Gjøvik

Fantastisk utsikt over byen og Mjøsa! Innholdsrik enebolig i sentrum - nær barneskole, NTNU, Fastland og Hovdetoppen

Hovdevegen 11 , 2821 Gjøvik

VISNINGER

30. september torsdag kl. 17:00-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Runi Bjerke
Runi Bjerke Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider

NABOLAGSPROFIL

71%

eier sin egen bolig

21%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig på over 120 kvm

25%

er barnefamilier

30%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 254 m²
Bruksareal 274 m²
Tomt 1 125 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1934
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 789
Energimerking G
FINN.no 224696565
Sist endret 24.09.2021 14:59
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 063 522
Ligningsverdi 1 030 909,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 163 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 063 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Hovdevegen 11 er en stor enebolig opprinnelig fra 1934. Dette er en stor og spennende bolig med plass til en stor familie. Dagens eier har utvidet og pusset opp hele huset, og har langt på vei beholdt originale listverk etc.
Boligen inneholder bl.a. 3 soverom, 2 stuer, spisestue, kjøkken med peis og spiseplass, vaskerom og kjellerstue.
Utvendig finner du to terrasser med utsikt mot byen samt en sval terrasse på inngangssiden.

Innhold

Boligen inneholder i 1. etasje hall, wc, kjøkken spisestue med utgang til terrasse, tv-stue og stue.
I 2. etasje finner du gang med trapp, bad, tre soverom og stue.
Kjeller med vaskerom, bod, wc, stue og jordkjeller.

Standard

Romslig enebolig med god planløsning. Boligen er opprinnelig fra 1934 og er tilbygd/ombygd og modernisert i 1997. Den fremstår med normalt god standard, men oppgrderinger og fornyelser bør påregnes.
Kjøkkenet er romslig med plass til spisegruppe ved en hyggelig peis, og har innredning med hvite, profilerte fronter. Noen fronter med glass. Benkeplate i heltre og fliser mellom benk og overskap. Plass for oppvaskmaskin, kjøleskap og gasskomfyr. Ventilator over komfyr.
Badet har flislagt gulv og trepanel på vegger, med fliser i dusjhjørne og bak badekar. Delvis skråhimling med malt panel. Her er innredning med hvite, profilerte fronter og laminert plate med servant. Overskap med speil og belysning, sideskap, badekar, dusjhjørne med dusjvegger og gulvmontert toalett.
Vaskerommet er pusset opp i 2018, og har fliser med varme på gulv, panelplater, sliser og malt puss på vegger og malt, slett himling. Her er innredning med slette fronter og benkeplate i laminat, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder, vanninntak og stoppekran er også plassert her.
Toalettrom i 1. etasje med fliser på gulv og malt panel på vegg og i himling. Her er servant og gulvmontert toalett.
Toalett i kjeller er ikke tilkoblet.
Øvrige overflater i hovedsak med parkett og skiferflis/fliser på gulv, malt panel, malt tegl og panelplater på vegger. himlinger med lerretstak, malt panel og slette flater.

Beliggenhet

Hovdevegen 11 ligger rett under Hovdetoppen på Gjøvik. Utsikten over Mjøsa og Gjøvik er fantastisk her oppe. Dette er et barnevennlig område med nærhet til skole, barnehage og ikke minst turmuligheter. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Gjøvik sentrum, Fastland bad, Hovde alpinbakke, tennisbaner og Gjøvik stadion. Skiløyper finnes i massevis oppe ved Øverby en kort kjøretur unna. Gjøvik har Innlandets største kjøpesenter, NTNU og et yrende kulturliv. Det er ca to timer til hovedstaden.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til strøm, kommunale avgifter, forsikring, tv/internett, vedlikehold mv.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 86738906

Boligens areal

Primærrom: 254 kvm, Bruksareal: 274 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom, stue og wc
1. etasje:
Bruksareal: 106 m².
Primærrom: 106 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: hall, wc, kjøkken, spisestue, tv-stue og stue
2. etasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang med trapp, bad, tre soverom og stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 125 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt i skånende terreng, som er opparbeidet med plen og beplantninger. Belegningsstein ved inngangspartiet, og gruset innkjøring og gårdsplass.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplass.

Byggemåte

Boligen er fundamenter på støpt gulv på grunn i kjelleren i opprinnelig del. Grunnmur i støpt betong. Drenering mot gårdsplass og Hovdevegen er oppgradert i ca 2005 i følge eier. Grunnmursplast som utvendig fuktsikring, synlig enkelte steder. Takvann ført ned i grunnen og ut på terreng. Det er ikke kjennskap til utbedringer av øvrig fuktsikring/drenering siden byggeår.
Yttervegg i trekonstruksjon med liggende utvendig trekledning. Grunnmur har overflate av malt/pusset mur. Eier opplyser om at panelbord med råteskader er byttet og kledningen er malt på vegg mot nordvest i 2021. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Mønet skråtak i trekonstruksjoner med opplett. Undertaksbord på opprinnelig del. Undertak med plater i tilbygget del. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Kaldt loft er isolert mot etasjen under. Opprinnelig del er isolert med flis/koks. Tilbygget del er isolert med mineralull. Luftespalter langs raft på tilbygg. Det er etablert noe lufting mellom tekking og undertak.(sløyfer og lekter) Adkomst til kaldt loft fra
luke. Taket er tekket med betongtakstein. Taktekking er fra 1997.  Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Vindskier i treverk. Takstige/trinn er montert opp til pipe. Renner, nedløp og beslag ble oppgradert i 1997 ifølge eier. Murt pipe i teglstein.
Vinduer i treverk med 2-lags isolerglass fra 1994, 1987, 1996 og 1993 Vinduer i treverk med 3-lags isolerglass fra 2012. Utvendig markiser på enkelte vinduer. Balkongdør i treverk med 2 lags isolerglass fra 1991, heve/skyvedør i treverk med 2 lags isolerglass fra 2001. Ytterdør i treverk med 2 lags isolerglass. Kodelås. Satt inn i 2010.
Trapp i treverk mellom første- og andre etasje. Smal trapp i trekonstruksjoner mellom 1. etasje og kjeller.
Overbygget nordøstvendt veranda med utgang fra stue er fundamenter på søyler/pilarer med traisjonelt bjelkelag med terrasebord.
Overbygget sørvestvendt terrasse ved inngangspartiet. Tradisjonelt bjelkelag med terrassebord, fundamentert på punkter av betong. Overbygget er en forlengelse av taket og er understøttet på søyler ned til grunn.
Hovedsakelig åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang i 2. etasje.
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk avtrekk eller naturlig oppdrift.
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på vaskerom i kjeller. Montert ca i 2016. Innvendig hovedstoppekran er også plassert her. Vanninntak med varmekabel. Synlig avløpsrør i plast, synlige vannrør i kobber.
Røykvarsler og brannslukningsapparat.
I takstmannens tilstandsrapport har følgende bygningsdeler fått tilstandsgrad 2:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Yttervegger, Røropplegget,
Grunn og fundamenter: Påvist forhøyede fuktindikasjoner i overflater på betonggulv på grunn.
Grunnmur: Innvendig utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon. Eldre sparesteinsmur på opprinnelig del.
Drenering: Ved enkelt fuktsøk med indikator ble det registrert forhøyede verdier i gulv på grunn og grunnmur. Grunnmursplast mangler avslutningslist over terreng. Opprinnelig fuktsikring har utlevd sin levetid og det er indikasjoner på svikt, tiltak anbefales.
Utvendige fasader: Kledning bærer stedvis preg av slitasje. Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning. Kledning er ført helt ned mot beslag, dette vil føre til fuktopptrekk i endeved.
Vinduer og dører: Værslitte karmer/rammer. Enkelte vinduer har kondensmerker. Avflassing av utvendig overflatebehandling.
Takkonstruksjon: Takkonstruksjonen har begrenset lufting, noe som kan gi kondens og fuktskader. Skade som følge av manglende lufting er ikke registrert, men kan være skjult.
Renner, nedløp og beslag: Malings/folieflass registrert. Det er ikke snøfangere over beferdede områder, tiltak anbefales.
Terrasse, balkonger, trapper ol: Ombygging av trapp bør vurderes mellom kjeller og 1.et. Rekkverket på veranda er lavere enn forskriftkravet. Skjevheter registreres på betongfundamenter og i veranda. Rekkverket er noe mykt. Konstruksjoner/overflater har
vedlikeholdsbehov.
Piper og ildsteder: Kort avstand fra ileggsåpning til brennbart gulv på flere ildsteder. En side av pipe er ikke synlig i 2.et og kjeller.
Etasjeskiller: Stedvis forsterking av etasjeskillere bør vurderes. se punkt Etasjeskillere s.13 i tilstandsrapport.
Våtrom: Vaskerom: Ikke mekanisk avtrekk. Ikke tilluft fra tilstøtende rom. Enkelt våtrom som ikke tilfredsstiller dagens krav og må brukes deretter. Fuktsøk viser forhøyede verdier i gulv og påforede yttervegger. Påforede yttervegger har slått seg, sannsynligvis pga fukt.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:
Vindu med råteskader i "karnapp" 1.et.
Vegger mot grunn: Målt skadelig fukt i innvendig påforede vegger under/mot terreng. Ytterligere undersøkelser og tiltak anbefales.
Våtrom: Deler av våtsone har ikke membran. Fall til sluk er ikke tilfredsstillende. Motfall er registrert. Membran er ikke ført under klemring og ikke klemt til sluket. Badet anbefales renovert.
Det gjøresoppmerksom på at dagens krav til isolering, tetthet og andre bygningsdeler er/kan være strengere enn da bygget ble oppført.
Det anbefales å gå nøye gjennom takstmannens tilstandsrapport, som er vedlagt i salgsoppgaven g er en del av denne.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert  02.12.1932
Øvrige ferdigattester/brukstillatelser foreligger ikke.

Barnehage / skole i området

Gjøvik barnehage (1-5 år)  0.4 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år) 0.6 km
Kråkjordet barnehage (3-5 år)  1 km
Gjøvik skole (1-7 kl.)  0.3 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten  1.8 km
Fredheim skole (1-7 kl.)  2.3 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Gjøvik videregående skole 1.1 km

Oppvarming

Oppvarming i hovedsak ved hjelp av vedovner og panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 27 567 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 3 082 100 og eiendomsskatten er kr 12 328.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 030 909 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 711 271 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020 - 2032, vedtatt 29.10.2020 med følgende formål:
Bebyggelse og anlegg - Nåværende boligbebyggelse
Bestemmelses område
Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1932/900075-3/19  Bestemmelse om bebyggelse   20.06.1932 
Overført fra: 3407-67/789

Vei/vann/avløp

Privat adkomst til kommunal veg.
Kommunalt vann og avløp.
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank.
Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til runi@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 99 55 26 26 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Etter tilsyn fra Gjøvik Brannvesen, forebyggende avdeling, den 12.03.2018 er det registrert følgende anmerkninger:
Slukkeutstyr: 10 års service eller anskaffe nytt.
Skorstein er innekledd på en side i kjeller, men brennbart materiale er ikke lagt direkte inntil skorsteinen. Innspeskjonsmulighet opprettes.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hovdevegen 11, 2821, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 789 i Gjøvik kommune

Eier

Kari Mette Tingvold

Oppdragsnummer

6-21-0140

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.