Gjøvik

Kopperud. Enderekkehus over 2 plan med 3 soverom, nyere kjøkken. Fine uteplasser. Carport og flott utsikt!

Bjørkebakken 49 , 2818 Gjøvik

VISNINGER

18. oktober mandag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Sara Hichour
Sara Hichour Partner / Eiendomsmegler MNEF
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

56%

har bolig på over 120 kvm

17%

er barnefamilier

42%

er gift

Type / Eierform Rekkehus / Borettslag
Primærrom 116 m²
Bruksareal 128 m²
Bruttoareal 142 m²
Tomt 4 750 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1976
Gårdsnummer 64
Bruksnummer 346
Energimerking F
FINN.no 234620768
Sist endret 13.10.2021 10:04
Prisantydning 2 800 000
Totalpris 2 910 363
Fellesutgifter 5 009,-

Beregnet totalkostnad

2 800 000,- (Prisantydning) 102 351,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 902 351,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 910 363,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Enderekkehus over to plan som fremstår med normal eldre standard og god planløsning. Her finner du entré, trapperom, wc, bad, vaskerom, tre soverom og to boder i underetasjen. 1. etasje inneholder gang, kjøkken fra 2016 i delvis åpen løsning med stue i tillegg til et kontor/bod. Utvendig har boligen en flott overbygd takterrasse med utsikt over byen og Mjøsa! Tomten er pent opparbeidet med plen og noe beplantning, fin uteplass på platting utenfor kjøkkenet. I tillegg følger det med en carport og utvendig bod/skål, ellers parkering på gårdsplass ved boligen og gjesteparkering på borettslagets område.
Bjørkebakken 49 ved Kopperud troner høyt over byen på Gjøvik. Dette er et svært attraktivt og stille område på Gjøvik, samtidig som det er kort vei ned til sentrum. Dette er et svært barnevennlig sted å bo, og er et av de få stedene du har gangavstand til både barnehage, barneskole og ungdomsskole! Det er også kort vei til godt turterreng, og Vind skiarena med GOBB flerbrukshall ligger kun en liten kjøretur unna.
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Enderekkehus over to plan som inneholder:
Underetasje: Entré, trapperom, wc, bad, vaskerom, tre soverom og to boder.
1. Etasje: Gang, kjøkken, stue og kontor. Fra stuen er det utgang til fin terrasse og fra kjøkkenet er det utgang til hagen med bl.a. solrik treplatting.
Utvendig har boligen carport med en biloppstillingsplass samt utvendig bod/skåle.

Standard

Enderekkehus fra 1976. Boligen fremstår som vanlig løpende godt vedlikeholdt, normal standard og planløsning.
Kjøkken:
Kjøkkenet er pusset opp i 2016 med ny innredning med laminerte skrog, profilerte fronter og benkeplate med kjøkkenkum. Det er montert lekkasjestopper og kjøkkenventilator. Integrert kjøleskap, koketopp, komfyr, mikrobølgeovn, og oppvaskmaskin.
Bad:
Badet er innredet med servant med underskap, dusjvegger/kabinett, mekansik avtrekk, tilluft i dør og varme i gulv. Overflater består av panel i himling og fliser på vegger og gulv.
Separat wc/toalettrom:
Toalettrommet innredet med servant med underskap, gulvmontert wc, naturlig avtrekk, tilluft i dør og panelovn. Overflater består av himlingsplater i himling, panelplater på vegger og belegg på gulv.
Vaskerom:
Vaskerommet er innredet med utslagsvask, mekanisk avtrekk, tilluft i dør, stråleovn og opplegg for vaskemaskin. Overflater består av himlingsplater i himling og fliser på vegger og gulv.
Innvendige overflater består i hovedsak av:
Gulv: Laminat, teppe og fliser.
Vegger: Panel, malte glatte flater, fliser, tapet og malt strie.
Himling: Himlingsplater og panel.
El-anlegg med automatsikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i entre.
Det anbefales å gå nøye igjennom vedlagte tilstandsrapport datert 27.09.2021 som dette er hentet fra.

Beliggenhet

Bjørkebakken 49 ved Kopperud troner høyt over byen på Gjøvik. Dette er et svært attraktivt og stille område på Gjøvik, samtidig som det er kort vei ned til bysentrum. Området består stort sett av borettslagsleiligheter og eneboliger. Her oppe er det gode solforhold og flott utsikt!
Dette er et svært barnevennlig sted å bo, og er et av de få stedene du har gangavstand til både barnehage, barneskole og ungdomsskole! Det er også kort vei til godt turterreng, og Vind skiarena med GOBB flerbrukshall ligger kun en liten kjøretur unna. De daglige innkjøpene gjør du på Kopperud der det finnes dagligvarebutikk. Gjøvik sentrum med Innlandets største kjøpesenter, togstasjon m.m. er kun 3,5 km unna. Det samme gjelder Gjøviks små og koselige handlegater. Det er ca. 2 timer å kjøre fra Gjøvik til hovedstaden og ca. 1,5 timer til Gardermoen.

Felleskostnader

5 009 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer kommunaleavgifter, eiendomsskatt, utvendig forsikring, renter og avdrag andel fellesgjeld, forretningsførsel, styrehonorar, vedlikehold og kolletiv avtale om TV og T-We Boks gjennom Telenor.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til felleskostnader som fastsettes av styret i borettslaget, innboforsikring, vedlikehold, strøm, evt. kabel-tv, internett etc. Dette vil kunne variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredånd etc.

Andel fellesgjeld

102 351

Avdrag fellesgjeld

989,-

Andel formue

42 201

Borettslag

Borettslag: Kopperudbakken borettslag a/l, Orgnr: 948923432
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styreleder opplyser:
Borettslaget har pr dags dato ingen planer om store utbedrings- eller oppussingsplaner for 2022. Vi planlegger ting ut fra en vedlikeholdsplan slik at ting gjøres gradvist med utgangspunkt i budsjettet vi administrerer.
Vi kan ikke utelukke at det med tiden kan påbeløpe kostnader som kan medføre økte fellesutgifter.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ansvar for felleskostnader i borettslag:
Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader.  Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader.  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader.  Borettslaget har tegnet sikring, i henhold til borettslagsloven, mot denne type tap:
Leverandør av sikring:
Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS
Varighet av avtalen / oppsigelsesvilkår:
Borettslag som har tegnet sikring kan si opp avtalen med 6 måneder oppsigelsestid.  Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av sikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.  Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med sikrings taker dersom sikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs sikring. 
Dette er dekkende for de borettslag som er sikret gjennom Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Hvis borettslag er sikret gjennom andre ordninger må megler få opplyst derfra hvilke opplysninger som skal gis.
Borettslaget er ikke et IN-lag.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11491259, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 22.09.2021: 2.18% pa.
Antall terminer til innfrielse: 16
Saldo per 22.09.2021: 5 837 471
Andel av saldo: 102 352
( siste termin 30.06.2029 )
Fastrente 5 år til 01.07.2024

Rentekostnader fellesgjeld

179,-

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88385258

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et underskudd/overskudd på 600 933,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 644 002,- i overskudd.
For ytterligere informasjon om regnskapet kontakt megler.

Vedtekter / husordensregler

Borettslagets vedtekter og husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Hold av hund og katt er lov. Dyreeier forplikter seg å gjøre seg kjent med borettslagets regler, og alminnelige offentlige vedtekter for dyrehold. Se husordensreglenes punkt 3 for ytterigere informasjon.

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 142 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, trapperom, wc, bad, vaskerom og tre soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue og kontor.
Arealene er beregnet iht. rommenes faktiske bruk, selv om rommene kan være i strid med byggeforskrifter. Opprinnelig bod blir brukt til kontor (1. etasje). Kontor tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 750 kvm, Eierform: Fellestomt
Felles eiet tomt som er skrånende og opparbeidet med plen og beplantning. Gruset gårdsplass. Boligen disponerer naturlig del av tomten som ligger ved boligen.

Garasje / Parkering

Carport med en biloppstillingsplass. Ellers parkering ved boligen og gjesteparkering på området.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Støpt gulv på grunn. Grunnmur i betong. Innvendige utforede vegger på grunnmur. Yttervegg i isolert bindingsverk var normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Liggende og stående utvendig trekledning. Trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2003. Taket er tekket med helsveiset folie/papp. Pulttak i trekonstruksjoner. Luftespalte ved raft. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Vindskier i treverk. Trapp utført i treverk. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Drenering: Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Grunnmursplast som utvendig fuktsikring, synlig enkelte steder. Takvann ført ned i grunnen og ut på terreng.
Dører: Ytterdør i treverk med 3-lags isolerglass fra 1996. Balkongdører i treverk med 2-lags isolerglass fra 1993. Lette/glatte innerdører.
Terrasse: Takterrasse med adkomst fra stuen. Konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk.
VVS: Synlig avløpsrør i: Plast. Synlige vannrør i: Kobber/metall.
Utstyr for sanitærinstallasjoner: Varmtvannsbereder på ca. 200 liter fra 2008 er plassert på vaskerommet. Innvendig hovedstoppekran er plassert på badet.
Luftbehandling: Ventilasjonen består av mekanisk og naturlig avtrekk. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft suges ut av mekanisk avtrekk eller naturlig oppdrift.
Tilstand:
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 i takstmannens tilstandsrapport:
Tilstandsgrad gitt i hovedsak som følge av alder på: Ytterdører. Takkonstruksjon.
Grunnmur: Innvendig utforede vegger under terreng er å betrakte som en risikokonstruksjon.
Drenering: Grunnmursplast mangler avslutningslist over terreng.
Utvendige fasader: Utvendig kledning er ikke luftet/har begrenset lufting.
Terrasse, balkonger, trapper ol: Tiltak anbefales for økt sikkerhet.
Etasjeskiller: Skjevheter og knirk er registrert.
Bad: Våtrommet har utlevd normal levetid, oppussing må påregnes.
Toalettrom: Ventilering vurderes som ikke tilfredsstillende.
VVS (ventilasjon, varme og sanitær): Påregnelig med tiltak og oppgraderinger.
Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3 i takstmannens tilstandsrapport:
Vaskerom: Arbeidet på våtrommet bærer preg av manglende håndverksmessig utførelse. Ikke synlig membran i sluk.
Vedlikehold/påkostninger:
Vedlikehold/påkostninger opplyst av eier:
År: 1995 Oppgradert deler av det elektriske anlegget. Utført av firma.
År: 1996 Oppgradert badet. Utført som egeninnsats og av firma.
År: 2003 Nye vinduer, ny kledning og etterisolert. Utført i regi av borettslaget.
År: 2005 Ny innmat i sikringsskapet. Utført av firma. - I regi av borettslaget.
År: 2013 Nye takrenner, nedløp og beslag. Utført i regi av borettslaget.
År: 2013 Ny peisovn. Montert av firma.
År: 2016 Ny kjøkkeninnredning. Montert av firma.
År: 2017 Behandlet utvendig kledning. Egeninnsats.
År: 2019 Nye tepper på gulv i 3 soverom.
År: 2021 Ny taktekking. Utført i regi av borettslaget.
For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport datert 27.09.2021 som dette er hentet fra.
Opplysninger fra selgers egenerklæringsskjema:
Punkt 2: Det ble lagt fliser, varmekabler, montert opp ny innredning og malt tak.
Punkt 2.1: Arbeidet ble gjort etter gjeldende krav.
Punkt 9: Borettslaget har skadedyrsavtale (mus) med Anticimex.
Punkt 12: Nye terrasser. Takoverbygg.
Punkt 13: Ny kurs til kjøkkenet i forbindelse med ny kjøkkeninnredning i 2016.
Punkt 13.1: Eltera.
Punkt 14: Via borettslaget.
Punkt 28: Borettslaget har skadedyrsavtale (mus) i Anticimex.
For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema som følger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Eiendommen er bebygd før kravet om ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Skoler:
Kopperud skole (1-10 kl.) 20 min, 460 elever, 20 klasser 1.7 km
Gjøvikregionen International Sch... 23 min
Blomhaug skole (1-7 kl.) 7 min, 350 elever, 14 klasser 3.2 km
Vardal ungdomsskole (8-10 kl.) 6 min, 318 elever, 12 klasser 3.1 km
Gjøvik videregående skole 11 min, 1050 elever 5.6 km
Raufoss videregående skole 15 min, 450 elever 10.8 km
Barnehager:
Marihøna barnehage (1-5 år) 13 min, 60 barn 1.1 km
Engehaugen menighetsbarnehage (1-5... 13 min, 27 barn, 1 avdeling 1.1 km
Kvartsvegen barnehage (1-6 år) 15 min, 60 barn 1.3 km
Se vedlagte nabolagsprofil.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Oppvarming består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av varme i gulv på bad, panelovner samt peisovn i stuen.
Ildsted:
Murt pipe, lettklinker. Peisovn.
Selger opplyser: Forrige tilsyn ble utført i 2020. Det foreligger ingen pålegg/mangler etter dette tilsynet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kommunaleavgifter og eiendomsskatt faktureres borettslaget og er inkludert i de kommunale avgiftene.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 695 633 pr. 06.10.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 504 280 pr. 06.10.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som omfattes av Kommuneplanens arealdel (KP) med navn: 3407 KP2020-2032 - Kommuneplanens arealdel
2020-2032, vedtaksdato: 29.10.2020 og formål: Bebyggelse og anlegg, Nåværende boligbebyggelse
Bestemmelses område
Eiendommen omfattes også av Reguleringsplan (RP) med navn: 3407 05020065 - Kopperudbakken mm. vedtatt: 22.3.1973.
Kommunen opplyser: Er det oppgitt både KP/KDP og RP/BP vil KP/KDP gjelde foran eldre RP/BP ved evt. konflikt mellom disse. Se plan- og bygningslovens § 1-5.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Gjøvik kommune eller megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Gjøvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Hvis hvitevarer og/eller annet løsøre medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Leiligheter i borettslag tilknyttet Gjøvik og Omegn Boligbyggelag, skal lyses ut på forkjøpsrett for borettslagenes og boligbyggelagets medlemmer.
Annonse vedr. forkjøpsrett legges ut på vår hjemmeside, www.gobb.no hver onsdag.
Frist for å melde bruk av forkjøpsrett er onsdag i etterfølgende uke kl 12.00. Melding om bruk av forkjøpsrett leveres boligbyggelaget på eget skjema. Finansieringsbevis må vedlegges. Kjøper, selger og meglere tilskrives når forkjøpsretten er avklart.
Medlemskap i Gjøvik og Omegn Boligbyggelag skal være tegnet før kontraktskriving. Husk at dersom det er flere eiere til boligen, må begge (alle) eiere ha hvert sitt medlemskap i boligbyggelaget. Medlemskapet er gyldig først når det er betalt.
Styret i borettslaget skal godkjenne nye andelseiere. Styret tilskrives umiddelbart etter at forkjøpsretten er avklart, og har da en frist på 20 dager på å eventuelt nekte godkjenning.
Ved bruk av forkjøpsrett påløper det et gebyr pt stort kr 7494,-  for kjøper.

Adresse og matrikkel

Bjørkebakken 49, 2818, Gjøvik, Gnr. 64 bnr. 346, andelsnr. 41 i Kopperudbakken borettslag a/l med orgnr. 948923432 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-21-0579

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.