Raufoss

Velholdt, "nyere" enebolig med alt på ei flate - 3 soverom - 2 bad. Stor, velstelt og solrik tomt. Dobbelgarasje.

Gjøvikvegen 29 , 2834 Raufoss

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

60%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

35%

er barnefamilier

35%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 118 m²
Bruksareal 154 m²
Bruttoareal 160 m²
Tomt 1 820 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2008
Gårdsnummer 9
Bruksnummer 25
FINN.no 231475945
Sist endret 23.09.2021 09:27
Prisantydning 3 750 000
Totalpris 3 857 772
Ligningsverdi 702 475,-

Beregnet totalkostnad

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 107 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 857 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Gjøvikvegen 29 er en velholdt enebolig rett nord for Raufoss sentrum. Boligen har alt på ett plan og fremstår med god standard og planløsning. Her finner du: Entré, mellomgang, kjøkken med integrerte hvitevarer og kjølerom, romslig stue, og to flislagte bad. Videre har boligen tekniskrom/bod og tre soverom. Det er vannbåren varme i alle gulv, sentralstøvsuger og fiber! Utvendig er det flere flotte uteplasser som starter med en hagestue med adkomst fra stua, videre til en terrasse som slynger seg rundt store deler av huset. Tomten er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Bilen setter du i dobbel garasje med hobbyrom!

Innhold

Velholdt enebolig med alt på ett plan som inneholder:
Entré, mellomgang, kjøkken, kjølerom, stue, to bad, teknisk rom og tre soverom. Fra stua er det utgang til en koselig hagestue med videre adkomst til veranda og uteområde.
I tillegg følger det med en dobbel garasje med biloppstillingsplass og hobbyrom.

Standard

Arkitektegnet enebolig fra 2008 med alt på ett plan med gjennomgående god standard og planløsning.
Kjøkken:
Drømmekjøkken med laserte lyse eikefronter og mosaikkfliser mellom benk- og overskap. Røros hette med avtrekksvifte og avlufting til taklyre over yttertak. Det er integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Overflater består av malt gips i himling med down lights, malt strietapet på vegger og eik parkettgulv. Fra kjøkkenet er det dør til kjølerom med kjøleromsdør, hyller og noorcool kjøleaggregat. Overflater består av panel i himlinger og på vegger, belegg på gulv.
Bad/wc/vaskerom:
Badet er innredet med laminat Bjørk profilert baderomsinnredning med nedfelt håndvask i underskap, overskap og sideskap. Det er veggmontert wc, dusjvegger til veggdusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avlufting fra bad/wc/vaskerom til balansert ventilasjonsanlegg og videre til taklyre over yttertak. Avlufting fra kloakk til taklyre over yttertak. Overflater består av malt gripset himling med downlights og fliser på vegger og gulv. Det er vannbåren varme. Badet er fra byggeår.
Bad/wc:
Badet er innredet med baderomsinnredning med kirsebærfronter med nedfelt håndvask i underskap og sideskap. Det er veggmontert wc, dusjvegger til veggdusj og dusjkabinett med boblebadekar og steamdusj med massasjedyser. Himlings og veggventil med avlufting fra bad til ventilasjonsanlegg og videre til over yttertak og avlufting av kloakk til over yttertak. Overflater består av gipset og malt himling med downlights, fliser og mosaikkfliserp åv egger og mosaikkfliser på gulv. Det er vannbåren varme i gulv.
Bod/tekniskrom:
Adkomst fra inngangsparti og innredet med flexit sentralstøvsuger med to uttak, dobbeltmantlet varmtvannsbereder, røropplegg for vannbåren varme, sirkulasjonspumpe, vannmåler, Høiax varmepumpe og sikringsskap. Avlufting fra tek.rom til balansert ventilasjonsanlegg og videre til taklyre over yttertak. Overflater består av malte gipsplater i himling og fliser på vegger og gulv. Det er vannbåren varme i gulv.
Innvendige overflater består i hovedsak av malte gipsplater og downlights i alle himlinger, malt strietapet, fliser, panel og mosaikkfliser på vegger, eik parkettgulv, fliser, mosaikkfliser og belegg på gulv.
Sikringsskap på tek.rom. Automatsikringer. Overspenningsvern, jordfeilbryter og skjult el.opplegg.
 
Boligen har innvendige persienner, klesskap på soverom, sentralstøvsuger med to uttak og det er innlagt fiber.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 12.08.2021 og selgers egenerklæring som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Gjøvikvegen 29 ligger langs gamle rv. 4 rett nord for Raufoss sentrum, med adkomst via gangvegen. Tomta er flat og pent opparbeidet med plen og beplantning! Det er kort vei til Raufoss sentrum med stort kjøpesenter og ellers alle servicefunksjoner. Skoler og barnehager finnes også noen få kilometer unna. Det er gode friluftsmuligheter i dette området. Det kryr av turstier og skiløyper i landskapet rundt. Raufoss Badeland ligger noen minutter unna, det samme gjør Lønnberget hoppsenter. Du kan også spille golf på Toten Golf sitt flotte anlegg ved Sillongen noen kilometer unna. Raufoss ligger 11 km sør for Gjøvik. Det er ca. 1,5 times kjøretur til Oslo og ca. 1 time til Gardermoen. Raufoss er togstasjon på Gjøvikbanen og en togtur til hovedstaden tar i underkant av to timer

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til kommunale avgifter, eiendomsskatt, husforsikring, innboforsikring, strøm, internett, tv, etc. Dette vil kunne variere avhenig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Forsikring

KLP Polisenummer: 258804044

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 154 kvm, Bruttoareal: 160 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 154 m².
Primærrom: 118 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, mellomgang, kjøkken, stue, to bad og tre soverom.
Dobbelgarasje:
Bruksareal: 65 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Matrikkelkart fra Vestre Toten kommune følger vedlagt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 820 kvm, Eierform: Eiet tomt
Romslig og flat tomt som er pent opparbeidet med plen, støttemurer, blokkmur, tujahekk mot vei, hekk mot inngangsparti, tujakuler, tujaer, søylegran, bregner, sølvgran, beplantning og støpt trapp mot inngangsparti. Heller og brosteinsbelagt gårdsplass og ved inngang.

Garasje / Parkering

Pakering i dobbel garasje eller på egen gårdsplass.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Byggegrop består av grus/jord. Boligen fundamentert på støpt isolert plate. Støpt ringmur. Innglasset hagestue fundamentert på støpte søyler.
Fundamentering på terrasse ukjent. Boligen oppført i bindingsverk med liggende panel fra byggeår. Overbygd inngang med fasadestein på vegger. Kloppensøyler. Valmet takkonstruksjon over boligen og pulltak over hagestue. Adkomst med vippetrapp fra entre til kryploft. Ventilasjon til gesimser. Isolerte avluftingsrør. Upusset pipe. Taktekking med takstein fra byggeår over boligen og taktekking med papptekking over hagestue. Takstige, Taklyre over yttertak. Snøfangere. Gesimser. Stålrenner med nedløp som er ført til bakkenivå. Beslag: Vannbrettbeslag på vinduer og helbeslått pipe. Støpt plate med vannbåren varme i gulv i alle rom. Trebjelkelag under hagestue og terrasser.
Drenering: Drenering fra byggeår.
Vinduer: Vinduer med isolerglass. Faste isolerglass i stue. Innglasset hagestue med skyvevinduer.
Dører:
Malt ytterdør, dør i stue til hagestue, to skyvedør i hagestue til hage, dør fra mellomgang til terrasse. Dør til tek.rom. Innvendig malte speil innerdører.
Terrasse/veranda:
Innglasset hagestue med skyvevinduer. Dør fra stue til hagestue. Laminatgulv.
Åpen terrasse på tre sider. På trykkimpregnert gulv med plastplater over og rekkverk.
Støpt trapp ved inngang med vannbåren varme.
VVS:
Sanitæranlegg: PVC avløpsrør utvendig etter opplysning og innvendig pvc. Plast vannrør utvendig etter opplysning og kobberrør innvendig. Dobbeltmantlet varmtvannsbereder fra byggeår.
Andre bygg:
Dobbelt garasje fundamentert på støpt plate. Flislagt gulv med jordvarme. Oppført i bindingsverk med liggende panel og fasadestein i front. Valmet
takkonstruksjon med takstein. Gesimser. Snøfangere. Renner og nedløp. Vinduer med isolerglass. Motorisert rulleport og dør til hobbyrom. El.opplegg.
Innvendig: Isolert og gipskledd garasjeplass og hobbyrom. Loftsluke til uinnredet loft. Downlights i himling i hvert rom. Vanntilførsel. Nedfelt håndvask i underskap og sideskap i hobbyrom.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
Grunnmur
Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Vinduer og dører
Taktekking
Renner, nedløp og beslag
Terrasse, balkonger og utvendige trapper
Bad
Bad - Bad/vaskerom
Bad - Tek.rom
Kjøkken
Innvendige overflater
Grunn og Fundamenter - Garasje
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 12.08.2021.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 3: Tidvis tilbakeslag i sluk på lite bad når vaskemaskin tømmes.
Punkt 11: Ett tilfelle av lekkasje i tak på innglasset veranda dette skjedde under mildvær da det var stor snølast på taket.
Punkt 12: bygd inn deler av veranda, 2016.
Punkt 14: Kontroll av varmepumpe utført av Malmberg AS.
Punkt 23: Vinter/vår 2021.
For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 18.09.2009 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Raufoss skole (1-7 kl.) 5 min, 241 elever, 12 klasser 2.9 km
Korta skole (1-7 kl.) 6 min, 344 elever, 14 klasser 3.5 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.) 6 min, 294 elever, 13 klasser 3.4 km
Raufoss videregående skole 7 min, 450 elever 3.7 km
Gjøvik videregående skole 12 min, 1050 elever 8.6 km
Barnehager:
Vestrumenga miljøbarnehage 21 min, 20 barn, 1 avdeling 1.8 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 4 min, 54 barn, 3 avdelinger 2.6 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 6 min, 65 barn, 3 avdelinger 3.3 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Adgang til utleie

Boligen er registrert som en boenhet. Det er ikke kjennskap til begrensninger i utleie av hele eller deler av boligen som er godkjent til varig opphold.

Oppvarming

Oppvarming består av:
Vedfyring, vannbåren varme i gulv i alle rom med varmeveksler og termostatstyring. Vann fra eget borehull på eiendommen og Høiax varmepumpe på tek.rom.
Ildsteder:
Engelsk veggpeis i stue med kunstig fyring og kan vedfyres. Pusset og malt brannmur med dekor rundt veggpeis.
Lecapipe fra 1. etasje til over yttertak. Helbeslått. Feiedør i stue.
Forrige tilsyn: 25.08.17
Det er ikke registrert noen pålegg/mangler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 696 pr. år Eiendomsskatt er inkludert i kommunaleavgifter. Eiendommen har vannmåler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 702 475 pr. 08.09.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 528 909 pr. 08.09.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som omfattes av Kommuneplan (27.11.2014) med formål: Boligbebyggelse - Nåværende.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Vestre Toten kommune eller megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1952/2636-1/19  Best. om adkomstrett  
01.08.1952 
1988/8305-1/19  Bestemmelse om veg  
05.09.1988 
rettighetshaver:Knr:3443 Gnr:9 Bnr:43

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Vestre toten kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Eiendommen har vannmåler. Avlesning ca 20.12 hvert år med avregning 1. termin påfølgende år. Kommunale avgifter/gebyr for vann/avløp beregnes ut i fra målt forbruk i tillegg til fastgebyrer.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gjøvikvegen 29, 2834, Raufoss, Gnr. 9 bnr. 25 i Vestre toten kommune

Eier

May Peggy Gjeisar Hans Gjeisar

Oppdragsnummer

6-21-0534

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.