FALL

Innholdsrik og moderne hytte - 4 soverom - Fantastisk utsikt - Gode jakt og fiskemuligheter!

Bekkvegen 252 , 2864 Fall

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 85 m²
Bruksareal 90 m²
Bruttoareal 100 m²
Tomt 813 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2015
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 28
Energimerking C
FINN.no 214337919
Sist endret 10.09.2021 22:06
Prisantydning 3 200 000
Totalpris 3 294 022
Ligningsverdi 777 000,-

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 94 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 294 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Bekkvegen 252 - dette er en moderne og familievennlig hytte. Eiendommen ligger flott til i Fall, og byr på en fantastisk utsikt. Her finner du aktiviteter for både store og små i nærområdet med flotte turmuligheter, og skiløyper i umiddelbar nærhet. Kort veg ned til Trevatn, med muligheter for å fiske, padle kano, klatrepark og bade. Ellers er det gode jaktmuligheter for de som ønsker det.
Hytten inneholder bl.a åpen stue- og kjøkkenløsning, med god takhøyde som gir en god romfølelse. Vinduene er store, og slipper inn godt med dagslys. Videre er det to soverom i 1.etg, samt to soverom på hems. I tillegg er det ekstra stue på hems. Hytten har godt med lagringsplass. Loftsboder i knevegg på begge soverommene oppe, og innvendig bod i 1.etg. Utvendig, isolert bod med mulighet for vaskemaskin/tørketrommel, og en uisolert redskapsbod. Utenfor er det bygget romslig terrasse med nedfelt jacuzzi, her kan du nyte roen og utsikten.
Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Hytten går over en etasje med hems og inneholder i 1.etg to soverom, kjøkken, stue, bad, entre/gang, samt innvendig bod. På hems er det stue og to soverom.

Standard

Når du kommer inn blir du møtt av en lys og pen entré, med varmekabler i gulv. Inngangsdøren har elektronisk dørlås, tilknyttet alarmselskap.
Videre inn finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninredning fra Huseby, med integrert kjøleskap, stekeovn og oppvaskmaskin. Hvitevarene er Siemens, og komfyren har pyrolyse. Vannstoppsensor i benkeskap tilknyttet oppvaskmaskinen, og komfyrvakt over platetopp. 
Stuen er svært romslig, og den gode takhøyden gir rommet en god romfølelse. Vinduene er store, og det er vanskelig å ta øynene fra den storslåtte utsikten. Det er satt inn peisovn med glassdør, der pipeløpet er kledd med lekre skiferfliser. Fra stue er det adkomst til terrasse, og terrenget rundt.
Badet har flislagt gulv med varmekabler, og flislagte vegger i dusjsone. Ellers er det overflatebehandlet trepanel på resterende vegger og i himling. Rommet er innredet med servantskap med servant og speilskap over, dusjhjørne og vegghengt toalett.
To soverom i denne etasjen, der det ene har plass til dobbeltseng. Det andre rommet har familiekøye.
Opp trappen fra gangen kommer du til hems, og her er det koselig tv-stue. I tillegg er det et soverom på hver side av stuen.
Utvendig bod med vaskerom/teknisk rom. Her er det flislagt gulv, og overflatebehandlet trepanel på vegger og i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
I takstmannens tilstandsrapport er det punkter som er gitt tilstandsgrad 2, dette gjelder:
- Innvendige trapper
- Manglende takstige til pipeløp

Beliggenhet

Dette er en koselig eiendommen som ligger flott til i Fall i Søndre Land kommune. Hytten ligger i ett spredt bebygget område, med hytter, bolig og noe landbruk. Eiendommen ligger vestvendt, og solrikt til med fantastisk utsikt. I nærheten av hytta finner du Trevatn, med muligheter for fiske, padle kano, klatrepark og bade. I umiddelbar nærhet er det oppkjørte skiløyper, og fine tur- og sykkelmuligheter. Ellers er dette et flott område om du er interessert i jakt, og det er muligheter for å kjøpe sesongkort for dette.
Til Hov sentrum tar det ca 15 minutter, og her finner du bl.a. frisørsalong, matbutikker, vinmonopol og bensinstasjon. Randsfjorden golfpark ligger like sør for Fall. Til Raufoss er det knappe 30 minutter, og kan tilby badeland for de som er glade i å bade. Eller Amfi kjøpesenter, for de som ønsker å ta seg en handletur. Kjører du 10 minutter til er du på Gjøvik, som har innlandets største kjøpesenter, nemlig CC martn.
Hytta ligger ca 11 mil fra Oslo, med en kjøretid på vel 1,5 time.

Boligens areal

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 100 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To soverom, kjøkken, stue, bad og entre/gang.
2. etasje:
Bruksareal: 20 m².
Primærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To soverom og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 813 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

God plass ved hytte for parkering og en ekstra p-plass ovenfor hytte.

Byggemåte

Støpt plate på mark og ringmur av plasstøpt betong, bindingsverksvegger med utvendig overflatebehandlet kledning. Saltakskonstruksjon med innvendig skrå himling.
Se ellers vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Egil Sjørengen, datert 07.04.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Ferdigattesten er vedlagt.

Oppvarming

Hytten varmes opp med ved og strøm.
Anmerkning fra feiier:
Eier har ikke sørget for tilfredstillende adkomst, godkjent takstige må monteres på taket.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 3 823 pr. år Inkluderer avløp, renovasjon, branntilsyn, feiing og slamtømming.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 777 000.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2014/809022-1/200 - Erklæring/avtale 23.09.2014
Gjelder biofilteranlegg med etterpolering i støtbelastet jordhaugfilter. Utslipps-/etterpoleringsfilteret etableres i nedre del av tomt på gnr 53, bnr 28, så høyt opp i terrenget som praktisk mulig. Dette for at infiltrert avløsvann skal få lengst mulig transportvei, og lengst mulig oppholdstid i stedlige jordmasser.
2015/508640-1/200 - Erklæring/avtale 08.06.2015
Eier av eiendommen er pliktig å betale serviceavgift på kr 1000,- inkl mva pr måned. Avgiften omfatter vedlikehold av veg, snøbrøyting, forbruk av vann, renovasjon og tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn.
Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.
Rettigheter på andre eiendommer:
2018/874387-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
2018/874419-1/200 - Bestemmelse om veg 12.06.2018
2018/959627-1/200 - Bestemmelse om veg 29.06.2018
2020/2031259-1/200 - Bestemmelse om veg 27.01.2020

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknytt privat vei, vann og avløp.
Eiendommen har ikke vannmåler.
Avløpsanlegg er fra 2015 og det er søkt om og gitt godkjenning av anlegget.
Det er fra 2021 innført årsgebyr for slamtømming. I tillegg tilkommer et volumgebyr på kr. 304.- pr.kbm for volum over 4 kbm og eller tømming oftere enn hvert 2. år. Siste registrerte tømming av gråvann var oktober 2020, med et volum på 6 kbm. Siste tømming av svartvannstank var mars 2021 med volum på 6 kbm. Historikken viser at tømming gjennomføres årlig.
Deler felles anlegg for tre hytter - slamavskiller, biofilter og jordhaugfilter. Kostnader for tømming av gråvann deles da på tre eiendommer.
Tømming av svartann er eget for den enkelte eiendom.
Det er månedlig avgift på kr 1000,- inkl mva som dekker vedlikehold av veg, snøbrøyting av veg og gårdsplass, forbruk av vann, og oppkjøring av tilfartsløyper til eksisterende løypenett for langrenn. Malmlaft Eiendom har 1. prioritets pant i eiendommen på inntil kr 15.000,-, som sikkerhet for inndekning av serviceavgift.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bekkvegen 252, 2864, Fall, Gnr. 53 bnr. 28 i Søndre land kommune

Eier

Frank Robert Nyheim

Oppdragsnummer

6-21-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.