SYNNFJELL

Koselig hytte i rolige omgivelser - 2 soverom - Innlagt strøm - Gode solforhold og fine turmuligheter!

Brennbekkvegen 129 , 2880 Nord-torpa

BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 42 m²
Bruksareal 46 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 1 104 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 1981
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 237
Energimerking F
FINN.no 233595611
Sist endret 17.10.2021 14:31
Prisantydning 850 000
Totalpris 880 642

Beregnet totalkostnad

850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 370,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 30 642,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 880 642,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Brennbekkvegen 129! Her finner du ei koselig hytte fra 1981 med enkel standard og praktisk planløsning. Hytta inneholder bl.a en åpen stue og kjøkkenløsning, to soverom, toalettrom, entré og bodrom. Fra stuen er det adkomst til stor terrasse som strekker seg rundt hytta. Her er det bare å flytte seg etter sola.
Ellers er det oppført uthus for redskap og utedo. Eiendommen ligger i Nord-Torpa, ikke langt fra Hugulia. Her er det flott utsikt, stille og rolig, samt kort veg til fjells. Rett i nærheten finner du skiløyper, turstier og multemyrer.
Velkommen til hyggelig visning - Husk visningspåmelding!

Innhold

Hytta inneholder entré, toalettrom 2 soverom, gang/stue/kjøkken i åpen løsning og to boder.
Det er oppført uthus med skåle og redskapsbod.

Standard

Hytta har en god planløsning og god utnyttelse av plass.
Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til sofagruppe og spisebord. Kjøkkeninnredning med over- og underskap med profilerte og slette overflater. I innredningen er det plass til komfyr.
Toalettrom med forbrenningstoalett. Toalettet er tilrettelagt for handikappede. Rommet er også innredet med benk og speilskap.
Hytten har to soverom.
Innvendige overflater:
- Gulv: Lakkerte heltre gulvbord.
- Vegger: Ubehandlet trepanel.
- Himlig: Ubehandlet trepanel.

Beliggenhet

Brennbekkvegen 129 er en fin fritidsbolig beliggende i Nord-Torpa. Her bugner det av jakt - og fiskemuligheter. Innenfor en radius på bare noen kilometer finnes utallige vann og elver man kan fiske i.  Her er meget gode turmuligheter både sommer og vinter - her kan du gå ut av døra og begynne på turen opp i fjellet. Naturlige turer vil være i hele Synnfjellet, men Høgkampen og Spåtind som to nære topper. Fra Hugulia er det preparerte løyper hvor hele Synnfjell og Etnedal er koblet sammen i løypenettet, og rundt 30 kilometer fra eiendommen ligger Spåtind Fjellstue, med milevis av skiløyper. På Spåtind finner du også et alpinanlegg, samt at det også finnes et lite alpinanlegg på Gamlestølen, som ligger ca. 20 min unna med bil.
Søndagsåpen dagligvarebutikk finnes 3,5 km fra eiendommen, og det er drøyt 3 mil til Landsbyen Dokka, hvor du finner det meste av servicetilbud. Her har du også mulighet for eventyrlig tur med Dresin innover i skogen.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til forsikringer, strøm, kommunale avgifter, internett/tv etc. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Boligens areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, toalettrom, 2 soverom og gang/stue/kjøkken i åpen løsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 104 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er skrånet og overflater med naturtomt.
Opplysninger fra tilstandsrapport: Eiendommens tomteareal er beregnet areal som er innhentet fra kommunens web tjeneste for eiendommer.
Iht. fremvist målebrev er tomtearealet 1259,5 m2, mens kommunen opplyser om 1103,6 m2 på sine sider.

Garasje / Parkering

Det er god plass til parkering på eiendom.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Ringmur av betong med bjelkelag av tre, og stubbloft mot krypkjeller. Bindingsverksvegger med utvendig overflatebehandlet kledning. Saltakskonstruksjon av tre, tekket med shingel. Det antas at konstruksjoner er isolerte med mineralull.
Vinduer: Koblede vinduer med trerammer, fra byggeår.
Dører: Terrassedør av tre med isolerglass produsert i 1997. Ytterdør av tre er to-delt "stalldør", og antatt fra byggeår. Innvendige dører av tre, fra byggeår.
Veranda: Fra side mot gårdsplass, rundt gavl og foran ytterdør. Adkomst fra rullestolrampe mot gårdsplass, verandadør i stue og ytterdør i gang. Veranda er fundamentert på pkt. med konstruksjoner, gulv og rekkverk av impregnert og/eller overflatebehandlet tre. Overbygget tak foran ytterdør fra hovedtakskonstruksjonen.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
- Grunnmur
- Vinduer og dører
- Takkonstruksjon
- Renner, nedløp og beslag
- Terrasser, balkonger og utvendige fasader
- Piper og ildsteder
- Kjøkken
- Innvendige overflater
- Terrengforhold
- Uthus
Tilstandsgrad 3:
- Grunn og fundamenter
- Etasjeskiller
- Taktekking
Det anbefales å sette seg nøye inn i takstmannens tilstandsrapport som ligger vedlagt.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 3: Ikke vann og avløp.
Punkt 7: Iht takst.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne
sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til
å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Hytten varmes opp med strøm og ved.
Tilsyn/feiing av pipe ikke registrert.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 307 pr. år Inkluderer renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt kr 1582,-.

Eiendomsskatt

Det er i Nordre land kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 247 462 pr. 31.12.2019.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger innenfor kommunedelplan Synnfjell syd og er avsatt til arealformål fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei. Det opplyses om at det betales for vedlikehold og brøyting av veg etter behov. Ligger på ca kr 3000,- i året.
I følge NLK sine opplysninger har eiendommen ikke innlagt vann, og da heller ikke noen avløpsløsning. Dersom vann ønskes innlagt må det søkes om utslippstillatelse til godkjent avløpsanlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt som står i hytta medfølger handelen, med unntak av pyntegjenstander og løsøre.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Brennbekkvegen 129, 2880, Nord-torpa, Gnr. 66 bnr. 237 i Nordre land kommune

Oppdragsnummer

6-21-0540

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.