Gjøvik

GJØVIK - Stor familiebolig i Nordbyen med hele 5 sov - 2 bad - 2 stuer & koselig vinterhage. Stor og usjenert tomt!

Føllingstads veg 11 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

35%

er barnefamilier

33%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 266 m²
Bruksareal 321 m²
Bruttoareal 359 m²
Tomt 2 310 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1953
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 339
Energimerking G
FINN.no 228892377
Sist endret 20.09.2021 07:46
Prisantydning 9 800 000
Totalpris 10 061 022
Ligningsverdi 1 163 074,-

Beregnet totalkostnad

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 261 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 061 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Hagen og uteområdet er kanskje det beste med eiendommen. Et ekte mekka for både barn og hageentusiaster. Med hele 2,3 mål til rådighet, trenger dere ikke krangle om det skal være fotballbane, lekestativer, eplehage, rader med bærbusker eller staute klatretrær. Hagen rommer alt dette - og veldig mye mer.
Den store vinterhagen i glass forlenger sommeren i begge ender og gjør det mulig å ta middagen "ute" store deler av året. Tomater, vindruer, blomster og jungel - her kan grønne fingre få utløp for kreativiteten. Utenfor vinterhagen er det en stor terrasseplatting med mer enn nok plass til både middagsselskap og lek. På terrassen er det til og med et lite badebasseng, høyt elsket av smårollinger.
I første etasje finner du en entré, spisestue og kjøkken, en stor stue, en mindre stue/bibliotek, vaskerom/garderoberom og toalett.
I andre etasje finner du 5 soverom (4 av dem relativt store), 2 bad, et toalett og et oppholdsrom som egner seg som TV-stue eller lekerom.
I tillegg til garasjen, er det god plass til flere biler på den grusdekkede gårdsplassen foran inngangspartiet.
Og om ikke husets to hovedetasjer skulle være nok, er det også utstyrsbod i garasjen, et romslig loft og en full kjelleretasjer. Mer enn nok oppbevaringsplass, med andre ord.

Innhold

Enebolig som rommer:
Kjeller: gang, innredet rom, 5 boder/kjellerom og fyrrom.
1.etasje: kjøkken, vaskerom, hall m/trapp, 2 stuer, spisestue, wc og vinterhage.
2.etasje: 2 bad, gang inkl trapp, 5 soverom og wc.
Garasje med 1 biloppstillingsplass og bod i bakkant.

Standard

Boligen er opprinnelig fra 1953 og bygningsdeler som ikke er skiftet kan være på slutten av sin levetid. Det er viktig å påpeke at bygningen anses å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt da dette ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Generelt sett fremstår boligen som fra moderniseringsåret (1990). Det flere bygningsdeler som trenger vedlikehold/oppgradering/tiltak så kjøper av denne boligen må påregnes ekstra kostnader til dette.
Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate i laminat. Fliser på vegg mellom over- og underskap. Vask i rustfritt stål med 1-greps kjøkkenarmatur. Platetopp. Integrerte hvitevarer. Ventilator over platetopp.
Boligen har 2 bad beliggende i 2.etasje. Bad (sør) har fliser på gulv og vegger, samt trepanel i himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med profilerte fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Overskap og speil over servant. Tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjsone med dusjvegg og skyvedør. Badet er tilkoblet naturlig ventilasjon. Ventil i himling.
Bad (nord) har fliser på gulv. Eier opplyser at fliser er lagt opppå eldre fliser for ca 10 år siden. I tillegg er det fliser på veggene, samt plater i himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med profilerte fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Overskap og speil over servant. Tilhørende belysning. I tillegg finnes innbygget badekar og dusjsone med forheng. Oppvarming via gulvvarme. Badet er tilkoblet naturlig ventilasjon. Ventil på vegg. Luft føres over tak.
Boligen har separat vaskerom i 1.etasje. Vaskerommet har fliser på gulv, malt strie på veggene og plater i himling. Rommet inneholder vaskekum med 2-greps blandebatteri, opplegg for vaskemaskin og høyskap, samt skap på vegg. Rommet er tilkoblet naturlig ventilasjon. Ventil på yttervegg.
Innvendige overflater:
Gulv: Parkett, teppegulv og fliser.
Vegger: Malt strie, brystningspanel, malt panel og tapet.
Himling: Lerretshimling og malt panel.
Selgers egenerklæringsskjema med kommentarer følger som vedlegg til salgsoppgaven. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom skjema.

Beliggenhet

Eneboligen, som har primærareal på 266 m2 over 2 plan har utsikt mot Mjøsa. Boligen er praktisk plassert midt i smørøyet i Nordbyen, i et rolig, veletablert og populært område som går for å være et av byens beste: Så å si alt en familie kan ønske seg er rett ved. Det er gåavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående. Selv de minste skolebarna kan gå trygt alene. Sykehuset er et par hundre meter unna. Det samme er matbutikken, og det er også gåavstand til sentrum og innlandets største kjøpesenter, CC Mart'n. Barn og unge kan glede seg over at det er flust av fritidsaktiviteter innenfor sykkelradius, inkludert marka med turstier, klatrepark og lysløyper.

Boligens areal

Primærrom: 266 kvm, Bruksareal: 321 kvm, Bruttoareal: 359 kvm
U. etasje/kjeller:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang og innredet rom.
1. etasje:
Bruksareal: 127 m².
Primærrom: 127 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjøkken, vaskerom, hall m/trapp, stue 1, stue 2, spisestue og wc.
2. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 122 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 bad, gang inkl trapp, 5 soverom og wc.
Garasje:
Bruksareal: 18 m².
Bodrom i bakkant av garasje:
Bruksareal: 4,5 m².
MERK:
Det finnes rom i boligen som ikke tilfredsstiller krav til varig opphold/ikke er omsøkt.
Innredet rom i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i kommunen. Rømningsveier og dagslys flate er ikke tilfredsstillende.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 2 310 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 2310 m² som er flat (slak helning) og opparbeidet med plen og beplantning. Platting rundt lite svømmebasseng. Gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Garasje med 1 biloppstillingsplass og bod i bakkant. Forøvrig parkering på gruset gårdsplass.

Byggemåte

Støpt grunnmur og betonggulv på grunn i opprinnelig del. Murt ringmur av lettklinkerblokker i tilbygg. Kjeller under opprinnelig del. Krypkjeller under tilbygg. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med behandlet trekledning. Trebjelkelag i etasjeskille mellom etasjene og mot krypkjeller. Saltakkonstruksjoner tekket med takstein. Kaldt loft og kneloft. Kaldt loft isolert mot underliggende etasje.
Vinduer/dører:
- Vinduer med 1-lags glass med innvendige varevinduer med 1-lags glass fra byggeår.
- Trevinduer med 2 lags isolerglass med utvendig koblet vindu med 1 lags glass og sprosser.
Merking i glass 1990.
- Ytterdør i treverk med 2 lags isolerglass. Merking i glass 1990.
- Heve/skyvedør i treverk (fransk balkong ut i vinterhage) med 2 lags isolerglass. 90.
- To- fløyet Balkongdør i treverk med 2 lags isolerglass. Merking i glass 93.
- Balkongdør i treverk med 2 lags isolerglass. Merking i glass 90
Trapper/ramper:
Trapper utført i treverk mellom etasjene.
Utvendig støpt/murt trapp med skifer foran inngangen.
Balkonger og terrasser:
Platting i treverk sannsynligvis fundamentert direkte på terreng (litt vanskelig å se).
Lite nedfelt svømmebasseng i betong.
Utgang til vinterhage fra kjøkkenet og stua. Dør i aluminium og glass fra vinterhagen og ut til platting. Støpt ringmur. Delvis støpt plate på mark. Dekke av belegningsstein. To nivåer. Eier opplyser at det er gulvvarme i hele vinterhagen. Vedovn er montert for oppvarming. Vegger og tak er oppført i treverk og glass. 2-lags glass på opprinnelige glass. 1-lags glass på nyere glass.
Brystning av leca iso-blokk på deler av vinterhagen.
VVS-installasjoner:
Synlig avløpsrør i: plast og støpejern.
Synlige vannrør i: kobber/metall.
Varmtvannsbereder er plassert på fyrrommet i kjelleren. Prod.år 1953.
Hovedstoppekran er plassert i bod i kjelleren.
Luftbehandling:
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk
avtrekk eller naturlig oppdrift.
El-anlegg:
Sikringsskap er plassert i gang 2.et.
El-anlegg med skru- og automatsikringer.
Åpent og skjult ledningsnett.
Annet:
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
- Lite utvendig basseng. Dette er ikke kontrollert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
FØLGENDE BYGNINGSDELER HAR FÅTT TILSTANDSGRAD 2:
Krypkjeller: Risikokonstruksjon
Grunnmur: Registrert skadelig fukt i påforing. Det registreres det malingsflass, misfarginger og saltutslag på vegg, dette indikerer
fuktvandring i vegger.
Drenering: Stedvis fall på terreng mot bygning og opprinnelig drenering/fuktsikring har utlevd forventet levetid.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Stedvis råteskader i kledning, redusert vedlikehold og alder.
Vinduer og dører: Pga alder, enkelte glass har sprekker.
Takkonstruksjon: Pga alder
Taktekking: Alder.
Renner, nedløp og beslag: Avflassing av overflatebehandling og alder.
Piper og ildsteder: Teglpipe er kledd inn og selve pipen er ikke synlig inne i boligen.
Etasjeskiller: Trebjelkelag mot kryppkjeller er en risikokonstruksjon.
Våtrom: Ikke tilfredsstillende fall. Har utlevd forventet levetid.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Pga alder.
Garasje/Uthus: Vedlikeholdsbehov og alder.
FØLGENDE BYGNINGSDELER HAR FÅTT TILSTANDSGRAD 3:
Ringmur: Sprekker og deformasjoner.
Vinterhage: Bæresytemet for glass i vegger og tak har omfattende råteskader.
Byggemåte garasje:
Garasje med garasjerom og bod. 1 biloppstillingsplass. Plate på mark. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med liggende panel. Vegger og bjelkelaget i himlingen er i følge eier isolert. Plassbygd tofløyet garasjeport i treverk. Vindu med 1-lags glass med innvendige varevinduer med 1-lags glass fra byggeår. Inngangsdør i treverk til bod i bakre. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Portåpning: 2,5m bred 2,14m høy. Eier opplyser om at i ca 2006 ble papp(undertak), lekter, sløyfer og tekking oppgradert. I tillegg ble mønedrager byttet.
Lekestue:
Lekestue oppført i trekonstruksjoner. Forenklet fundamentering. Saltakkonstruksjon tekket med shingel.
Opplysningene i dette punktet er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver, hverken for boligen eller påbygg/modernisering som ble gjort i 1990.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Solåsstua barnehage (0-5 år) 2 min
20 barn, 1 avdeling 0.1 km
Lissomskogen barnehage (0-5 år) 5 min
108 barn, 6 avdelinger 0.4 km
Kråkjordet barnehage (3-5 år) 8 min
60 barn, 3 avdelinger 0.6 km
Skoler
Fredheim skole (1-7 kl.) 12 min
343 elever, 22 klasser 1 km
Gjøvik skole (1-7 kl.) 18 min
250 elever, 14 klasser 1.5 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 13 min
310 elever, 10 klasser 1 km
Gjøvik videregående skole 5 min
1050 elever 0.4 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
I hovedsak ved hjelp av: ved-/peisovner, gulvvarme i enkelte rom, panelovner og andre elektriske ovner.
Opprinnelig var boligen oppvarmet med vannbåren varme / radiatorer.
Sentralfyr (oljefyr) er koblet fra og er ikke i drift. Eier opplyser om at nedgravd oljetank er fjernet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 32 727 pr. år De kommunale avgiftene er inkl eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 163 074 pr. 17.08.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 187 066 pr. 17.08.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel med navn "3407 KP2020-2032 - Kommuneplanens arealdel 2020-2032" med følgende formål:
Bebyggelse og anlegg, nåværende boligbebyggelse
Bestemmelses område
Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur
Vedtaksdato: 29.10.2020
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det foreligger ingen ikke godkjente planforslag under forberedelse/behandling hos Gjvøik kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vei: Privat adkomst til eiendommen fra kommunal veg.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp:
Merknad til offentlig vann og avløp / avløpsanlegg:
Kommunale VA-ledninger krysser over eiendommen. VA-ledninger kan være til hinder for eventuell ny bebyggelse. Det kreves minst 4,0 meter avstand mellom konstruksjoner og VA-ledninger. Vedlagt er kartutsnitt som viser ledningstrasè.
På eiendommer tilknyttet offentlig avløp og som er bebygd før ca 1975 kan det være septiktank. Septiktanken er en del av det private stikkledningsanlegget og ansvaret for drift og vedlikehold, inkludert tømming påhviler hjemmelshaver.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver opprfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Føllingstads veg 11, 2819, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 339 i Gjøvik kommune

Eier

Odd Lennart Hager

Oppdragsnummer

6-21-0173

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.