Gjøvik

Sentrum. Toppleilighet med spennende planløsning, to balkonger, Mjøsutsikt og 2(3) soverom. Garasje

Bassengvegen 6 , 2821 Gjøvik

BE OM SALGSSUM
Runi Bjerke
Runi Bjerke Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

69%

eier sin egen bolig

43%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

86%

har bolig mellom 60-120 kvm

18%

er gift

29%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 89 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 1 126 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 1991
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 607
Energimerking E
FINN.no 224175258
Sist endret 24.09.2021 12:34
Prisantydning 3 500 000
Totalpris 4 035 810

Beregnet totalkostnad

3 500 000,- (Prisantydning) 427 368,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 927 368,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 420,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 108 442,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 035 810,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bassengvegen 6 er en flott leilighet i blokk fra 1991. Leiligheten er svært pent pusset opp, og fargevalg og materialer er det ikke spart noe på! Her har du to etasjer du kan boltre deg på. Hovedetasjen inneholder en stor stue/kjøkken/spisestue-løsning. Takhøyden her er et tema da det er åpent opp til hems som fungerer som hovedsoverom. Soverommet har en smart lukkeløsning med glidedører som stenger veggen ned mot stua. Leiligheten inneholder videre et soverom, bad og to boder. Den ene boden kan enkelt omgjøres til kontor. Det er også muligheter for å dele av stua for et ekstra soverom, slik leiligheten opprinnelig var.
Utvendig finnes to balkonger, begge med gode solforhold og flott utsikt.

Innhold

Leiligheten går over to etasjer og ineholder i 4. etasje gang med trapp, gang, bad, soverom og kjøkken/stue i åpen løsning.
I 5. etasje finner du trapperom, gang, boder og stue/soverom. 
Garasjeplass i felles parkeringskjeller og bod i kjeller.

Standard

Boligen har god standard og en spennende planløsning, og fremstår som forsiktig brukt.
Her er kjøkken/stue/spisestue i åpen løsning med øyløsning mot stuen. Skråtak og dobbelt takhøyde gir et spennende uttrykk.
Kjøkkenet har innredning med laminerte skrog og glatte fronter i grå høyglans. Laminert benkeplate med kjøkkenkum og med fliser over benk. Plass til integrert stekeovn, microbølgeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr.
Badet har flislagt gulv med varme, fiser på vegger og malte plater i himling. Her er tykk, finert plate med nedsenket servant og plass/opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder under. Dusjkabinett og gulvmontert toalett. Ventil i himling med tilluft i dør.
Overflater i hovedsak med parkett, fliser og belegg på gulv og malte, glatte flater på vegger og i himlinger.
Skyvedørsgarderobe med speildører i entre.

Beliggenhet

Bassengvegen 6 ligger midt i Gjøvik sentrum mellom kafeer og restauranter, kjøpesenter og Storgatas puls. Leiligheten vi har for salg ligger i fjerde etasje tilbaketrukket fra all slags larm og støy, men likevel midt i smørøyet på Gjøvik. Herfra er det kort vei til absolutt alt: på få minutter kan du spasere ned til Innlandets største kjøpesenter CC Martn, togstasjonen, restauranter av mange slag, Storgatas småbutikker, skoler, barnehager og strandpromenade. For ikke å snakke om gangavstand til NTNU! Selv om Gjøvik er en by er det kort vei til naturen. Marka ovenfor byen er proppfull av turstier og skiløyper og ved friluftsbadet Fastland finnes alpinanlegg vinterstid.

Felleskostnader

5 310 pr. mnd. Inkludert i felleskostnader er renter og avdrag på felles gjeld, kommunale avgifter, forsikring og utvendig vedlikehold bygg, forretningsførsel, felles strøm mv.

Løpende kostnader

Se fellesutgifter.
Det må i tillegg påregnes utgifter til strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold mv.

Andel fellesgjeld

427 368

Avdrag fellesgjeld

777

Sameie

Sameiet Bassengvegen 6 med org.nr. 986 787 887 i Gjøvik kommune er oppdelt i 31 eierseksjoner fordelt på 30 boligseksjoner og 1 garasjeseksjon. For hver seksjon er det fastsatt sameiebrøk basert på seksjonens innbyrdes areal.
Styreleder i sameiet er Jan Olav Øverli.
Forretningsfører i sameiet er GOBB.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er nylig igangsatt omfattende rehabilittering av fasader. Dette er finansiert ved felles låneopptak, og felleskostnader pr. mnd er på denne bakgrunn satt opp til kr 5 310  fra 01.07.2021.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Laget er et IN-lag. Dvs. at en eller flere andelseiere har foretatt ekstraordinære innbetalinger på sin del av borettslagets fellesgjeld. GOBB avregner alle IN-lag slik at månedlige innbetalinger av felleskostnader som gjelder innbetaling av renter/avdrag vil være a-konto som avregnes mot faktiske lånekostnader i banken. GOBB avregner hvert halvår, dvs. pr. 30.06 og 31.12. Differansen blir lagt inn i henholdsvis august- og februarkostnadene. Det blir ikke avregnet ved salg. Det gjørs oppmerksom på at det i en evt. fastrenteperiode ikke vil være anledning til å foreta ekstraordinære innbetalinger.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Rentekostnader fellesgjeld

733

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86171453

Regnskap

Regnskap for 2019 viste et underskudd på kr 428 039.  I budsjett for 2020 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 105 070 i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven for eiendommen.

Husdyrhold

Sameiet tillater dyrehold. De som har dyr må sørge for at disse ikke gjør sitt fornødne på sameiets fellesanlegg. Skulle så skje, må ekskrementene fjernes. Sameiets styre kan forlange at hunder, katter og lignende som ødelegger eller på annen måte er til sjenanse, fjernes fra sameiet, ref. ordensregler for Sameiet Bassengvegen 6 pkt. 6.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang med trapp, gang, bad, soverom og kjøkken/stue i åpen løsning.
5. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom, gang og stue/soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Det gjøres oppmerksom på at stue/soverom i 2. etasje ikke tilfredsstiller krav til varig opphold.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 126 kvm, Eierform: Eiet tomt
Felles tomt er pent opparbeidet med plen og beplantning. Felles opparbeidet uteplass i "bakgården". Asfaltert fortau på utsiden.

Garasje / Parkering

Egen biloppstillingsplass i felles parkeringsanlegg i underetasjen.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppsatt på støpt fundamentering, etasjeskiller i elementer og yttervegger i mur- og betongkonstruksjoner, felter med bindingsverk. Utvendig pusset og kledd med plater/panel.
Felles inngang og trapperom.
Garasjeanlegg i kjeller.
Det er heis i bygget.
Trevinduer med 2 lags isolerglass. Takvindu i tre med 2-lags isolerglass. Ytterdør til felles gang med brann- og lydmotstand og kikkehull. Balkongdører i treverk med 2 lags isolerglass. Innvendige dører utført i formpresset materiale.
Trapper utført i treverk.
Lufteverandaer på begge sider av leiligheten. Gulv i treverk. Rekkverk i tre og metall.
Murt pipe i lettklinker. Ildsted er ikke montert.
Hovedsakelig skjult elektrisk anlegg med automatsikringer.
Ventilasjonen består av mekanisk avtrekksventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil iyttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk avtrekk.
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter plassert på bad. Synlige avløpsrør i plast, synlige vannrør i kobber/metall.
Røykvarsler og brannslukningsapparat.
Garderobeskap.
Det er opplyst at bygningen er under rehabillitering utvendig, med bl.a utskifting av vinduer og balkongdører, utbedring av  luftebalkonger mv.
Selger har opplyst at det er montert nytt dusjkabinett og ny innredning på bad i 2020.
I takstmannens tilstandsrapport har følgende punkter fått tilstandsgrad 2:
Vinduer, takvinduer og dører: Forventet levealder er oppnådd, eller nært forestående. Blir skiftet i regi sameiet.
Terrasse, balkonger, trapper ol: Noe slitasje.
Våtrom: Forventet levetid er oppnådd/nært forestående.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Tilstandsgrad gitt ut i fra alder.
Det gjøres oppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført.
Det anbefales å gå  nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven og er en del av denne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstilatese for boligblokk datert 06.12.1991 og ferdigattest for boligblokk datert 13.02.1992.

Barnehage / skole i området

Gjøvik barnehage (1-5 år) 0.1 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år)  0.6 km
Tongjordet barnehage (2-5 år) 1 km
Gjøvik skole (1-7 kl.) 0.1 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-10 kl.) 1.6 km
Fredheim skole (1-7 kl.) 2.5 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.)2.7 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Gjøvik videregående skole  1.1 km

Adgang til utleie

Hver sameier kan fritt overdra, pantsette og leie ut sin sekjson med tilknyttede rettigheter og forpliktelser. Styret skal imidlertid godkjenne utleie. Styret jan i det enkelte tilfelle nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn til det, ref. vedtekter for sameiet Bassengvegen 6 § 11.

Oppvarming

Oppvarming i hovedsak ved hjelp av panelovner og varme i gulv på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres sameiet Bassengvegen 6

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Kommunale eiendomsgebyrer/eiendomsskatt faktureres Sameiet Bassengvn. 6.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).
Ved søk i Altinn er det ikke funnet registrert formuesverdi på boligen.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler eller Gjøvik kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1991/3041-1/19  Bestemmelse om bebyggelse   22.04.1991 
Bestemmelse om felles vegg
Overført fra: 3407-67/607
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/8776-2/19  Erklæring/avtale   13.11.1991 
Panterett til SAMEIET BASSENGVN. 6 for kr. 10.000,- som
sikkerhet for fellesutgifter med prioritet etter 95% av
kjøpesummen ved 1. gangs overdragelse, uten opptrinnsrett.
Gjelder denne registerenheten med flere
1991/8776-1/19  Seksjonering   13.11.1991 
opprettet seksjoner:
snr: 30
formål: Bolig
sameiebrøk: 92/2658

Vei/vann/avløp

Felles privat adkomst til kommunal veg.
Kommunalt vann og avløp

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bassengvegen 6, 2821, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 607 snr. 30 orgnr. 986787887 i Gjøvik kommune

Eier

Bernardo Figueiredo

Oppdragsnummer

6-21-0139

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.