Gjøvik

GJØVIK SENTRUM - Endeleilighet i 2.etg. med balkong og gangavstand til "alt"!

Marcus Thranes gate 1B , 2821 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

62%

eier sin egen bolig

45%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

75%

har bolig mellom 60-120 kvm

33%

av boligene er nyere enn 20 år

22%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 32 m²
Bruksareal 32 m²
Bruttoareal 35 m²
Tomt 1 044 m² / Fellestomt
Etasje 2
Byggeår 1965
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 958
Energimerking F
FINN.no 228284947
Sist endret 17.09.2021 14:43
Prisantydning 1 490 000
Totalpris 1 498 012
Ligningsverdi 349 969,-

Beregnet totalkostnad

1 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 498 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Marcus Thranes gate 1 B er en koselig og lettstelt leilighet. Leiligheten ligger i 2. etasje og fremstår velholdt med normalt god standard og planløsning. Her finner du Entré med skyvedørsgarderobe og adkomst til bad. Videre har leiligheten ett praktisk kjøkken i åpen løsning mot stua og god plass til spisebord. I stua er det plass til sofagruppe i tillegg til sovealkove. Herfra er det også utgang til en koselig vestvendt balkong, her kan kveldssola nytes!
Marcus Thranes gate 1B ligger midt i Gjøvik, rett ved en koselig park. Her har du mulighet til å bo i sentrum med alle fasiliteter rundt deg. Kort avstand til butikker, postkontor og kjøpesenter. Skysstasjon er kun få minutters gange unna. NTNU er også innen gangavstand.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Koselig og lettstelt leilighet som inneholder:
Gang, kjøkken, stue/sovealkove og bad. Fra stua er det utgang til en koselig vestvendt balkong.
Leiligheten har en bod i felles kjeller. Felles vaskerom og tørkerom i kjeller.

Standard

Boligblokk oppført i 1965. Leiligheten ligger i 2. etasje og fremstår velholdt med normalt god standard og planløsning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er innredet med laminerte skrog, profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Det er fliser mellom over- og underskap og enkelte overskap med glass. Det er integrert oppvaskmaskin og plass til frittstående kjøleskap og komfyr.
Bad:
Badet er innredet med heldekkende servant, baderomsinnredning med glatte fronter, speil over med belysning, gulvmontert wc og dusjhjørne. Det er ventil på vegg. Overflater består av: malt betong i himling og belegg på vegger og gulv.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Laminat og belegg.
Vegger: Tapet og malt strie.
Himling: Betong.
El-anlegg med skrusikringer. Åpent og skjult ledningsnett. Sikringskap plassert i gang.
Vedlikehold/påkostninger opplyst av eier:
2001 Fasadeplater, yttervegger og etterisolering.
2002 Taktekking, renner og nedløp.
2002 Vannledning utvendig.
2000 Rehabilitert bad.
2003 Kjøkkeninnredning.
2010 Kabel tv anlegg.
2010 Malt overflater
2017 Nytt gulv.
2021 Ny servant/blandebatteri/servantskap på bad.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 04.08.2021 som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Marcus Thranes gate 1B ligger midt i Gjøvik. Her har du mulighet til å bo i sentrum med alle fasiliteter rundt deg. Kort avstand til butikker, postkontor og kjøpesenter. Skysstasjon er kun få minutters gange unna. NTNU er også innen gangavstand. Foruten koselige fortauskafeer, kan Gjøvik by på mengder med fritidsaktiviteter som Fastland friluftsbad med egen utendørs tennisbane og strandvolley. På vinteren har du Hovde ski/alpinanlegg med egen heis. Gjøvik stadion ligger rett rundt hjørnet. Det samme gjør Fjellhallen, som blant annet har egen svømmehall og flott klatrevegg.

Felleskostnader

2 958 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer kommunaleavgifter, eiendomsskatt, utvendig forsikring, vedlikehold, strøm i felles arealer, forretningsførsel, styrehonorar, kabel-tv og bredebånd.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til felleskostnader som fastsettes av styret i borettslaget i samarbeid med forretningsfører, (se punkt om felleskostnader)  innboforsikring, strøm, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Andel formue

25 434

Borettslag

Borettslag: Marcus Thranesgate 1 Borettslag, Orgnr: 950696834
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Forretningsfører opplyser: Borettslaget har for tiden ingen lån. Det kommer til å bli tatt opp ett lån i forbindelse med
utskifting av vinduer og balkongdører våren 2022, noe som fører til økte kostnader for beboerne. Styreleder estimerer at  økningen vil ligge på ca. 300-400 kr.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Borettslaget er IKKE et IN-lag.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 86184189

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 264 040,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 24 109,- i underskudd.
For ytterligere informasjon og regnskapet, kontakt megler.

Vedtekter / husordensregler

Borettslagets vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Hundehold er tillatt, men det er ikke lov å ha hunder bundet på gårdsplassen. Hunder som forstyrrer kan styret kreve fjernet. Se husordensreglene punkt 12.

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 32 m².
Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, stue/sovealkove og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 044 kvm, Eierform: Fellestomt
Festet fellestomt på 1045 m² som er flat og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass. Festeavgift, opplyst kr. 1835.- pr. år. Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 13 parkeringsplasser og 1 moped/motorsykkel plass. Plassene delegeres av styret etter liste basert på ansienitet. Årsavgift pr. parkeringsplass er kr. 500,- inkl. tilgang til strømuttak for motorvarmer. For mer info se eget skriv om parkeringsplassene som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Boligblokk oppført over 3 etasjer med tillegg av kjeller. Gulv støpt på grunn. Grunnmur i betong. Yttervegg i betong. Yttervegg i murte blokker. Etasjeskiller i betong. Flatt tak.
Vinduer:
2-lags isolerglass. Utvendig solskjerming på enkelte vinduer. Alder på isolerglass er i hovedsak: 1996.
Dører:
Ytterdør til felles gang med brann- og lydmotstand og kikkehull. Balkongdør i treverk med 2 lags isolerglass. Ytterdør i treverk.
Balkong: Balkongen har utgang fra stua. Støpt dekke. Rekkverk i metall og betong.
VVS:
Synlig avløpsrør i: Plast. Soil/støpejern.
Synlige vannrør i: Kobber/metall.
Utstyr for sanitærinstallasjoner:
Varmtvannsbereder plassert i kjeller. Innvendig hovedstoppekran er plassert i kjeller. Stoppekran til leilighet lokalt på bad. Stoppekraner til leilighet plassert på bad.
Luftbehandling:
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på:
Vinduer og dører: Vinduer og verandadør fra 1996. (Planlagt utkiftet av borettslag.)
Etasjeskiller: Vil alltid ha enkelte skjevheter.
Våtrom: Rørgjennomføring i våtsone. Våtrommet er 21 år gammelt og oppgradering kan påregnes.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Ikke spalte dør bad. Lite lufteventiler i leilighet.
Elektrisk anlegg: Eldre anlegg med skrusikringer.
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 04.08.2021 som dette er hentet fra.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 2: Skiftet servantskap, servant og blandebatteri.
Punkt 3: Takstmann målt og gjennomgått dette ifbm takst 040821, ingen feil funnet.
Punkt 27: Oppgradering og utskifting av vinduer og terrassedørervåren 2022.
For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Gjøvik skole (1-7 kl.) 5 min, 250 elever, 14 klasser 0.4 km
Steinerskolen i Gjøvik/Toten (1-10 kl.) 20 min, 90 elever, 10 klasser 1.6 km
Fredheim skole (1-7 kl.) 21 min, 343 elever, 22 klasser 1.8 km
Gjøvikregionen International School (1-7 kl.) 22 min
Bjørnsveen ungdomsskole (8-10 kl.) 21 min, 310 elever, 10 klasser 1.8 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 5 min, 318 elever, 12 klasser 3 km
Gjøvik videregående skole 10 min, 1050 elever 0.9 km
Barnehager:
Gjøvik barnehage (1-5 år) 3 min, 48 barn, 3 avdelinger 0.3 km
Trollhaugen barnehage (3-5 år) 5 min, 25 barn, 1 avdeling 0.5 km
Lissomskogen barnehage (0-5 år) 10 min, 108 barn, 6 avdelinger 0.9 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm. I hovedsak ved hjelp av panelovner.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunaleavgifter blir fakturert borettslaget og er inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 349 969 pr. 10.08.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 259 887 pr. 10.08.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som omfattes av:
Kommuneplanens arealdel (KP) med navn: 3407 KP2020-2032 - Kommuneplanens arealdel 2020-2032, vedtaksdato: 29.10.2020 og formål:
Bebyggelse og anlegg, Nåværende andre typer nærmere angitt bebyggelse og anlegg
Bestemmelses område
Støysone: gul og rød sone iht T-1442
Infrastruktursone: Krav vedrørende infrastruktur
Kommunedelplan (KDP) med navn: 3407 KDP19980001 - Bygningsvern og tilhørende fysisk utvikling i Gjøvik sentrum - verneplan, vedtaksdato: 29.10.1998 og formål: Sone II Plankrav for nye tiltak.
Reguleringsplan (RP) med navn: 3407 05020371 - Fv. 172 Hans Mustadsgate - Marcus Thranes gate,del1 av gjennomgående sykkelveg, vedtaksdato: 26.11.2015 og formål:
En del av eiendommen ligger innenfor dennereguleringsplanen. Boligbebyggelse Annen veggrunn Fortau
Info fra kommunen:
Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse.
Se plan- og bygningslovens § 1-5.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Gjøvik kommune eller megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert noen servitutter/heftelser på andelens grunnboksblad.
Det er registrert følgende servitutter/heftelser på borettslagets grunnboksblad:
Pengeheftelser i festerett
1964/3362-3/19  Festekontrakt - vilkår  
25.06.1964 
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 1,200
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
BESTEMMELSE OM VILKÅR FOR SLETTELSE AV LEIEKONTRAKT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Pantebokkopi følger vedlagt i salgsoppgaven. Heftelsen følger eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Gjøvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkken følger med i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sara@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 40 63 20 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslaget skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7494,-  for kjøper.

Adresse og matrikkel

Marcus Thranes gate 1B, 2821, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 958, andelsnr. 27 i Marcus Thranesgate 1 Borettslag med orgnr. 950696834 i Gjøvik kommune

Eier

Maria O Thon Steinset

Oppdragsnummer

6-21-0513

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.