Reinsvoll

Reinsvoll/Nordseth - Koselig enebolig i landlige omgivelser - pent opparbeidet hage - rolig & solrikt!

Morterudvegen 208 , 2840 Reinsvoll

BE OM SALGSSUM
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

64%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

har bolig på over 120 kvm

4%

av boligene er nyere enn 20 år

20%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 98 m²
Bruksareal 120 m²
Bruttoareal 135 m²
Tomt 815 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Byggeår 1955
Gårdsnummer 38
Bruksnummer 15
Energimerking G
FINN.no 231233212
Sist endret 23.09.2021 07:18
Prisantydning 1 350 000
Totalpris 1 404 022
Ligningsverdi 415 080,-

Beregnet totalkostnad

1 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 40 000,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 54 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 404 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Enebolig med primærareal på 98 m² over 1 plan og kjeller. Adkomst til boligen via koselig platting. Her kommer vi inn i yttergangen. Ei lita trapp opp fører oss til gangen. Herfra er det adkomst til kjøkkenet som har eldre, malt innredning med slette fronter. Plass til frittstående hvitevarer. Stuen har adkomst både fra gangen og kjøkkenet. Stuen er romslig og har god plass til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til sørvestvendt terrasse som ligger usjenert og solrikt til. Fra stuen er det adkomst til badet. Badet er pusset opp i 2011, har fliser på vegger og gulv og er innredet med bla. baderomsinnredning, dusjsone med dører, toalett og opplegg for vaskemaskin. I tillegg har boligen ett soverom. Det er kjeller under deler av boligen. Her finnes 3 boder, ett eldre bad som ikke er i bruk, samt ett garasjerom.

Innhold

Enebolig med alt på ei flate, samt kjeller:
1.etg: Bad/wc/vaskerom, kjøkken, yttergang, gang, stue/spisestue/tv-stue og soverom.
Kjeller: bad (ikke i bruk), gang, bod 1, bod 2, bod 3 og garasjerom.

Standard

Boligen er fra 1955. Tilbygd i flere omganger og senest på slutten av 90-tallet. Boligen fremstår med vedlikeholdsbehov utvendig og stedvis innvendig.
Boligen er 66 år gammel og det må påregnes ekstra kostnader i forhold til en ny bolig. Boligens alder tilsier at det ved en ombygging/oppussing vil kunne avdekkes feil/mangler utover det beskrevne i rapporten. Kostnader til fornyelser/oppgraderinger må påregnes.
Kjøkkenet har innredning fra 1987 med slette fronter, benkeplate i laminat og vask i rustfritt stål med 1-greps kjøkkenarmatur. Malt belegg på vegg mellom over- og underskap. Plass for oppvaskmaskin, komfyr og frittstående kjøleskap. Ventilator over komfyr. Komfyrvakt er montert.
Badet er bygget i 2011 og fliser på vegger og gulv. Badet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Speil på vegg over servant med tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjsone med dører, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming via gulvvarme. Durgoventil. Badet er tilkoblet mekanisk avtrekk.
I tillegg finnes et bad i kjeller som ikke er i daglig bruk. Pga tilstanden er ikke badet vurdert som ett p-rom. Badet har belegg på gulv og tapet på veggene. Badet er innredet med en liten baderomsinnredning med servant og 1-greps servantarmatur. I tillegg finnes badekar.
Innvendige overflater:
Gulv: Laminat. Fliser. Belegg.
Vegger: Panel. Panelplater. Malte glatte flater. Malt strie. Malt tegl.
Himling: Himlingsplater. Panel.
Selgers egenerklæringsskjema med kommentarer følger som vedlegg til salgsoppgaven. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom skjema.

Beliggenhet

Morterudvegen 208 ligger landlig til rett ved Nordseth krysset på Reinsvoll. Her er det åpen og fint, solrikt og ganske usjenert. Området er flott for friluftsliv og turer.
Det er ikke mer enn ca 3 minutter å kjøre Reinsvoll, ca 10 minutter til Raufoss og  Lena, samt ca 15 minutter til Gjøvik. Tog til Gjøvik og Oslo går fra Reinsvoll stasjon. Barnehage, skole, Multisportshall og butikk ligger på Reinsvoll. Vinterstid kjøres det opp skiløyper på jordene rundt.

Forsikring

Fremtid Forsikring -Fremtind Forsikring - Sparebank 1 Polisenummer: 18640843

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 135 kvm
U. etasje/kjeller:
Bruksareal: 22 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Ingen.
1. etasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: bad/wc/vaskerom, kjøkken, yttergang, gang, stue/spisestue/tv-stue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 815 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt på 815 m² som er flat/skrånende (terrassert) og opparbeidet med plen, beplantning og støttemurer. Gruset gårdsplass.
Merk:
Tomtegrense er markert med dårlig nøyaktighet i kommunekart, oppmåling anbefales.

Garasje / Parkering

Parkering på gårdsplass.
Garasjerommet har lav takhøyde og smal port slik at en vanlig bil vil ikke komme seg inn i garasjen.

Byggemåte

Støpt grunnmur, sannsynligvis med sparestein. Kjeller under opprinnelig del. Betonggulv på grunn og jordgulv. Garasjerom i kjeller/u.et. Støpt ringmur. krypkjeller og blindkjeller under tilbygg. Opprinnelig takterrasse over garasjerommet er bygget inn som en del av stuen. Yttervegger oppført i trekonstruksjoner kledd med stående og liggende panel. Trebjelkelag og betong i etasjeskille. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Kaldt loft. Store deler av kjeller/u.et er ikke målbart grunnet lav takhøyde.
Vinduer og dører:
Trevinduer med 2-lags isolerglass.
Alder på isolerglass er i hovedsak: 1976, 1987, 1996, 1997, 2016.
Vinduer i kjeller fra byggeår.
Heve/skyvedør i treverk med 2 lags isolerglass. Merking i glass 1990.
Ytterdør i treverk med 2 lags isolerglass. Merking i glass 2017.
Terrasser:
Utgang fra tv-stue til en sørvest vendt terrasse. Tradisjonelt bjelkelag med terrassebord, fundamentert på istøpte lettklinkerblokker direkte på grunn og noen er delvis nedgravde.
Platting oppført i trekonstruksjoner foran inngangen. Fundamentert direkte på terrenget.
VVS-installasjoner:
Synlig avløpsrør i: plast og støpejern
Synlige vannrør i: kobber/metall og rør i rør.
Varmtvannsbereder på ca. 200 liter plassert i bod i kjeller.
Vanninntak, stoppekran og trykktank er plassert i bod i kjeller.
Ventilasjon:
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk
avtrekk eller naturlig oppdrift. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.
El-anlegg:
Sikringsskapet er plassert i stue.
El-anlegg med automatsikringer.
I hovedsak åpent ledningsnett.
Annet:
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:
Grunn og fundamenter: Krypekjeller/blindkjeller er en risikokonstruksjon. Forhøyede fuktverdier på i etasjeskille over krypkjeller. Spor av mus er registrert, ukjent omfang. Fuktsøk viser forhøyede verdier i gulv på grunn.
Grunnmur: Innvendig utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon. Rom under terreng egner seg ikke for innredning med dagens tilstand.
Drenering: Takvannet ledes ikke vekk fra bygningen. Stedvis fall på terreng mot bygning.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Eier opplyser om at det kan trekke noe kaldt langs yttervegger i tv-stue og man kan høre mus i vegger, spesielt på soverommet. Takvann er ført ned på yttervegg, risiko for skjulte skader. Det savnes beslag over og under vinduer. Åpninger i utvendig komplettering som øker risikoen for at mus kan komme inn. Lav høyde mellom
grunnen og kledning.
Vinduer og dører: Punktert vindu registrert i stue. Lav høyde mellom terreng og kjellervinduer. Værslitte karmer. Forventet levealder er oppnådd, eller nært forestående på flere av vinduene.
Takkonstruksjon: Det er åpnet mellom fuktig kjeller og kaldt loft. Dette øker risikoen for kondensering på loftet. Spor av mus er registrert. Det registreres fuglereir i takutstikk. Fuktmerker/misfarginger på undertak.
Taktekking: Det registreres avflassing på taktekking. Tekkingen har utlevd mye av sin forventede levetid
Renner, nedløp og beslag: Det er ikke snøfangere over beferdede områder. Malings/folieflass registrert. Takrenne er bøyd (deformert). Frostsprengt takrennenedløp. Vindskier/toppbord bærer preg av slitasje.
Terrasse, balkonger, trapper ol: Trapp mellom 1.et og kjeller: Bratt trapp bygget etter eldre standard. Lav høyde mellom trapp og etasjeskiller. Terrasse utenfor stue: Noe skjevheter er registrert. Konstruksjoner/overflater har vedlikeholdsbehov.
Etasjeskiller: Bjelkelag over krypekjeller/blindkjeller er en typisk risikokonstruksjon. En del skjevheter i etasjeskiller er regstrert. Knirk er registrert. Bjelkelaget «gynger» i gangen utenfor soverom. Betongdekke har ikke kuldebrobryter.
Våtrom: Det er ikke etablert tilluft fra tilstøtende rom. Slukmansjett er ikke mettet med membran.
Støttemurer og andre murer: Skjevheter/deformasjoner registreres.
Generelt: Eier opplyser om at det fanges ca 20 mus i året. Anbefaler at omfanget av mus kontrolleres.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:
Vegger mot grunn: Fuktmåling på utforede vegger viser skadelige fuktverdier.
Vinduer: Det ene vinduet i stuen er ødelagt og må byttes.
Bad i kjeller: Rommet er i dårlig forfatning og kjelleren er ikke egnet til innredning. Badet anbefales revet.
Opplysningene i dette punktet er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Vegar Lundhaug. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bygging av nytt bad datert 12.04.2011.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Polaris FUS barnehage (0-6 år)
65 barn, 3 avdelinger 3.5 km
Reinsvoll barnehage (0-6 år)
68 barn, 4 avdelinger 3.8 km
Ihle barnehage (1-6 år)
23 barn, 1 avdeling 5.2 km
Skoler
Reinsvoll skole (1-7 kl.)
165 elever, 7 klasser 3.5 km
Korta skole (1-7 kl.)
344 elever, 14 klasser 3.8 km
Raufoss skole (1-7 kl.)
241 elever, 12 klasser 5.4 km
Bøverbru skole (1-7 kl.)
124 elever, 7 klasser 6.3 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.)
294 elever, 13 klasser 6.9 km
Raufoss videregående skole
450 elever 6.5 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle
135 elever, 7 klasser 12.3 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
I hovedsak ved hjelp av: peisovn, luft til luft varmepumpe og panelovner.
Selgers opplysning:
Varmekabler i gulv på bad 1.et og "tv-stue".

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 060,50 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 415 080 pr. 06.09.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 494 287 pr. 06.09.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
"LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende". Vedtatt 27.11.2014.
Eiendommen ligger i regulert område:
"3443 0529064 FV115 Nordset-Reinsvoll".
Formål: Annen veigrunn
Vedtatt: 16.12.2004
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig nett.
Avløp: Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig eller privat nett. Eiendommen har septiktank.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
Kommentar:
Huset er registrert med et infiltrasjonsanlegg fra 1957. Avløpsanlegget er veldig gammelt, og dermed modent for utbedring: Vi gjør oppmerksom på at grunneieren bør beregne å få pålegg om utbedring ved neste tilsynsrunde. Vi har ingen dokumentasjon på anlegget ble utbedret etter 1972.

Tilbehør

Følgende inventar følger ikke med ved salget:
- svart lampe over spisebord på stue
- kjøleskap og komfyr på kjøkken
- vaskemaskin på badet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Morterudvegen 208, 2840, Reinsvoll, Gnr. 38 bnr. 15 i Vestre toten kommune

Eier

Tine Mette S Frøsaker

Oppdragsnummer

6-21-0514

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.