførsel, tv og internett, felles forsikring m.m.
De månedlige felleskostnadene er fordelt på følgende måte:
Oppvarming/strøm akonto: kr. 410
Felleskostnader fordeling lik: kr. 854
Felleskostnader fordelt kvm: kr. 2 666
USBL informerer:
"Giro inneholder kid-referanse knyttet til eier. Ny eier kan derfor ikke overta giroer fra selger. Giroer for felleskostnader blir sendt kjøper, fortrinnsvis pr. e-post (alternativt pr. post til boligens adresse) så snart eierendringen er ferdigregistrert i selskapets eierliste. Selger forplikter for felleskostnader i overtakelsesmåneden, unntatt ved overtakelse den 1. i måneden. Vi forutsetter at kjøper ogselger gjør opp seg imellom for oppgjørsmåneden."

Løpende kostnader

TV/BREDBÅND: Per 28.08.2020 har selskapet avtale med Telenor.
Sameiet tar forbehold om endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.

Andel formue

19 270

Sameie

Sameiet Lilleløkken, org.nr. 82453052, består av 16 seksjoner.
Boligen er en del av ett boligsameie. Dette betyr juridisk at alle deleiere eier all tomtegrunn og bygningsmasse sammen men at hver enkelt seksjonseier har eksklusiv bruksrett på hoveddeler og tilleggsdeler til sin seksjon. I praksis tar alle seg av sin egen bolig utvendig og innvendig, men juridisk har alle bl.a. vedlikeholdsansvar for alle bygninger på hele eiendommen, etter sameiebrøken.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP2692897

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Dyrehold informeres styret før anskaffelse for registrering av eierskap og rase.
Dyrehold må ikke innebære vesentlig ulempe for øvrige seksjonseiere. Dette betyr i praksis at eiere av husdyr sørger for at det ikke oppstår sjenerende støy, at det gjøres tilstrekkelig tiltak dersom nær nabo blir påvirket av allergi, at det ryddes opp etter husdyr som luftes på eiendommen og at husdyr holdes kontrollert i fellesarealene mht de som er engstelig for husdyr.
Dersom et dyrehold ikke retter seg etter overstående, kan en sanksjonsmulighet fra styret være å pålegge påklaget om å fjerne husdyret.
Opplysningene er hentet fra trivselsregler for Sameiet Lilleløkken. Trivselsreglene følger vedlagt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken/stue, 2 soverom og bad/vaskerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 269 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles eiet tomt som er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass.

Garasje / Parkering

2 garasjeplasser følger boligen.
Se vedtekter for Sameiet Lilleløkken for nærmere informasjon om p-plasser.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppsatt på støpt fundamentering. Etasjeskiller av elementdekke, og yttervegger i murverk og reisverk. Utvendig pusset og kledd med plater/panel. Felles inngang og trapperom. Garasjeanlegg i kjeller. Bygningen har 3 etasjer og kjeller. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Utvendig solskjerming på noen vinduer, elektrisk. Ytterdør med kikkehull.
Skyvedører i tre med 3-lags isolerglass. Malte dører i treverk. Uteplass mot sør/øst. Felles uteplass ved inngang. Uteplasser med betongheller med elvesteinsfuger.
Ventilasjon består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften.
El-anlegg med automatsikringer og i hovedsak skjult anlegg.
Fordelerskap ved inngang for gulvvarme, tappevann og sprinkelanlegg.
Annet:
- Brannslukningsapparat
- Røykvarsler
- Sprinkelanlegg
- Skyvedørsgarderober
- Fiber
Opplysningene i dette punktet er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Sindre Illøkken Eriksen. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.10.2020.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Vestrumenga miljøbarnehage 10 min
20 barn, 1 avdeling 0.9 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 13 min
54 barn, 3 avdelinger 1.1 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 14 min
65 barn, 3 avdelinger 1.3 km
Skoler
Raufoss skole (1-7 kl.) 16 min
241 elever, 12 klasser 1.3 km
Korta skole (1-7 kl.) 17 min
344 elever, 14 klasser 1.5 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.) 22 min
294 elever, 13 klasser 1.8 km
Raufoss videregående skole 5 min
450 elever 2.2 km
Gjøvik videregående skole 14 min
1050 elever 10.6 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vannbåren gulvvarme.
Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt badet. Badet er det varmekabler

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 8 218,50 pr. år Nybygg er ihht eigedomsskattelova § 7C fritatt for eiendomsskatt i inntil 2 år jfr. kommunestyrevedtak. Det vil påløpe eiendomsskatt fra 2022.
De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Abonnementsgebyr vann kr. 2 437,50
Forbruksgebyr vann kr. 159,75
Abonnementsgebyr avløp kr. 2 418,75
Forbruksgebyr avløp kr. 202,50

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område.
Eiendommen ligger under reguleringsplan med plannavn øverbyvegen 4 vedtatt 16.06.2016 med formål flomfare, gul sone og boligbebyggelse.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1937/902170-1/19  Erklæring/avtale 15.09.1937 
Rettighetshaver Toten komm. E.verk.
Overført fra: 3443-12/57
Gjelder denne registerenheten med flere
Dokumentet fås på forespørsel hos megler.

Vei/vann/avløp

Adkomstvei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, via privat adkomst fra tomtegrense.
Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, via privat vannledning fra tomtegrense.
Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp, via privat avløpsledning fra tomtegrense.
Eiendommen har vannmåler fra Vestre Toten kommune.
Avlesning ca 20.12 hvert år med avregning 1. termin påfølgende år.
Ved salg skal vannmåler leses av og rapporteres inn til kommunen. Fordeling av gebyrene, skal megler eller involverte parter selv ta

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunnar@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 22 56 56 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øverbyvegen 4, 2834, Raufoss, Gnr. 12 bnr. 57 snr. 8 orgnr. 824532052 i Vestre toten kommune

Eier

Ranveig Karlsen Roar Aaslund

Oppdragsnummer

6-21-0065

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.