Gjøvik

Innholdsrik, påkostet enebolig i Nordbyen med romslig tomt. Hoveddel med 5 soverom og 2 bad. Hybel i u.etg med 2 soverom

Skogvegen 2 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Nina Hellenæs
Nina Hellenæs Partner / Medhjelper / Oppgjørsmedarbeider
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

10%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

5%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 200 m²
Bruksareal 213 m²
Bruttoareal 240 m²
Tomt 908 m² / Eiet tomt
Soverom 7
Byggeår 1953
Gårdsnummer 71
Bruksnummer 64
Energimerking G
FINN.no 227994661
Sist endret 06.09.2021 13:18
Prisantydning 5 290 000
Totalpris 5 436 272
Ligningsverdi 893 216,-

Beregnet totalkostnad

5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 290 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 146 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 436 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Skogvegen 2 er en velholdt og innholdsrik enebolig oppført i 1953. Bygningen er betydelig oppgradert og påkostet senere år og fremstår som godt vedlikeholdt og tatt vare på. Her finner du i 1.etg.: Hall m/trapp, kjøkken, spisestue, stue, bad og ett soverom. 2. etg inneholder: Gang, bad/wc og fire soverom. Underetasjen har adkomst både fra gang i 1. etg og fra egen utvendig inngang. Her er det innredet til hybel og etasjen inneholder: Kjøkken/stue i åpen løsning, bad/wc, vaskerom, to soverom, teknisk rom og bod. Hybelen har tidligere vært utleid for kr. 10 000,- inkl. strøm. Utvendig finner du en koselig veranda med adkomst fra stue i 1. etg. og lett skrånende tomt som er delvis terrassert og opparbeidet med plen og beplantning. Parkering på egen gårdsplass!
Eiendommen ligger i et av Gjøvik beste boligområder, i nordre bydel. Det er ca. 2 km til Gjøvik sentrum med alle fasiliteter. Gangavstand til skoler, barnehage, nærbutikk og flotte turmuligheter hele året.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Innholdsrik og velholdt enebolig som inneholder:
1. Etasje: Hall m/trapp, kjøkken, stue, spisestue, bad/wc og et soverom.
2. Etasje: Gang, bad/wc og fire soverom.
Underetasje: Kjøkken/stue, bad, vaskerom, to soverom, teknisk rom og bod.

Standard

Enebolig over to plan pluss kjeller, oppført i 1953 og betydelig modernisert i 2014/2015. Bygningen er oppgradert og påkostet og fremstår som godt vedlikeholdt og tatt vare på. Likevel må det, på grunn av boligens alder, påregnes vedlikehold og utskifting av enkelte bygningskomponenter.
Kjøkken i 1.etg:
Kjøkkenet er innredet med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er flislagt mellom over- og underskap og belysning over benkeplate. Det er integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr.
Kjøkken i u.etg:
Kjøkkenet er innredet med laminerte skrog, glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er fliser mellom over- og underskap og belysning over benkeplate. Det er integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Plass til frittstående kjøleskap.
Bad/wc i 1. etg:
Badet har innredning med glatte fronetr, speil-skap med tilhørende belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Det er mekanisk avtrekk og varme i gulv. Overflater består av: himlingsplater i himling og fliser på vegger og gulv.
Bad/wc i 2. etg:
Badet har innredning med flatte fronter, heldekkende servant, speilskap med tilhørende belysning, gulvmontert toalett, dusj på vegg og opplegg og plass til vaskemaskin. Det er mekanisk avtrekk og varme i gulv. Overflater består av: Formpresset panel i himling og fliser på vegger og gulv.
Bad/wc i u. etg:
Badet har innredning med glatte fronter, heldekkende servant, speilskap, sideskap, vegghengt toalett og dusjhjørne med glassvegg og forheng. Det er tilluft i dør, mekanisk avtrekk og varme i gulv. Overflater består av: Malte glatte flater i himling og fliser på vegger og gulv.
Vaskerom i u. etg:
Vaskerommet er innredet med opplegg og plass til vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Overflater består av: Malte plater i himling, baderomsplater på vegg og fliser på gulv.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 29.07.2021 som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Skogvegen 2 ligger i et av Gjøvik beste boligområder, i nordre bydel med fin utsikt over Gjøvik. Det er ca. 2 km til Gjøvik sentrum med alle fasiliteter. Gangavstand til skoler, barnehage, nærbutikk og flotte turmuligheter hele året. Gode bussforbindelser og holdeplass rett ved eiendommen. Ca. 700 meter til Fastland med friluftsmuligheter. Gjøvik er Innlandets største by, og kan by på et yrende kulturliv, NTNU og nærhet til industristedet Raufoss.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter, eiendomsskatt, husforsikring, innboforsikring, strøm, internett, tv, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Forsikring

Eika Forsikring Polisenummer: 4898959

Boligens areal

Primærrom: 200 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 240 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken/stue, bad, vaskerom og to soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, kjøkken, spisestue, stue, bad og et soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og fire soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Matrikkelkart fra Gjøvik kommune følger vedlagt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 908 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er lett skrånende og delvis terrassert, opparbeidet med plen og beplantning. Det er gruset gårdsplass. .

Garasje / Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Enebolig oppsatt på støpt/murt grunnmur oppsatt på komprimerte og drenerende masser, kjeller. Innvendige utforede vegger på grunnmur. Yttervegg i isolert bindingsverk var normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Grunnmur har overflate av malt/pusset mur. Liggende utvendig trekledning. Mønet skråtak i trekonstruksjoner. Undertaksbord. Kombinert kaldt loft og skråhimling. Takkonstruksjon er etterisolert. Adkomst til loft fra luke. Taket er tekket med metallplater med taksteinsimitasjoner. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Vindskier og toppbord i treverk. Trapper utført i treverk. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Drenering:
Grunnmursplast som utvendig fuktsikring, synlig enkelte steder. Fornyet rundt boligen, det er ikke fornyet fuktsikring rundt inngang til kjeller/under veranda. Takvann ført ned i grunnen.
Vinduer:
Trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2014 og 2015.
Dører:
Ytterdører i treverk, en med glass. Balkongdør i treverk med 2-lags isolerglass. Innvendige dører utført i profilert treverk.
Veranda:
Veranda over inngang og bod i underetasje, med utgang fra stue. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk. Det er støpt dekke med tremmegulv. Sveist belegg under tremmer.
Trapp ved inngang utført i trekonstruksjoner. Overbygget.
VVS:
Synlig avløpsrør i: Plast.
Synlige vannrør i: Plast, rør-i-rør. Kobber/metall.
Utstyr for sanitærinstallasjoner:
Varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra 2015.
Luftbehandling:
Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.
El-anlegg med automatsikringer. Åpent og skjult ledningsnett.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Heltregulv og laminat.
Vegger: Panelplater og trepanel.
Himling: Panel, himlingsplater og malt strie.
Modernisering (i 2014) Oppgradert hovedetasje og 2. etasje. Nytt vann og avløp til kommunalt nett. Fornyet bad i første etasje og etablert nytt bad i andre etasje. Fornyet røropplegg. Oppgradert og fornyet elektrisk opplegg.
Modernisering (i 2015) Innredet underetasje og etablert bad og vaskerom i underetasje.
Modernisering (i 2018) Ny taktekking og etterisolering av og yttervegger og loft. Ny utvendig kledning.
Modernisering (i 2020) Ferdigstilt kjøkken i underetasje.
Modernisering (i 2021) Ny terrasse og stue.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Grunnmur, grunn og fundamentering, takkonstruksjoner og luftbehandling.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Stedvis noe tynn puss og avskalling rundt kjellervinduer.
Våtrom: Det er hull i fliser i våtsonen. Kun lokalt fall. Manglende tilluft i dør.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3 i takstmannens tilstandsrapport:
Drenering: Fuktsikring rundt veranda/bod/inngang i kjeller.
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 29.07.2021.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 2: 2014: Alt av rør innvendig ble byttet, samt nytt hovedinntak fra Skogveien. Septikkum ble frakoblet samtidig, og avløp ble direkte koblet på det kommunale avløpsnettet (Rørlegger'n K AS). 2014: Bad i første etasje ble fornyet, bad i andre etasje ble etablert og kjøkken ble fornyet (Rørlegger'n K AS). 2015: Bad og vaskerom i underetasje ble etablert, samt opplegg til kjøkken (Rørlegger'n K AS). 2020: Kjøkken i underetasje ble ferdigstilt (Gjøvik Varme og Sanitær AS).
Punkt 4: Se pkt 2.
Punkt 5: Fuktinnsig kjeller i 2014. Det førte til at det ble drenert rundt huset, unntatt rundt tidligere garasje/ terrasse (Graver Reidar Håkenstad).
Samtidig ble det satt i gang en prosess med å grave ut og ominnrede kjeller til opp holdsrom, mtp godkjent takhøyde, rømningsveier mm.
Det er fuktutslag i bod innenfor vindfang i underetasje. Underetasjen er for øvrig kledd inn, og det er generelt en risikokonstruksjon.
Punkt 6: Feier har kommentert at pipe er kledd inn på en side, på bad i underetasjen.
Punkt 12: Terrasse: Sveist dekke mm fra Protan Tak i 2020. Nytt rekkverk og gulv i 2021 (Vaktmester Slåtsveen). Tak: Byttet i 2018, Gjøvik Bygg og Vaktmestertjenester AS. Fasade: Etterisolert og byttet panel i 2018, Gjøvik Bygg og Vaktmestertjenester AS. Loft: Blåst inn ny isolasjon i 2018, Norsk Trefiberisolering AS. Vinduer i 1. og 2. etg, terrassedør og ytterdør ble skiftet i 2014, nye vinduer i underetasje i 2015 (Cezary Malon). Rom under terrasse ble utført i 2020, inkl ny ytterdør.
Punkt 13: Byttet sikringsskap og nytt el-opplegg i hele 1. og 2. etasje i 2014. El-opplegg underetasje i 2015 (unntatt arbeid utført i 2020, jf nedenfor).
El-opplegg kjøkken/ stue og vindfang, gang og bod i underetasje ble utført i 2020. Montert nye speilskap med lys på bad i 1. etg og 2. etg i 2021.
Punkt 20.1: Ferdigattest fra Gjøvik Kommune foreligger.
Punkt 21: Bruksendret og innredet kjeller til oppholdsrom. Se tidligere kommentarer om arbeid og hvem som har utført dette.
Punkt 23: Kun utført radonmåling før tiltak i kjeller (mens kjeller var under utgraving), med for høye grenseverdier. Ingen ny måling i etterkant. Det er lagt radonduk i underetasjen (2015 og 2020). Satt inn vinduer med ventiler (en mangler) i underetasje (2015). Selskapet påtar seg intet ansvar hvis eventuell ny måling viser forhøyede verdier.
Tilleggskommentar:
Selskapet har siden høsten 2014 leid ut eneboligen som bofellesskap til studenter. Ingen av selskapets eiere har bodd i boligen, og det er dermed ikke mulig å svare bekreftende/ avkreftende på alle spørsmål i dette skjemaet.
Vindu på soverom ved siden av bad i 2. etg er vanskelig å åpne/ lukke ifm luftestilling. Vindu på kjøkken kan også være vanskelig å lukke. Fukt og lukt i bod i underetasje; fuktinnsig på denne delen skyldes trolig manglende ny drenering her. Kan lukt komme fra taket? (Tilsvarende tak i vindfang og gang ble fjernet ifm ombygging i 2020).
Det er ikke søkt om å benytte eneboligen som hybelhus, da regler om dette ble innført etter at utleie startet. Det ble gitt midlertidig brukstillatelse for 2 soverom i underetasjen i 2015, og det har vært leid ut 7 soverom i eneboligen siden høsten 2015. Resten av underetasjen ble ferdigstilt i 2020, og det foreligger ferdigattest fra Gjøvik kommune. Underetasjen er ikke å betrakte som en egen boenhet, og det er ikke lagt lydhimling mellom underetasje og 1. etasje. Alle leiekontrakter er sagt opp, og alle leietakere har flyttet ut pr. utgangen av juli 2021.
For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring og bruksendring datert 24.08.2020. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Fredheim skole (1-7 kl.) 19 min, 343 elever, 22 klasser 1.5 km
Gjøvik skole (1-7 kl.) 17 min, 250 elever, 14 klasser 1.5 km
Blomhaug skole (1-7 kl.) 5 min, 350 elever, 14 klasser 2.7 km
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 20 min, 310 elever, 10 klasser 1.6 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 4 min, 318 elever, 12 klasser 2.4 km
Gjøvik videregående skole 11 min, 1050 elever 0.9 km
Barnehager:
Kråkjordet barnehage (3-5 år) 6 min, 60 barn, 3 avdelinger 0.5 km
Solåsstua barnehage (0-5 år) 11 min, 20 barn, 1 avdeling 0.9 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år) 11 min, 25 barn, 1 avdeling 0.9 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som en boenhet. Det er ingen kjennskap til begrensninger i å leie ut hele eller deler av boligen som er godkjent til varig opphold. Det er tilrettelagt for enkel etablering av hybel med egen inngang i underetasjen. Ved etablering av mer enn to hybler skal boligen søkes bruksendret til hybelkollektiv / bolig med hybler. Jmf. Vedtak i kommunestyret 30. Mars 2017. For ytterligere informasjon kontakt Gjøvik kommune eller megler.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av panelovner, varme i gulv og ildsted.
Det er varme i gulv på kjøkken/stue del i underetasjen, yttergang i underetasjen og alle tre badene i boligen. Det er mulighet for å styre varme via app.
Ildsted:
Det er murt pipe, teglstein. Ildsted er montert.
Sist tilsyn, dato: 08.02.2018
Sist feid, dato: 05.09.2012

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 21 892 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i de kommunale avgiftene.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 2 271 500 og eiendomsskatten er kr 9 086.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 893 216 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 215 578 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020  -2032, vedtatt 29.10.2020 med følgende formål:
Boligformål Best-omr 1 småhusbebyggelse § 9- 3.1
Støysone - gul jf. § 15-1
For ytterligere informasjon om regulering, vennligst kontakt Gjøvik kommune eller megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1951/3283-1/19  Bestemmelse om gjerde  10.09.1951
Pantebokkopi følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Privat adkomst til kommunal veg.
Kommunalt vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Etter tilsyn fra Gjøvik Brannvesen, forebyggende avdeling, den 08.02.2018 er det registrert følgende anmerkninger:
Røykvarslere fungerer ikke, blir tatt ned på grunn av feilvarsling. Erstattes med fungerende røykvarslere.
Alle fire sider av teglskorstein skal være synlige, innekledd på bad i kjeller.
Tilsynsrapport følger vedlagt i salgsoppgaven.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Skogvegen 2, 2819, Gjøvik, Gnr. 71 bnr. 64 i Gjøvik kommune

Eier

Gjøvik Eiendomsutleie AS

Oppdragsnummer

6-21-0340

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.