Biri

Biri sentrum. "Nyere" enebolig med alt på ei flate - 3 soverom. Garasje. Solrik beliggenhet på Elverhøyløkka!

Elverhøyløkka 14 , 2836 Biri

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

60%

eier sin egen bolig

53%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

31%

har bolig på over 120 kvm

34%

av boligene er nyere enn 20 år

21%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 113 m²
Bruksareal 144 m²
Bruttoareal 150 m²
Tomt 1 016 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2007
Gårdsnummer 179
Bruksnummer 81
Energimerking D
FINN.no 228976943
Sist endret 23.09.2021 18:30
Prisantydning 3 850 000
Totalpris 3 960 272
Ligningsverdi 743 081,-

Beregnet totalkostnad

3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 272,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 960 272,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Elverhøyløkka 14 er en praktisk og velholdt enebolig fra 2007 med alt på ett plan. Her finner du: Vindfang, entré, kjøkken med innredning fra Norema og integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Videre har boligen stor stue med adkomst til koselig hagestue og romslig veranda. I tillegg til tre soverom, flislagt bad/wc, vaskerom, bod og tekniskrom.  Utvendig er det en romslig tomt på litt over 1 mål som er pent opparbeidet med plen, hekk, blomsterbed og kjøkkenhage. Det er brosteinsbelagt gårdsplass. Stor garasje med biloppstillingsplass og bodrom.
Elverhøyløkka er ett attraktivt, lite boligområde midt i Biri sentrum. Det er kort gangavstand til forretninger, apotek, legesenter, skoler, barnehager, idrettsanlegg, bussholdeplass, travbane m.m.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Nyere enebolig med alt på ett plan som inneholder:
Overbygd inngangsparti, vindfang, entré, kjøkken, stue, bad/wc, vaskerom, tre soverom, bodrom, tekniskrom og uisolert hagestue.
Fra stua er det adkomst til hagestua.
I tillegg følger det stor garasje med biloppstillingsplass og isolert bodrom. Lagringsplass på loftet.

Standard

Enebolig med alt på ett plan fra 2007 av typen Nordbohus. Boligen er praktisk og lettstelt med lyse og trivelige overfalter. Boligen fremstår velholdt og med god planløsning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innredet med Norema profilert kjøkkeninnredning med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er fliser mellom over- og underskap. Avtrekksvifte med avlufting til over yttertak. Overflater består av takessplater og downlightslys i himling, kalket panel på vegger og fliser på gulv. Spisskammers/bod i tilknytning til kjøkkenet.
Bad/wc:
Badet er innredet med Norema profilert baderomsinnredning med nedfelt håndvask i underskap, overskap og sideskap. Det er gulvmontert wc, dusjvegger til veggdusj og himlingsventil med avlufting fra bad og kloakk til over yttertak. Overflater består av takessplater og downlights i himling, fliser på vegger og gulv. Det er sluk og varme i gulv.
Vaskerom:
Vaskerommet er innredet med skyllekum, varmtvannsbereder, opplegg for vaskemaskin og brannslange. Det er skap med rørirør system og himlingsventil med avlufting til over yttertak. Overflater består av takessplater i himling og fliser på vegger og gulv. Det er gulvsluk og varme i gulv.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Biri Tapet, kalket panel og fliser.
Himling: Takessplater og downlightslys.
Sikringsskap i vindfang. Automatsikringer. Jordfeilbryter. Skjult el.opplegg. Downlightlys i flere rom.
SKyvedørsgarderobe i entre og ett soverom.
Solskjerming på de fleste vinduene med utvendige persienner/markiser.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 21.06.2021 som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Elverhøyløkka er ett attraktivt, lite boligområde midt i Biri sentrum.  Dette er et område med stort sett eneboliger og tomannsboliger med mye grøntarealer mellom. Kort gangavstand til forretninger, apotek, legesenter, skoler, barnehager, idrettsanlegg, bussholdeplass, travbane m.m.
Biri ligger svært sentralt til mellom mjøsbyene, herfra er det omtrent like langt til alle tre Mjøsbyene. Det er et par timers kjøring til Oslo og ca 1,5 time til Gardermoen. Ca 8 km til Moelv med bl.a. togstasjon.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter, eiendomsskatt, husforsikring, innboforsikring, strøm, internett, tv, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 87204733

Boligens areal

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 150 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 144 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entré, kjøkken, stue, bad/wc, vaskerom og tre soverom.
Garasje:
Bruksareal: 49 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Matrikkelkart fra Gjøvik kommune følger vedlagt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 016 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten ligger flatt i terrenget og er opparbeidet med plen, hekk, blomsterbed, rhododendron og kjøkkenhage. Brosteinsbelagt gårdsplass. Overbygd avfallshus.

Garasje / Parkering

Garasje med biloppstillingsplass og bod.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Byggegrop består av grus/jord. Boligen fundamentert på støpt isolert gulv etter opplysning og støpt upusset ringmur. Åpen terrasse og uisolert innkledd hagestue fundamentert på jordspyd og dragere. Drenering fra byggeår etter opplysning. Boligen oppført i bindingsverk med liggende panel fra byggeår. Overbygd inngang/uteplass. Mønet takkonstruksjon med vinkel og gradrenne. Pulltak over hagestue. To vippetrapper til kryploft en i entre og en på bodrom. Ventilasjon til gesimser. Upusset pipe. Isolerte avluftingsrør. Noe tregulv for lagerplass. Taktekking med takstein og takplater over hagestue. Stigetrinn. Taklyrer over yttertak. Gesimser, vindskier og dekkbord med beslag. Stålrenner med nedløp som er ført til drenering. Beslag: Dekkbordbeslag, gradrennebeslag, vannbrettbeslag på vinduer og helbeslått pipe. Støpt gulv i 1. etasje. To vippetrapper til kryploft.
Vinduer:  Vinduer med isolerglass og delvis sprosser i alle rom. Faste isolerglass i stue. Skyvevinduer, innlistet vinduer og faste overlysvinduer i hagestue.
Dører: Malt ytterdør og skyvedør fra hagestue til hage og terrasse. Dør til bodrom i inngangsparti som er avstengt. Innvendige dører: Malte speil innerdører.
Terrasse: Åpen terrasse på trykkimpregnert gulv, rekkverk og levegg. Innglasset uisolert hagestue. Åpen røstet himling med gavlvinduer. Innlistet glass og skyvevinduer. Skyvedør til hage, terrasse og stue. Persienner. Trykkimpregnert gulv. Uteplass ved inngang på trykkimpregnert gulv. Markise ved inngang og åpen terrasse, utvendig persienner og innvendige persienner i hagestue.
VVS: Sanitæranlegg: PVC avløpsrør utvendig etter opplysning og innvendig pvc. Plast vannrør utvendig etter opplysning og innvendig rørirør system. Varmtvannsbereder fra byggeår.
Garasje:
Fundamentert på støpt plate og støpt ringmur. Oppført i bindingsverk med liggende panel. Mønet takkonstruksjon. Taktekking med takstein. Gesimser, vindskier og dekkbord med beslag. Renner og nedløp. Vinduer med isolerglass. Dør og motorisert rulleport. El.opplegg.
Innvendig: Uinredet garasjeplass. Overflatekledd bodrom.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
- Vinduer og dører.
- Taktekking.
- Renner, nedløp og beslag.
- Bad.
- Vaskerom.
- Innvendige overflater.
- Grunn og Fundamenter.
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 21.06.2021.
Det anbefales å gå nøye igjennom selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig og garasje datert 29.01.2007. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Skrinnhagen skole (1-7 kl.) 12 min, 217 elever, 12 klasser 0.9 km
Biri ungdomsskole (8-10 kl.) 9 min, 140 elever, 6 klasser 0.7 km
Statens gartner- og blomsterdekoratørskole Vea 14 min, 80 elever, 7 klasser 11.8 km
Gjøvik videregående skole 21 min, 1050 elever 21.3 km
Barnehager:
Biri barnehage (1-5 år) 13 min, 82 barn, 4 avdelinger 1 km
Diseth FUS bhg - Biri (0-6 år) 15 min, 3 avdelinger 1.2 km
Nordby gårdsbarnehage (1-6 år) 6 min, 30 barn 2.9 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som en boenhet. Det er ikke kjennskap til begrensninger i utleie av hele eller deler av boligen som er godkjent til varig opphold.

Oppvarming

Oppvaming består av strøm og fyring. I hovedsak ved hjelp av varme i flere gulv og peisovn i stuen.
Det er varme i gulv i: Vindfang, entré, kjøkken, stue, bad og vaskerom.
Ildsted:
Peis med innsats i stue. Pusset og malt brannmur. Elementpipe fra 1. etasje til over yttertak. Helbeslått og feiedør i stue.
Sist tilsyn, dato: 28.11.2019
Sist feid, dato: 13.11.2018
Ingen kjente pålegg eller mangler ved sist tilsyn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 099 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter. Eiendommen har vannmåler.
Gebyr/avgifter for vann og avløp beregnes ut fra målt forbruk.

Eiendomsskatt

Det er i Gjøvik  kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 247 400,- og eiendomsskatten er kr 4 898,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 743 081 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 675 093 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Gjeldende arealplan er Kommuneplanens arealdel 2020 - 2032, vedtatt 29.10.2020 med følgende formål:
Boligformål. Best-omr 1 småhusbebyggelse § 9-3.1
Faresone for flom, jf. § 15-2
Gjeldende reguleringplan er Reguleringsplan for Elverhøy, vedtatt 20.06.2002 til boligformål.
Bestemmelser til kommuneplan og reguleringsplan.
Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse. Se plan- og bygningslovens § 1-5.
Merknad :
Kommuneplanens arealdel gjelder foran reguleringsplanen, men reguleringsplanen vil fortsatt gjelde så langt det ikke er motstrid med kommuneplanens arealdel, jf. bestemmelse § 1-4 a) til kommuneplanen. Byggegrenser i reguleringsplanen gjelder foran byggegrense gitt i § 6-1.2 i kommuneplanens arealdel, jf. § 1-4 c).
Kontakt megler eller kommunen for mer informasjon.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Kommunalt vann og avløp. Vannmåler er montert.
Kommunalt driftet privat veg på Elverhøyløkka.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Elverhøyløkka 14, 2836, Biri, Gnr. 179 bnr. 81 i Gjøvik kommune

Eier

Mary Kveine

Oppdragsnummer

6-21-0408

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.