Furnes

FURNES/JESSNESSTRANDA - Nyere fritidsbolig med 4 soverom. Uthus. Solrik beliggenhet nær Mjøsa med båtplass!

Jessnesstranda 29 , 2320 Furnes

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 89 m²
Bruksareal 105 m²
Bruttoareal 117 m²
Tomt 985 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2012
Gårdsnummer 755
Bruksnummer 24
Energimerking C
FINN.no 227578443
Sist endret 08.09.2021 11:53
Prisantydning 6 200 000
Totalpris 6 366 272
Ligningsverdi 330 000,-

Beregnet totalkostnad

6 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 166 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 366 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Jessnesstranda 29 er en nyere fritidsbolig oppført i 2012. Boligen fremstår med god standard og planløsning og har lite alders- og bruksslitasje. Her har du alt på ett plan og inneholder: Romslig entré/gang med god plass til å henge fra seg, kjøkken i delvis åpen løsning med stue som gir en god romfølelse. Kjøkkenet har innredning fra Strai og en praktisk barløsning med underskap mot spiseplass med bord og stoler. I stua er det god plass til sittegruppe og store vindusflater som sørger for godt med naturlig sollys og utsikt mot uteområde og Mjøsa. I tillegg er det utgang til en koselig innglasset veranda på ca. 16 m², her er det dører som enkelt kan åpnes slik at tre felt blir til ett. Videre finner du hele fire soverom og et romslig bad med fliser og varme i gulv samt opplegg til vaskemaskin.
Utvendig har boligen et uthus på ca 26 m² som inneholder oppholdsrom og boder, terrasse ved inngang.
Tomten er pent opparbeidet med gruset adkomst og gårdsplass og en pent opparbeidet hage med gressplen og noe prydevekster. Tomten er inngjerdet rundt hele med metallport både ved adkomstvegen og mot stranda. Parkering på egen gårdsplass.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Fritidsbolig med alt på ett plan oppført i 2012 som inneholder:
Entré/gang, kjøkken/allrom, stue, bad/wc og 4 soverom. I tillegg er det en innglasset veranda med utgang fra stue.
Uthus på 26 kvm som inneholder:
Innredet oppholdsrom og boder.

Standard

Nyere fritidsbolig med alt på ett plan oppført i 2012. Fremstår med god standard og planløsning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innredet med en moderne halvhøy innredning fra Strai. Her er det benkeskap og overskap i laminert spon. Profilerte fronter i mdf. Benkeplater er i laminert spon med dekor i gråsort naturstein. Det er kitchenboard over benk og installert komfyrvakt. Integrerte hvitevarer består av ventiltator, platetopp og komfyr, det er frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. På kjøkkenet er det også en praktisk barløsning med underskap mot spiseplass. Kjøkkenet er opplyst fra 2012.
Stue: Stua er i delvis åpen løsning med kjøkken som gir en åpen og god romfølelse. Det er generelt store vindusflater som unytter den flotte utsikten mot Mjøsa og uteområdene og gir godt med naturliglys til rommene. Fra stua er det også utgang til en innglasset veranda med dører som kan skyves sidelengs slik at tre felt blir til ett.
Bad:
Badet er innredet med servant med underskap og ettgreps blandebatteri. Overskap med speilfronter og lys, gulvmontert wc, firesiders dusjkabinett med kar og blandebatteri til dusj. I tillegg er det opplegg til vaskemaskin, varmtvannbereder og fordelingsskap til vannrør samt vanninntak og bryter til varmekabel på vannledningen. Overflater består av keramiske fliser på gulv, malt panel på vegger og malt trepanel i himling. Det er varme i gulv og elektrisk vifte, inn- luft til badet via spalte i baderomsdør. Innredning og overflater er opplyst fra 2012.
Soverom: Boligen inneholder fire soverom overflater består i hovedsak av laminat på gulv og trepanel eller malt panel på vegger og i himling. Ett av soverommene er innredet med garderobeskap.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Laminat og fliser.
Vegger: Trepanel og malt panel.
Himling: Trepanel og malt panel.
El. anlegget er i fra byggeåret. El. skapet er plassert i soverom nærmest kjøkken. Antall kurser er 15, disse er alle merket etter bruk.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 18.06.2021.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Jessnesstranda, ca. 350 meter fra krysset Jessnesstranda/Vikervegen. Dette er et solrikt og idyllisk område langs Mjøsa. Området består i hovedsak av frittliggende bebyggelse av både eneboliger og fritidseiendommer. Her er det flott utsikt og flere turmuligheter i nærområde med mulighet for gå eller sykle langs Mjøsa hele veien til Hamar sentrum. Fiskerhytta ligger også i gangavstand på ca. 1,2 km, her finner du brygge/båtplasser, flott badestrand og kafèteria. Til Olrud Handelspark med flere fasiliteter er det ca. 5 km og til Hamar er det ca. 6,7 km. Togforbindelse i Hamar og Brummundal.
Se vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader ifm. vedlikehold, oppvarming, innvendig og utvendig forsikring, kommunale avgifter, kabel-tv og internett m.m. Disse kostnadene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur,etc.

Forsikring

IF Polisenummer: 0635433

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 117 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 105 m².
Primærrom: 89 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, kjøkken/allrom, stue, bad og 4 soverom.
Uthus:
Bruksareal: 26 m².
Uthuset består av innredet rom og boder. Det er tilbygget ett skjul på ca 6 kvm på nordøstre side av uthuset.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 985 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten har gruset adkomstveg og gårdsplass. Hagen er pent opparbeidet med gressplen og prydvekster. Tomten er inngjerdet med solide portstopler og metallport både ved adkomstveg og mot stranda.

Garasje / Parkering

Parkering på gruset gårdsplass.

Byggemåte

Bygningen ble oppført i 2012 og det foreligger ferdigattest datert 07.11.2012 for ny fritidsbolig og 17.06.2015 for innglasset veranda.
Det foreligger byggetillatelse i forening med riving av tidligere hytte, datert 04.05.2012.
Enkel bygningsbeskrivelse:
Bygningen er fundamentert på såle, ringmur og hel isolert betongplate-plate på mark. Boligen ligger i lett skrånende terreng. Yttervegger oppført i bindingsverkskonstruksjon av treverk, antatt med isolasjon- og tykkelse etter regler og skikk for byggeåret. Utvendige vegger er kledd med trepanel fra byggeåret. Ytterpanel er beiset med oljedekkbeis. Bygningen har saltak i korsform. Det er prefabrikkerte takstoler på sidefløyer og bakkant og limtredragere med taksperrer på midtfeltet over stue og veranda. Åpen himling i stue og på innglasset veranda. Taket er tekket med asfaltshingel fra byggeåret. Takrenner, nedløp og beslag i lakkert stål fra byggeåret.
Drenering:
Eier oppgir at dreneringen er i fra byggeåret og består av oppkultet og steinsatt byggegrube.
Eier har framvist bilder og oppgitt at grunnen i hovedsak består av drenerende grusmasser.
Vinduer og dører:
Vinduer i malt treverk med isolerglass i fra byggeåret. Det er satt opp brukt markise på vindu utenfor spisestue, satt opp i 2020.
Ytterdør er elementdør med sylinderlås og dørvrider. Døren har glassfelt. Verandadør i malt treverk med isolerglass, samme utførelse som vinduer for øvrig men med brystningsfelt. Fra byggeåret.
Innglasset veranda på ca. 16m²:
Innglasset veranda med plate på mark, pålagt skifer. Innglassing med Alusoft, kvit med deling. Dører kan skyves sidelengs slik at tre felt blir
til ett. Fasadelys. Det er uttak til elektrisk kraft på veranda/ balkong.
Inngangsparti:
Skiferplatting ved inngangspartiet på ca. 14m². Det er montert markise.
Støttemurer og andre murer:
Støttemur mot vegen av støpt betong med påmontert gjerde i metall. Gjerde og støttemur mot veg ble satt opp i 2013.
Hele eiendommen er inngjerdet. Ministøttemur mellom hytte og uthus.
VVS installasjoner kjøkken/allrom:
Oppvaskkum og blandebatteri med tilhørende vann og avløpsrør, i oppvaskbenk. Det er to oppvaskkummer i rustfritt stål.
Vannrør, kran, avløpsrør og strømuttak til oppvaskmaskin, i oppvaskbenk. Det er installert lekkasjesikring i underskap til kjøkkenbenk.
Bunnledninger for sanitærinstallasjoner
Boligen har private stikkledninger. Det er felles privat anlegg med tilsammen 11 oppsittere fram til tilkobling på offentlig nett.
Vann og avløpsledninger er i fra byggeåret. Fellesanlegget antas å være i fra ca 2002/ 2003. Det er felles drifts- og vedlikeholdsansvar.
Vannledningen inn i boligen er i plast. Det er montert varmekabel på vannledningen. Type Isoterm.
Avløpsledningen ut av boligen er i plast/ pvc. Det er montert varmekabel på avløpsrør. Type Isoterm.
Det er pumpe på avløpsledningen, pumper fra kum utenfor uthuset og opp til felles avløpsledning.
Vanninntaket med hovedstoppekran og måler er plassert i badet.
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner:
Boligens innvendige vann og avløpsrør er i fra byggeåret og går i åpne og skjulte føringer. Innvendige vannrør er i plast og kobber.
Rørfordelingsskap i vegg mellom bad og soverom, drenering inn på bad. Innvendige avløpsrør er i plast/ Pvc.
Varmtvannsbereder er plassert på bad. Type: Høiax. Ant. liter: ca 150. Produksjonsår/ satt inn ny: byggeåret.
Posten inkluderer vann- og avløpsrør til og fra kjøkken, wc rom og våtrom.
Luftbehandling:
Naturlig ventilasjon. Luftespalter i vinduer. Ventiler i yttervegger. Elektrisk vifte i baderom. Ventilator på kjøkken.
Uthus:
Bygningen er fundamentert på punkt ( Lecastein). Yttervegger av uisolert og isolert lett bindingsverk påsatt utvendig trepanel. Taket er konstruert med plassbyggede takstoler. Taket er tekket med asfaltshingel i fra byggeåret. El. strøm. Lys. Elementdør i fra 2012 til innredet rom, boddører til de to bodene. Det er en åpen veranda med rekkverk og trapp til terreng. Fornyet i 2015. Bygningen ble sist malt i 2016. Vinduer i innredet rom er i fra 2015.
Fritidsboligen er oppført og tatt i bruk i 2012 med alle sine konstruksjoner og tekniske anlegg. Boligen er relativt ny og har lite alders og bruksslitasje.
Tilstandsgrad 1 er gitt på alle forhold og indikerer alminnelig god tilstand.
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 18.06.2021 som dette er hentet fra.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 14: 2018. Sikkerhetskontroll av det elektriske anlegget.
Punkt 18: Kommunen jobber med ny områdeplan for Jessnes tettsted.
Punkt 25: Tinglyst båtplass. Vann og avløpsledning går over naboeiendom.
Tilleggskommentar: Eiendommen ble overtatt i 2011. Ny hytte ble bygget i 2012.
For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 07.11.2012 for eiendommen og 17.06.2015 for innglasset veranda. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det foreligger ingen opplysninger om begrensninger i utleie av hele eller deler av boligen som er godkjent for varig opphold.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av ilsted, varmepumpe, panelovner og varme i gulv i gang og på bad.
Varmepumpe er installert i stue. Type: Panasonic, satt inn i 2020. (Stange energi.)
Ildsted:
Det er installert vedovn i stue. Elementpipe, pusset og malt i beboelsesrom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 726,76 pr. år Kommunaleavgifter inkluderer eiendomsskatt.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Ringsaker kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 842 000,- og eiendomsskatten er kr 5 157,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 330 000 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som omfattes av kommuneplanens arealdel 2014-2025 med vedtaksdato: 17.06.2015.
Delareal:
Delareal: 986 m².
Arealbruk: Fritidsbebyggelse,Nåværende
Delareal: 294 m².
KP: Hensynsonenavn H320
KP: Fare Flomfare
Bestemmelser:
https://plnstoragejbyz5.blob.core.windows.net/ringsaker3411/2011050800/Dokumenter/Bestemmelser%20og%20retningslinjer,%2017.6.2015.pdf?sv=2018-03-28&sr=b&sig=vkCemq26QUEGHrpS28Vbzc1irGYdyOBZMf40klE0igA%3D&st=2021-06-02T11%3A26%3A20Z&se=2021-06-03T11%3A31%3A20Z&sp=r
Eiendommen ligger også i et område som omfattes av reguleringplan med navn: Jessness - strandområdet med vedtaksdato: 03.10.2007.
Delarealer:
Delareal: 60 m².
Formål Kjørevei
Feltnavn KJØREVEG
Delareal: 926 m².
Formål Fritidsbebyggelse
Feltnavn FB8
Bestemmelser:
https://plnstoragejbyz5.blob.core.windows.net/ringsaker3411/2007100310636/Dokumenter/636.pdf?sv=2018-03-2&sr=b&sig=k7pAKLNNllaa5DUO%2BalRuvEnwYx%2BK%2BBeve9kAd%2F6Rns%3D&st=2021-06-02T11%3A26%3A21Z&se=2021-06-03T11%3A31%3A21Z&sp=r
For ytterligere informasjon se link under "bestemmelser" eller kontakt kommune eller megler.

Offentlige planer

Kommunen opplyser at det foreligger reguleringsplan under arbeid.
Navn: Jessness områdeplan.
Status: Planlegging igangsatt.
Plantype: Områderegulering.
For ytterligere informasjon kontakt kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende serviutter/heftelser på eiendommens grunnboksblad:
1937/595-1/11  Rettigheter iflg. skjøte  
02.04.1937 
rettighetshaver:Knr:3411 Gnr:755 Bnr:24  
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1937/595-2/11  Bestemmelse om gjerde  
02.04.1937
 
Det er registrert følgende rettigheter på annen eiendom:
1937/595-1/11  Rettigheter iflg. skjøte  
02.04.1937 
rettighetshaver:Knr:3411 Gnr:755 Bnr:24  
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og vann i henhold til informasjon fra Ringsaker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Avløp: Privat septiktank. Ansvar for tømming og vedlikehold av septiktanken påhviler hjemmelhaver.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Hvitevarer på kjøkken følger med i handelen. (Utenom små frittstående maskiner som f.eks. mikro.)
Vegg og taklamper følger med i handelen. Utenom 4 stk. vegglamper i stue.
Vaskemaskin på bad følger ikke med i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jessnesstranda 29, 2320, Furnes, Gnr. 755 bnr. 24 i Ringsaker kommune

Eier

Henning Dahl

Oppdragsnummer

6-21-0346

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.