Nordre Toten

Innholdsrik enebolig over 3 plan med utleie/hybel i deler av u.etg. Fin beliggenhet i Nordlia - flott utsikt!

Meierivegen 10 , 2820 Nordre Toten

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Gry Monica Brovold
Gry Monica Brovold Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

77%

har bolig på over 120 kvm

29%

av boligene er nyere enn 20 år

42%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 194 m²
Bruksareal 212 m²
Tomt 791 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1995
Gårdsnummer 121
Bruksnummer 109
Energimerking D
FINN.no 237990353
Sist endret 28.11.2021 18:45
Prisantydning 3 950 000
Totalpris 4 062 772

Beregnet totalkostnad

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 112 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 062 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innholdsrik enebolig over 3 plan med hybelleilighet i deler av u.etg. Boligen framstår som vanlig løpende vedlikeholdt og inneholder bl.a. 4 soverom i hovedenhet. Flott utsikt fra stor terrasse i 1.etg. og fra balkong i 2.etg. Romslig gårdsplass på begge sider av huset med plass til flere biler.
Meierivegen 10 ligger nederst på Askegårdsfeltet i Nordlia i Østre Toten, ca. 6 km sør før Gjøvik sentrum. Boligfeltet er ett populært boligområde spesielt for småbarnsfamilier med gangavstand til barneskolen og barnehage. Nærheten til skog og mark med gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Flott utsikt mot Mjøsa.

Innhold

Enebolig over 3 plan med hybelleilighet i deler av u.etg. Boligen innholder:
1. etg.: overbygd inngangsparti, vindfang, hall med trapp, wc, vaskerom, kjøkken med spisestue og stue med utgang til stor terrasse.
2. etg.: loftsstue, bad/wc og tre soverom. Skråtak. Fra loftstue er det utgang til overbygd balkong.
U. etg.: innvendig trapp fra hall 1.etg. til gang i u. etg. med soverom, bodrom og hobbyrom. Det er avblendet dør mellom boenhetene som enkelt kan åpnes hvis ønskelig.
Utvendig overbygd inngang til hybelleilighet som inneholder: vindfang, bod, bad/wc, soverom og kjøkken/stue.

Standard

Enebolig over 3 plan oppført 1993-1995. Boligen fremstår som vanlig godt vedlikeholdt både utvendig og innvendig, men noe oppgradering/moderniseringsbehov er det pga bygningsdeler som har utlevd eller tilnærmet utlevd sin levetid.
Eneboligens hovedenhet:
Romslig kjøkken, som har innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Laminatplater og belysning over benkeplate. Noen overskap med glass. Her er plass til frittstående komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin og microbølgeovn. Ventilator over komfyr.
Bad i 2.etg. har fliser på gulv og vegg, panel i himling. Her er servant i underskap, overskap med speil og belysning, dusjnisje, innmurt badekar og gulvmontert wc. Gjennomgang fra hovedsoverm direkte til badet.
Separat wc i 1.etg. med toalett og servant.
Vaskerom i 1.etg. har belegg på gulv, baderomsplater på vegg og panel i himling. Rommet er utstyrt med enkle, plassbygde innredninger, vegghengt servant og dusj på vegg.
Hybelleilighet:
Kjøkkenet er åpent mot stuen og har innredning med glatte fronter og laminert benkeplate med kjøkkenkum. Fliser og belysning over benkeplate. Plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.
Badet har fliser på gulv og vegger, panel i himling. Her er servant i underskap, speil med tilhørende belysning, dusjvegger i glass, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Innvendige overflater i boligen er hovedsak preget av laminat, parkett og heltre på gulv, malt og umalt trepanel på vegger og i himling.
Diverse:
Skyvedørsgarderober på soverom i 2.etg.
Separat strømmåler og varmtvannsbereder for hybelleilighet.
Fiber.
Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Meierivegen 10 ligger på Askegårdsfeltet rett sør for Gjøvik, men i Østre Toten kommune.
Feltet er svært barnevennlig og solrikt, og har mange familieboliger. Boligen ligger på en lett hellende tomt med flott utsikt.
Det er skole og barnehage i nærheten, og det er kun en liten kjøretur inn til Gjøvik sentrum for handel og moro.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til strøm, kommunale avgifter, forsikringer, tv/internett, vedlikehold mv.

Forsikring

If Polisenummer: 7378711

Boligens areal

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 212 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hybelleilighet med vindfang, bad, soverom og kjøkken/stue.Gang med trapp og soverom.
Ett soverom i kjeller har ikke tilfredsstillende rømningsvei ved brann.
1. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall med trapp, wc, vaskerom, kjøkken og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Stue, bad og tre soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 791 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pent opparbeidet tomt med plen, beplantning og støttemurer. Romslig gruset gårdsplass. Gode sol- og utsiktsforhold. Eiendommen grenser mot veg og det er egen adkomst for leilighet i underetasje.

Garasje / Parkering

Parkering på romslig gårdsplass ved inngang 1.etg. og biloppstillingsplass ved inngang u.etg..

Byggemåte/standard

Boligen er fundamentert på grunnmur i lettklinkerblokker. Kjeller er hovedsakelig innkledd. Yttervegger i isolert bindingsverk med stående utvendig kledning. Etasjeskiller i trekonstruksjoner.
Halvvalmet tak i trekonstruksjoner, tekket med betongtakstein. Beslått over karnapp. Kombinert kalt loft og skråhimling. Adkomst til loft fra luke. Utvendige beslag, takrenner og nedløp i metall. Pipe i lettklinkerblokker.
Balkong/terrasse med adkomst fra stue er  fundamentert med betongsøyler og med konstruksjoner, overflater, rekkverk og håndlist i treverk. Tett himling under terrassen som gir godt med lagringsmulighter under terrassen. Balkong med adkomst fra stue i 2. etasje med trefliser på gulv.
Innvendige trapper i treverk.
Vinduer i tre med 2-lags isolerglass. Solskjerming og netting på enkelte vinduer. Balkongdører og ytterdør i treverk med 2-lags isolerglass. Innvendig malte dører i treverk.
Mekanisk avtrekk fra bad, vaskerom og kjøkken, forøvrig naturlig ventilasjon.
Varmtvannsbereder på 200 liter og på 120 liter, begge fra 1994.
Synlige vannrør i kobber/metall, synlige avløpsrør i plast.
Utvendige vann- og avløpsrør i plast.
Åpent og skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer.
Røykvarsler og brannslukningsapparat.
Selgere har opplyst om følgende moderniseringer:
2004: Bygget støttemur ute.
2008: Utvidet veranda. Satt opp markise
2012: Innredet soverom i kjeller.
2017: Montert varmepumpe og satt inn ny vedovn.
I takstmannens tilstandsrapport er det opplyst om følgende avvik vedrørende tilstandsgrad:
Tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:
Innvendig > Overflater. Heltregulv i kjøkken har slitasje.
Tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er registrert sprekkdannelser og begynnende råteskader nederst på kledning.
Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger og terasser: Det er flassing av maling på rekkverk.
Våtrom >Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fuger. Slitte og misfargede fuger. Badet har forventet levealder oppnådd/nært forestående. Det er ikke spalte i dusjterskel, slik at evt. lekkasjevann utenfor her vil kunne renne ut av rommet og ikke til sluk.
Tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig > Takkonstruksjon: Det er liten lufting i nedre kant av konstruksjonen. Skrå isolerte takflater har begrenset lufting, dette er risikokonstruksjon.
Utvendig > Vinduer:  Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. Ett vindu er registrert punktert. Vinduene ble visuelt undersøkt fra bakkenivå og innvendige rom og det
ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Det ble iutover dette vkke observert eller opplyst om punkterte isolerglass. Pga. temperatur og lysforhold kan dette være vanskelig å oppdage. Alder på vinduer tilsier at punktering kan forekomme selv om det ikke ble avdekket ved befaringen.
Innvendig > Etasjeskiller: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm over en lengde på 2 m. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon:  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Rom Under Terreng: Det er registrert mindre saltutslag i kjeller under inngang.
Våtrom >Overflater vegger og himling > Vaskerom: Badet har forventet levetid oppnådd/nært forestående. Påkjenninger i form av vannsprut /dusjing direkte på vegg anbefales ikke.
Våtrom >Overflater Gulv > Vaskerom: Det er påvist andre avvik: Badet har forventet levetid oppnådd/nært forestående. Påkjenninger i form av vannsprut /dusjing direkte på gulv anbefales ikke.
Våtrom >Overflater vegger og himling > Bad:  Det er regsitrert sprekker i fliser. Dette har i følge eier vært slik i flere år uten at det har endret seg.
Våtrom >Overflater vegger og himling > Bad:  Badet har forventet levetid oppnådd/nært forestående. Påkjenninger i form av vannsprut /dusjing direkte på vegg anbefales ikke.
Våtrom >Overflater Gulv > Bad: Badet har forventet levealder nært forestående.
Tomteforhold > Drenering:  Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Se takstmannens tilstandsrapport for en utdyping av de enkelte punkter. Tilstandsrapporten er vedlagt i salgsoppgaven.
Selger har i sin egenerklæring kommenter følgende punkter:
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?Ja. Kommentar:Rekkverk veranda og neders på kledning sør
12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av ufaglært / egeninnstats.  Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Laget terasse større.
19. Kjenner du til om det foreligger påbud/heftelser/krav/manglende tillatelser vedrørende eiendommen? Ja.  Kommentar: Ferdigstillelse av veranda som ble søkt om i 2008.Er sendt inn nå.
20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende? Ja
20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene? Ja. Kommentar: Godkjent utleieleilighet.
Selgers egenerklæring er vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger i følge kommunen ingen ferdigattest eller brukstillatelse på eiendommen.
Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998, jf. pbl §21-10 femte. ledd.
Det må søkes om ferdigattest for utvidelse av veranda, godkjent 15.07.2008, iflg. info fra kommunen. Søknad om ferdigattest er sendt til kommunen men svar ikke mottatt p.t..

Barnehage / skole i området

Nordli barnehage (0-5 år) 0.8 km
TOPRO Bondelia barnehage (0-6 år)  4.7 km
Bjørnsgård barnehage (0-6 år) 5.4 km
Nordli skole (1-7 kl.)  1.3 km
Lena ungdomsskole (8-10 kl.) 12.2 km
Gjøvik videregående skole 9.3 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 11.8 km

Adgang til utleie

Boligen er iflg. infor fra kommunen registrert som enebolig med hybel/sokkelleilighet med to boenheter.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved.
Varmepumpe og peisovn med glassdør i stue.
Gulvvarme på begge bad og stue/kjøkken i u.etg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 29 425 pr. år I tillegg kommer årsgebyr pr pipe med kr 628. Eiendomsskatt er inkludert i kommunale avgifter p.t. kr 6 585,-.
Gebyr/avgifter for vann/avløp betales etter målt forbruk fra montert vannmåler i tillegg til fastgebyrer til kommunen.

Eiendomsskatt

Det er i Østre Toten kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskattetaksten utgjør kr 1 995 700 og eiendomsskatten er kr 6 585.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 712 859 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 566 293 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i område som i Kommuneplan vedtatt 19.06.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Reguleringsplan skal fortsatt gjelde.
Gjeldende reguleringsplan er Reguleringplan for Askegårdsfeltet, vedtatt 24.06.1996 med formål boliger.
Kontakt megler eller kommunen for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1992/5109-2/19  Rettigheter iflg. skjøte   29.06.1992 
Forbud mot næringsvirksomhet
Bestemmelse om bebyggelse innen 24 måneder.
Med flere bestemmelser

Vei/vann/avløp

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei
Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til grymonica@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 95 84 58 15 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Det er avholdt tilsyn fra Østre Toten kommune, Brannvesenet, den 27.11.2019 med følgende anmerkninger:
Pulverapparat må kontrolleres ihht regel om kontroll hvert 10 år, gjelder også i kjellerleiligheten.
Forskrift om brannforebygging § 7. Brannvarsling og manuelt slokkeutstyr i bolig og fritidsbolig.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Meierivegen 10, 2820, Nordre Toten, Gnr. 121 bnr. 109 i Østre toten kommune

Oppdragsnummer

6-21-0641

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.