Gjøvik

1 IGJEN! Prosjektert enebolig med hybel. Mulighet for 4 sov - 2 bad - vaskerom. Barnevennlig og solrik beliggenhet!

Steinvegen 4 Del 1 av 2 , 2818 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

NABOLAGSPROFIL

74%

eier sin egen bolig

21%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

33%

har bolig mellom 60-120 kvm

26%

er gift

26%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Bruksareal 180 m²
Tomt 778 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 416
Sist endret 17.06.2021 15:19
Prisantydning 6 300 000
Totalpris 6 458 872

Beregnet totalkostnad

6 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,-)) -------------------------------------------------------- 158 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 458 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Forventet fremdrift

Forventet fremdrift:
10 mnd byggetid fra byggetillatelse er gitt.

Beliggenhet

Steinvegen 4 ved Kopperud troner høyt over byen. Dette er et svært attraktivt og stille område på Gjøvik, samtidig som det er kort vei ned til sentrum. Området består stort sett av borettslagsleiligheter- og eneboliger. Her oppe er det solrikt hele året, og er et svært barnevennlig sted å bo. Dette er et av de få stedene du har gangavstand til både barnehage, barneskole og ungdomskole! Det er også kort vei til godt turterreng, og Vind skiarena ligger kun en liten kjøretur unna. De daglige innkjøpene gjør du unna borte på Kopperud der det finnes dagligvarebutikk. Gjøvik sentrum med Innlandets største kjøpesenter er kun 3,5 km unna. Det samme gjelder Gjøviks små og koselige handlegater, mens det er enda kortere til høyskolen og NTNU. Det er ca 2 timer å kjøre fra Gjøvik til hovedstaden og ca 1,5 timer til Gardermoen.

Adkomst

Det vil bli sklitet med Partners Eiendomsmegling ved visning.

Areal

Bruksareal: 180,60 kvm
1. etasje.
Bruksareal: 49,3 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom hoveddel: Gang, bad, vaskerom, 2/3 soverom (ett kan evt benyttes som tv-stue).
1. etasje/hybel.
Bruksareal: 32,6 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom leilighet: VF, bad, soverom og stue/kjøkken.
2. etasje.
Bruksareal: 87,7 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, soverom og stue/kjøkken.
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.
Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert XX. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt. Det er uklart hvor stor tomten blir. Utbygger eier gnr. 64/ bnr. 416 og gnr. 64/bnr506. Disse er på henholdsvis 778 kvm og 549 kvm. Planen er at begge tomtene skal deles og bli ca. like store.

Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.
Garasje kan bygges som tillegg.

Boder

Hoveddel:
Isolert utvendig bod ifm. inngangspartiet på ca. 5 kvm.
Hybel:
Bod med utvendig adkomst på ca. 3,5 kvm.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon fra Flexit.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. For nærmere informasjon, ta kontakt med megler.
Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Tomten vil bli opparbeidet med gruset innkjørsel, samt matjord og isådd gress.
Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Forsikring

Boligen er forsikret i hele byggeperioden gjennom Sparebank 1 Østlandet.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Formuesverdi er ikke fastsatt. Formuesverdi på boligen fastsettes i henhold til gjeldende regler.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til boligen være overført kjøper, jf. bustad.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.
Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.
Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Oppvarming

Boligen varmes opp med:
Gulvvarme i gang, bad og vaskerom. (gjelder også utleiedelen)
Peisovn på stue.
Balansert ventilasjonsanlegg.

Beskrivelse

Enebolig med utleiedel. Kjøkken i hoveddelen vil få sort innredning fra JKE Nordic One i finert eik. Benkeplate i mørk grå laminat. Hvitevarer fra AEG. Platetopp med ventilator og kullfilter. Kjøkken i utleiedel vil få innredning fra JKE Nordic silk i fagren matt grå. Badet får baderomsmøbler fra interiørhuset, samt vegghengt toalett i hvit. I stuen vil det være peisovn fra Schield 3G med glassfront og sideglass. Gulv i gang og bad vil bli flislagt med Italgraniti metaline 60x120 eller 60x60 i valgfri farge. Øvrige gulv vil få høytrykkslaminat fra Berry Alloc grand majestic i valgfri farge: https://www.berryalloc.com/no/nb/High-Pressure-Floors/grandmajestic Vegger og himling kles med gips (valgfri 2 fager). Listefritt. 20 spottere i himling er inkludert. Ellers standard taklamper. Innedører av typen Kari 9x21 hvit. Balansert ventilasjonsanlegg fra Flexit.
Boligen bygges på 450 grunnmur som er isolert m/radonsperre. Støpt plate på mark. Vegger i bindingsverk kledd i gran 19x148 dfals 60 i fargen lys antrasitt. Taktekking med papp og renner i metall. Vinduer og ytterdør fra NorDan i fargen sort. Det bygges en utvendig sportsbod ifm. inngangspartiet. Denne blir isolert. Garasje kan bygges som tillegg. 
Det regnes ca. 10 mnd. byggetid fra byggetillatelse er gitt. Utbygger sender søknad om byggetillatelse til kommunen når kjøpesbekreftelsen er signert.
Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Adresse og matrikkel

Steinvegen 4 Del 1 av 2, 2818, Gjøvik, Gnr. 64 bnr. 416 i Gjøvik kommune

Eier

Damstedet boligutvikling as v. Dag Alexander Olsen

Oppdragsnummer

6-21-0266

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.