SNERTINGDAL

Fritidsbolig i rolig område - 3 sov - Innlagt strøm - Anneks og uthus - Fine turmuligheter og badestrand i nærheten!

Hemsangvegen 117 , 2838 Snertingdal

VISNINGER

20. august lørdag kl. 12:00-12:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Trine Grini
Trine Grini Eiendomsmegler MNEF / Partner
Marianne Bergseng
Marianne Bergseng Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 49 m²
Bruksareal 49 m²
Tomt 881 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 242
Bruksnummer 22
Energimerking G
FINN.no 264724662
Sist endret 14.08.2022 18:06
Prisantydning 590 000,-
Totalpris 616 022,-

Beregnet totalkostnad

590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 14 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 590 000,-)) 9 900,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 26 022,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 616 022,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Velkommen til Hemsangvegen 117 - Her finner du en klassisk skogshytte! Den er praktisk innredet med stor stue med peis, kjøkken og tre soverom. Utvendig finner du en naturtomt, uthus med utedo og lagringsplass, samt anneks. På annekset er det god plass til gjester.

Eiendommen ligger i Snertingdal, nærmere bestemt mellom Abbortjern og Hemsangen. Hytta har usjenert beliggenhet, ganske så alene med hele naturen rundt!  Dette er Snertingdal på sitt beste; stille og rolig et stykke unna sentrum, men likevel ikke mer enn ca 15 minutters kjøring fra Snertingdal sentrum. Snertingdal er kjent for sin vakre natur og muligheter for friluftsliv. Her finnes milevis med stier og skiløyper i skog og mark.

Velkommen til visning!

Innhold

Hytten inneholder entré, gang, "bad", kjøkken, stue og 3 soverom.

Standard

Hyttens alder er ukjent, men det antas at den er fra 1970-tallet. Normal enkel ``hyttestandard`` med god planløsning. For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport av takstmann.

Kjøkken: Enkel kjøkkeninnredning i «hyttestil». Ikke innlagt vann/avløp. Plass til frittstående komfyr og kjøleskap.
I takstmannens tilstandsrapport er avtrekk gitt tilstandsgrad 2: Det er ikke etablert avtrekk over komfyr.

Stuen er romslig med plass til spisestue og sofagruppe.

Hytten har 3 soverom.

Innvendige overflater:
Gulv: Heltregulv og gulvbelegg.
Vegger: Trepanel og malte glatte flater.
Himling: Malte glatte flater.

Beliggenhet

Hemsangvegen 117 ligger fint til i naturen med en del trær rundt. Det er fiskemuligheter i området, samt fine turmuligheter både sommer og vinter. Oppkjørt skiløype ikke langt unna hytta. I tillegg er det flere fiskevann i nærheten som blant annet Hemsangen og Abbortjern. Ellers er det også fin badestrand i nærheten. Ca. 45 min kjøretur til Gjøvik sentrum hvor man finner et rikt utvalg av butikker, spisesteder og servicefasiliteter. Til Synnfjellet tar det ca 45 min og her er det milevis med preparerte skiløyper.

Løpende kostnader

Det må påregnes kostnader til forsikringer, strøm, kommunale avgifter, internett/tv etc. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
- Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg. Takkonstruksjonen er lukket og inspeksjonsmuligheten er derfor begrenset. Skrå, isolerte takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens.
- Tomteforhold > Byggegrunn.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
- Utvendig > Nedløp og beslag. Det er avvik: Takrenner og nedløp ser ut til å være av nyere alder. Ikke registrert avvik på dette. Vindskier bærer preg av elde og slitasje. Registrert råteskadet treverk i vindskie.
- Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er avvik: Eldre trevegger kan erfaringsmessig ha skjulte skader, spesielt over grunnmuren og rundt vinduer/dører/gjennomføringer. Eksakt tilstand kan ikke kontrolleres uten bygningsmessige inngrep. Det er observert åpninger i utvendig komplettering som øker risikoen for at mus kan komme inn. Mus som kommer inn bak kledningen, kan være et problem. For å hindre mus i å komme inn kan man montere
«luseklosser» (tynne lekter eller sløyfer), korrosjonsbestandig nettingduk, museband (taggete stålbånd) eller beslag som dekker åpningene nederst bak kledningen. Det er viktig at slike tiltak ikke hindrer lufting og drenering. Gjenværende åpning bør derfor være minst ca. 5 mm. Småsprekker nederst på kledning er registrert. Kledning bærer stedvis preg av elde og slitasje. Lufting av kledningen er ikke iht. dagens anbefalte løsning, men heller ikke dårligere enn normal løsning ved husets byggeår.
- Utvendig > Vinduer. Det er avvik: Vinduene ble visuelt undersøkt fra bakkenivå og innvendige rom og det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Vinduer fra byggeår bærer preg av slitasje. Vinduskitt er slitt og har løsnet enkelte steder. Omramming vindu er ført ned på beslag, risiko for fuktopptrekk.
Vinduer har høyt varmetap i forhold til dagens krav.
- Utvendig > Dører. Det er avvik: Døren bærer preg av elde og slitasje. Tilfredsstiller funksjonskrav, men forventet levealder er nært forestående/oppnådd.
- Innvendig > Radon. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Innvendig > Pipe og ildsted. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe. Pipe er besiktiget fra bakkenivå da det ikke var godkjent sikringsutstyr for arbeid på tak på befaringen. Det anbefales på generell basis alltid en kontroll av piper og ildsteder ved omsetning av boliger. Det gjøres oppmerksom på at det er det
lokale brann- og feiervesen som fører tilsyn med piper og ildsteder i hver enkelt kommune. Ovner og oppvarmingskilder er ikke funksjonstestet av takstmann.
- Innvendig > Krypkjeller. Det er avvik: Forenklet fundamentering. Skjevheter i fundamenter er registrert. Det er naturlig at konstruksjoner beveger seg noe etter årstidene med denne type fundamentering.
- Innvendig > Innvendige dører. Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.
- Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Det er avvik: Det er ikke etablert avtrekk over komfyr.
- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. El-anlegg med skrusikringer. I hovedsak åpent ledningsnett. Sikringsskapet er plassert i gang.
- Tomteforhold > Terrengforhold. Det er avvik: Stedvis fall på terreng mot bygning, dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra fundamentene. (Det vil si jevnt fall på minimum 60 mm, 3 m fra fundamentene). Regnvann og smeltevann må ikke renne inn mot bygningen, vann fra taknedløp må ledes bort. Fuktsikring er normalt ikke dimensjonert for å ta unna takvann.

For ytterligere informasjon se vedlagt tilstandsrapport.

Selgers egenerklæringsskjema

Det gjøres oppmerksom på eiendommen selges som dødsbo, og at selger ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, "bad", kjøkken, stue og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Lovlighet:
Fritidsbolig: Det foreligger ikke tegninger.
Anneks: Det foreligger ikke tegninger.
Bod: Det foreligger ikke tegninger.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 881 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 7500, Kjøper betaler for overføring av festekontrakt til ny eier til bortfester kr. 1500,-.
Eiendommen har punktfestetomt, tomtestørrelse og tomtegrensene er derfor noe uklare i situasjonskartet. Kartet viser at anneks står delvis utenfor tomten.

Garasje / Parkering

Parkering på veien nedenfor hytta.

Byggemåte

Enkel bygningsbeskrivelse:
Fundamentert direkte på grunn med blokker. Yttervegg i trekonstruksjon. Skråtak i trekonstruksjon. Undertaksbord.
Bjelkelag i trekonstruksjoner. Stående utvendig trekledning. Taktekking med asfaltpapp. Takrenner og utvendige beslag i metall. Trevinduer med 1+1 lags glass. Ytterdør i tre. Innlagt strøm.

Drenering: Fuktsikringens utførelse og materiale er ikke kjent under terreng. Det er ikke kjennskap til utbedringer av fuktsikring siden byggeår. Ved denne type fundamentering vil det normalt ikke være etablert drensrør. Takvann ført ut på terreng.

Vinduer: Trevinduer med 1+1 lags glass.

Dører: Ytterdør i treverk. Innvendige dører: Profilerte tredører.

Utvendige trapper: Trapp i treverk.

Ventilasjon: Ventilasjonen består av naturlig ventilasjon. Frisk tilluft blir tilført gjennom ventil i yttervegg, ventiler i vindu eller gjennom aktiv lufting med vinduer. Brukt luft trekkes ut uten bruk av vifter.

Se takstmannens tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Oppvarming

Oppvarming består av vedfyring og strøm.
Siste dato for tilsyn av pipe: 03.08.2018. Det er registrert avvik/anmerkninger på fyringsanlegget. Rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 405 pr. år Inkluderer renovasjon, feiegebyr og eiendomsskatt på kr 1114,-. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 215 556 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

3407 KP2020-2032 - Kommuneplanens arealdel 2020-2032. Bebyggelse og anlegg, Nåværende Fritidsbebyggelse. Vedtaksdato 29.10.2020.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1974/6379-3/19  Festekontrakt - vilkår 06.09.1974 
festetid: 40 år
INNSKUDD / ENGANGSBELØP: NOK 5,500
ÅRLIG AVGIFT NOK 500
BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Privat vei.
Det er ikke registrert innlagt vann på hytte. Generelt er innlagt vann ikke tillatt uten en godkjent utslippstillatelse. Dette er et hyttefelt regulert med vannposter, ikke innlagt vann.
Det er ikke registrert noe avløpsanlegg på denne eindommen. Det er ikke gitt noe utslippstillatelse heller.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt som står i hytta ved visning følger handelen. Hytten vil ikke bli ytterligere vasket enn den er ved visning.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til trine@partnerseiendomsmegling.no eller SMS: 97 03 78 11 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Budgiver oppfordres til å oppgi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Hemsangvegen 117, 2838, Snertingdal, Gnr. 242 bnr. 22 Fnr. 13 i Gjøvik kommune

Oppdragsnummer

6-22-0215

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Partners Eiendomsmegling sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.