Gjøvik

Gjøvik - Prosjektert enebolig i attraktivt, sentralt og barnevennlig område! Her kan du velge moderne el. klassisk stil.

Føllingstads veg 11 , 2819 Gjøvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Mette Aas Sivesind
Mette Aas Sivesind Eiendomsmegler MNEF / Backoffice
Kristian Løkken
Kristian Løkken Eiendomsmegler MNEF / Partner

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig på over 120 kvm

35%

er barnefamilier

33%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 208 m²
Bruksareal 233 m²
Tomt 1 112 m² / Eiet tomt
Gårdsnummer 67
Bruksnummer 339
Sist endret 03.05.2022 15:13
Prisantydning 9 650 000,-
Totalpris 9 892 622,-

Beregnet totalkostnad

9 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 241 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 650 000,-)) -------------------------------------------------------- 242 622,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 892 622,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beliggenhet

Tomten er praktisk plassert midt i smørøyet i Nordbyen, i et rolig, veletablert og populært område som går for å være et av byens beste: Så å si alt en familie kan ønske seg er rett ved. Det er gåavstand til barneskole, ungdomsskole og videregående. Selv de minste skolebarna kan gå trygt alene. Sykehuset er et par hundre meter unna. Det samme er matbutikken, og det er også gåavstand til sentrum og innlandets største kjøpesenter, CC Gjøvik. Barn og unge kan glede seg over at det er flust av fritidsaktiviteter innenfor sykkelradius, inkludert marka med turstier, klatrepark og lysløyper.

Areal

Primærrom: 208 kvm - 226 kvm, Bruksareal: 233 kvm - 258 kvm

AURORA::
U. etasje:
BRA: 126,7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, 2 sov, garderobe, 2 bad, arbeidsrom og hagestue.

1.etasje:
BRA: 131,9 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, stue, kjøkken, soverom, bad, wc-rom og vaskerom.

HØVIK:
1. etasje:
BRA: 162,1 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, stue, kjøkken, wc/vaskerom, soverom med walk in garderobe og eget bad, 2 soverom og bad.

2. etasje:
BRA: 71,6 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: oppholdsrom, 2 soverom og bad.

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 19.09.18 (Aurora) og 08.02.21 (Høvik). Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på ca. 1112,5 kvm.
 
Vedtak om fradeling av tomt datert 25.04.2022 følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Parkering

Biloppstillingsplasser på gruset gårdsplass.

Boder

AURORA:
Boligen levers med 2 innvendige boder, samt en sportsbod som har adkomst både fra balkong, samt fra vaskerom i 1.etasje. I tillegg er det en romslig garderobe ifm. hovedsoverommet.

HØVIK 2:
Boligen levers med en sporstbod med utvendig adkomst. I tillegg finnes en romslig garderobe ifm. inngangspartiet, samt walk in garderobe på hovedsoverommet. I 2.etasje kan man velge om man ønsker et esktra bad eller bod.

Ventilasjon

Boligen bygges med balansert ventilasjonsanlegg.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen. For nærmere informasjon, ta kontakt med megler.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utenomhusarealer

Utvendige arealer vil bli ferdigstilt med gruset innkjøring. I tillegg vil utbygger påføre jord og så ny plen der kjøper ønsker.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen tilknyttes kommunalt vann og avløp.
Adkomst til eiendommen fra kommunal veg.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Formuesverdi på boligen fastsettes i henhold til gjeldende regler.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling før igangsettingstillatelse er innvilget påløper et avbestillingsgebyr på kr. 30.000,-. Ved avbestilling etter innvilgelse av igangsettingstillatelse påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Budregler

Boligene selges til fast pris. Bindende kjøpsbekreftelse/budskjema inngås hos megler. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme person.

Oppvarming

Gulvvarme på bad, gang og vaskerom.
Peisovn på stue.
Balansert ventilasjonsanlegg.

Beskrivelse

Her har du muligheten til å velge mellom følgende to hustyper:

Aurora er en klassisk og herskapelig villa. Boligen går over 1 etasje med sokkel. Fundamenting: sokkel med frontvegg i tre. Utvendig kledning av typen liggende dobbelfalset. Kloppensøyler m/topputstyr under tak. Vanlige søyler under balkonger. Hvitmalte TS og FK vinduer med løse sprosser. Nødvendig vinduer med sikkerhetsglass ihht forskrift. Hvitmalt buevindu med faste sprosser i stuemøne. Ytterdør av typen Jeld Wen Ives eller tilsvarende. Tofløyet balkongdør i hagestue i underetasje, samt vanlige balkongdører i hovedetasje. Innvendige dører av typen Jeld Wen Purity inkl 2 glassdører. Spesiell takkonstruksjon med mønt himling i stue. Valmtak. Flate kasser takutstikk. Taktekking med vindsperre, sløyfer, steinlekt og betongtakstein. Trapp av typen «Fauna» u-trapp med hvitmalte vanger, furutrinn med eik toning.

Med boligen følger kjøkkenpakke fra JKE til en verdi av 250 000,- Kjøkkenet kan tegnes sammen med Interiørhuset 4x48. Boligen vil få 3 bad. Det bedfølger vegghengt toalett, 1 stk 120 cm. baderomsinnredning med innfelt vask, overskap, speil og lyslist. På badene vil det bli lagt fliser fra Italgraniti metaline 60x60 cm i valgfri farge. Samme gjelder for gulv i gang. I tillegg vil boligen få eget wc-rom og vaskerom. Det legges gulvvarme på bad og gang. Øvrige gulv vil få høytrykks laminat fra berry alloc grand majestic i valgfri farge: https://www.berryalloc.com/no/nb/High-Pressure-Floors/grandmajestic. Vegger og tak blir kledd med gips som kan males i 2 valgfrie farger. Listefritt. Inkludert i prisen følger 25 spottere, samt standard taklamper. I stuen monteres peisovn av modellen Schiedel 3G med glassfront og sideglass. Boligen bygges med balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Det medfølger 1 stk 100cm skap til soverom, samt 2 stk 80 skap. Ingen leveranse i rom 004. I tillegg medfølger komfyrvakt, ringeanlegg og seriekoplet røykvarsler med strømtilførsel og batteribackup.

Ønsker du et mer moderne preg, kan utbygger også tilby funkisboligen Høvik 2. Boligen går over 2 etasjer og bygges med plate på mark. Utvendig kledning av typen liggende dobbelfalset. Hvitmalte vinduer TS og FK. Nødvendige vinduer har sikkerhetsglass ihht forskrift. Ytterdør av typen Jeld Wen Ives eller tilsvarende. 4 stk.heve/ skyvedører til balkonger. Innvendige dører av typen Jeld Wen Purity inkl 1 glassdør. Takterasser over kompakttak. Tremmer over protanduk. Boligen levers med I-tre kompakttak med Icopal sveiseduk og innv. Nedløp.

Med boligen følger kjøkkenpakke fra JKE til en verdi av 250 000,- Kjøkkenet kan tegnes sammen med Interiørhuset 4x48. Boligen vil få 2/3 bad. Det medfølger bla. vegghengt toalett, 1 stk 120 cm. baderomsinnredning med innfelt vask, overskap, speil og lyslist. I tillegg er det separat wc-rom/vaskerom. På badene vil det bli lagt fliser fra Italgraniti metaline 60x60 cm i valgfri farge. Samme gjelder for gulv i gang. Det legges gulvvarme på bad og gang. Øvrige gulv vil få høytrykks laminat fra berry alloc grand majestic i valgfri farge: https://www.berryalloc.com/no/nb/High-Pressure-Floors/grandmajestic. Vegger og tak blir kledd med gips som kan males i 2 valgfrie farger. Listefritt. Inkludert i prisen følger 25 spottere, samt standard taklamper. I stuen monteres peisovn av modellen Schiedel 3G med glassfront og sideglass. Boligen bygges med balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Det medfølger 4 stk 100cm skap til soverom. Ingen innredning i rom 102, 113 og 114. I tillegg medfølger komfyrvakt, ringeanlegg og seriekoplet røykvarsler med strømtilførsel og batteribackup.

Huset søkes plassert der kunden ønsker på tomta. Det regnes ca. 10 mnd. byggetid fra byggetillatelse er gitt. Utbygger sender søknad om byggetillatelse til kommunen når kjøpsbekreftelsen er signert.
 
Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'10 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Føllingstads veg 11, 2819, Gjøvik, Gnr. 67 bnr. 339 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-22-0118

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.