Biri

Unik mulighet - Tyrolerhus i Biri med 3 soverom - 2 stuer - 2 bad. Dobbelgarasje. Solrik beliggenhet & flott utsikt!

Austadroa 57 , 2836 Biri

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

73%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

29%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 162 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 1 550 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1986
Gårdsnummer 183
Bruksnummer 33
Energimerking F
FINN.no 219845255
Sist endret 04.06.2021 09:54
Prisantydning 3 650 000
Totalpris 3 755 272
Ligningsverdi 694 198,-

Beregnet totalkostnad

3 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 105 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 755 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Austadroa 57 er noe så sjeldent som et tyrolerhus fra 1986. Boligen er stor og romslig og klassisk som nede i alpene. Det er åpne løsninger i stue og kjøkkenområdet, og flislagte gulv i størstedelen av første etasje.
Boligen inneholder blant annet stue, kjøkken med spiseplass, tre soverom, to bad, vaskerom og loftstue. I tillegg finnes gode lagringsmuligheter.
Utvendig kan du kose deg på flere uteplasser, og utsikten er fantastisk. Her er både åpen og overbygd terrasse med utepeis, en stor utsiktsbalkong samt en liten terrasse for morgensola. Med på kjøpet får du både en dobbelgarasje og et mindre uthus. Begge i tyrolerstil, selvfølgelig.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje hall med trapp, bad, wc, vaskerom, teknisk rom, soverom, kjøkken med spisestue, kjølerom og stue med peis. Utgang til terrasse fra stuen.
I loftsetasjen finner du stue, to soverom, bad og to kryprom/lagringsloft.  Utgang til balkong fra stuen.
Garasje med to biloppstillingsplasser og bodplass.
Uthus med bodplass.

Standard

Boligen, som opprinnelig er fra 1986, er godt vedlikehold og ivaretatt, og har god kvalitet på håndverksmessig utførelse.
Kjøkken/spisestue i åpen løsning med doble glassdører mot peisstue. Her er innredning med laminerte skrog og profilerte fronter i tre. Noen overskap med glass. Laminert benkeplate med oppvaskkum og med fliser og belysning over.  Integrert stekeovn og koketopp og plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Komfyrvakt Kjøkkenvifte med avtrekk ut.
Romslig bad i 1. etasje med dør fra hovedsoverom. Her er keramiske fliser på gulv og vegger. Varme i gulv. Badet er utstyrt med dobbel servant i underskap, sideskap, overskap med speil og belysning og dusjkabinett. Tilliggende garderoberom med skyvedørsgarderobe.
Separat toalettrom med keramiske fliser på gulv og malte murvegger. Her er gulvmontert wc, servant, speil og belysning.
Badet i loftsetasjen har belegg på gulv våtromstapet på vegger og panel i himling. Her er innredning mes ervant, speil og belysning, dusjkabinett og gulvmontert wc. Mekanisk avtrekk.
Vaskerom har keramiske fliser på gulv og malt tapet på vegger. Her er benkeplate med underskap, servant og belysning. Dør til terreng.
Overflater i boligen i hovedsak med:
Gulv: Keramiske fliser, tregulv, teppegulv og belegg.
Vegger: Malt tapet, keramise fliser, våtromstapet og malt mur.
Himling: Malte plater, beiset panel og panel.
Diverse:
Fiber fra Eidsiva ligger i tomtegrensa.

Beliggenhet

Austadroa 57 ligger oppe i høyden ovenfor Biri sentrum i Gjøvik kommune. Området er åpent fritt, og med veldig god utsikt mot bl.a. Mjøsa og Biri. Herfra kan du faktisk se lang innover i fjellheimen i Gausdal, Sjusjøen og Skeikampen på klare dager. Gårdsbarnehage og nærmiljøanlegg med ballbinge i umiddelbar nærhet. Skoler, idrettsanlegg med flerbrukshall, lysløype og kunstressbane samt forretninger, helsehus, apotek og flere barnehager finnes nede i sentrum, ca 5 minutter unna, der finner du også travbane og hyggelig båthavn ved Mjøsa. Nærmrådet byr også på flotte turmuligheter sommer som vinter.
På Biri befinner du deg sentralt i forhold til alle Mjøsbyene, samt togforbindelse på Moelv.

Løpende kostnader

Det må i tillegg påregnes utgifter til kommunale avgifter, strøm, forsikring, tv/internett, veg, vedlikehold mv.

Forsikring

Tryg

Boligens areal

Primærrom: 162 kvm, Bruksareal: 165 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, wc, vaskerom, bad, soverom, kjøkken og stue med peis.
Loftsetasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Bad, stue med trapp og to soverom.
Garasje:
Bruksareal: 40 m².
Uthus:
Bruksareal: 9 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 550 kvm, Eierform: Eiet tomt
Romslig tomt i delvis flatt/delvis skrånende terreng. tomten er  pent opparbeidet med plen, beplantning m.m. Det er etablert gangveier og utomhusarealer i hagen med belegningsstein. Det er varmekabler under noen gangveiforbindelser. Gårdsplass foran garasje og biloppstillingsplasser til flere biler. Belegningsstein foran garasje.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig i Tyroler-byggestil. Støpt grunnmur/ yttervegger i 1.etasje, antas å være oppført i lettklinkerbetong, pusset/støpt og malt. Støpt plate på mark. Ukjent drenering. Takstmannens fuktsøk på yttervegg ga ingen utslag. Reisverk i trekonstruksjoner og støpt grunnmur/yttervegger i 1.etg. Utvendig beiset, liggende kledning. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Takkonstruksjon med mønet skråtak. Takstoler i trekonstruksjoner. Undertak i tre. Rikelig med lufting i raftet og installert insektnetting. Taktekking i betongtakstein fra 1986. Utvendige beslag, renner og nedløp i metall. Vannbrett foran noen vinduer i skifer. Vindskier i tre. Snøfanger. Takstige. Pipe i teglstein. Pusset og malt brannmur. Feieluke plassert i stue 1.etg.
Trevinduer i 3-lags glass(1986). Terrasse skyvedør i 3-lags glass. Ytterdør i tre med 3-lags glass. 2 terrassedører i tre med glassfelt i 3-lags glass. Alle fra 1986. Innvendig profilerte dører i tre. Beiset eller lakkert. Noen dørfelt med glass.
Trapp mellom 1.etasje og 2. etasje: Beiset tretrapp med åpne trinn. Rekkverk i tre.
Terrasse 1.etasje med takoverbygg.  Gulv på terreng med keramiske fliser. Belysning. Utepeis. Treplatting i terreng.
Sikringsskap med automatsikringer plassert i teknisk rom. Åpent og skjult ledningsnett.
Varmstvannsbereder ny 2016 plassert i teknisk rom i 1.etasje. Stengekran vann plassert i teknisk rom. Brannslange plassert i teknisk rom. Utekran. Brønnpumpe plassert i bod i garasje.
Synlige avløpsrør i plast. Synlige vannrør i kobber og plast.
Ventilasjonsanlegg montert med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Plassert på loftsrom. Lufting via lufteluker.
Installert boligalarm
Skyvedørsgarderober i gang i bad 1.etasje og soverom 1.etasje.
Dobbelgarasje:
Yttervegger i tre og støpt lettbetongklinker, pusset og malt. Støpt plate på mark.Dobbel garasje med to porter. Garasjeporter i tre.Ytterdør i tre. Vindskier i tre. Beslag, takrenner og nedløp i metall. Innlagt strøm. Automatisk portåpner. En el-boks til åpner skal repareres. Isolert bod på 10 kvm i bakkant av garasjen. Vannpumpe plassert i bod. Betongtakstein.
Uthus:
Yttervegger i tre og støpt lettbetongklinker, pusset og malt. Støpt plate på mark.Ytterdør i tre. Vindskier i tre. Beslag, takrenner og nedløp i metall. Betongtakstein.
I takstmannens tilstandsrapport har følgende bygningsdeler fått tilstandsgrad 2, i hovedsak på grunn av alder:
Grunn og fundamenter
Drenering
Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Vinduer og dører
Takkonstruksjon og -tekking
Renner, nedløp og beslag
Terrasse, balkonger, trapper ol
Piper og ildsteder
Etasjeskillere
Bad og vaskerom
Kjøkken
VVS
Garasje
Uthus
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Barnehage / skole i området

Nordby gårdsbarnehage (1-6 år)  0.4 km
Diseth FUS bhg - Biri (0-6 år)  3.1 km
Biri barnehage (1-5 år) r 3.9 km
Skrinnhagen skole (1-7 kl.)  3.8 km
Biri ungdomsskole (8-10 kl.) 2.6 km
Statens gartner- og blomsterdeko 13.9 km
Gjøvik videregående skole 19.6 km

Oppvarming

Oppvarming ved hjelp av gulvvarme i nesten hele 1. etasje, gulvvarme på bad i 2. etasje, peisovn i stue og forøvrig panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 189 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør p.t. kr 1 072 400 og eiendomsskatten er p.t. kr 4 289.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 694 198 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 499 113 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i området hvor gjeldende arealplan er Kommuneplanens areadel 2014 - 2026, vedtatt 29.10.2020 med følgende formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse
Faresone: Høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabel)
Kontakt megler eller kommunen for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2001/809-1/19  Jordskifte  31.01.2001 
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat vei - utgifter til drift og vedlikhold må påregnes, en del av ett "vegvel".
Privat vann - borrevann. Renseanlegg er montert. Det er plassert pumpe med stoppekran i bod i garasje.
Privat avløp.
Merknad iflg.svarbrev fra kommunen:
Det er registrert en lukket tank på 3 m3 for svartvannet og et gråvannsanlegg bestående av slamavskiller og infiltrasjon. Det antas at anlegget er fra ca 1990.
Det er eiers ansvar at anlegget er riktig dimensjonert og at det fungerer tilfredstillende. Kjøper oppfordres til å kontrollere anlegget.
I forbindelse med kommunens vedtatte Hovedplaner for avløp og vannmiljø 2008-2020, vil alle eiendommer med eldre private avløpsanlegg (eldre enn 30 år) få pålegg om å utbedre anlegget til å tilfredstille dagens rensekrav eller tilknytte seg kommunalt v/a-nett hvis dette er etablert/blir etablert i nærområdet. Tidspunkt for dette er pt ikke avklart.
Gråvannsanlegget tømmes på rodekjøring en gang hvert annet år (partall) sist gang den 15.04.2020. Lukket tank tømmes på oppfordring fra eier eller på oppsamlingsrunde etter 1. november. Lukket tank er sist gang tømt 04.02.2021.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Austadroa 57, 2836, Biri, Gnr. 183 bnr. 33 i Gjøvik kommune

Eier

Frode Fredriksen Inger Marie Fredriksen

Oppdragsnummer

6-21-0106

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.