Biri

SOLGT - VISNING AVLYST! Velholdt enebolig med bl.a. 4 soverom, nyere kjøkken og bad. Dobbel garasje. Flott utsikt!

Diskosvegen 33 , 2836 Biri

BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

33%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

31%

av boligene er nyere enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 120 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 789 m² / Festet tomt
Soverom 4
Byggeår 1999
Gårdsnummer 132
Bruksnummer 182
Energimerking C
FINN.no 213640221
Sist endret 13.04.2021 19:45
Prisantydning 2 950 000
Totalpris 3 050 272
Ligningsverdi 768 384,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 86 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 100 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 050 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Diskosvegen 33 er en innholdsrik enebolig fra 1999. Her er det gjort mye siden den gang, og boligen er både innbydende og moderne. Boligen inneholder hele fire soverom, et stort kjøkken med spiseplass, stue, spisestue, bad, vaskerom og flere boder.
Utvendig finner du både terrasser etter alle himmelretninger og værforhold, og en koselig flat hageflekk. Bilen setter du i egen dobbel garasje. Trenger du å lagre noe, kan garasjeloftet gjøre nytten.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje entre, vaskerom, bad/wc, soverom, kjøkken med utgang til innglasset hagestue og stue med dør til terrasse.
I 2. etasje finnes mellomgang, to boder, tre soverom og omkledningsrom/walk-in garderobe. Skråtak.
Garasje med to biloppstillingsplasser.

Standard

Boligen er en godt vedlikeholdt enebolig med god planløsning og lyse, trivelige overflater. Dette er opprinnelig en enebolig over en og en halv etasje av type Alvsbyhus fra 1999 med overbygd inngangsparti,  2.etg er innredet senere. Her er en hagestue fra 2008, som er innglasset i 2016 og dobbel garasje fra 2004. Boligen er gjennomgående pusset opp i perioden 2011 - 2020 med bl.a. ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og nybygd bad fra 2011.
Her kommer du inn i en praktisk, romslig hall med trapp til 2. etasje. Her er skiferfliser med gulvvarme på gulv.
Stue/spisestue i vinkel  og med fantastisk utsikt mot Mjøsa og Hedmarken. Herfra er det utgang til hyggelig terrasse.
Kjøkkenet  er romslig og har innredning fra Kvik med hvite, høyglans fronter. Integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenøy med barløsning. Fra kjøkkenet er det utgang til en hyggelig hagestue og videre til stor terrasse med flott utsikt.
Badet har belegg på gulv med varme, baderomsplater på vegger, med belegg på vegger i dusjsone, og panelplater i himling. Her er baderomsinnredning fra Linn Bad med nedfelt håndvask i underskap, veggskap dusjnisje med glassbyggervegg og glassdør samt wc.
Vaskerom har belegg på gulv, malt tapet på vegger og malte plater i himling. Her er opplegg for vaskemaskin og garderobeskap. Sikringsskap er plassert her, og det samme er varmepumpe for varmtvann og ventilasjon med ventiler til alle rom i begge etasjer.
Det er videre ett soverom i underetasjen - benyttes i dag til ekstra stue/spillerom - og ytterligere tre soverom i 2. etasje, hvorav ett med eget garderoberom. I 2. etasje finnes også to praktiske boder.
Øvrige overflater i hovedsak med vinylbelegg, skifter og laminat på gulv, Mjøspanel, malt panel og malt og vokset, lakkert panel på vegger. Himllinger med Mjøspanel, panel og malt og vokset, lakkert panel.

Beliggenhet

Diskosvegen 33 ligger flott til på Biri. Her er det flott utsikt og et rolig nabolag. Myrvang nærmiljøanlegg med bl.a. lysløypte ligger rett i nærområdet med flotte turmuligheter sommer som vinter.  Kort veg til idrettsplassen med ny flerbrukshall, kunsgressbane, freesbeegolf. Gangavstand også til sentrum med ungdomsskole og barneskole, forretninger, barnehager, tannlege, legesenter, travbane, båthavn m.m.. Biri har en svært sentral beliggenhet ved Mjøsa. Herfra er det omtrent like langt til både Lillehammer, Hamar og Gjøvik. Det er togstasjon på Moelv rett over på feil side av Mjøsa.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr 15 700
I tillegg vil det påløpe utgifter til strøm, forsikring, tv/internett, festeavgift, vedlikehold mv.

Forsikring

Knif Polisenummer: 676621.1

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 135 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, vaskerom, bad/wc, soverom, kjøkken og stue
2. etasje:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Mellomgang, tre soverom og omkledningsrom/walk-in garderobe.
Dobbelgrasje:
Bruksareal: 48 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 789 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2098, Festeavgift: 4383, Neste ordinære reg. av festeavgift er 04.01.2029, eller ved eierskifte. Kommunestyrevedtak 19/2019, "Policy for kommunens festetomter" er gjeldende for eiendommen. Hjemmelshaver til eiendommen er Opplysningsvesenets Fond, med fester Gjøvik kommune
Tomten ligger flatt i terrenget og er pent opparbeidet med plen, hekk, bærbusker, grønnsakshage, staudebed og øvrig beplantning. Forstøtningsmur og gruset gårdsplass. Garasjen er delvis oppført på naboens tomt, dette foreligger det avtale om.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbeltgarasje og på gårdsplass.

Byggemåte

Boligen er fundamentert på støpte søyler og betongelementer. Grunnmursventiler. Adkomst til krypkjeller fra luke på soverom. Pukket gulv. Hagestue og terrasser fundamentert på støpte søyler, dragere og bakkenivå. Byggegrop består av grus. Drenering fra byggeår etter opplysning. Pukket jordgulv med plast over i krypkjeller. Etasjeskiller i trebjelkelag i 1. og 2. etasje.
Vegger i bindingsverk med stående panel fra byggeår. Overbygd inngangsparti.
Mønet takkonstruksjon med vinkel over inngang. Trapping til mønet takkonstruksjon over hagestue. Isolert knekott på hver side. Taktekking med decrapanner med ru overflate. Takstige. Gesimser, vindskier og dekkbord med beslag. Lufterør og taklyre over yttertak. Stålrenner med nedløp som er ført til bakkenivå.  Helbeslått pipe, vannbrettbeslag på vinduer og dekkbordbeslag.  Elementpipe fra krypkjeller til over yttertak. Helbeslått over yttertak. Feiedør i stue. Brannmur pusset og malt. Upusset pipe på bodrom i 2. etasje.
Vinduer med isolerglass. Innglasset hagestue. Malt ytterdør, terrassedør og skyvedør til hagestue. Utvendig persienner.
Innvendig malte speil innerdører i hver etasje og glassdør ved trapp i 2. etasje.
Svingtrapp med rekkverk til 2. etasje.
Innglasset uisolert hagestue på trykkimpregnert gulv, innglasset og skyvedør.
Terrasser/uteplasser på trykkimpregnert gulv og rekkverk.
Sikringsskap på vaskerom med automatsikringer.
Varmtvann fra varmepumpe. Pvc avløpsrør innvendig og utvendig. Plast vannrør utvendig og kobberør innvendig.
Seriekoblede røykvarslere. Brannslukningsapparater. Brannstige fra 2. etasje.
Yttedør med kodeløs.
Sentralstøvsuger - ikke tilkoblet.
Fibernett og parabol.
Dobbelt garasje er fundamentert på støpt plate og pusset lecablokker. Vegger i bindingsverk med stående panel. Mønet takkonstruksjon med underplast og Decra ru takplater Gesimser, vindskier og dekkbord. Renner og nedløp. Innlistet glass. To motoriserte rulleporter og dør. Utvendig trapp og lem til uinnredet loftsrom med tregulv. Elektrisk opplegg.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av den.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.12.1999, med merknad: fullføring av loftsetasje samt fullføring av skorstein over tak mangler.

Barnehage / skole i området

Nordby gårdsbarnehage (1-6 år)  1.2 km
Diseth FUS bhg - Biri (0-6 år) 1.5 km
Biri barnehage (1-5 år) 1.9 km
Skrinnhagen skole (1-7 kl.)  1.8 km
Biri ungdomsskole (8-10 kl.) r 1 km
Statens gartner- og blomsterdeko...  12 km
Gjøvik videregående skole r 20 km

Oppvarming

Oppvarming  ved hjelp av peisovn i stue, varmepumpe, gulvvarme i entre og på bad og forøvrig strøm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 700 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 505 700 og eiendomsskatten er kr 6 022

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 768 384 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 766 182 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020 - 2032, vedtatt 29.10.2020 med følgende formål:
Bebyggelse og anlegg- nåværende boligbebyggelse.
Støysone: Gul son iht T-1442.
Kontakt megler eller kommunen for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Gjelder grunneier OVF og fester Gjøvik kommune:
1974/2366-64/19  Festekontrakt - vilkår   28.03.1974 
festetid: 99 år, med flere besemmelser.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/1667-1/19   ** Nye vilkår   08.03.1977 
 
1977/904092-1/19   ** Diverse påtegning   02.06.1977 
OM FRITAGELSE FOR ANM PÅ PARSELLER M V FOR SÅVIDT ANGÅR FESTEAVGIFTEN
 
Pengeheftelser i festerett
1974/2366-64/19  Festekontrakt - vilkår   28.03.1974 
festetid: 99, med flere bestemmelser
Overført fra: 3407-132/72
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1977/1667-1/19   ** Nye vilkår   08.03.1977 
 
1977/904092-1/19   ** Diverse påtegning   02.06.1977 
OM FRITAGELSE FOR ANM PÅ PARSELLER M V FOR SÅVIDT ANGÅRFESTEAVGIFTEN
Gjelder fester Gjøvik kommune og framfester/huseier:
1999/5340-2/19  Festekontrakt - vilkår   04.08.1999 
festetid: 99 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1.422
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
 
Pengeheftelser i framfesterett
1999/5340-2/19  Festekontrakt - vilkår   04.08.1999 
festetid: 99 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 1.422
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Gjelder framfeste
 
1999/5340-4/19  Best. iflg. festekontrakt   04.08.1999 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Rettighetshaver: Telenor
Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Med flere bestemmelser
Gjelder framfeste
Kontakt megler for kopi av dokumentene.

Vei/vann/avløp

Privat adkomst fra kommunal veg.
Kommunalt vann og avløp.
Opplyst fra Gjøvik kommune:
Kommunale VA-ledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VA-ledninger.
Kartutsnitt som viser ledningstrase kan mottas ved henvendelse til megler eller til kommune.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Diskosvegen 33, 2836, Biri, Gnr. 132 bnr. 182 i Gjøvik kommune

Eier

Karin Emilie Aksnes

Oppdragsnummer

6-21-0079

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.