Raufoss

Raufoss - Enebolig innredet med en boenhet i hver etasje. Solrikt og sentral beliggenhet!

Øverbyvegen 16 , 2834 Raufoss

BE OM SALGSSUM
Mette Aa. Sivesind
Mette Aa. Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 131 m²
Bruksareal 196 m²
Bruttoareal 224 m²
Tomt 1 203 m² / Fellestomt
Soverom 4
Byggeår 1936
Gårdsnummer 12
Bruksnummer 58
Energimerking G
FINN.no 231332885
Sist endret 06.12.2021 12:45
Prisantydning 2 890 000
Totalpris 2 979 022

Beregnet totalkostnad

2 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 75 000,- (Dokumentavgift) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 89 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 979 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Boligen har et primærareal på 131 m² over 2 plan og kjeller. Boligen er innredet med en boenhet i hver etasje. Felles adkomst i 1.etasje. 1.etasje rommer kjøkken, stue, flislagt bad, 2 soverom og bod. Trapp fra felles gang opp til 2.etasje hvor vi finner kjøkken, stue, 2 soverom, eldre bad og bod. Låsbar dør til hver boenhet. Fra stuen i 1.etasje er det adkomst til terrasse mot sørøst. I tillegg er det opparbeidet en koselig steinlagt uteplass ifm. inngangspartiet. Ute finnes også en eldre garasje/uthus med 1 biloppstillingsplass og 2 boder.

Innhold

Enebolig som er innredet med en boenhet i hver etasje, samt kjeller:
Kjeller: 3 kjellerrom.
1.etasje: bad, kjøkken, entré, stue, trapperom, 2 soverom og kott.
2.etasje: bad, kjøkken, entré, stue, trapperom, 2 soverom og kott.

Standard

Boligen er opprinnelig fra 1936. Bygningen fremstår vedlikeholdt både utvendig og innvendig, påkostninger må allikevel påregnes. Boligen er 85 år gammel og det må påregnes ekstra kostnader i forhold til en ny bolig. Boligens alder tilsier at det ved en ombygging/oppussing vil kunne avdekkes feil/mangler utover det beskrevne i takstrapporten.
Kjøkkenet i 1.etasje har innredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat med vask i rustfritt stål og 1-greps kjøkkenarmatur. Kitchenboard på vegg mellom over- og underskap. Plass til komfyr, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Komfyrvakt er montert.
Kjøkkenet i 2.etasje har innredning med profilerte fronter, benkeplate i laminat med vask i rustfritt stål og 1-greps kjøkkenarmatur. Kitchenboard og panelplater på vegg mellom over- og underskap. Belysning over benkeplate. Plass for komfyr, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Komfyrvakt er montert. Kjøkkenventilator er montert over komfyr. Hvitevarer er ikke montert.
Badet i 1.etasje ble pusset opp i 2014. Badet har fliser på vegger og gulv, samt plater i himling. Rommet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Speil på vegg over servant. Overskap og tilhørende belysning. I tillegg finnes opplegg for vaskemaskin, dusjhjørne med buede dusjdører og gulvmontert toalett.
Badet er tilkoblet mekanisk avtrekk.
Bad i 2.etasje er av eldre dato. Badet har baderomsplater på veggene, fliser på gulv og plater i himling. Rommet er innredet med baderomsinnredning med slette fronter og heldekkende servant med 1-greps servantarmatur. Overskap med speil på fronter og tilhørende belysning. I tillegg finnes dusjkabinett, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet er tilkoblet mekanisk avtrekk.
Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og belegg.
Vegger: Panelplater, trepanel og overflatebehandlet puss.
Himling: Himlingsplater og panel.
Vedlikehold/påkostninger:
År: 2014 Det ble laget et nytt bad (1 etg), nytt kjøkken (1 og 2 etg), nye overflater stue, kjøkken og sov. Nytt elektrisk med automatsikringer i begge etasjer, ikke i kjeller. Utført av firma/egeninnsats.
År: 2019 Bygget terrasse. Egeninnsats.
Selgers egenerklæringsskjema med kommentarer følger som vedlegg til salgsoppgaven. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom skjema.

Beliggenhet

Øverbyvegen 16 har sentrumsnær beliggenhet, kun en kort gåtur unna Raufoss sentrum. Dette er et veletablert og rolig nabolag hovedsakelig bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Eiendommen ligger solrikt og åpent til på vestsiden av Raufoss. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og stort kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold.
På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligge ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Til Gjøvik er det kun 10-15  minutters kjøring med bil.

Forsikring

Gjensidige

Boligens areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 224 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Ingen.
1. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: bad, kjøkken, entré, stue, trapperom og 2 soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: bad, kjøkken, entré, stue, trapperom og 2 soverom.
Garasje/uthus:
Bruksareal: 50 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 203 kvm, Eierform: Fellestomt
Eiet tomt på 1203 m² som er flat/skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass.
Tomtegrense er markert med dårlig nøyaktighet i kommunekart, oppmåling anbefales.

Garasje / Parkering

Garasje/uthus med 1 biloppstillingsplass og 2 boder.

Byggemåte

Grunnmur i sparesteinsbetong/betong. Yttervegg i trekonstruksjon. Valmtak i trekonstruksjon. Undertaksbord. Etasjeskiller med trebjelkelag. Liggende utvendig trekledning. Taktekking av asfalt takshingel. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer med 2-lags isolerglass. Trevinduer med 1+1 lags glass. Trapper i treverk. Ytterdør i treverk med 2 lags isolerglass. Slette formpresset innvendige dører. Tette tredører mellom leilighetene og trapperom.
Balkonger og terrasser:
Utgang fra stue i 1.etg til en sørøstvendt terrasse. Oppført i impregnerte trekonstruksjoner. Tradisjonelt bjelkelag med terrassebord, fundamentert på betong og tre søyler/pilarer til grunn.
Trapper ned til terrenget. Terrassen er delvis overbygget foran inngangen.
VVS-installasjoner:
Synlig avløpsrør i: plast. Støpejern.
Synlige vannrør i: kobber og rør i rør(plast).
2 stk Varmtvannsberedere på ca. 200 liter er plassert i kjeller.
Innvendig hovedstoppekran og vannmåler er plassert i kjeller.
Ventilasjon:
Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk
avtrekk eller naturlig oppdrift. Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken.
El-anlegg:
Sikringsskapet er plassert i 2.et i trapperom.
El-anlegg med automatsikringer.
I hovedsak åpent ledningsnett.
Annet:
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat
Byggemåte garasje/uthus:
Støpt ringmur og gulv på grunn. Oppforet gulv i den ene boden. Yttervegg oppført i trekonstruksjoner. Kledd med stående panel utvendig. Pulttakkonstruksjon tekket med metallplater. Leddet treport med lift. Boddører i treverk. Vinduer med 1-lags glass.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Takkonstruksjon. Etasjeskille, Opprinnelig røropplegg.
Grunn og fundamenter: Saltutslag og misfarginger registreres. Påvist forhøyede fuktindikasjoner i overflater på betonggulv.
Grunnmur: Sprekker/riss ble registrert på grunnmur. Avskalling og saltutslag på vegg, dette indikerer fuktvandring i vegger. Småskader på grunn av fuktbelastning over tid.
Drenering: Fuktsikringen har utlevd mye av sin levetid. Stedvis fall på terreng mot bygning.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Avflassing av overflatebehandling. Stedvis avskalling av puss. Hull i kledning etter tidligere strøminntak er ikke tettet. Her har fugler laget seg reir inne i veggen.
Vinduer og dører: Enkelte vinduer har noe misfarginger og avflassing på innsiden. Enkelte tettelister var harde/slitt.
Renner, nedløp og beslag: Takvannet ledes stedvis ikke vekk fra bygningen. Det er ikke montert beslag over vinduer.
Terrasse, balkonger, trapper ol: Det savnes håndløper på vegg. Noe lyd når man går i trappen. Enkelte skader og bærer preg av tidens tann. Rekkverk på terrasse tilfredsstiller ikke dagens krav. Konstruksjoner/overflater har vedlikeholdsbehov.
Piper og ildsteder: Utveksling rundt pipe gjennom etasjeskille er enkelte steder ikke synlig og er tildekket med brennbart materiale.
Våtrom: Bad 2.et: Membran ser ut til å være ført ned i sluk uten klemring. Det er ikke etablert tilluft fra tilstøtende rom.
Baderomsplatene har spredte skader/sår i overflaten etter festmidler som er fjernet. Våtrommets membran/tettesjikt har utlevd forventet levetid. Bad 1.et: Det er ikke etablert tilluft fra tilstøtende rom. Slitte og utvaskede fuger registrert. Enkelte riss i fuger. Ikke benyttet silikon i hjørner.
Kjøkken 1.et: Skapdøren til hjørnebenkeskapet har skader og er ikke montert riktig.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Veggventil er savnes på soverom.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:
Yttervegg: Ved enkel fuktmåling registrerte jeg skadelig fukt i bunnsvill. Svillemembran mangler i dette området. Ytterligere undersøkelser anbefales.
Garasje/Uthus: Bygningen har vesentlige skjevheter. Ringmur har delvis kollapset. Spredte råteskader i nedre del av kledning, takutstikk og vindskier.
Opplysningene i dette punktet er hentet fra vedlagt tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Svein Erik Myrvang. Megler oppfordrer alle interessenter til å lese nøye gjennom rapporten.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Barnehage / skole i området

Barnehager
Vestrumenga miljøbarnehage
20 barn, 1 avdeling 0.6 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år)
54 barn, 3 avdelinger 1.2 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år)
65 barn, 3 avdelinger 1.5 km
Skoler
Raufoss skole (1-7 kl.)
241 elever, 12 klasser 1.4 km
Korta skole (1-7 kl.)
344 elever, 14 klasser 1.7 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.)
294 elever, 13 klasser 2.1 km
Raufoss videregående skole
450 elever 2.4 km
Gjøvik videregående skole
1050 elever 10.4 km
Se vedlagt nabolagsprofil.

Oppvarming

Oppvarming består av: strøm.
I hovedsak ved hjelp av: panelovner.
Selgers opplysning:
Varmekabler i gulv på bad.
Det er ikke registrert pipeløp/ildsted i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 311,05 pr. år De kommunale avgiftene er inkl. eiendomsskatt.
De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Abonnementsgebyr vann: kr 2 437,50
Forbruksgebyr vann: kr 2 130,00
Abonnementsgebyr avløp: kr 2 418,75
Forbruksgebyr avløp: kr 2 700,00
Avfallsgebyr: kr. 3 000,00
Eiendomsskatt: kr 6 624,80

Formuesverdi

Megler har forsøkt å innhente ligningsverdi, men foreligger ikke pga selger er firma.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til nåværende boligbebyggelse vedtatt 27.11.2014.
I tillegg ligger eiendommen under reguleringsplan med navn: "FV89 Fortau i Øverbyvegen" vedtatt 28.08.1997. Formål:  Annen veigrunn.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler fra Vestre Toten kommune.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til kristian@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 48 09 38 29 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å skrive ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øverbyvegen 16, 2834, Raufoss, Gnr. 12 bnr. 58 i Vestre toten kommune

Oppdragsnummer

6-21-0532

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.