Hunndalen

Hunndalen - Hel tomannsbolig m/bla 6 soverom, 2 bad og oppvarmet dobbelgarasje!

Bruhaugvegen 11A og B , 2827 Hunndalen

BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

NABOLAGSPROFIL

64%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

33%

er gift

Type / Eierform Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 184 m²
Bruksareal 184 m²
Bruttoareal 202 m²
Tomt 636 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 1990
Gårdsnummer 69
Bruksnummer 729
Energimerking F
FINN.no 219843322
Sist endret 11.06.2021 12:45
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 621 272
Ligningsverdi 850 639,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 131 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 621 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Hel tomannsbolig med separat adkomst til hver boenhet. Hovedetasjen har adkomst på baksiden av huset via utvendig trapp. Her kommer vi inn i gang med dobbel glassdør inn til stuen. Stuen er lys og åpen med god plass til både sofagruppe, spisestue og kjøkken. Kjøkkenet har lys og moderne innredning med glatte, blanke fronter og hovedsakelig integrerte hvitevarer. Utgang fra stuen til balkong. I tillegg finnes 3 soverom, flislagt bad og separat vaskerom.
Underetasjen har adkomst via overbygget inngangsparti. Her kommer vi inn i gang som har adkomst til soverom og vaskerom. Videre kommer vi inn i stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har innredning med malte fronter. I tillegg finnes ytterligere 2 soverom, samt flislagt bad. Boenheten disponerer stor terrasse med usjenert beliggenhet mellom huset og garasjen. Garasjen har oppvarming via varmepumpe og rommer 2 biloppstillingsplasser. Tomten er skrånende og pent opparbeidet med gressplen og beplantninger på oversiden, samt stor gruset gårdsplass på nedsiden. Trapp og murer i terrenget for å oppta høydeforskjeller.
Selger opplyser at han leier ut underetasjen for kr. 11 000 pr. mnd.

Innhold

Hel tomannsbolig med separat adkomst til hver boenhet.
Boenhet i underetasjen består av vindfang/gang, 3 soverom, bad/wc, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Boenhet i første etasje består av vindfang/gang, vaskerom/teknisk rom, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom og bad/wc/vaskerom. Fra stue er det adkomst til balkong.
Garasje med 2 biloppstillingsplasser.

Standard

Boligene har en god standard og er hovedsakelig fornyet/pusset opp i 2017.
1.etasje:
Kjøkkenet har innredning med glatte blanke fronter og laminat benkeplate. Integrert koketopp, stekeovn, micro ovn og oppvaskmaskin. Plass til kjøleskap. Nedfelt benkebeslag med blandebatteri. Ventilator over koketopp.
Badet i 1.etasje fikk nye overflater i 2014 og har fliser på gulv, keramiske fliser på veggene. Badet er innredet med baderominnredning med servant, vegghengt toalett med skjult sisterne, sluk, dusjnisje med glassdør og vegghengt dusjbatteri. Avtrekk på bad med ventil i himling og med elektrisk vifte i yttervegg. Termostatstyrte varmekabler på bad.
Vaskerom/teknisk rom har opplegg for vaskemaskin. Teknisk rom er ikke bygget opp som et våtrom. Sluk er ikke montert. Det anbefales montert vannstopp ventil på rommet.
Underetasjen:
Kjøkkenet har innredning med malte fronter og laminat benkeplate. Plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Nedfelt benkebeslag med blandebatteri. Ventilator over komfyr.
Badet fikk nye overflater i 2018 og har fliser på gulv, keramiske fliser på vegger i dusjnisje og forøvrig våtromsplater. Badet er innredet med baderominnredning med servant, toalett, sluk, dusjnisje med glassdører og vegghengt dusjbatteri. Avtrekk på bad med fuktstyrt elektrisk vifte. Termostatstyrte varmekabler på bad.
Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og sluk i gulv. Rommet er ikke bygget opp som et våtrom.
Innvendige overflater:
1.etg:
Gulv: Laminat på gulv. Ny laminat i 2014.
Vegger: Helsparklet og malte flater. Nye overflater i 2014.
Himling: Helsparklet og malte flater. Nye overflater i 2014.
U.etg:
Gulv: Fliser og laminat på gulv. Ny laminat på stue i 2018.
Vegger: Malt panel og malte panelplater på vegger. Nye panelplater og malt panel i 2018.
Himling: Malte himlingsplater.
Selger har følgende kommentarer i sitt egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, både v faglørte og ufaglørte/egeninnsats. Vennetjeneste. Badet ble totalrennovert i 2014. Totalrenovert hovedetasje 2019 underetasje.
Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja, vennetjeneste. Totalt renovert sluken er på samma plass på begge bad.
Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Ikke i mitt eie. Drenert av tidligere eier.
Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ble gjort av tidligere eier.
Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Vennetjeneste. Bygd garasje.
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, av Alfa Installasjon. Hele 2 etasjen, og under etasjen hovedsikringen.
Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- 2014
Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja.
Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Horisontal tomannbolig.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral og fin beliggenhet i Hunndalen med kort avstand til skole, barnehage, butikker, frisør etc. Rolige og solrike omgivelser med eldre og nyere boligbebyggelse rundt.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 17572935/19

Boligens areal

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 202 kvm
U. etasje/kjeller:
Bruksareal: 89 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, stue, kjøkken, gang, bad, 3 soverom og vaskerom/teknisk rom.
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, vaskerom/teknisk rom, stue, kjøkken, gang, bad og 3 soverom.
Loft: Kaldt loft. Ikke målbare arealer.
Garasje:
Bruksareal: 46 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 636 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt som er pent opparbeidet med gressplen og beplantninger på oversiden, samt stor gruset gårdsplass på nedsiden. Trapp og murer i terrenget for å oppta høydeforskjeller.
Det gjøres oppmerksom på at søpplehus er satt opp i tomtegrensen, delvis inn på naboeiendommen (se vedlagt situasjonskart).

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje med 2 biloppstillingsplasser. Ellers parkering på gruset gårdsplass.

Byggemåte

Hel tomannsbolig med separat adkomst til hver boenhet. Antar fundamenter av betong på faste masser i henhold til byggeskikk på tidspunkt for oppføring. Isolert betong gulv på antatt faste og stabile masser. Yttervegger mot terreng er murt av blokker i lettklinker-betong. Innvendig påforet med trevegger. Drenering av ukjent utførelse. Ikke kjente masser rundt og under bygningen. Yttervegger i isolert bindingsverk. Yttervegger i trekonstruksjoner er utvendig kledd med panel. Utvendige flater er overflatebehandlet. Malte vinduer med rammer av tre med isolerglass. Isolerte ytterdører i tre og terrassedør i tre med samme utseende som vinduene. Mønet takkonstruksjon i tre med isolasjon i etasjeskille. Kaldt loft. Undertak av sutaksplater. Tak er tekket med takstein av betong. Takrenner og nedløp i lakkert/plastbelagt metall. Terrassegulv i trykkimpregnert virke. Utvendige tremmer/trapper i trykkimpregnert tre. Etasjeskiller i antatt isolerte trekonstruksjoner.
VVS-installasjoner:
Synlige vannrør i kobber og som rør i rør.
Synlige avløpsledninger i plast.
Vanninntak med varmekabel. En del utskiftninger i 2014 og 2018.
Stoppekran i underetasjen. Varmtvannsberedere er montert i teknisk rom. Egen stoppekran for første etasje.
Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med tilluft på beboelsesrom og avtrekk på kjøkken og våtrom i første etasje (nytt i 2019). Aggregat er plassert på teknisk rom. Ventilator på kjøkken med avtrekk gjennom yttervegg. Naturlig tilluft med ventiler i yttervegg og karmventiler i vinduer i underetasjen. Mekanisk avtrekk på bad og ventilator på kjøkken.
Elektrisk anlegg:
Skjult elektrisk anlegg i første etasje og delvis skjult anlegg i underetasjen.
Sikringsskap med automatsikringer og måler i hver etasje.
Byggemåte garasje:
Isolert garasje oppført i trekonstruksjoner på ringmur og støpt dekke. Bygningen har samme form og farge som boligen.
Innvendige flater er malte panelplater på vegger og fliser på gulv. Det er montert varmepumpe og avtrekksvifte i yttervegg.
Følgende punkter har fått TG 2 i takstmann sin tilstandsrapport:
- Grunnmur: Utlektet og innvendig isolerte konstruksjoner under terreng kan i enkelte tilfeller være utsatt for kondensering og fukt i konstruksjonen. Konstruksjonen virker stabil. Ingen påvist setningsskade eller sprekker. Det er ingen synlig fukt eller indikasjon på fukt. Tilstand er vurdert ut fra alder.
- Drenering: Det er opplyst i tidligere takst at drenering er fornyet på to sider, drenering forøvrig er trolig fra byggeår. Lukket konstruksjon under terreng uten mulighet til besiktigelse. Tilstand er derfor vurdert ut fra alder.
- Taktekking: Tak er besiktiget fra bakkenivå. Noe slitasjer.
Opplysningene i dette punktet er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Trond Hagen. Megler anbefaler alle interessenter å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Huskestua barnehage (0-5 år) 5 min
48 barn, 3 avdelinger 0.4 km
Misjonshuset barnehage (1-5 år) 8 min
40 barn, 2 avdelinger 0.7 km
Marka barnehage (1-5 år) 15 min
3 avdelinger 1.3 km
Skoler
Blomhaug skole (1-7 kl.) 10 min
350 elever, 14 klasser 0.8 km
Gjøvikregionen International Sch... 6 min
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 9 min
318 elever, 12 klasser 0.7 km
Gjøvik videregående skole 8 min
1050 elever 3.9 km
Raufoss videregående skole 13 min
450 elever 8.7 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Boligen varmes opp med:
Termostatstyrte panelovner er montert.
Termostatstyrte varmekabler på bad, entre første etasje og på kjøkken i underetasjen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 740 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 850 639 pr. 21.05.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 062 299 pr. 21.05.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger ikke i regulert område.
Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel med navn "2014-2026" med formål:
- bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse
- bestemmelses område
- infrastruktursone: krav vedrørende infrastruktur
Vedtaksdato: 29.10.2020.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet kommunal veg.
Merknad: Privat adkomst.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.
Merknad til offentlig vann og avløp / avløpsanlegg:
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bruhaugvegen 11A og B, 2827, Hunndalen, Gnr. 69 bnr. 729 i Gjøvik kommune

Eier

Julieta Hambarian Aghasi Kosyan

Oppdragsnummer

6-21-0102

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.