Skreia

Skreia - Enebolig m/utleiedel fra 2015. Alt på ei flate - dobbelgarasje - solrikt - barnevennlig!

Skjelstadvegen 9 og 11 , 2848 Skreia

VISNINGER

14. juni mandag kl. 17:00-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig
Gunnar Putten
Gunnar Putten Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 210 m²
Bruksareal 210 m²
Bruttoareal 230 m²
Tomt 1 178 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2015
Gårdsnummer 46
Bruksnummer 86
Energimerking C
FINN.no 220912150
Sist endret 07.06.2021 16:13
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 591 272
Ligningsverdi 839 714,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 591 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Enebolig fra 2015 med primærareal på 210 m² over 1 plan fordelt på to boenheter. Boligen holder god standard og har en spennende og praktisk planløsning. Adkomst til boligen via overbygget inngangsparti. Her kommer vi inn i gang med god skapplass. Adkomst til separat wc-rom. Videre kommer vi inn i lys og åpen stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har mørk, moderne innredning med slette fronter. Hovedsakelig integrerte hvitevarer. Stuen har også en koselig tv-krok. Boligen har også 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har stor walk-in garderobe og eget flislagt bad. De 2 resterende soverommene deler også eget bad. I tillegg finnes separat vaskerom. Fra stuen er det utgang til stor terrasse mot nordvest. Boligen har godkjent utleiedel som rommer entre, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og flislagt bad. Dobbelgarasje med 2 biloppstillingsplasser og bod i bakre del.

Innhold

Enebolig med hybel som inneholder:
1. etasje hoveddel: bad 1 hoveddel, kjøkken, vaskerom/tekn.rom, bad 2 hoveddel, gang, stue/kjøkken, 3 soverom og wc.
1.etasje leilighet: bad, kjøkken, gang, stue/kjøkken og 2 soverom.
Garasje med 2 biloppstillingsplasser og bod i bakre del.

Standard

Boligen er fra 2015, men selger opplyser at den ble ferdigstilt i 2017. Generelt sett fremstår boligen i normalt god stand og godt vedlikeholdt. Nåværende eier har bodd i boligen siden den ble bygd. Boligen fremstår forsiktig brukt.
Kjøkken hoveddel:
Kjøkkeninnredning med slette fronter (trestruktur). Noen fronter med glass. Benkeplate i heltre. Dobbel vask i rustfritt stål. 1-greps kjøkkenarmatur. Integrerte hvitevarer. Induksjonstopp.
Ventilator over platetopp. Plass for kjøleskap. «Barskap» over kjøleskap. Water guard er montert.
Kjøkken leilighet:
Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplate i laminat. Vask i rustfritt stål 1-greps kjøkkenarmatur. Induksjonstopp. Integrert stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over platetopp. Frittstående kjøleskap. Komfyrvakt er montert.
Vaskerom hoveddel:
Vaskerommet har fliser på gulv og malte slette flater på vegger og himling. Vaskerommet har nnredning med slette fronter, benkeplate i laminat og vask i rustfritt stål. Opplegg for vaskemaskin. I tillegg finnes dobbelmantlet varmtvannsbereder, varmtvannsbereder 116 liter (til leilighet), fordelerskap til vannbåren gulvvarme, sikringsskap, vanninntak, vannmåler og hovedstoppekran. Avtrekk gjennom ventilasjonsanlegg. Tilluft under dørblad.
WC-rom:
Separat wc-rom har fliser på gulv, dels fliser og dels slette flater på vegger. Malt slett himling. Rommet er innredet med baderomsinnredning med glatte fronter, heldekkende servant, 1-greps servantarmatur og speil på vegg over servant. I tillegg finnes gulvmontert toalett. Water guard er montert inne i "dokassen".
Bad 1 hoveddel:
Badet har fliser på vegger og gulv, samt malt slett himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter, laminert plate med servant og 1-greps servantarmatur.
Speil på vegg over servant. I tillegg finnes dusjsone med med to dusjer, vegghengt toalett og innbygget badekar (boblebad). Avtrekk gjennom ventilasjonsanlegg.  Tilluft under dørblad.
Bad 2 hoveddel:
Badet har fliser på vegger og gulv, samt malt slett himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter, laminert plate med servant og 1-greps servantarmatur.
Speil på vegg over servant. I tillegg finnes dusjsone med en glassvegg og vegghengt toalett. Avtrekk gjennom ventilasjonsanlegg. Tillit via spalte under dørblad.
Bad leilighet:
Badet har fliser på vegger og gulv, samt malt slett himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter, laminert plate med servant og 1-greps servantarmatur.
I tillegg finnes dusjhjørne med dusjdører/vegger, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin i innredningen. Avtrekk gjennom vent.anlegg. Tilluft under dørblad.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat. Fliser: (gangen, vaskerom, bad).
Vegger: Malte glatte flater. Fliser (bad).
Himling: Malte glatte flater.
Selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom skjema.

Beliggenhet

Skjelstadvegen 9 og 11 ligger landlig til i et stille og rolig område. Det er fine turmuligheter i området og kort veg til skole og barnehage. Det er ca. 3 km til Skreia sentrum med kjøpesenter og ellers nesten alle servicetjenester. Stange barneskole ligger i underkant av 1 km unna boligen, mens Eventyråsen barnehage ligger ca. 700 meter unna. Ungdomsskole finnes på Skreia. Det er ikke langt opp til Totenåsen som har milevis med skiløyper og turstier tilgjengelig. Kommunesenteret på Lena ligger ca. en mil unna. Til Gjøvik er det ca. 25 kilometer.

Forsikring

Eika

Boligens areal

Primærrom: 210 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 230 kvm
1. etasje hoveddel:
Bruksareal: 144 m².
Primærrom: 144 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: bad 1 hoveddel., kjøkken, vaskerom/tekn.rom, bad 2 hoveddel, gang, stue/kjøkken, 3 soverom og wc.
1. etasje leilighet:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: bad, kjøkken, gang, stue/kjøkken og 2 soverom.
Garasje:
Bruksareal: 62 m².
Garasjerom og bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 178 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt som er tilnærmet flat og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass.
Vei og friarealet er delt mellom alle tomtene i Skjelstadvegen. Dvs. at alle eier 1/7 hver (realsameie). Gnr. 46 og bnr. 89.
Selger opplyser at han har søkt om fradeling av ca. 154 kvm. Arealet legges til gnr. 46/bnr. 86. Oppmålingsforretning er gjennomført og vedtaket er godkjent hos kommunen. Bakgrunnen for dette er at garasjen (som i dag står i eiendommen til Skjelstadvegen 5), skal være innunder Skjelstadvegen 9 og 11. Selger opplyser at han har sendt rekvirering om oppmåling. Videre opplyser han at oppmåling og tinglysning hos kartverket mest sannsynlig vil skje i løpet av sommeren. For nærmere informasjon, kontakt megler.

Garasje / Parkering

Parkering på egen gårdsplass og i dobbelgarasje.

Byggemåte

Enebolig m/leilighet på ett plan. Ringmur og betonggulv på grunn. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med overflatebehandlet panel utvendig. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Vindskier i treverk. Kaldt loft isolert mot etasjen under. Vinduer i treverk med 3-lags isolerglass. Balkongdører i treverk med 2 lags isolerglass. Ytterdører i treverk med 2 lags isolerglass. Utgang fra stue til nordvest vendt terrasse. Fundamentert med blokker direkte på grunn. Konstruksjoner og overflater i treverk. Sittebenk i betong/skifer. Det er ikke pipe eller ildsteder i boligen.
VVS-installasjoner:
Synlig avløpsrør i: plast
Synlige vannrør i: rør i rør og noe kobber.
Varmtvannsbereder dobbelmantlet ( 80 +285 liter)
Varmtvannsbereder 116 liter (til leiligheten)
Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert på vaskerom/ tekn.rom.
Luftbehandling:
Ventilasjonen består av balansert ventilasjon. Vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av ventilasjonsluften.
El-anlegg:
Sikringsskap er plassert på tekn.rom/vaskerom.
El-anlegg med automatsikringer.
I hovedsak skjult ledningsnett.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:
Gulv på grunn: Ikke splittet/delt betongplate mellom boenhetene. Det vil si at lyden mellom boenhetene kan gå i betonggulvet.
Drenering: Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra grunnmur).
BAD 1: Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Skjørt i taket rundt dusjsonen hindrer noe av luften(dampen) i å slippe ut til avtrekket.
BAD 2: Lokalt fall i dusjsone, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Ikke spalte under vegghengt toalett for synliggjøring av ev. lekkasjevann fra innebygget sisterne.
BAD I LEILIGHET: Fallforhold er ikke tilfredsstillende. List/profil på gulvet mot dusjssonen hindrer eventuelt lekkasjevann utenfor dusjonen direkte adkomst til sluket. Økt risiko for at vannet vil renne ut av våtrommet i stedet for ned i sluk.
VASKEROM: Gulvet er tilnærmet flatt. Fall er ikke tilfredsstillende. Ikke membran og fuktrobuste overflater i hele våtsonen ifm. vasken.
Byggemåte garasje:
Ringmur og gulv på grunn. Yttervegger oppført i isolerte trekonstruksjoner. Kledd med panel utvendig. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Vinduer i treverk med 2-lags isolerglass. Leddport isolert stålport med lift. Gangdør med isolerglass. Boddør mellom garasjerom og bod.
Opplysningene i dette punktet er i all hovedsak hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse og byggemeldte tegninger kan ikke leveres pga. dataangrep mot kommunens systemer.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Eventyråsen barnehage (0-6 år) 8 min
110 barn, 2 avdelinger 0.7 km
Oliviabakken barnehage (0-5 år) 5 min
38 barn, 2 avdelinger 3.1 km
Fredsvoll barnehage 10 min
1 avdeling 7.2 km
Skoler
Stange skole (1-7 kl.) 9 min
149 elever, 7 klasser 0.8 km
Skreia ungdomsskole (8-10 kl.) 4 min
272 elever, 10 klasser 2.7 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 12 min
135 elever, 7 klasser 9.6 km
Lena-Valle vgs - avd. Lena 13 min
500 elever, 18 klasser 9.8 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av: strøm.
I hovedsak ved hjelp av: vannbåren gulvvarme.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Vann: Fastgebyr normalforbrukere + pr. kbm 3232,00 + 23,78 pr. kbm
Avløp: Fastgebyr + pr. kbm. 3461,00 + 30,56 pr. kbm
Renovasjon: Husholdningsavfall 2673,-
Branntilsyn, feiing Årsgebyr pr. pipe: 628,-
Østre Toten kommune opplyser at p.g.a. virusangrepet har de ikke opplysninger om eiendomsskatt eller totale kommunale eiendomsavgifter for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 839 714 pr. 02.06.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 022 970 pr. 02.06.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boliger vedtatt 26.05.2005.
Eiendommen ligger under kommuneplan/kommunedelplan med formål nåværende boligbebyggelse vedtatt 19.06.2019.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei. Utgifter til vedlikehold og snøbrøyting må påregnes.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til gunnar@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 22 56 56 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skjelstadvegen 9 og 11, 2848, Skreia, Gnr. 46 bnr. 86 i Østre toten kommune

Eier

Marius Ravn Jansen

Oppdragsnummer

6-21-0076

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.